2015 Temmuz Anneleri

Şu aralar özellikle günlük ped ya da normal ped kullanın hem akıntılar için hem de nişan geldiğinde fark etmesi daha kolay olsun diye. Bugün birisinin daha böyle sancıları vardı canım netten de baktım doktoru da ona öyle söylemiş ilk doğumda akıntılar çok önemliymiş nişan gelirmiş öyle demiş doktoru. Gerçek doğum sancısı 4-5 dk da bir 45 sn sürüyormuş sıklığı giderek düzenli olarak artıyormuş takipte ol mutlaka

Benim nisan gelmeden açılmam olmuştu doktorum çatı muaynesinde 2,5 cm acılmam var doğum Başlamış dedi yarın da olabilir 1 hafta içinde olabilir doğum dedi ertesi gün akşam suyum geldi hatta sancım felan da yoktu mecburen suni sanci verdiler

Ay stres yaptıkça düzensizleşiyor bi yandan agrı geldikçe için için seviniyorum bi yandan korkuyorum ama artık oğlum gelsin istiyorum inşallah düzene girer ve başlar artık doğumum
Günlerimiz aynı :) Bende heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :) Sabaha bir kaç saat kaldı bence hemen git doktora. Sıklaşmış çünkü baya sancıların ben olsam evde duramazdım sanırım heyecandan :) Benimde eşim bu hafta sonu Cumartesi pazar KPSS'ye gidecek pazar hem öğleden önce hemde sonra.Annemlerde Bursa'ya gezmeye gitme derdinde dedim son haftamda olacağım eşim sınavda birşey olsa kim yetiştirecek hastaneye? Bakalım ne yapacaklar?

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Allah yardimciniz olsun ins emer prenses hayirlisyla geldi ya hersey hallolur afiyetle buyuyun ins :))

Doktorun neden boyle birsey dedi anlamadim dogrusu benim ne gunduzunde sancim ne nisanim nede suyum geldi agrilarim 5dk dusunce gtmistim o gece dogum yaptim suyumuda ebe patlatmisti ..Allah yardimcin olsun canm enfeksiyon felan yoktu dimi sende onun agrisida adet agrisi gibi..

Sıklaşıyor sancılarım ama çok kısa sürüyor. Doktorumda nişan gelmeden telaş yapma dedi diye sabahı bekliyorum ama sancılar çok olmaya başladı niran önce olsa sabahta gitsem :)

Valla biara vardı enfeksiyon ama artık belimden doğru giiriyor 15 20 sn sürüp geçiyor. Enfeksiyon agrısı olur mu böyle ? Değişik bi agrı.. Sabah olsun gidicem şiddette artmaya başladı çünkü.

Ama biberonla verirse sonra bir daha emziremeyebilir çocuk o zaman rahata alışıyor çünkü, yani bizim bi tanıdığımızda öyle oldu
Ama annesi sarılık olup hastaneye yatsa Allah korusun orda biberonla mama verecekler ve ortalama 4-5 gün fototerapi cihazıyla ışın alacak ve bu süre zarfında ışından faydalansın diye bebek seni emmek istese bile emzirtmeyecekler küvözden çıkarmayacaklar, hemşireler kendileri besleyecek biberonla. Öylesi daha kötü kan tahlilleri felan cabası zaten. Bu süre zarfında sen strese gireceksin sütün de azalabilir Allah korusun. Kâr zarar hesabına göre hareket etmek lazım bence yine en iyi annesi bilir tabi minnoşun Üstelik biberon alan bebek meme de emiyor ben yenidoğan yoğun bakımda çalıştım ordan biliyorum tüm bunları :)

Ayni sıkıntı bende de var son 5 gün hala dogum yapmadım.kocam cumartesi kpss ye girecek tüm gün yanimda olmayacak. Annemler falan var ama ben eşimi isterim valla gelmedi gelmedi cumartesi geleceği tutar diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı artık

Inşallah sınav zamanı gelmezler içimizi ferah tutalım :)

Canım benim Allah yardımcın olsun hadi. Sağlıkla kolayca al kucağına bebişini bizide haberdar et dualarım seninle. Korkma tedirgin olma.

[qQUOTE="yakamoz999, post: 41630539, member: 633955"]Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum [/QUOTE]
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla yavrunu kucağına al ağrısız sıkıntısız bir doğum olur inşallah korkma içini ferah tut allah yardımcın olur

ozlenen2010 canım hayırlı doğumlar sanada allah kolaylık versin bu güzel günde sağlıcakla yavrunu kucağını alıcaksın inşallah şuanda ki heyecanını tahmin edebiliyorum bir kaç saat sonra kuzun kollarında olucak inşallah

Hadi hayırlı olsun sağlıcakla yavrunu kucağına al ağrısız sıkıntısız bir doğum olur inşallah korkma içini ferah tut allah yardımcın olur

Hadi bakalim canim hayirlisiyla bebegini al kucagina. Insallah çok rahat bir doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…