2015 Temmuz Anneleri

Amin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorum
Pazartesi bende tekrar gidicem doktora bakalım bende bi sorayım doğumu felan çarşamba soracaktım unuttum.. ne zaman gelecek annen

Sağol canım şu an canım burnumda valla. lohusalık neymiş anladım. 2 günde hamileliğimi özledim. Tek güzel şey kızım.
Cnm senin sabırlı olman gerekiyor. Lohusalık zor bir süreç haklısın. Kaygılar taşıyorsun ama emin ol hepsi kısa sürede geçecek ve hatırlamayacaksın bile. Sarılığı yükselmeye devam ederse mama vermekten çekinme sakın. Sütünü de mamayı da kaşıkla ver bebeğine. Karno doymaya başladıkça uyanmaya da başlayacak. Kaybettiği kiloları da dert etme. Emmeye başladığında toparlayacak kendini. Sen moralini yüksrk tut. Kısa süreli de olsa uyumaya çalış.

Pazartesi bende tekrar gidicem doktora bakalım bende bi sorayım doğumu felan çarşamba soracaktım unuttum.. ne zaman gelecek annen
Persembe ya da cuma gelecek geride iki kardesim var biri ayagini yakti 1 hafta olacak ne yapsin erkenden cagiramiyorum annem gelmeden dogurmayayim diye dua ediyorum ikinci kez cati muayenesi olacam bu pazartesi belki devlette dogururum emin degilim . Sen normal dogurmuyomuydun

Amin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorum
Ne kadar var canım aranızda? Ne zaman gelicek? Seni çok iyi anlıyorum bende çok stres olmuştum annem gelmeden gidicem doğuma diye. Şimdi geleli 15 gün oldu bizim bey gelmiyor daha çok stres oluyorum erken mi geldiler diye bakalım sancım var bugün biran önce düzene girerde doğar artık oğlum

İyi geceler kizlar bana onereblcgnz guzel badana rengi var mi acik renk olmyck cok koridora yapcz bir karar veremedk ya kac gun oldu

Nerdeyse 10 saat var aramizda bi tek esim var yanim da ona da cok sukur ama tek basina doguma nasil giderim diyorum hep sukur oyle sancim falan da yok ara ara oluyor.. sen benden 1 hafta ilerisin ha bugun ha yarin gelir senin bebis yaninda ya annen hazirsin sen!

Geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur..
evet normalde kafası Aşşağıda da ne durumda felan tahmini bişey söyler herhalde insan merak ediyor zaten bu sefer gittiğim de kan su gelirse mutlaka hemen gel dedi bebek hareketlerine dikkat et felan dedi böyle dedi için doğum çokta uzak değil hayırlısı bakalım saglicakla gelsinlerde allahın izniyle insan merak ediyor

İyi geceler kizlar bana onereblcgnz guzel badana rengi var mi acik renk olmyck cok koridora yapcz bir karar veremedk ya kac gun oldu
Hic fikir veremiycem ben kararsiz kasim olaraktan bol sans diliyorum boya secmede.. aslinda artik en guzeli bi duvarin boya karsi duvarin yapistirma duvar kagidi olmasi :)

Canim bana da catin musait ama kanalda degil dedi iste gelir su ara da demedi.. sezeryan istesem ozeldeki hemen tarih verecekti ama ben pzartesi devlete gidecem 10 gun sonra gel oglum diyorum,sen hemen diyosan gelsin kiz :)

Canim bana da catin musait ama kanalda degil dedi iste gelir su ara da demedi.. sezeryan istesem ozeldeki hemen tarih verecekti ama ben pzartesi devlete gidecem 10 gun sonra gel oglum diyorum,sen hemen diyosan gelsin kiz :)
:))) olabilir canim gelişimini tamamladık sa neden olmasın ya o değilde psikolojik baskı var üzerimde kızım hergün neler neler konuşuyor kardesi yle bi bilsen buda etkiliyor beni sanırım :)

:))) olabilir canim gelişimini tamamladık sa neden olmasın ya o değilde psikolojik baskı var üzerimde kızım hergün neler neler konuşuyor kardesi yle bi bilsen buda etkiliyor beni sanırım :)
Ne diyo kardesim niye gelmiyosun gel artik ozledim fln diye baski mi yapiyor :) benim de esim konusuyor oglum bekle 10 gun sonra gel diye ona kalsa 18 inde gelecekmis ne alakaysa :)

Ne diyo kardesim niye gelmiyosun gel artik ozledim fln diye baski mi yapiyor :) benim de esim konusuyor oglum bekle 10 gun sonra gel diye ona kalsa 18 inde gelecekmis ne alakaysa :)
Benim kız kardeşim canım çok sıkılıyor gelsin artık anne ne zaman gelecek anne bugunde yarın kardeşim geliyor diyor sonra geliyor karnimi oksuyor kardes napıyorsun sen vs.. daha neler neler çok komik oluyor

Canim dualatim seninle. Insallah hicbir sorunsuz gizel bir dogum gecirip bebegini kucagina saglikla alacaksin.

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Hayirli olsun saglikla
Mutlulukla buyusun bebeginiz:)umarim sorunlarda en kisa zamanda gecer!

Sancılarım bi ara çok düzensizdi umudum kırılmıştı 15 dk yı geçiyordu aralıklar şimdi yine 7 ye düştü ve adet sancısı gibi oluyor artık şiddeti. 15 20 sn sürüyor. Ama nişan su yok daha. Doktor nişan gelmeden açılma başlamaz ilk doğumda telaş yapma dedi ama nişan gelmeden de başlayabilir mi doğum??

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Canım memeyi almıyorsa biberonla sütünü sağ öyle vermeye çalış sürekli uyutma 2-3 saate bir uyandır beslenmeyi mutlaka dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…