- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.161
Bencede yanılmaz yani, sen zaten bilinçaltı yaptığın için rüyanda görmüşsünAllahın işi hiç belli olmaz ama . Olmaz herhalde :)) kadın o kadar emin konuşuyor ki bende şaştım kaldım ben rüyasını gördüm diyor iki doktor da kız dedi biri prof hemde özellikle sordum kız di mi dedim erkek mi istiyorsun dedi yok onunla alakası yok dedim adama açıklamada yapamadım hemde akrabam oluyor :) yanılmaz herhalde :)
canım bende hep haziran sonu olur diyodum kendime ama malesef daha bşy yok.bu önümüzdeki hafta olsun bari diyorum kısmet artık.inşallah seninkide sınava denk gelmezBende haziran da dogururum diyordum ama benim kizda gününü bekliyor galiba :) isin kötüsü 4 temmuzda sakın gelmesin kocam kpssye girecek yani ya cumaya kadar dogsun ya da 5 temmuzdan sonra :)
Bnde 1 haftaya senin gibi hissederim herhalde ama şuan hiç doğum yapacakmışım gibi gelmiyoraynen canım bendeo kadar ağırlaştım ki artık doğurmak istiyorummmmm
Evet ya karnındaki tatlı bebeğimi kucağıma alıcam sadece, o kadar kolay :)Tabi ki allahın izni ile yazıcaksın içini ferah tut içini karartma herkes doğum yapabiliyorsa sen neden yapamıyasın öyle yada böyle doğacak bir şekilde miniğine kavuştuğunda herşeyi unutacaksın bende normal doğumdan korkuyorum sezeryanda korkmuyorum dersem yalan olur ama spinal anestezi ile sezeryanla doğum yapacağım . Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok zaten başımıza bir iş gelecekse kimse bunun önüne geçemez.
Evet canım ankaradayım. Bence yap içinde kalmasın. Benim doğum yapan arkadaşlarım hep öyle diyo. Ben 2 tür çikolata yaptım birisi anahtarlıklı. Hatıra kalsın diye insanlara. Malzemeleri suluhan dan aldık eşimle evde yaptık. Hem ekonomik oluyo. Benim eşime anlatmam 2 ay sürdü sonra suluhan a gidince anladı ki herkes yapıyo. Lohusa tacı ve terliği de aldım. Taç tamam ama terlik hastanede ne kadar giyilir bilemem malum kumaş terlik. Yinede götürcem.Ay senin son gun kalmis.aynen cnm tek derdimiz onlar saglikli olsun.bnde bugun.lohusa taci fln aldim.oyle heves ediyorum.esime dedim bide gelnlere vikolata ile magnet gbi sey dagiticam ne gerek var cok alma diyo.ne odunsun dedim:)bnde bugun biraz korku oldu dusununce nasil yapicam diye snra bi guc geliyo.sen ankaradamiydin canim
Sezeryan mı? O zaman yapmıyolarmış. Banada yapmadı doktor.Benim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değil
Git tabi canim ama herkese cati muayenesi yapmiyorlar benim arkadasima yapmamislar normal dogurmus mesela.. bir de annem babam surekli uyariyor beni ozel diye diretmeyin devlettekiler daha tecrubeli falan diye ne yapacam bilmiyorum. Ozele gidersem dogumda 1.5 saat uzaklikta cok buyuk sorunBenim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değil
Bnde taci aldim terlikte almadim .bizede alcagimiz yerde kiz 1.5 lira dedi tanesine bnde yakin cevremize fln veririm.kiz kardesim staja gitmese onla yaparimda tekde beceremm sanirim :) ay hayrlisiyla dogsalrdi oturma bile oturamiyorum yatar vaziyette oturmm lazim.:)Evet canım ankaradayım. Bence yap içinde kalmasın. Benim doğum yapan arkadaşlarım hep öyle diyo. Ben 2 tür çikolata yaptım birisi anahtarlıklı. Hatıra kalsın diye insanlara. Malzemeleri suluhan dan aldık eşimle evde yaptık. Hem ekonomik oluyo. Benim eşime anlatmam 2 ay sürdü sonra suluhan a gidince anladı ki herkes yapıyo. Lohusa tacı ve terliği de aldım. Taç tamam ama terlik hastanede ne kadar giyilir bilemem malum kumaş terlik. Yinede götürcem.
Ya benim karnim en basindan beri hep asagidaydi ondan yanmam falan olmadi suan belkide buyudugunden kaburgamda midemde hissediyorum hareketini yukari cikti diyorum ama doktor birsey demediCocuk asagidaydi gerimi yukari cikti cnm.
Canım senden 3 hafta öndeyim inan 39 a gelince oturmayı bırak yatamıyosun da. 15 dk yatıyorum. Sonra biraz oturuyorum sonra ayağa kalkıyorum. Hiç bi şekilde rahat değil atrık.Bnde taci aldim terlikte almadim .bizede alcagimiz yerde kiz 1.5 lira dedi tanesine bnde yakin cevremize fln veririm.kiz kardesim staja gitmese onla yaparimda tekde beceremm sanirim :) ay hayrlisiyla dogsalrdi oturma bile oturamiyorum yatar vaziyette oturmm lazim.:)
canım inşallah bşy olmazda normal yaparsın.ben geçen hafta gittim kontrole çatıdan hiç bahsetmedi.banada dedi heran olabilir hazırlıkı ol diye.haftaya tekrar gel dedi.belki ozaman yapacak ama yine çatı yapacam demedi bana.ve hiççççç gidesim yok inşallah doğururum o zamana kadarCanm normal olblr catin musait dedi ama son ana kadr kotu bisey olmazsa yani bebek kakasini yapar yada kordn dolanr vs. Dedi ve artk heran dogablr basini cok asagi dayams dedi sana bisey demedi mi doktor cati yapmadi mi canm sana
Hayir bilmedigimden soruyorum bana da damakli iyi gibi geliyo :)2 tane emziğimiz var biri damaklı biri düz. Damaklı olmasının bir mahsuru mu varmış? O konuda bilgim yok ama daha iyidir diye tahmin ediyorum.
Of kızlar benimkininde gelmeye niyeti yokbugün denize gittik biraz yüzdüm hareket etmeye çalıştım 2 gündür 1 saatten fazla yürüyorum hala yukarıda bizim paşa
Konuşmadık ben normal çok istiyorum ama bebeğim yukarıda dahaSezeryan mı? O zaman yapmıyolarmış. Banada yapmadı doktor.
Bu arada bizim evde yaptığımızda maliyeti 1.5 tl kadar oldu fiyatı iyi aslında.Bnde taci aldim terlikte almadim .bizede alcagimiz yerde kiz 1.5 lira dedi tanesine bnde yakin cevremize fln veririm.kiz kardesim staja gitmese onla yaparimda tekde beceremm sanirim :) ay hayrlisiyla dogsalrdi oturma bile oturamiyorum yatar vaziyette oturmm lazim.:)
Anldim cnm .bnmde mide yanmm olmadi ama sanirim buyudugunden dedigin gbi artik ruhum.nefesim daraliyo.oturamiyorum bileYa benim karnim en basindan beri hep asagidaydi ondan yanmam falan olmadi suan belkide buyudugunden kaburgamda midemde hissediyorum hareketini yukari cikti diyorum ama doktor birsey demedi
Bide bnm kiz bide bn uyumaya kalkinca durtuyo oturunca ses etmiyo :) snra korkuyorum yatamiyorum da :)Canım senden 3 hafta öndeyim inan 39 a gelince oturmayı bırak yatamıyosun da. 15 dk yatıyorum. Sonra biraz oturuyorum sonra ayağa kalkıyorum. Hiç bi şekilde rahat değil atrık.
Bencede fazlası ile çalışıyor :) sen ev tipi ana kucağı 4 momslardan almıştın di mi
Allah allah neden yapmyr ki acaba ona gore karar veryrlr aslnda normal mi degl mi die. Canm hic kasma.kendini acı hic olmadi bende sadece cok utandmcanım inşallah bşy olmazda normal yaparsın.ben geçen hafta gittim kontrole çatıdan hiç bahsetmedi.banada dedi heran olabilir hazırlıkı ol diye.haftaya tekrar gel dedi.belki ozaman yapacak ama yine çatı yapacam demedi bana.ve hiççççç gidesim yok inşallah doğururum o zamana kadar
Kim nası bilebilir ki? Drlar bile net zaman veremezkenArkadaşlar bir cevap alsam sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?