- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.041
belki garip gelicek ama ben normal dogumdan korkuyorum hemde çok....sezeryanada genel almıyor doktor spinal yapıyor kendimi arada sıkışmış gibi hissediyorumneye karar vericeğimi şaşırdım tabiki sağlıklı olan normal doğum ama ben inanılmaz şekilde istemiyorum bunu.sezeryan olmak geçiyor içimden zamanımda azaldı..ne ypmalıyım? sezeryan agrısı çokmu kötü normal dogumdan
Ben ikisinden de cok korkuyorum dogurmayacam diye agliyordum dun :) ama normali en sagliklisi zaten ailemden uzaktayim sezeryan agrisiyla onun sıkıntısıyla bir omur tek basina ne yaparim ev isi temizlik su bu hersey bana bakiyorBende sezeryandan aynı şekilde korkuyorum hatta bugun ruyamda son anda sezeryan olmak zorundaymışım lütfen bana süre verin yapabilirim diye ağlıyodum. Herşey olabilir alıştırmal lazım kendimizi
:)) çok sevindim.ya sorma ben de nasıl sinemaya gitmek istiyorum anlatamam nedendir bilmem canım istiyor işteGünaydın canım sevindim iyi olmana benim açımdan kaçırdığın bir şey yok. Son hazırlıklarımı yapıyorum salı günü geliyo bebiş inşallah. Dün manikür pedikür ağda falan hallettim. Bugün artık çantayı son bi gözden geçirip kapatıcaz yarın son gün
Bende 2 gün daha dursun diye dua ediyorum ama inan hiç oturmuyorum yerimde bugün temizlikçi gelecek. Ben son bir tunalı turu yapayım diyorumaklım gezmelerde valla
Bu arada pedi kullandım 2 gez bir şey gözükmüyo sanırım kaçak göçek yok
Doktorunun haberi var mı canım nişanının geldiğinden.
Hayirlisi canim canini sikma.kizin iyilesir,kolaycada dogurursun ins.rabbim yardimcin olsun.Kizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Allah yardımcın olsun kızına da acil şifalar versin inş, sen moralini yüksek tutmaya çalış, moralin karnındaki masum yavrunu da çok etkilerKizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Bende sezeryandan aynı şekilde korkuyorum hatta bugun ruyamda son anda sezeryan olmak zorundaymışım lütfen bana süre verin yapabilirim diye ağlıyodum. Herşey olabilir alıştırmal lazım kendimizi
Kızlar merhaba yıne kv den inciler.kv gecen gece bize geldi.daha önce soz vermişti çocuğun bazı ihtiyaçlarını alacaktı.bizde ona güvenerek bütçemizi hazırladık.kv demesin mı 3 ay sonra alayım.ben çılgına döndüm.benim ailemin bebek için yapmadığı kalmadı.kv kuçuk oğluna dükkan aldı geçenlerde.cıldırdım.alacağı şeyler 600 TL eder etmez.ben eşimle konuştum doğumdan sonra evimizi satıcaz ve tasıncaz.çok yoruldum bu insanların arasında.kızlar size yemin ederim bir çorap almadı torununa Allah sahıdımdır.benim ailem ise ah canım anam herşeyi yedekli yedekli aldı.Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsınKizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Kizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Senin kuzu amma aceleci çıktı :) hayırlısı olsun senin kafan rahat olsun inşallah prensesin ateşi düşer ama eminim arkadaşında çok güzel bakıcaktır . Eşin yanında mı bariKizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Kızın inşallah iyi olur onu Düşünme şu an doğuma konsantre ol bebekte sağlıkla gelir inşallahKizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
Şimdi okudum oh en azından eşin yanında allah yardımcın olur merak etme kızın belkide şuan daha iyidirBu arada esim yanimda kizlar, o kadar heyecanli ki sanki ilk kez baba oluyor. Surekli usuyor filan:) ben cok acayip bir sekilde asiri sakinim iyiki herseyimi erkenden hazirlamisim. Kiziminda herseyini plan b ve plan c'lerde dahil olmak uzere ayarlamistim nerde kalacak diye ama iste hasta olmasaydi keske gozum cok arkada su anda. Durup durup gozlerim doluyor kuzumu dusununce
Dün dedin ya eşim kesicek göbek kordonunu o yüzden rüyana girdi herhalde :) gerçi ah o rüyalar yok mu bende neler neler görüyorum eşimin anneannesi takmış senin oğlun olacak diye ya diyprum doktorlar kız dedi yok diyor erkek olacak . Rüyalarımda hep erkek bebişim oluyor hiç kız görmedim neredeyse birde geçen arkadaşım senin göbek fizik hiç kız annesi gibi değil dedi erkek annesi gibisin dedi gecesine yine erkek bebek gördüm . Odasını görsen heryer pembe allah bilir ama erkek olursa şok olurum :))Haha aynı rüyayı görmüşüz neredeyse... Bende rüyamda kendimi doğumhanede gördüm sonra gözümü açtığımda evde odamdaydım kucağımda bebeğimle... Anneme soruyorum ben doğumu neden hatırlamıyorum diye, annemde doktorun anestezi vereyim daha doğru bence dedi, bizde onay verdik diyor. Nasıl olduysa genel anestezi altında normal doğurmuşum(evet evet totom açık kalmış), peki diyorum eşimi aldılar mı doğuma, göbek kordonunu o mu kesti ? Yok doktorun istemedi bizde göndermedik içeri diyorlar...
Oturup ağlıyorum hem istediğim gibi doğuramadım hem de hastane odası için bir sürü hazırlık yapmıştım neden hastanede kalmadık biz, neden kimse beni hastanede ziyaret edemedi fln diye...
Allah yardimcin olsun xanim.insallh hersey yolunda gider canimBu arada esim yanimda kizlar, o kadar heyecanli ki sanki ilk kez baba oluyor. Surekli usuyor filan:) ben cok acayip bir sekilde asiri sakinim iyiki herseyimi erkenden hazirlamisim. Kiziminda herseyini plan b ve plan c'lerde dahil olmak uzere ayarlamistim nerde kalacak diye ama iste hasta olmasaydi keske gozum cok arkada su anda. Durup durup gozlerim doluyor kuzumu dusununce
oo geliyor senin kız, 1.si de erken gelmeye kalkmıstı heralde ablasına çekmişKizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakincadua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?