- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.401
Yaa kızlar bu agrılar 5 6 dk da bir oluyor ama çok kısa sürüyor ve şiddeti biraz arttı bazen belimden doğru bazende sadece kasıklarıma giriyor. Ama nişan su falan bişey yok yarın kontrolüm var zaten bekliycem ama ters bi durum olmaz değil mi?
Ay stres yaptıkça düzensizleşiyor bi yandan agrı geldikçe için için seviniyorum bi yandan korkuyorumSen yarın çantanı al git bence =)
Ay stres yaptıkça düzensizleşiyor bi yandan agrı geldikçe için için seviniyorum bi yandan korkuyorumama artık oğlum gelsin istiyorum inşallah düzene girer ve başlar artık doğumum
Canım kanala inmişmi senin bebiş senle yakın günlerimiz
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Canım benim kontrolüm dündü. Doktoruma sordum kanala inmiş mi diye. O da kanala zaten doğum esnasında girer daha girmemiş ama çatıya başını dayamış artık dedi. Pek gelesi yok sanki daha kızımın :))
canım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Gozun aydin canım allah anneli babali buyutsun nasip etsin insallahbiz doğduk teyzeleri:)
Hayırlısıyla gelsin bebegin canım inşallah daha fazla bekletmedenDoktordan geldim bugun bi hafta daha beklicez dedi gunum gecti bugun yarin gelse bebegim saglikli bi sekilde sezeryan olmak istemiyorum(
Evet oluyor canımSizinde karniniz tas gbi oluyomu.bugun cok sık oldu bnm.
Hayirlisi olsun hakkında canım heran hersey olabilir doğrusu derim bir hafta sürer dogurmak sin derim bu gece gelir hayırlısı allahdan inşallah fazla ağrı çekmeden gelir bebeginSelam kızlarGeçmişi okudum ara ara. Bugün sabah uyandığımda çok hafif agrı oluyordu kasıklarımda belimde anlık az az. Adet olucakmışım ertesi günü gibi. Sigortaya gitmem gerekiyordu annemle gittik geldik yürüyerek. Baktım hafif hafif devam hadi dedim evi temizliyelim annem kardeşim 3 elden evi elden geçirdik hala bişey yok ama agrının şiddeti artıyor sanırım araları takip etmiyorum çokta uzun değil ama agrı 15 - 20 sn olup geçiyor. İlk defa böyle oluyor bu gece doğururmuyum acaba yardım kızlaar
Maşallah sana canım Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallahcanım akşam üzeri 4 te randevum vardı gittin herşey normal açıklık yok dedi. bayram önceaine sezeryan planladık gece 1 gibi idrarımı tutamadım sandım tuvalete gittim idrarımı yaptım sandım. bira sonra hafif pembemsi leke geldi bu arada kasılmalarım oluyodu. eşime doktora gidelim dedim. gittik doktorum geldi uykuluydu ben ağrıdan yürüyemiyorum o muayene odasının kapısında bekliyo gel gel o kadar ağrımıyodur diyo. açıklığa bi baktı 9 cm dedi sezeryana alamayız doğacak. sezeryan beklerken bormal geldi bebişim
Bebek hareketlerin nasıl canım bebek hareketlerine dikkat et nisan şu felan gelirse de hemen hastaneye gitYaa kızlar bu agrılar 5 6 dk da bir oluyor ama çok kısa sürüyor ve şiddeti biraz arttı bazen belimden doğru bazende sadece kasıklarıma giriyor. Ama nişan su falan bişey yok yarın kontrolüm var zaten bekliycem ama ters bi durum olmaz değil mi?
helal olsun canım inşallah evladını sağlıcakla kucağına alirsin güzel haberlerini bekliyoruzselam annişler. yarın sabah 8:30 da sezeryana gircem nasipse dualrınızı bekliyorum .. Rabbim bu sefer bebeğimi hastanede bırakmadan eve gelmeyi hayırlısıyla nasip etsin inşallahh , bana ve tüm annişlere..
Az önce doktorum aradı hazırmısın dedi :)) biliyo çok fazla stres ettiğimi rahatlatmak için aramış sağolsun ..
Allaha emanet olun , hakkınızı helal edin .. hayırlı cumalar
Ben cok sukur bebegim iyi canim hastanede 10 gundur pazar gunu eve gelcek bu gun kavustuk ilk defa emzirdimSen bebegini ne zaman kaybettin canim
Bana 2haftamız var girebilir dedi keşke 1ayım felan olsa diyorum bende kendimi yürüyüşe verdim inş girerler kanala yoksa sezeryan dedi canım sıkıldı
selam arkadaşlar. sanırım doğum yapanlar olmuş ,gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. bende yarın sabah sezeryana giriyorum . ne olur banada dua edin.. çok korkuyorum. belden yapıcaz dedi doktorum ama yapabilir miyim bilmiyorum. birde göğüs ucumda sanki kabuk gibi bişey var ama çıkaramıyorum.nasıl temizleyebirim ki bunu.bilen varsa yardım edin kızlar
Canım sıkma hiç canını. Doktorum bana hiiç sezaryenden bahsetmedi. Hatta kesiden korkuyorum dememe rağmen ben bi sorun yokken sezaryen yapmam dedi. Ki bende de açıklık yok ,hiç doğum belirtisi yok. Nstde sancı yok. kanala girmeyebilir falan demedi. Burda da okuyoruz bak pat diye doğumlar oluyor :))inşallah bizimki de öyleolur
Hadi bakalım az kaldı inşallah kavuşur birdaha da hiç ayrılmazsiniz çok sevindim :)Kizlar bu gun bebisimi kucagima aldim ve emzirdim pazar sabah cikiyoruz hayirlisi ile hastaneden cok mutluyum suan
Kizlar bu gun bebisimi kucagima aldim ve emzirdim pazar sabah cikiyoruz hayirlisi ile hastaneden cok mutluyum suan
Sertleşme ve agrilarin aralığı nedir sık sık mi yoksa agri aralıkları uzunmuGKızlar karnımda sertleşme belimde de hafif bir ağrı var bu sabah doktora gittiğimde nst de de bir kaç tane sancı çıkmıştı acaba doğuruyor olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?