2015 Temmuz Anneleri

Sen yarın çantanı al git bence =)

Ay stres yaptıkça düzensizleşiyor bi yandan agrı geldikçe için için seviniyorum bi yandan korkuyorum ama artık oğlum gelsin istiyorum inşallah düzene girer ve başlar artık doğumum

İnşallah canım yarın senin doğum haberini okuruz =)

Ben bugün gittim doktora, oğlumun uyku saatine denk geldi nst, 1 saat bağlı kaldım neredeyse, bir sağa döndürdüler beni bi sola uyansın diye :) Hala bir açılma, sancı vb. yok... Ben heralde 40' doldurucam... Neyse 40'ın dolmasına bile 5 gün kaldı sonuçta (Polyanna Anne)

Canım kanala inmişmi senin bebiş senle yakın günlerimiz

Canım benim kontrolüm dündü. Doktoruma sordum kanala inmiş mi diye. O da kanala zaten doğum esnasında girer daha girmemiş ama çatıya başını dayamış artık dedi. Pek gelesi yok sanki daha kızımın :))

Ay maşallah sana canım :)) Nasıl güzel bi doğum hikayesi bu. Hepimizin hayalinde olanı yaşamışsın resmen tabikii ağrın olmuştur ama en azından seni çok strese sokmamış ,süreç biraz hızlı gelişmiş sanırım :)) bundan sonrasında da inşallah herşey doğumundaki gibi güzel ve yolunda gitsin

Bana 2haftamız var girebilir dedi keşke 1ayım felan olsa diyorum bende kendimi yürüyüşe verdim inş girerler kanala yoksa sezeryan dedi canım sıkıldı

Maşallah canım ne güzel bir doğum yaşamışsın inş bizlerde böyle güzel kolay doğumlar yaşarızzz

biz doğduk teyzeleri:)
Gozun aydin canım allah anneli babali buyutsun nasip etsin insallah
Doktordan geldim bugun bi hafta daha beklicez dedi gunum gecti bugun yarin gelse bebegim saglikli bi sekilde sezeryan olmak istemiyorum (
Hayırlısıyla gelsin bebegin canım inşallah daha fazla bekletmeden
Sizinde karniniz tas gbi oluyomu.bugun cok sık oldu bnm.
Evet oluyor canım
Hayirlisi olsun hakkında canım heran hersey olabilir doğrusu derim bir hafta sürer dogurmak sin derim bu gece gelir hayırlısı allahdan inşallah fazla ağrı çekmeden gelir bebegin
Maşallah sana canım Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bebek hareketlerin nasıl canım bebek hareketlerine dikkat et nisan şu felan gelirse de hemen hastaneye git
helal olsun canım inşallah evladını sağlıcakla kucağına alirsin güzel haberlerini bekliyoruz

Bana 2haftamız var girebilir dedi keşke 1ayım felan olsa diyorum bende kendimi yürüyüşe verdim inş girerler kanala yoksa sezeryan dedi canım sıkıldı

Canım sıkma hiç canını. Doktorum bana hiiç sezaryenden bahsetmedi. Hatta kesiden korkuyorum dememe rağmen ben bi sorun yokken sezaryen yapmam dedi. Ki bende de açıklık yok ,hiç doğum belirtisi yok. Nstde sancı yok. kanala girmeyebilir falan demedi. Burda da okuyoruz bak pat diye doğumlar oluyor :))inşallah bizimki de öyleolur

Kabuk degildir canim dustan sonra dene bi de krem sur

Kızlar nazliyarim den ha la bi haber yok inşallah mustafasına saglicakla kavuşmuştur kaç günlerdir aklımdan çıkmıyor yazmadı da hala inşallah Rabbim mucizesini gösterip evladını ona bagislamistir

Aynen bendede belirti yok çatın dar ama bebeğin kilosu çok değil doğursbilirsin dedi ama 41e kadar beklemem en çok 40+2 olur dedi o canımı sıktı bir an önce kanala girsin istiyorum o yuzden yarın böğürtlen yaprağı çayı alıcam

GKızlar karnımda sertleşme belimde de hafif bir ağrı var bu sabah doktora gittiğimde nst de de bir kaç tane sancı çıkmıştı acaba doğuruyor olabilir miyim

Allahıma şükürler olsun hamdlar olsun doğum güzel geçti. Rabbim siE de nasip etsin inşallah. şimdi tek sorun süt gelmesi gelmedi henüz Allahım hakkımızda hayırlısını versin her zaman. iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…