- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.481
Kizlar bu gun bebisimi kucagima aldim ve emzirdim pazar sabah cikiyoruz hayirlisi ile hastaneden cok mutluyum suan
Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Bol bağlanmalı, keşkesiz bir doğum diliyrumGünaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Ben gidiyormuşum gibi heyecanlandım inan, hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallahGünaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
İzninin başlamasına saatler kalmış, gözün aydın şimdiden, evet inşallah acele etmez de hem biraz daha büyür hem de annesi evde olmanın tadını çıkarırgünaydın hamişler ve taze anneler bugün bizim kızımla son iş günümüüzzzzsaat 6da bende hürüm inşallah. siz doğurmaya başladınız, P pinhan16 kırk uçurdu ben daha izne yeni çıkıyorum neyse artık kızım azıcık müsade ederse 1 hafta-10 gün dinlenmek ufak tefek eksikleri tamamlamak istiyorum. sonra bende kızım gelsin artık diyebilirim ama şuan demiyorum
İzninin başlamasına saatler kalmış, gözün aydın şimdiden, evet inşallah acele etmez de hem biraz daha büyür hem de annesi evde olmanın tadını çıkarır
Saglikla doğsun bebegin insallah sen de pirt diye dogurursun umarim :)Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Kızlar dün kontrolün vardı benim bebis 4132 gr olmuş Dr sezeryan mi normal mi diye sordu normal doğumda yüzde beşlik bi ihtmal bebeğin omuzları zarar gorebiliyomus sezeryan istiyorsan hemen yarın alırım dedi çok kararsizimsimdi napayim bilmiyorum cati muayeneside yapti iyi dedi musaitmis esim sen bilirsin diyip cikiyo isin icinden oda tedirgin nolur dua edin dun geceden beride akintilarim var pembemsi belim ve karnimda agriyo dua edin bana ucuncu olmasina ragmen cok endiseliyim
Canim çok tesekkur ederim böyle şeyler duymak gerçekten rahatlatıcı normal diye karar verdim inşaallah kazasız belasiz alırız yavrularimizi annemde evde doğum yapmış kızkardeşim 5 kilo doğmuş üstelik dikişsiz olmuş beklemeden artık Rabbim hakkımda hayirlisini versinÇatın müsait dediyse normal doğurabilirsin bence. benim arkadaşım 4500 kg normal doğurdu. bi sıkıntı olmadı ama tabi ki bu herkes de aynı olacak anlamına gelmiyor. bebek biraz kilolu diye illa ki komplikasyon olacak diye düşünme sen. içinden hangisi geçiyorsa onu yap. nasıl doğurursan doğur gönlünü ferah tut, kötü ihtimalleri aklına getirme canım. çünkü hepsinde anne içinde bebek içinde komplikasyon riskleri var
Allah kolaylık versin sağlıkla al inşallah Bebeğini kollarına darısı bize :)Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
Canim çok tesekkur ederim böyle şeyler duymak gerçekten rahatlatıcı normal diye karar verdim inşaallah kazasız belasiz alırız yavrularimizi annemde evde doğum yapmış kızkardeşim 5 kilo doğmuş üstelik dikişsiz olmuş beklemeden artık Rabbim hakkımda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?