- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.121
ben bebek sola kayınca reflü ve bulantı sağa kayınca baş dönmesi yaşıyorum ama tansiyon vs normal çıkıyor galiba normal yani büyüdüler artık içerde hareket edince minik popolarıyla dağları deviriyorlar ondan oluyor benceIki gündür hic bişeyim yokken birden kusmaya başlıyorum. Sonra baş dönmesi yaşıyorum bir süre. Üşüttüm mü bilmiyorum. Hamileligin başında bile hiç kusmadim. Normal mi acaba bu dönemde?
Bende aynı durumdayım ya hiçbir doğum belirtisi yok bebeğim aşağı bile inmemişaynen bende de hiçbir belirti yok doğuma dair :/
canım daha 12 günün varmış gelir merak etme günlerini bazen bir iki gün geçiredebiliyorlar sonuçta çok büyür gelmezse suni sancıyla da başlatıyorlar doğumu stres yapma kendine tadını çıkar gerçi tadını çıkar derken bi garip oldu son günler bayağı zormuş ya ben doğru düzgün yürümeyi bile beceremiyorum yürümem oturmam yatmam kalkmam hep penguenlerin hareketleriyle aynı oluyor :)Of kızlar benimkininde gelmeye niyeti yokbugün denize gittik biraz yüzdüm hareket etmeye çalıştım 2 gündür 1 saatten fazla yürüyorum hala yukarıda bizim paşa
Yok bugun sezeryan yapip yapmayacaklarina karar veremediker normal zaten yasak ama ayni zamanda hadi bu bebek olmus aliyoruz demekte yasakmis. AcikmaAa canım neye karar veremediler? Normal yaptırma ihtimalleri mi var? Sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah bir an evvel, haberlerini bekliyoruz.
Normal mi yapacaksin orsa yasak diye biliyordum :) sen ne dusunuyorsun ay benim de ilk dogumum suyum gelmeden sancim 10 dkkada bire dusmeden gitmek istemiyorum da nasil dayanacamKizlar tam 6 saattir sanci cekiyorum hala bekletiyorlar beni karar veremediler . Normal dogum yapacaklar suyunuz gelmeden gitmeyin bence hastaneye! Guya sezeryan olacagiz saatlerce agri cekiyorum yahu:):)
Aynı durumdayız sinemaya gitmeyi benimde canım çok istiyo ama gel gör ki yarım saatte bir tuvaletim geliyo ondan gidemiyorum:)) çok sevindim.ya sorma ben de nasıl sinemaya gitmek istiyorum anlatamam nedendir bilmem canım istiyor işteişler de bitmiyor sanki yaa heyecan bir yandan koşturmaca bir yandan durumlar aynı yani
Yapmiyorlar canim sen istesen bile hastane kabul etmiyor. Oyle bir sansim yok maalesef yoksa ben sezeryan istedigim icin degil. Esimde kabul etmiyor zaten. Risk almak istemiyor.Canım aslında normal doğum şandın var okadar sanvı çekmişken açılman varken alsınlar seni normale okadar güçlü kadınsın yaparsın valla
Sanci 10 dk 1 gidersen saatlerce beklersin canim. Benim sancim 5 dk bir le basladik geldihimde simdi iki saattir 3 dk bir acilma hala ilerlemediNormal mi yapacaksin orsa yasak diye biliyordum :) sen ne dusunuyorsun ay benim de ilk dogumum suyum gelmeden sancim 10 dkkada bire dusmeden gitmek istemiyorum da nasil dayanacam
Cok haklisin valla icimde hep bi deprem var sanki. Benimki surekli sag tarafimda duruyor. Midemin üstünde tepiniyor. Ondan da olabilir tabii. :)ben bebek sola kayınca reflü ve bulantı sağa kayınca baş dönmesi yaşıyorum ama tansiyon vs normal çıkıyor galiba normal yani büyüdüler artık içerde hareket edince minik popolarıyla dağları deviriyorlar ondan oluyor bence
Valla canim ben de bu aya kadar kusmadim simdi kusmaya basladim. Artik bebeklerimiz masallah ufak degil midelerimizin ustunde tepiniyorlar :)8 bucuk ay mide yanmasi cekmedim son iki bucuk haftam kalmis acayip midem yaniyo kafayi yicemmmmm
Canım bi sürü şey aldım durup dururken. Şimdi öncelikle yenidoğan için diye özellikle biberon ve emzik yok. Bazılarının üzerinde 0-6 ay yazıyo bazılarının üzerinde 0+ Yazıyo 3 tane biberonumuz olmasına karşın bir tane güzel biberon beğenmiş ütim aldım 0+ yazıyo. Biberon ve emzik temizleyici var baby&me marka fiyatı 7-8 tl aradı ondan aldım. İlk kullanım için değilde daha sonra sğt vs olduğu zaman için ayrıca tabak kaşıklarıda bunla yıkanabiliyomuş organik bir jel. Ayrıca bu markanın sıvı çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Bir de aynı markanın ıslak pamukları var ıslak mendil gibi küçük kolilerde bi koli ondan aldım biz alışveriş yaparken genç bi çocuk geldi bebekleri 6 aylıkmış ondan aldı çok memnunuz falan dedi. Bir tane emzik kutusu aldım. Bence yoksa kesin al yanlız dikkat emzik kutusu kaynatılmıyo. Kaynar suda bekletiliyo. Bir de emzik ve biberon temizleme fırçası aldım. Aklıma gelenler bunlar şimdi geniş bir tencerede kaynatıyorum. Eriyen falan olursa haber veririmTmm cnm bmde yarin e bebege gidicem senin fikirlerine gore bnde alirim
Tamamm canimm cok.sagoll.bnde yarin en kotu sali gunu gidip alayim.massallah sen bayagi almissin ama hep lazim.gule gule kullansin minikinn :)Canım bi sürü şey aldım durup dururken. Şimdi öncelikle yenidoğan için diye özellikle biberon ve emzik yok. Bazılarının üzerinde 0-6 ay yazıyo bazılarının üzerinde 0+ Yazıyo 3 tane biberonumuz olmasına karşın bir tane güzel biberon beğenmiş ütim aldım 0+ yazıyo. Biberon ve emzik temizleyici var baby&me marka fiyatı 7-8 tl aradı ondan aldım. İlk kullanım için değilde daha sonra sğt vs olduğu zaman için ayrıca tabak kaşıklarıda bunla yıkanabiliyomuş organik bir jel. Ayrıca bu markanın sıvı çamaşır deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Bir de aynı markanın ıslak pamukları var ıslak mendil gibi küçük kolilerde bi koli ondan aldım biz alışveriş yaparken genç bi çocuk geldi bebekleri 6 aylıkmış ondan aldı çok memnunuz falan dedi. Bir tane emzik kutusu aldım. Bence yoksa kesin al yanlız dikkat emzik kutusu kaynatılmıyo. Kaynar suda bekletiliyo. Bir de emzik ve biberon temizleme fırçası aldım. Aklıma gelenler bunlar şimdi geniş bir tencerede kaynatıyorum. Eriyen falan olursa haber veririm
Bn midemin yerini unuttum acaba nerde hep bir popo var .bi yerimden gurr gurr ses geliyo dinliyorum sanki kalbimden geliyo :)) herseyimiz degisti cnm.hayrlisiyla dogursaydik.8 bucuk ay mide yanmasi cekmedim son iki bucuk haftam kalmis acayip midem yaniyo kafayi yicemmmmm
Hastane 5 dkkika uzaklikta o zaman 5 dkka da 1 e dusunce gideyim o zmna kadar suyumda gelsin ama tamam gelen giden yok biraz daha uyuyim rahat rahat sonra hic uyumayacam gibi geliyo esim diyoki sen uyuyorsun bebek kipir kipir :)Sanci 10 dk 1 gidersen saatlerce beklersin canim. Benim sancim 5 dk bir le basladik geldihimde simdi iki saattir 3 dk bir acilma hala ilerlemedien iyisi suyu beklemek galiba!
Aynen canim insallah ya hic yagli yemememe ragmen boyle yaniyo artik sasirdim :)Bn midemin yerini unuttum acaba nerde hep bir popo var .bi yerimden gurr gurr ses geliyo dinliyorum sanki kalbimden geliyo :)) herseyimiz degisti cnm.hayrlisiyla dogursaydik.
Damakli emzik mi aldin normal miTamamm canimm cok.sagoll.bnde yarin en kotu sali gunu gidip alayim.massallah sen bayagi almissin ama hep lazim.gule gule kullansin minikinn :)
Bakiyorumm baktim damakli uc yaziyo. Bebedorun almistim cnm 0_3ayDamakli emzik mi aldin normal mi
Canm normal olblr catin musait dedi ama son ana kadr kotu bisey olmazsa yani bebek kakasini yapar yada kordn dolanr vs. Dedi ve artk heran dogablr basini cok asagi dayams dedi sana bisey demedi mi doktor cati yapmadi mi canm sanaçok normal canım daralmangizemcim sana çatı kontrolünde doktor normal olabilir dedimi.bi de zaman söledimi?günlerimiz aynı ya senle,daha bende tık yok yaaaa
Canm bebek buyudu zor nefes alyrm kv ile rahat olmyr cok sicak. İslern bitmesini dort gozle.beklyrm.inan kine oldu hayırdır? ne güzel işlerin bitiyooor taşınıp oğlun gelecek inş rahatlat kendiniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?