2015 Temmuz Anneleri

canım bizim erken doğum riskimiz vardı hep zaten. inş sizinkiler zamanında gelir

Ay ne kadar harika bir dogum hikayesi bayildim, bu kadar agrisiz ve cabuk:) cok
Tebrik ederim canim!!!!

Canım göxün aydın.Ne güzel bir doğum hikâyesi. Strese girmeden bitanda doğurmuşsun

Kizlar bende geldim doktordan aciklik hala 2 cm . Doktor her an gelebilir artik kafa iyice asagida kasiklarda zor yururyorsundur sen dedi . Bende evet ozellikle dunden beri penguen gibiyim bacaklarim kapanmiyor dedim gulduk:) temizlik
Yapacaktim yapayim mi dedim, hic durma artik full term'sin bebek istedigi zaman gelebilir hemen eve kos basla temizlige dedi:) komik bir doktorum
Var cok!!!!

Yorma kendini canım tv izle, müzik dinle kafanı dağıt enerjini doğuma sakla inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini bekliyoruz haberlerini

Çook güzel bi doğum hikayesi olmuş ne kadar kolay ve bianda olmuş stressiz :) inşallah bende öyle oluruuum :)

Ne guzel olmus.Allah hepimize kolY dogumlr nasip etsin bizede dua et cnm.:)

Yaa kızlar bu agrılar 5 6 dk da bir oluyor ama çok kısa sürüyor ve şiddeti biraz arttı bazen belimden doğru bazende sadece kasıklarıma giriyor. Ama nişan su falan bişey yok yarın kontrolüm var zaten bekliycem ama ters bi durum olmaz değil mi?

Ya senle tarihlerimiz aynı canım ve senin doğurduğunu okuyunca heyacan bastı ne güzel anlatmışsın, uzun uzun anlattığın bir hikayeyi de bekliyoruz. Allah bebişinle uzun ömürler versin :)

selam annişler. yarın sabah 8:30 da sezeryana gircem nasipse dualrınızı bekliyorum .. Rabbim bu sefer bebeğimi hastanede bırakmadan eve gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallahh , bana ve tüm annişlere..
Az önce doktorum aradı hazırmısın dedi :)) biliyo çok fazla stres ettiğimi rahatlatmak için aramış sağolsun ..
Allaha emanet olun , hakkınızı helal edin .. hayırlı cumalar

Bnm de gecen hafta 3 cmlik aciklik vardi cnm acitti biraz evde de kanamam oldu iki gun sonra nisan geldi bugun de gttik doktora sanci cikmadi hala bekliyoruz bebegimizi hayirlisiyla gelsinler insallah

İnternetten baktım canım senin için ben de doğum yapmadım hiç çok fikrim yok ama bu yazıyı buldum.

" İlk kez anne olacak çoğu kadın (bunlarda doğum sancıları genellikle yavaş başlar ve kasılmalar kademeli olarak artar) güvenle ilk birkaç saati evinde geçirebilir. Ancak kasılmalarınız, çok güçlü başladıysa -en az 45 saniye süren ve 5 dakikadan daha sık gelen kasılmalar- ve/veya daha önce doğurmuşsanız ilk birkaç saat sancıların tamamı olabilir. Büyük olasılıkla doğumun ilk evresi sancısız geçmiştir ve rahim ağzınız bu sürede yeterince genişlemiştir. Hekiminizi aramamak -ve son dakikada hastaneye yetişmeye çalışmayı göze almak- şu an telefon etmekten daha kötü sonuçlar doğurabilir."

Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah kolay bir doğum geçirirsin sağlıkla kal

Evet canım bende okudum biraz bunları bakalım artık benimkiler biraz kısa sürüyor. Doktorumu aradım lekelenmen yoksa telaş yapma ilk doğumda akıntı önemli dedi. Sıcak duş al bekleyelim dedi.

Ayyyy ne guzel hersey boyle sade mi gerceklesti insallah bende bi giderim ki 9 cm acilmam olmus olur cok istiyorum boyle olmasini:) hayirli olsun saglikla buyut melegini canimmmm

Allah yardımcınız olsun merak etme canım ona can veren Rabbim kucağına almayı da nasip edecektir inşallah

İyi akşamlar kızlar. Doğumlar artıyo ne güzel. Herkese hayırlı olsun. Bende yarın kontrole gidicem bakalım bizde durumlar nasıl? Agrı sancı hiçbişe yok şimdilik. Oğluşun keyfi yerinde bugün itibariyle ayaklarım şişti ilk kez. Havalar ısındı ona bağladım

Ay nasıl güzel bir hikaye :) Ohhhh resmen içim huzur buldu okuyunca sana benzeyelim inşallah =) Bebişininde sağlıklı ömrü olsun, keyifle büyüt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…