2015 Temmuz Anneleri

Bende sezeryandan aynı şekilde korkuyorum hatta bugun ruyamda son anda sezeryan olmak zorundaymışım lütfen bana süre verin yapabilirim diye ağlıyodum. Herşey olabilir alıştırmal lazım kendimizi

Bende sezeryandan aynı şekilde korkuyorum hatta bugun ruyamda son anda sezeryan olmak zorundaymışım lütfen bana süre verin yapabilirim diye ağlıyodum. Herşey olabilir alıştırmal lazım kendimizi
Ben ikisinden de cok korkuyorum dogurmayacam diye agliyordum dun :) ama normali en sagliklisi zaten ailemden uzaktayim sezeryan agrisiyla onun sıkıntısıyla bir omur tek basina ne yaparim ev isi temizlik su bu hersey bana bakiyor

:)) çok sevindim.ya sorma ben de nasıl sinemaya gitmek istiyorum anlatamam nedendir bilmem canım istiyor işte işler de bitmiyor sanki yaa heyecan bir yandan koşturmaca bir yandan durumlar aynı yani

Mrb kızlar adetten hemen sonra hamile kaldım ben yani erken gebelik. Yarın 38. Haftaya başlıyorum acaba 40 haftayı bekler mi yoksa heran olabilir mi

Doktorunun haberi var mı canım nişanının geldiğinden.

Canım ben cuma çatı muayenesi olmuştum.2 cm açılma vardi.doktorum doğum bir kaç güne olur deyip salıya gün verdi.bu arada akıntıyla kahverengi kırmızı lekeler gelir korkma dedi.sancin başlar suyun gelirse durma gel dedi.ama bende sancı yok suda gelmedi bekliyorum ole.Rabbim hayırlısı bu versin.

Kizlar hastaneden canli yayindayim. 5 dk bir duzenli sancim var 2 cm acilmam var nisan geldi. Nst'ye bagliyim su anda iki saate doktor bugunmu yapiyoruz acil sezeryan karar verecek. Bigun yaomasakta bizim kiz geliyor galiba bir iki gune:) Kizimi arkadasima biraktim aglaya aglaya gozum arkada kaldi hasta hasta yavrumu birakinca dua edin kizim iyilessin bugun atesi cikmasin nolur.

Hayirlisi canim canini sikma.kizin iyilesir,kolaycada dogurursun ins.rabbim yardimcin olsun.

Bu arada esim yanimda kizlar, o kadar heyecanli ki sanki ilk kez baba oluyor. Surekli usuyor filan:) ben cok acayip bir sekilde asiri sakinim iyiki herseyimi erkenden hazirlamisim. Kiziminda herseyini plan b ve plan c'lerde dahil olmak uzere ayarlamistim nerde kalacak diye ama iste hasta olmasaydi keske gozum cok arkada su anda. Durup durup gozlerim doluyor kuzumu dusununce

Allah yardımcın olsun kızına da acil şifalar versin inş, sen moralini yüksek tutmaya çalış, moralin karnındaki masum yavrunu da çok etkiler

Haha aynı rüyayı görmüşüz neredeyse... Bende rüyamda kendimi doğumhanede gördüm sonra gözümü açtığımda evde odamdaydım kucağımda bebeğimle... Anneme soruyorum ben doğumu neden hatırlamıyorum diye, annemde doktorun anestezi vereyim daha doğru bence dedi, bizde onay verdik diyor. Nasıl olduysa genel anestezi altında normal doğurmuşum (evet evet totom açık kalmış), peki diyorum eşimi aldılar mı doğuma, göbek kordonunu o mu kesti ? Yok doktorun istemedi bizde göndermedik içeri diyorlar...
Oturup ağlıyorum hem istediğim gibi doğuramadım hem de hastane odası için bir sürü hazırlık yapmıştım neden hastanede kalmadık biz, neden kimse beni hastanede ziyaret edemedi fln diye...

Canım ne takıyorsun aynısı bizde de var millete diğer çoçuklarına neler yapıyo torununa hiç bir şey yapmadı yapacağı da yok büyüsünona ciciler alc diyo bide büyünce ne anlamı kalacakmış ki bizim bide ilk torun olacak başlarda çok üzülüyordum ama artık takmıyorum benimde annem herşeyden fazla fazla almış beşiği bile annem aldı anneler öyle işte maalesef Kaynanalar genelde b9yle sende takma boşver

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın

Hbaerdar et cnm bizi de, hayırlısı ile hızlıca sağlıkla kavuş inşallah kuzuna... Tedbirli olman iyi olmuş bak 40. haftayı bekletecekler fln diyordun aceleci davrandı senin 2 numara =)

Senin kuzu amma aceleci çıktı :) hayırlısı olsun senin kafan rahat olsun inşallah prensesin ateşi düşer ama eminim arkadaşında çok güzel bakıcaktır . Eşin yanında mı bari

Kızın inşallah iyi olur onu Düşünme şu an doğuma konsantre ol bebekte sağlıkla gelir inşallah

Şimdi okudum oh en azından eşin yanında allah yardımcın olur merak etme kızın belkide şuan daha iyidir

Dün dedin ya eşim kesicek göbek kordonunu o yüzden rüyana girdi herhalde :) gerçi ah o rüyalar yok mu bende neler neler görüyorum eşimin anneannesi takmış senin oğlun olacak diye ya diyprum doktorlar kız dedi yok diyor erkek olacak . Rüyalarımda hep erkek bebişim oluyor hiç kız görmedim neredeyse birde geçen arkadaşım senin göbek fizik hiç kız annesi gibi değil dedi erkek annesi gibisin dedi gecesine yine erkek bebek gördüm . Odasını görsen heryer pembe allah bilir ama erkek olursa şok olurum :))

Allah yardimcin olsun xanim.insallh hersey yolunda gider canim

oo geliyor senin kız, 1.si de erken gelmeye kalkmıstı heralde ablasına çekmiş herşey güzeel olacak ayarlamışsın işte merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…