2015 Temmuz Anneleri

ayy hadi canım. Allah yardımcın olsun. bi avazda kurtulursun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz....

G Gizemm59 aşağıda ki renkler olabilir belki canım

Eklentiler

• aa.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 157
  • bb.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 158
  • aac.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 185
Bol bağlanmalı, keşkesiz bir doğum diliyrum insan korkuyor, tedirgn oluyor ama inşallah bu duygularn boşa olduğunu anlayacağın bir deneyim olur

Ben gidiyormuşum gibi heyecanlandım inan, hayırlısıyla kolay bir doğum olur inşallah

günaydın hamişler ve taze anneler bugün bizim kızımla son iş günümüüzzzz saat 6da bende hürüm inşallah. siz doğurmaya başladınız, P pinhan16 kırk uçurdu ben daha izne yeni çıkıyorum neyse artık kızım azıcık müsade ederse 1 hafta-10 gün dinlenmek ufak tefek eksikleri tamamlamak istiyorum. sonra bende kızım gelsin artık diyebilirim ama şuan demiyorum

merhaba kızlar ilk kez yazsam da fırsat buldukça takip ediyorum . 39+2 günlüküm. Oğlumun gelmeye hiç niyeti yok gibi duruyor sancım falanda cıkmadı en son carsamba nst de. Geceden beri cok garip bir his yasıyorum makatıma dogru bir gıcırtı gaz kaçağı gıbı ama değil eminim. düzenli olan birşey tıpkı nefes alıp verme temposu gibi. aralıklarla dursada kısa bır sure sonra yıne başlıyor. Kuyruk sokumu derler ya oraya doğru hissediyorum nedir bu acaba?

Allah yardımcın olsunn güzel haberlerini bekliyoruzz

İzninin başlamasına saatler kalmış, gözün aydın şimdiden, evet inşallah acele etmez de hem biraz daha büyür hem de annesi evde olmanın tadını çıkarır

İzninin başlamasına saatler kalmış, gözün aydın şimdiden, evet inşallah acele etmez de hem biraz daha büyür hem de annesi evde olmanın tadını çıkarır

aynen canım yaa azıcık keyif yapayım bende, oda oturduğu yerden kilo alsın vallahi saat sayıyorum. 9,5 saat kaldı

Kızlar dün kontrolün vardı benim bebis 4132 gr olmuş Dr sezeryan mi normal mi diye sordu normal doğumda yüzde beşlik bi ihtmal bebeğin omuzları zarar gorebiliyomus sezeryan istiyorsan hemen yarın alırım dedi çok kararsizimsimdi napayim bilmiyorum cati muayeneside yapti iyi dedi musaitmis esim sen bilirsin diyip cikiyo isin icinden oda tedirgin nolur dua edin dun geceden beride akintilarim var pembemsi belim ve karnimda agriyo dua edin bana ucuncu olmasina ragmen cok endiseliyim

Bende kendimi dışarı attım biraz yürüyeyim haftaya muayeneye kadar 30 km yi bulur herhalde yürüyüşlerim

Saglikla doğsun bebegin insallah sen de pirt diye dogurursun umarim :)

Çatın müsait dediyse normal doğurabilirsin bence. benim arkadaşım 4500 kg normal doğurdu. bi sıkıntı olmadı ama tabi ki bu herkes de aynı olacak anlamına gelmiyor. bebek biraz kilolu diye illa ki komplikasyon olacak diye düşünme sen. içinden hangisi geçiyorsa onu yap. nasıl doğurursan doğur gönlünü ferah tut, kötü ihtimalleri aklına getirme canım. çünkü hepsinde anne içinde bebek içinde komplikasyon riskleri var

Canim çok tesekkur ederim böyle şeyler duymak gerçekten rahatlatıcı normal diye karar verdim inşaallah kazasız belasiz alırız yavrularimizi annemde evde doğum yapmış kızkardeşim 5 kilo doğmuş üstelik dikişsiz olmuş beklemeden artık Rabbim hakkımda hayirlisini versin

Allah kolaylık versin sağlıkla al inşallah Bebeğini kollarına darısı bize :)

rica ederim canım. kardeşine de maşallah :) benim bahsettiğim arkadaşında ilk doğumuydu. tam açılması oldu. doğumhaneye aldılar. 10dk sonra bebek gelmişti. o kadar da kolay oldu doğumu. bide doğum bitince tekerlekli sandalye getirdiler. pat diye kendi kalkıp oturdu yardım beklemeden :))

cicisko hayırlı olsun canim @ceylasya canim anne olmak diyolarya kucağıniza alırsanız bence öyle değilbenim ilk bebekte kkucağına aldım aman Allahım böyle bir his yok dedim anne oldum dedim ama sonra saglik ocagina götürdüğümüzde topuk kanı için bi ağladı benim ki kalbime sanki bıçak saplandı nasıl canı yandı yavrumun diye dusundum için yandı o güne kadar öyle bi acı hissetmemistim o an hayır ben şimdianne oldum dedim icimden sağlıkla buyutun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…