- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.141
Dimi ya utanmalym bal gibi kadnCik cik cik cok ayip insan kv ndeyken oyle der mi hahaha
Ayy insallah sinav zamanina denk gelmez. Seni doguma goturecek bi yakinin yok mu? Gerci götüren olsa da esinin akli sende kalir
Benimde geçen hafta öyleydi şaşırmıştım megersrm benimki aşağı ineceğine yukarı çıkmış mideme baskı yapıyor8 bucuk ay mide yanmasi cekmedim son iki bucuk haftam kalmis acayip midem yaniyo kafayi yicemmmmm
Bnde wee ninkini aldim gecen gun 0-6 yaziyo damakli yanlis mi aldim acabaBakiyorumm baktim damakli uc yaziyo. Bebedorun almistim cnm 0_3ay
Hepsi bal hepsi :) aman Allah yardimcin olsun insan gercekten rahat etmiyor hele ki bu haldeykenDimi ya utanmalym bal gibi kadn
Sağol canım valla evet bugün almasak yarın alınacak. Her şey tamam tüm ayrıntıları düşündüm. İlk bebek olmasını. Heyecanı galiba. Ağbimler geldi bugün onlarda dedi her şeyi almışsın diyeTamamm canimm cok.sagoll.bnde yarin en kotu sali gunu gidip alayim.massallah sen bayagi almissin ama hep lazim.gule gule kullansin minikinn :)
Bnce benimki de yukari cikti normalde karnim hep asagidaydi su son 1 haftadir yukarda hissediyorum ama kafasi asagidaBenimde geçen hafta öyleydi şaşırmıştım megersrm benimki aşağı ineceğine yukarı çıkmış mideme baskı yapıyor
Canım üstte yazdım uzun uzun. Baya bir baktım direk 0-1 ay falan diye yok. Hemen hepsi 0-6 ay. görevli kızlarada sordum yok böyle alacaksınız dediler. Zaten bir su veririz ilk aylar. Sütümüz güzel gelsin inşallah.Bnde wee ninkini aldim gecen gun 0-6 yaziyo damakli yanlis mi aldim acaba
Canim ben emzigi diyorumCanım üstte yazdım uzun uzun. Baya bir baktım direk 0-1 ay falan diye yok. Hemen hepsi 0-6 ay. görevli kızlarada sordum yok böyle alacaksınız dediler. Zaten bir su veririz ilk aylar. Sütümüz güzel gelsin inşallah.
Aynen benimde öyle canım inşallah normal doğuma engel olmaz bu durum bian önce girerler kanalaBnce benimki de yukari cikti normalde karnim hep asagidaydi su son 1 haftadir yukarda hissediyorum ama kafasi asagida
Aynı durum bizde de var işin kötüsü hem 4 temmuzda hemde 5 temmuzda hem sabah hem öğlen oturumuna girecek.Yine 4 temmuzun sabahında erkek kardeşim 3 aylığına Kanada'ya gidiyor dil eğitimi için her seferinde abla ben gitmeden doğur diyor :) 4 Temmuz yine ablamın dığum günü o da yiğeniyle aynı gün doğsun istiyor.Babamın o gün dernek iftarı varmış çok yoğun bir gün yani ailemi için :) Bakalım artık ne zaman gelecekBende haziran da dogururum diyordum ama benim kizda gününü bekliyor galiba :) isin kötüsü 4 temmuzda sakın gelmesin kocam kpssye girecek yani ya cumaya kadar dogsun ya da 5 temmuzdan sonra :)
Bana da aynı şeyi söyledi doktorum doğum kanalına girmemiş bizim Paşa'da :)Bende aynı durumdayım ya hiçbir doğum belirtisi yok bebeğim aşağı bile inmemiş
Bende yalpalaya yalpalaya yürüyorum son bir haftadır :) Çok komik Ördek gibi :)canım daha 12 günün varmış gelir merak etme günlerini bazen bir iki gün geçiredebiliyorlar sonuçta çok büyür gelmezse suni sancıyla da başlatıyorlar doğumu stres yapma kendine tadını çıkar gerçi tadını çıkar derken bi garip oldu son günler bayağı zormuş ya ben doğru düzgün yürümeyi bile beceremiyorum yürümem oturmam yatmam kalkmam hep penguenlerin hareketleriyle aynı oluyor :)
Valla cnm en kucuk bu vardi digerleri 3_6yaziyodu ondn aldim.sanmiyorum yanlis almamissindir.bnmde biberonda.oyle yaziyo.Bnde wee ninkini aldim gecen gun 0-6 yaziyo damakli yanlis mi aldim acaba
Ay senin son gun kalmis.aynen cnm tek derdimiz onlar saglikli olsun.bnde bugun.lohusa taci fln aldim.oyle heves ediyorum.esime dedim bide gelnlere vikolata ile magnet gbi sey dagiticam ne gerek var cok alma diyo.ne odunsun dedim:)bnde bugun biraz korku oldu dusununce nasil yapicam diye snra bi guc geliyo.sen ankaradamiydin canimSağol canım valla evet bugün almasak yarın alınacak. Her şey tamam tüm ayrıntıları düşündüm. İlk bebek olmasını. Heyecanı galiba. Ağbimler geldi bugün onlarda dedi her şeyi almışsın diyeinşallah sağlıkla gelsin Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Başka bir şey istemiyorum. Salı benim doğum varya ondan yarında çıkamam diye aslında son alışverişti bugün.
Canim ben cati muayenesi oldum hatta pazartesi bidaha olacam devlette normal gorunuyor dedi ama hic acilmam yok rahim agzi kapali acaba yukari cikti diye mi boyle ????Aynen benimde öyle canım inşallah normal doğuma engel olmaz bu durum bian önce girerler kanala
Benim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değilCanim ben cati muayenesi oldum hatta pazartesi bidaha olacam devlette normal gorunuyor dedi ama hic acilmam yok rahim agzi kapali acaba yukari cikti diye mi boyle ????
Cocuk asagidaydi gerimi yukari cikti cnm.Canim ben cati muayenesi oldum hatta pazartesi bidaha olacam devlette normal gorunuyor dedi ama hic acilmam yok rahim agzi kapali acaba yukari cikti diye mi boyle ????
bir kaç kişi tarihlerimiz aynı bakalım kim önce doguracakaynen bende de hiçbir belirti yok doğuma dair :/
2 tane emziğimiz var biri damaklı biri düz. Damaklı olmasının bir mahsuru mu varmış? O konuda bilgim yok ama daha iyidir diye tahmin ediyorum.Canim ben emzigi diyorumsenin dedigin gibi biberonu aldik emzik 6-18 ay almis kayinvalidem ben gidip 0-6 ay aldim ona takilmadim da damakli olmasina takildm sen de mi damakli aldin enzigi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?