2015 Temmuz Anneleri

Bencede yanılmaz yani, sen zaten bilinçaltı yaptığın için rüyanda görmüşsün

Bende haziran da dogururum diyordum ama benim kizda gününü bekliyor galiba :) isin kötüsü 4 temmuzda sakın gelmesin kocam kpssye girecek yani ya cumaya kadar dogsun ya da 5 temmuzdan sonra :)
canım bende hep haziran sonu olur diyodum kendime ama malesef daha bşy yok.bu önümüzdeki hafta olsun bari diyorum kısmet artık.inşallah seninkide sınava denk gelmez

Evet ya karnındaki tatlı bebeğimi kucağıma alıcam sadece, o kadar kolay :)

Evet canım ankaradayım. Bence yap içinde kalmasın. Benim doğum yapan arkadaşlarım hep öyle diyo. Ben 2 tür çikolata yaptım birisi anahtarlıklı. Hatıra kalsın diye insanlara. Malzemeleri suluhan dan aldık eşimle evde yaptık. Hem ekonomik oluyo. Benim eşime anlatmam 2 ay sürdü sonra suluhan a gidince anladı ki herkes yapıyo. Lohusa tacı ve terliği de aldım. Taç tamam ama terlik hastanede ne kadar giyilir bilemem malum kumaş terlik. Yinede götürcem.

Benim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değil
Sezeryan mı? O zaman yapmıyolarmış. Banada yapmadı doktor.

Benim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değil
Git tabi canim ama herkese cati muayenesi yapmiyorlar benim arkadasima yapmamislar normal dogurmus mesela.. bir de annem babam surekli uyariyor beni ozel diye diretmeyin devlettekiler daha tecrubeli falan diye ne yapacam bilmiyorum. Ozele gidersem dogumda 1.5 saat uzaklikta cok buyuk sorun

Bnde taci aldim terlikte almadim .bizede alcagimiz yerde kiz 1.5 lira dedi tanesine bnde yakin cevremize fln veririm.kiz kardesim staja gitmese onla yaparimda tekde beceremm sanirim :) ay hayrlisiyla dogsalrdi oturma bile oturamiyorum yatar vaziyette oturmm lazim.:)

Canım senden 3 hafta öndeyim inan 39 a gelince oturmayı bırak yatamıyosun da. 15 dk yatıyorum. Sonra biraz oturuyorum sonra ayağa kalkıyorum. Hiç bi şekilde rahat değil atrık.

Canm normal olblr catin musait dedi ama son ana kadr kotu bisey olmazsa yani bebek kakasini yapar yada kordn dolanr vs. Dedi ve artk heran dogablr basini cok asagi dayams dedi sana bisey demedi mi doktor cati yapmadi mi canm sana
canım inşallah bşy olmazda normal yaparsın.ben geçen hafta gittim kontrole çatıdan hiç bahsetmedi.banada dedi heran olabilir hazırlıkı ol diye.haftaya tekrar gel dedi.belki ozaman yapacak ama yine çatı yapacam demedi bana.ve hiççççç gidesim yok inşallah doğururum o zamana kadar

Of kızlar benimkininde gelmeye niyeti yok bugün denize gittik biraz yüzdüm hareket etmeye çalıştım 2 gündür 1 saatten fazla yürüyorum hala yukarıda bizim paşa

Bende 3,5 km felan yürüyorum bugunde denizdeydim yukarda benimkide hoş daha 2hafta var doktorada diyorum doğmayacak gibi hiç diye gülüyooo

Bu arada bizim evde yaptığımızda maliyeti 1.5 tl kadar oldu fiyatı iyi aslında.

Ya benim karnim en basindan beri hep asagidaydi ondan yanmam falan olmadi suan belkide buyudugunden kaburgamda midemde hissediyorum hareketini yukari cikti diyorum ama doktor birsey demedi
Anldim cnm .bnmde mide yanmm olmadi ama sanirim buyudugunden dedigin gbi artik ruhum.nefesim daraliyo.oturamiyorum bile

Allah allah neden yapmyr ki acaba ona gore karar veryrlr aslnda normal mi degl mi die. Canm hic kasma.kendini acı hic olmadi bende sadece cok utandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…