- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.381
canım bizim erken doğum riskimiz vardı hep zaten. inş sizinkiler zamanında gelirAyy aman Allah'ım heyecanlandım iyice ya daha internetten sipariş vereceğim şeyler var doğum için çok mu geç kaldım ne diyorum böyle doğum haberlerini okuyunca. Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın
Ay ne kadar harika bir dogum hikayesi bayildim, bu kadar agrisiz ve cabuk:) cokcanım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Yorma kendini canım tv izle, müzik dinle kafanı dağıt enerjini doğuma sakla inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini bekliyoruz haberleriniKizlar bende geldim doktordan aciklik hala 2 cm . Doktor her an gelebilir artik kafa iyice asagida kasiklarda zor yururyorsundur sen dedi . Bende evet ozellikle dunden beri penguen gibiyim bacaklarim kapanmiyor dedim gulduk:) temizlik
Yapacaktim yapayim mi dedim, hic durma artik full term'sin bebek istedigi zaman gelebilir hemen eve kos basla temizlige dedi:) komik bir doktorum
Var cok!!!!
ağrısız değildi de :) o kısımları geçtim biraz:) ama buna da çok şükür:) Allahıma hamd olsun önemli olan sağlıklı olması.Ay ne kadar harika bir dogum hikayesi bayildim, bu kadar agrisiz ve cabuk:) cok
Tebrik ederim canim!!!!
Çook güzel bi doğum hikayesi olmuş ne kadar kolay ve bianda olmuş stressiz :) inşallah bende öyle oluruuum :)canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Ne guzel olmus.Allah hepimize kolY dogumlr nasip etsin bizede dua et cnm.:)canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Ya senle tarihlerimiz aynı canım ve senin doğurduğunu okuyunca heyacan bastı ne güzel anlatmışsın, uzun uzun anlattığın bir hikayeyi de bekliyoruz. Allah bebişinle uzun ömürler versin :)canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Bnm de gecen hafta 3 cmlik aciklik vardi cnm acitti biraz evde de kanamam oldu iki gun sonra nisan geldi bugun de gttik doktora sanci cikmadi hala bekliyoruz bebegimizi hayirlisiyla gelsinler insallahKizlar sabah randevum vardi 2 saat sira bekledim sinir oldum.Gider gitmez hemsireye rahatsiz oldugumu söylememe ragmen o kadar beklettiler vicdansizlar.Benim agrilarin sebebi idrar kesesi enfeksiyonuymus. antibiyotik yazdi dr, tek kullanimlik, suya koyup iciyorsun daha önce burda arkadaslar bahsetmislerdi ayni sanirim.Sancilari enfeksiyon tetikliyormus, düzene girmemesi ondanmis. Bi de elle muayene etti yine 2cm aciklik var, cok sürmez yakinda gelir dedi. Biraz canimi acitti kontrol sirasinda, rahatsiz edelim artik gelmesi gerektiginin farkina varsin dedi:).Benden haberler böyle...
gözün aydın cnm . sağlıkla büyüt bebeğini.şimdi eve geldik iyiyiz Allaha şükür
Yaa kızlar bu agrılar 5 6 dk da bir oluyor ama çok kısa sürüyor ve şiddeti biraz arttı bazen belimden doğru bazende sadece kasıklarıma giriyor. Ama nişan su falan bişey yok yarın kontrolüm var zaten bekliycem ama ters bi durum olmaz değil mi?
selam annişler. yarın sabah 8:30 da sezeryana gircem nasipse dualrınızı bekliyorum .. Rabbim bu sefer bebeğimi hastanede bırakmadan eve gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallahh , bana ve tüm annişlere..
Az önce doktorum aradı hazırmısın dedi :)) biliyo çok fazla stres ettiğimi rahatlatmak için aramış sağolsun ..
Allaha emanet olun , hakkınızı helal edin .. hayırlı cumalar
İnternetten baktım canım senin için ben de doğum yapmadım hiç çok fikrim yok ama bu yazıyı buldum.
" İlk kez anne olacak çoğu kadın (bunlarda doğum sancıları genellikle yavaş başlar ve kasılmalar kademeli olarak artar) güvenle ilk birkaç saati evinde geçirebilir. Ancak kasılmalarınız, çok güçlü başladıysa -en az 45 saniye süren ve 5 dakikadan daha sık gelen kasılmalar- ve/veya daha önce doğurmuşsanız ilk birkaç saat sancıların tamamı olabilir. Büyük olasılıkla doğumun ilk evresi sancısız geçmiştir ve rahim ağzınız bu sürede yeterince genişlemiştir. Hekiminizi aramamak -ve son dakikada hastaneye yetişmeye çalışmayı göze almak- şu an telefon etmekten daha kötü sonuçlar doğurabilir."
Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah kolay bir doğum geçirirsin sağlıkla kal
Ayyyy ne guzel hersey boyle sade mi gerceklesti insallah bende bi giderim ki 9 cm acilmam olmus olur cok istiyorum boyle olmasini:) hayirli olsun saglikla buyut melegini canimmmmcanım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Allah yardımcınız olsun merak etme canım ona can veren Rabbim kucağına almayı da nasip edecektir inşallahselam annişler. yarın sabah 8:30 da sezeryana gircem nasipse dualrınızı bekliyorum .. Rabbim bu sefer bebeğimi hastanede bırakmadan eve gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallahh , bana ve tüm annişlere..
Az önce doktorum aradı hazırmısın dedi :)) biliyo çok fazla stres ettiğimi rahatlatmak için aramış sağolsun ..
Allaha emanet olun , hakkınızı helal edin .. hayırlı cumalar
biz doğduk teyzeleri:)
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?