2015 Temmuz Anneleri

Offf kizlar ben cok
Sikildim burada saat sabah 2.30 ben agrilarla uyandim ama bayagi siddetli son 45 dk'dir 7 dk bir duzenli geliyor ama birazdan biter herhalde diyorum. 3 dk bire filan duserse ararim hastaneyi. Birde ishal geldi belki odur diyecegim ama onun agrisida duzenli gelmez ki??? Karanlikta tek basima bekliyorum saat tutuyorum esim asagi katta uyuyor:) seymasevde gibi oldum ayni bu agrilar delirtti beniiiiii:):) birde burada resmi tatil var yarin tatil doktorlar yarin dogursam
Nobetci doktora kalacagim yine insallah yalanci sancidir

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.

gözün aydın canım. sen pes etme sakın emzirmeye çalış yinede her seferinde. inşallah en kısa zamanda küçük yavrun dünyaya uyum sağlarda cuk cuk emmeye başlar :)

Kizlar bn yine gidiyorum doktora . Dua edin kizimin kalp atislari norml sekilde ciksin.heycan basti bni gene.

bizede haber ver canım. stres yapma her şey iyi diye düşünerek git. sonuçların etkilenmesin.

canım umarım yalancı sancıdır ama seni korkutmak istemem ishalde bi doğum belirtisi. istersen çok geçe kalmadan doktorunu ara. zaten açılman vardı. ishal açılmayı hızlandırıyor. Allah yardımcın olsun

Bekleyecegim Cansucum biraz daha o hastaneye gidip saatler gecirip tekrar donmek istemiyorum, kizimi birakacak kimse de yok bu hafta sonu . Tatil oldugu icin butun arkadaslarimiz sehir disinda. Hastaneye goturmekten baska sansimiz yok bu gece Insallah durur birazdan bakalim.

Allah allah neden almıyor acaba ucu varmı almıyorsa hiç moralini bozma canım sağ ip ver tabi uyanırsa ama o uykuyu da sarılık yapıyor çok yorulmuş bebis inşallah biran evvel düzelir
Canım ucu var zaten bebek alınca çıkmaya başlıyo.muyandurmak zor. Memeyi alınca hemen uyuyo. 15 dk nın üstüne çıkamadık. Tek seferde bu kadar emiyo.

Canım memeyi almıyorsa biberonla sütünü sağ öyle vermeye çalış sürekli uyutma 2-3 saate bir uyandır beslenmeyi mutlaka dene
2 saatte bir uyandırıyoruz zaten. Bunların hepsini dr kar söyledi yapıyoruz ama nafile
Günde 4 defa 15 dk emiyo

Çok ince işler bunlar bn nasıl çocuk bakcam ya sen tecrübeliymişsin ne güzel

Hic dert etme canim burda hastanelerde cocukla gelen cok yapilacak bisey yok hem farkina varir annesi kardesinin ilk saatlerinde yaninda olur

Kizlr bn ciktim ntsden.cok sukur normle dondu.bnm ac olmm etkilemis.cok sukur iyiyoz.karin gelisimi iki hfta geri diye soramdim doktr hmn bakip.gitti.bn pimoirikliyim dedi doktr.ona guvnp ciddi bisey ollsa soylerdi diye dusunuyorum,.insallh hepimiz saglicakla kavusurz ne zor bisey olck diye odumuz kopuyo

İnşallah bugün olmaz doğumun. en azından kızına bakacak birileri gelsin. Ama önemli olan şu evrede bebeğin ve senin sağlığın. doğum bugün olursada küçük abla birileri gelene kadar hastanede kalacak. dünyanın sonu değil. sakın kendini kötü hissetme hastanede kalacak diye öyle bi durum olursa. belkide annesi ve kardeşini görmek ona daha iyi bile gelecektir. seninle ilgilenecek hemşireler var nasılsa babasıda kızıyla ilgilenir. sen takip et bakalım ama her türlü değişikliği dikkate al. dediğim gibi ishal hem doğum belirtisi hem de açılmayı hızlandıran bi durum. hatırlarsan 3 ay önce ishalden benim rahim ağzımda kısalma olmuştu ve doktor ishalin son aylarda özellikle doğumu başlatabileceğini söylemişti. Allah yardımcın olsun tekrardan.

hadi gözün aydın canım. bu ödümüzün kopmaları hiç bitmeyecek maalesef. annelik böyle birşey. içine ilk düştüğü anda başlıyor endişelerin. bak biz kaç yaşımıza geldik annelerimizi endişeleri hiç bitmedi. Allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin. kimselere acılarını yaşatmasın

2 saatte bir uyandırıyoruz zaten. Bunların hepsini dr kar söyledi yapıyoruz ama nafile
Günde 4 defa 15 dk emiyo
Daha Çok küçük ve güçsüz emmeyi bıraktı mi yada uyuyacak gibi oldu mu çenesini hafif gidikla emmeye devam edecektir bide her fırsatta emzirmeye çalış ilk zamanlar biraz yoracaktir

Canım doğuma yardım etmek Allah'ın işi tevekkül et zaten olmayacak olsa doktor söylerdi sen içini rahat tutarak normalini iste 4 kilo anormal değil üstelik doktorun yanlış ölçme payı var yarım kilo.

Hic dert etme canim burda hastanelerde cocukla gelen cok yapilacak bisey yok hem farkina varir annesi kardesinin ilk saatlerinde yaninda olur
Sagol canim, evde cocuk olunca insan nasil ikiye bolunuyor biri icerde biri disarda hayirlisi bakalim. Ben hala yalanci agridir diyorum :) cani sende insallah normal dogurursun. Ultrason rakamlarida tam deger degil bakarsin pit diye kolaycacik doguvermis bebis:)

Amin cnm anmmde bnmle birlikte stres oldu bn ntsdeyim surekli dua ediyo.onlr hem bizim icin hem torunlari icin endiseli.bir bedende iki.kalp tasiyoruz ikisinide dusunuyoruz.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Cansucum zaten simdiden alissin abla hayatimiz tamamen degisiyor degil mi:) ama iste anne yuregi kiyamiyor biturlu:) birde sezeryan kendi basima olmak istemiyorum esimde olsun yanimda. Sabahi bir etseydim hayirlisiyla bir care buluruz kizima . Saatte zaten 4'e geliyor ne hizli gecti zaman boyle!!!

Kizlar bn yine gidiyorum doktora . Dua edin kizimin kalp atislari norml sekilde ciksin.heycan basti bni gene.
O kendini kurtarmak üzere 36 haftayı deviriyor şimdi bile alsalar sorun olmaz 27 28 de doğanları bile birkaç ayda evine uğurluyorlar seninki inşallah sorunsuz doğar annesi sakin ol senin stres hormonların onu etkilemesin

Kızlar takvimimde bitti maşallah daha gelen giden yok

Galiba bende seninle aynı kaderi paylaşacağım :)

Canim insallah her sey istediğin gibi olur. Ama bende gece doğumu başlatmanın yollarını okurken ishal olmak diye bir yazi okudum. Bağırsak hareketleri doğumu başlatiyormuş yani sen yinede bir doktora gitmelisin galiba.

Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
hadi hayırlı olsun, ilk zamanlar yorulabiliyormuş bebekler emerken, sen pes etme, iyi şeyler düşün inş kızına da iyi gelecektir.

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inş kolay bir doğum olur yavruna kavuşursun

süpeer artık biraz dinlenmek senin de hakkın

Cok sukur iyi cikti cnm.aniden.boyle bisey olunca doktrunda tavrindan korktum.hayrlisiyla insallh sagliklica doguruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…