- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.421
Aynen bendede belirti yok çatın dar ama bebeğin kilosu çok değil doğursbilirsin dedi ama 41e kadar beklemem en çok 40+2 olur dedi o canımı sıktı bir an önce kanala girsin istiyorum o yuzden yarın böğürtlen yaprağı çayı alıcam
Canım doğdu. Seninde doğmuştur. Emzirme ve ağrılarla boğuşuyorum. Sen naptın?canım ne yaptın atlattın İnşallah sayfalarda bulamadım sabahtan beri aklım sende İnşallah sen de bebiş de çooookk iyisinizdir.korseye ben internette baktım sezeryandan sonra en erken 4. gün tercihen 9. gün takın diyordu.çok merak ediyorum ya ne kadar sürecek ne kadar zaman sonra yürüyeceğiz tekrar vs. :))
Sütun gelir canım sakin stres yapma sıcak duşa gir göğüslerine tut sıcak suyu ise yarar bol bol sıvı tuketAllahıma şükürler olsun hamdlar olsun doğum güzel geçti. Rabbim siE de nasip etsin inşallah. şimdi tek sorun süt gelmesi gelmedi henüzAllahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim
Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Sertleşme ve agrilarin aralığı nedir sık sık mi yoksa agri aralıkları uzunmu
Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Biz hiç beklemeyi knuşmadk ama ben bekleme taraftarı değilim. Çünkü stres yapmaya başlarım kendimi biliyorum. Bana da çatın çok müsait dedi doktorum ama bu işler biraz kısmet canım artık. Sezaryen ihtimalini de aklımızın bi köşesinde bulundurmamız lazım. Bak sezaryen günü alıp normal doğum yapanımız var :)) bebişlerimiz iyi olsun da onları görünce eminim normal, sezaryen aklımıza bile gelmiycek :)) ama yine de sabah akşam 15er defa çömelmeye devamben bugün başladım
Canım artık doğurmam gerekiyor zaten sancıların başlamış demekki ilk olduğu için ne zaman gelir belli olmaz ama heran hersey olabilir sen dikkat et suyun nişanın gelirse çantamı al hastaneye git eğer agrilarin çok canını yakarsa da hastaneye git bebek hareketlerine takipte tutAğrı hafif ama aralıklı değil sürekli hissediyorum belimin tam ortasında ama karın sertleşmesi aralıklı sivrileşiyo sertleşir sonra gevşiyo ilk doğumun olacağı için bunlar nedir anlayamıyorum kızlar yardımcı olun lütfen
Allahıma şükürler olsun hamdlar olsun doğum güzel geçti. Rabbim siE de nasip etsin inşallah. şimdi tek sorun süt gelmesi gelmedi henüzAllahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim
Canım artık doğurmam gerekiyor zaten sancıların başlamış demekki ilk olduğu için ne zaman gelir belli olmaz ama heran hersey olabilir sen dikkat et suyun nişanın gelirse çantamı al hastaneye git eğer agrilarin çok canını yakarsa da hastaneye git bebek hareketlerine takipte tut
Gozun aydin canım çok sevindim allah anneli babalı buyutsun inşallah. Neden ucumu az olsun oralarda sen sürekli ver hem sütun de gelmiş o emdikçe sarılığı geçicek inşallahKızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Hayirlisi diyelim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebis dayanılmaz hale gelirse gece felan fark etmez hemen acile git oldumuAynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın takvimin bile bitiyor bügün devlete gittim dk diyorum günümüzde bitiyor adam bana olsun git bir hafta sonra gel diyo sinir oldum ya
Artık son günlere girdik herkese bişeyler oluyor allah yardımcımız olsun insallahMidemde bi bulanti var uffff sirt ustu yatamiyorum bogulacak gibi oluyorum cok huysuzum bugun
Canımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.Gozun aydin canım çok sevindim allah anneli babalı buyutsun inşallah. Neden ucumu az olsun oralarda sen sürekli ver hem sütun de gelmiş o emdikçe sarılığı geçicek inşallah
Amin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorumArtık son günlere girdik herkese bişeyler oluyor allah yardımcımız olsun insallah
Uykucu mu kiz :) hadi insallah tutar memeyi kilosunu geri alir pozitif ol canim benim gibi negatif olmaCanımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.
Sağol canım şu an canım burnumda valla. lohusalık neymiş anladım. 2 günde hamileliğimi özledim. Tek güzel şey kızım.Gözünaydın canımumarım hemen atlatır sarılığını. Anne -kız çoook güzel günleriniz olsuuun darısı başımızaa :))
Valla oluyorum sonra bitiyo gücüm.Uykucu mu kiz :) hadi insallah tutar memeyi kilosunu geri alir pozitif ol canim benim gibi negatif olma
Allah allah neden almıyor acaba ucu varmı almıyorsa hiç moralini bozma canım sağ ip ver tabi uyanırsa ama o uykuyu da sarılık yapıyor çok yorulmuş bebis inşallah biran evvel düzelirCanımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?