- 31 Temmuz 2010
- 199
- 52
- 118
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.461
Şu aralar özellikle günlük ped ya da normal ped kullanın hem akıntılar için hem de nişan geldiğinde fark etmesi daha kolay olsun diye. Bugün birisinin daha böyle sancıları vardı canım netten de baktım doktoru da ona öyle söylemiş ilk doğumda akıntılar çok önemliymiş nişan gelirmiş öyle demiş doktoru. Gerçek doğum sancısı 4-5 dk da bir 45 sn sürüyormuş sıklığı giderek düzenli olarak artıyormuş takipte ol mutlakaSancılarım bi ara çok düzensizdi umudum kırılmıştı 15 dk yı geçiyordu aralıklar şimdi yine 7 ye düştü ve adet sancısı gibi oluyor artık şiddeti. 15 20 sn sürüyor. Ama nişan su yok daha. Doktor nişan gelmeden açılma başlamaz ilk doğumda telaş yapma dedi ama nişan gelmeden de başlayabilir mi doğum??
Ama biberonla verirse sonra bir daha emziremeyebilir çocuk o zaman rahata alışıyor çünkü, yani bizim bi tanıdığımızda öyle olduCanım memeyi almıyorsa biberonla sütünü sağ öyle vermeye çalış sürekli uyutma 2-3 saate bir uyandır beslenmeyi mutlaka dene
Benim nisan gelmeden açılmam olmuştu doktorum çatı muaynesinde 2,5 cm acılmam var doğum Başlamış dedi yarın da olabilir 1 hafta içinde olabilir doğum dedi ertesi gün akşam suyum geldi hatta sancım felan da yoktu mecburen suni sanci verdilerSancılarım bi ara çok düzensizdi umudum kırılmıştı 15 dk yı geçiyordu aralıklar şimdi yine 7 ye düştü ve adet sancısı gibi oluyor artık şiddeti. 15 20 sn sürüyor. Ama nişan su yok daha. Doktor nişan gelmeden açılma başlamaz ilk doğumda telaş yapma dedi ama nişan gelmeden de başlayabilir mi doğum??
Masaallh barekallah hayirli evlat olsun gozleriniz aydin olsun :))biz doğduk teyzeleri:)
Günlerimiz aynı :) Bende heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :) Sabaha bir kaç saat kaldı bence hemen git doktora. Sıklaşmış çünkü baya sancıların ben olsam evde duramazdım sanırım heyecandan :) Benimde eşim bu hafta sonu Cumartesi pazar KPSS'ye gidecek pazar hem öğleden önce hemde sonra.Annemlerde Bursa'ya gezmeye gitme derdinde dedim son haftamda olacağım eşim sınavda birşey olsa kim yetiştirecek hastaneye? Bakalım ne yapacaklar?Ay stres yaptıkça düzensizleşiyor bi yandan agrı geldikçe için için seviniyorum bi yandan korkuyorumama artık oğlum gelsin istiyorum inşallah düzene girer ve başlar artık doğumum
Allah yardimciniz olsun ins emer prenses hayirlisyla geldi ya hersey hallolur afiyetle buyuyun ins :))Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Doktorun neden boyle birsey dedi anlamadim dogrusu benim ne gunduzunde sancim ne nisanim nede suyum geldi agrilarim 5dk dusunce gtmistim o gece dogum yaptim suyumuda ebe patlatmisti ..Allah yardimcin olsun canm enfeksiyon felan yoktu dimi sende onun agrisida adet agrisi gibi..Sancılarım bi ara çok düzensizdi umudum kırılmıştı 15 dk yı geçiyordu aralıklar şimdi yine 7 ye düştü ve adet sancısı gibi oluyor artık şiddeti. 15 20 sn sürüyor. Ama nişan su yok daha. Doktor nişan gelmeden açılma başlamaz ilk doğumda telaş yapma dedi ama nişan gelmeden de başlayabilir mi doğum??
Günlerimiz aynı :) Bende heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :) Sabaha bir kaç saat kaldı bence hemen git doktora. Sıklaşmış çünkü baya sancıların ben olsam evde duramazdım sanırım heyecandan :) Benimde eşim bu hafta sonu Cumartesi pazar KPSS'ye gidecek pazar hem öğleden önce hemde sonra.Annemlerde Bursa'ya gezmeye gitme derdinde dedim son haftamda olacağım eşim sınavda birşey olsa kim yetiştirecek hastaneye? Bakalım ne yapacaklar?
Doktorun neden boyle birsey dedi anlamadim dogrusu benim ne gunduzunde sancim ne nisanim nede suyum geldi agrilarim 5dk dusunce gtmistim o gece dogum yaptim suyumuda ebe patlatmisti ..Allah yardimcin olsun canm enfeksiyon felan yoktu dimi sende onun agrisida adet agrisi gibi..
Çok heyecanlı :) Az kaldı kaçta geliyor doktor sabah ?Sıklaşıyor sancılarım ama çok kısa sürüyor. Doktorumda nişan gelmeden telaş yapma dedi diye sabahı bekliyorum ama sancılar çok olmaya başladı niran önce olsa sabahta gitsem :)
Ama annesi sarılık olup hastaneye yatsa Allah korusun orda biberonla mama verecekler ve ortalama 4-5 gün fototerapi cihazıyla ışın alacak ve bu süre zarfında ışından faydalansın diye bebek seni emmek istese bile emzirtmeyecekler küvözden çıkarmayacaklar, hemşireler kendileri besleyecek biberonla. Öylesi daha kötü kan tahlilleri felan cabası zaten. Bu süre zarfında sen strese gireceksin sütün de azalabilir Allah korusun. Kâr zarar hesabına göre hareket etmek lazım bence yine en iyi annesi bilir tabi minnoşunAma biberonla verirse sonra bir daha emziremeyebilir çocuk o zaman rahata alışıyor çünkü, yani bizim bi tanıdığımızda öyle oldu
Ayni sıkıntı bende de var son 5 gün hala dogum yapmadım.kocam cumartesi kpss ye girecek tüm gün yanimda olmayacak. Annemler falan var ama ben eşimi isterim valla gelmedi gelmedi cumartesi geleceği tutar diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı artıkGünlerimiz aynı :) Bende heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :) Sabaha bir kaç saat kaldı bence hemen git doktora. Sıklaşmış çünkü baya sancıların ben olsam evde duramazdım sanırım heyecandan :) Benimde eşim bu hafta sonu Cumartesi pazar KPSS'ye gidecek pazar hem öğleden önce hemde sonra.Annemlerde Bursa'ya gezmeye gitme derdinde dedim son haftamda olacağım eşim sınavda birşey olsa kim yetiştirecek hastaneye? Bakalım ne yapacaklar?
Inşallah sınav zamanı gelmezler içimizi ferah tutalım :)Ayni sıkıntı bende de var son 5 gün hala dogum yapmadım.kocam cumartesi kpss ye girecek tüm gün yanimda olmayacak. Annemler falan var ama ben eşimi isterim valla gelmedi gelmedi cumartesi geleceği tutar diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı artık
3-4 gün kala su gibi akıntı vardıŞeymacım benim 2-3 gündür birkaç birkaç damla halinde su geliyor akıntı değil senin doğuma ne kadar kala gelmişti su gibi akıntı
Canım benim Allah yardımcın olsun hadi. Sağlıkla kolayca al kucağına bebişini bizide haberdar et dualarım seninle. Korkma tedirgin olma.Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?