2015 Temmuz Anneleri

Biz hiç beklemeyi knuşmadk ama ben bekleme taraftarı değilim. Çünkü stres yapmaya başlarım kendimi biliyorum. Bana da çatın çok müsait dedi doktorum ama bu işler biraz kısmet canım artık. Sezaryen ihtimalini de aklımızın bi köşesinde bulundurmamız lazım. Bak sezaryen günü alıp normal doğum yapanımız var :)) bebişlerimiz iyi olsun da onları görünce eminim normal, sezaryen aklımıza bile gelmiycek :)) ama yine de sabah akşam 15er defa çömelmeye devam ben bugün başladım

Canım doğdu. Seninde doğmuştur. Emzirme ve ağrılarla boğuşuyorum. Sen naptın?

Sütun gelir canım sakin stres yapma sıcak duşa gir göğüslerine tut sıcak suyu ise yarar bol bol sıvı tuket

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.

Gözünaydın canım umarım hemen atlatır sarılığını. Anne -kız çoook güzel günleriniz olsuuun darısı başımızaa :))

Ağrı hafif ama aralıklı değil sürekli hissediyorum belimin tam ortasında ama karın sertleşmesi aralıklı sivrileşiyo sertleşir sonra gevşiyo ilk doğumun olacağı için bunlar nedir anlayamıyorum kızlar yardımcı olun lütfen
Sertleşme ve agrilarin aralığı nedir sık sık mi yoksa agri aralıkları uzunmu

Bende çömeliyorum şimdi sabahda yürüycem akşamda artık hayırlısı napalım

Canım artık doğurmam gerekiyor zaten sancıların başlamış demekki ilk olduğu için ne zaman gelir belli olmaz ama heran hersey olabilir sen dikkat et suyun nişanın gelirse çantamı al hastaneye git eğer agrilarin çok canını yakarsa da hastaneye git bebek hareketlerine takipte tut

Merhaba kizlar,

Gunlerdir sessizce takip ediyorum sizi :)
Benimde tahmini dogum yapacagim tarih 23-7-2015

Burda biraz erken dogum yapanlar olmus angel5angel gibi.
Bebeginizin kilosu nekadardi sorabilirmiyim?

Aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın takvimin bile bitiyor bügün devlete gittim dk diyorum günümüzde bitiyor adam bana olsun git bir hafta sonra gel diyo sinir oldum ya

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Gozun aydin canım çok sevindim allah anneli babalı buyutsun inşallah. Neden ucumu az olsun oralarda sen sürekli ver hem sütun de gelmiş o emdikçe sarılığı geçicek inşallah

Midemde bi bulanti var uffff sirt ustu yatamiyorum bogulacak gibi oluyorum cok huysuzum bugun

Aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum yarın takvimin bile bitiyor bügün devlete gittim dk diyorum günümüzde bitiyor adam bana olsun git bir hafta sonra gel diyo sinir oldum ya
Hayirlisi diyelim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebis dayanılmaz hale gelirse gece felan fark etmez hemen acile git oldumu

Gozun aydin canım çok sevindim allah anneli babalı buyutsun inşallah. Neden ucumu az olsun oralarda sen sürekli ver hem sütun de gelmiş o emdikçe sarılığı geçicek inşallah
Canımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.

Artık son günlere girdik herkese bişeyler oluyor allah yardımcımız olsun insallah
Amin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorum

Canımbebek almıyo. Sütüm var. Uyandıramıyoruz. Çok zorlanıyo. 400 gr verdi. Bugün eve taburcu okduk ama yarın tekrar gitcez tartılmaya.
Uykucu mu kiz :) hadi insallah tutar memeyi kilosunu geri alir pozitif ol canim benim gibi negatif olma

Gözünaydın canım umarım hemen atlatır sarılığını. Anne -kız çoook güzel günleriniz olsuuun darısı başımızaa :))
Sağol canım şu an canım burnumda valla. lohusalık neymiş anladım. 2 günde hamileliğimi özledim. Tek güzel şey kızım.

Allah allah neden almıyor acaba ucu varmı almıyorsa hiç moralini bozma canım sağ ip ver tabi uyanırsa ama o uykuyu da sarılık yapıyor çok yorulmuş bebis inşallah biran evvel düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…