- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.441
Pazartesi bende tekrar gidicem doktora bakalım bende bi sorayım doğumu felan çarşamba soracaktım unuttum.. ne zaman gelecek annenAmin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorum
Cnm senin sabırlı olman gerekiyor. Lohusalık zor bir süreç haklısın. Kaygılar taşıyorsun ama emin ol hepsi kısa sürede geçecek ve hatırlamayacaksın bile. Sarılığı yükselmeye devam ederse mama vermekten çekinme sakın. Sütünü de mamayı da kaşıkla ver bebeğine. Karno doymaya başladıkça uyanmaya da başlayacak. Kaybettiği kiloları da dert etme. Emmeye başladığında toparlayacak kendini. Sen moralini yüksrk tut. Kısa süreli de olsa uyumaya çalış.Sağol canım şu an canım burnumda valla. lohusalık neymiş anladım. 2 günde hamileliğimi özledim. Tek güzel şey kızım.
Persembe ya da cuma gelecek geride iki kardesim var biri ayagini yakti 1 hafta olacak ne yapsin erkenden cagiramiyorum annem gelmeden dogurmayayim diye dua ediyorumPazartesi bende tekrar gidicem doktora bakalım bende bi sorayım doğumu felan çarşamba soracaktım unuttum.. ne zaman gelecek annen
Ne kadar var canım aranızda? Ne zaman gelicek? Seni çok iyi anlıyorum bende çok stres olmuştum annem gelmeden gidicem doğuma diye. Şimdi geleli 15 gün oldu bizim bey gelmiyor daha çok stres oluyorum erken mi geldiler diyeAmin canim 38+0 iz bugun oglus da cok hareketli oynadikca canim yaniyo pazartesi olsa da kontrole gitsem bunaldim cok annem de gelmedi daha tek basina gurbet ellerde bekliyorum
Nerdeyse 10 saat var aramizdaNe kadar var canım aranızda? Ne zaman gelicek? Seni çok iyi anlıyorum bende çok stres olmuştum annem gelmeden gidicem doğuma diye. Şimdi geleli 15 gün oldu bizim bey gelmiyor daha çok stres oluyorum erken mi geldiler diyebakalım sancım var bugün biran önce düzene girerde doğar artık oğlum
Geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur..Persembe ya da cuma gelecek geride iki kardesim var biri ayagini yakti 1 hafta olacak ne yapsin erkenden cagiramiyorum annem gelmeden dogurmayayim diye dua ediyorumikinci kez cati muayenesi olacam bu pazartesi belki devlette dogururum emin degilim . Sen normal dogurmuyomuydun
Hic fikir veremiycem ben kararsiz kasim olaraktan bol sans diliyorum boya secmede.. aslinda artik en guzeli bi duvarin boya karsi duvarin yapistirma duvar kagidi olmasi :)İyi geceler kizlar bana onereblcgnz guzel badana rengi var mi acik renk olmyck cok koridora yapcz bir karar veremedk yakac gun oldu
Baby blue olabilirmi.. nasılsın yerleşebildinmi eve canimİyi geceler kizlar bana onereblcgnz guzel badana rengi var mi acik renk olmyck cok koridora yapcz bir karar veremedk yakac gun oldu
Canim bana da catin musait ama kanalda degil dedi iste gelir su ara da demedi.. sezeryan istesem ozeldeki hemen tarih verecekti ama ben pzartesi devlete gidecem 10 gun sonra gel oglum diyorum,sen hemen diyosan gelsin kiz :)Geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur..
evet normalde kafası Aşşağıda da ne durumda felan tahmini bişey söyler herhalde insan merak ediyor zaten bu sefer gittiğim de kan su gelirse mutlaka hemen gel dedi bebek hareketlerine dikkat et felan dedi böyle dedi için doğum çokta uzak değil hayırlısı bakalım saglicakla gelsinlerde allahın izniyle insan merak ediyor
:))) olabilir canim gelişimini tamamladık sa neden olmasın ya o değilde psikolojik baskı var üzerimde kızım hergün neler neler konuşuyor kardesi yle bi bilsen buda etkiliyor beni sanırım :)Canim bana da catin musait ama kanalda degil dedi iste gelir su ara da demedi.. sezeryan istesem ozeldeki hemen tarih verecekti ama ben pzartesi devlete gidecem 10 gun sonra gel oglum diyorum,sen hemen diyosan gelsin kiz :)
Offf bende cok kararszm boya bitmyr karar veremedgm icin ruhum daraldi alcm siyah boyatcm sonunda.Hic fikir veremiycem ben kararsiz kasim olaraktan bol sans diliyorum boya secmede.. aslinda artik en guzeli bi duvarin boya karsi duvarin yapistirma duvar kagidi olmasi :)
Ne diyo kardesim niye gelmiyosun gel artik ozledim fln diye baski mi yapiyor :) benim de esim konusuyor oglum bekle 10 gun sonra gel diye ona kalsa 18 inde gelecekmis ne alakaysa :):))) olabilir canim gelişimini tamamladık sa neden olmasın ya o değilde psikolojik baskı var üzerimde kızım hergün neler neler konuşuyor kardesi yle bi bilsen buda etkiliyor beni sanırım :)
Benim kız kardeşim canım çok sıkılıyor gelsin artık anne ne zaman gelecek anne bugunde yarın kardeşim geliyor diyor sonra geliyor karnimi oksuyor kardes napıyorsun sen vs.. daha neler neler çok komik oluyorNe diyo kardesim niye gelmiyosun gel artik ozledim fln diye baski mi yapiyor :) benim de esim konusuyor oglum bekle 10 gun sonra gel diye ona kalsa 18 inde gelecekmis ne alakaysa :)
Canim dualatim seninle. Insallah hicbir sorunsuz gizel bir dogum gecirip bebegini kucagina saglikla alacaksin.selam annişler. yarın sabah 8:30 da sezeryana gircem nasipse dualrınızı bekliyorum .. Rabbim bu sefer bebeğimi hastanede bırakmadan eve gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallahh , bana ve tüm annişlere..
Az önce doktorum aradı hazırmısın dedi :)) biliyo çok fazla stres ettiğimi rahatlatmak için aramış sağolsun ..
Allaha emanet olun , hakkınızı helal edin .. hayırlı cumalar
Ne guzel bir haber, cok sevindim senin icin. Hasret bitmis oh:)Ben cok sukur bebegim iyi canim hastanede 10 gundur pazar gunu eve gelcek bu gun kavustuk ilk defa emzirdim
Hayirli olsun sagliklaKızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Hayirlisi diyelim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebis dayanılmaz hale gelirse gece felan fark etmez hemen acile git oldumu
Canım memeyi almıyorsa biberonla sütünü sağ öyle vermeye çalış sürekli uyutma 2-3 saate bir uyandır beslenmeyi mutlaka deneKızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?