2015 Temmuz Anneleri

Ayy insallah sinav zamanina denk gelmez. Seni doguma goturecek bi yakinin yok mu? Gerci götüren olsa da esinin akli sende kalir

Goturecek kisi cokta ben onu isterim o da beni merak eder. o durumda sinavda soruda çözemez. Zaten hastane yürüyerek 5 dk :) Ama kocam olmali yanimda

Kizlar hastane cantaniza bebek icin agiz silme mendili mutlaka koyun cok lazim oluyo.
Ayrica philips avent gogus kalkanini bosuna almisim, memeleri fuze gibi gosterdigi yetmiyomus gibi bi de silikon kismi sikistirdi meme basini orada bi beyazlik olusuyodu cikardim.
Sut pompasi alacaksaniz da hastanedeki elektrikliler manuele gore epey iyi hemen gelmeyen sut icin manuel pompa resmen hamallik, cok yorucu. Alacaksaniz paraya kiyip elektrikli alin derim.
Gerci calismayan anneler almasa da olur bebegi surekli emzirme firsatlari olacak cunku.
Sut olmasi icin simdiden kayisi hosafi, uzum , karpuz ve kavun yiyin. Uzum ve kayisi hosafi mucizevi sekilde artiriyor, denenmistir :)
Kavun karpuzu bugun duydum deneyecegim.

Tamamm canimm cok.sagoll.bnde yarin en kotu sali gunu gidip alayim.massallah sen bayagi almissin ama hep lazim.gule gule kullansin minikinn :)
Sağol canım valla evet bugün almasak yarın alınacak. Her şey tamam tüm ayrıntıları düşündüm. İlk bebek olmasını. Heyecanı galiba. Ağbimler geldi bugün onlarda dedi her şeyi almışsın diye inşallah sağlıkla gelsin Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Başka bir şey istemiyorum. Salı benim doğum varya ondan yarında çıkamam diye aslında son alışverişti bugün.

Bnde wee ninkini aldim gecen gun 0-6 yaziyo damakli yanlis mi aldim acaba
Canım üstte yazdım uzun uzun. Baya bir baktım direk 0-1 ay falan diye yok. Hemen hepsi 0-6 ay. görevli kızlarada sordum yok böyle alacaksınız dediler. Zaten bir su veririz ilk aylar. Sütümüz güzel gelsin inşallah.

Canim ben emzigi diyorum senin dedigin gibi biberonu aldik emzik 6-18 ay almis kayinvalidem ben gidip 0-6 ay aldim ona takilmadim da damakli olmasina takildm sen de mi damakli aldin enzigi?

Bende haziran da dogururum diyordum ama benim kizda gününü bekliyor galiba :) isin kötüsü 4 temmuzda sakın gelmesin kocam kpssye girecek yani ya cumaya kadar dogsun ya da 5 temmuzdan sonra :)
Aynı durum bizde de var işin kötüsü hem 4 temmuzda hemde 5 temmuzda hem sabah hem öğlen oturumuna girecek.Yine 4 temmuzun sabahında erkek kardeşim 3 aylığına Kanada'ya gidiyor dil eğitimi için her seferinde abla ben gitmeden doğur diyor :) 4 Temmuz yine ablamın dığum günü o da yiğeniyle aynı gün doğsun istiyor.Babamın o gün dernek iftarı varmış çok yoğun bir gün yani ailemi için :) Bakalım artık ne zaman gelecek

Bende aynı durumdayım ya hiçbir doğum belirtisi yok bebeğim aşağı bile inmemiş
Bana da aynı şeyi söyledi doktorum doğum kanalına girmemiş bizim Paşa'da :)

Bende yalpalaya yalpalaya yürüyorum son bir haftadır :) Çok komik Ördek gibi :)

Ay senin son gun kalmis.aynen cnm tek derdimiz onlar saglikli olsun.bnde bugun.lohusa taci fln aldim.oyle heves ediyorum.esime dedim bide gelnlere vikolata ile magnet gbi sey dagiticam ne gerek var cok alma diyo.ne odunsun dedim:)bnde bugun biraz korku oldu dusununce nasil yapicam diye snra bi guc geliyo.sen ankaradamiydin canim

Canim ben cati muayenesi oldum hatta pazartesi bidaha olacam devlette normal gorunuyor dedi ama hic acilmam yok rahim agzi kapali acaba yukari cikti diye mi boyle ????
Benim çatıya falan da bakılmadı. Hiç bilmiyorum ne durumda. Normalde özel doktora gidiyorum bu hafta içi bir de devlete gidip görüş alayım diyorum doktorum hakkında aklım karışmadı değil

Kızlar aşırı bir şekilde halsizlik çöktü üstüme çok halsizim su için bile yerinden kalkmak istemiyorum insaallah bu halsizlik biran önce geçer

Canim ben emzigi diyorum senin dedigin gibi biberonu aldik emzik 6-18 ay almis kayinvalidem ben gidip 0-6 ay aldim ona takilmadim da damakli olmasina takildm sen de mi damakli aldin enzigi?
2 tane emziğimiz var biri damaklı biri düz. Damaklı olmasının bir mahsuru mu varmış? O konuda bilgim yok ama daha iyidir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…