- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.541
Aynen sayfalara yetişemiyorum.Kizlar merhaba:))
Artik son zamanlar hazirliklar diye cok giremiyorum, goz gezdirdim saygalari dogum yapanlar olmus gozunuz aydin hepinizin:))
Temmuz anneleri 2015 dogum hikayesi diye sayfa acildi mi? Oraya yazalim hikayelerimizi insallah. Burda mesajlar cabuk geride kaliyor ve acayip merak ediyorum
Buarada karni asagi inenlerin dogumu ne kadar yakin olabilir :)) benimki asagi inmis doktorum oyle dedi. Erken gelebilir dedi.
Sagol cnm .aynn oyle Allah kimseyi ewladiyla sinamasinyekruye gpzun aydin iyiymis canim bebek esimin ananesi var baya yasli 90 kusur hep der ki evlat olmasa bir dert olsa on dert her an korku canindan parca cunku ..
Ah ah o ağlamalar şuanda bende bile var bakıyorum kızlara onlara yetmeyecekmişim gibi geliyo. Görümcemin kızı giderse sanki çok zor olucak gibi geliyo. Eşim hiç işe gitsin istemiyorum. Ay bu hormonlar bu psikolaji bizi bi terk etse
Seninde artık yakındır Tevekkül et banada dua et güzel şeyler düşün inş sağlıkla
kucaklarsın inş
Günaydın kızlar ben hazırlandım doktora gidiyorum. Dün akşamdan beri 6 dk da bir gelip giden sancım vardı. Azönce lavaboya gittiğimde pembe akıntımda oldu. Doktpru aradım çantanı al gel dedi. Birazdan çıkıyoruz dua edin bana korkuyorum
günaydın hamişler ve taze anneler bugün bizim kızımla son iş günümüüzzzzsaat 6da bende hürüm inşallah. siz doğurmaya başladınız, @pinhan16 kırk uçurdu ben daha izne yeni çıkıyorum neyse artık kızım azıcık müsade ederse 1 hafta-10 gün dinlenmek ufak tefek eksikleri tamamlamak istiyorum. sonra bende kızım gelsin artık diyebilirim ama şuan demiyorum
Kaça kadar bekleyeceksiniz canım ?Kızlar takvimimde bitti maşallah daha gelen giden yok
Kızlar dün kontrolün vardı benim bebis 4132 gr olmuş Dr sezeryan mi normal mi diye sordu normal doğumda yüzde beşlik bi ihtmal bebeğin omuzları zarar gorebiliyomus sezeryan istiyorsan hemen yarın alırım dedi çok kararsizimsimdi napayim bilmiyorum cati muayeneside yapti iyi dedi musaitmis esim sen bilirsin diyip cikiyo isin icinden oda tedirgin nolur dua edin dun geceden beride akintilarim var pembemsi belim ve karnimda agriyo dua edin bana ucuncu olmasina ragmen cok endiseliyim
İnşallah yaMaşallah canım inş açılman kolay ve çabuk olur sancını hissetmesen de açılman güzel olursa kolayca doğurursun inş. Haftan çok erken değil artık.
Bide 1-2 cm açılma bazen 2-3 hafta bile ilerlemeyebiliyor hemen doğururum diye şartlandırma kendini benim gibi çok bunalırsın bekledikçe inş çok beklemezsin
Cansucum zaten simdiden alissin abla hayatimiz tamamen degisiyor degil mi:) ama iste anne yuregi kiyamiyor biturlu:) birde sezeryan kendi basima olmak istemiyorum esimde olsun yanimda. Sabahi bir etseydim hayirlisiyla bir care buluruz kizima . Saatte zaten 4'e geliyor ne hizli gecti zaman boyle!!!
hadi hayırlı olsun, ilk zamanlar yorulabiliyormuş bebekler emerken, sen pes etme, iyi şeyler düşün inş kızına da iyi gelecektir.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, inş kolay bir doğum olur yavruna kavuşursun
süpeer artık biraz dinlenmek senin de hakkın
Yok canım pes etmek yok. Çok acıyo göğüslerim ağlaya ağlaya emziriyorum. Ama sarılık arttıkça daha çok uyuyo çok uyudukça emmiyo sarılık artıyo. Kısır döngü. Önemli olan hastaneye yatırmasınlar yoksa inan 4 günde toplam 6 saat uyudum. Hiç umrumda değil. Yeterki iyi olsun.
Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
(Tek tek mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadm affedin beni)
Merhaba kızlar. Bugün dra gittim, açılmam başlamış 1-2 cm. Hakikaen temmuz bebekleri aceleci çıktı. Düzenli sancım varmış ama hssetmyorum. Dr devam edrse gel dedi ama hissetmedğim şeyin devam ettiğini nasıl anlıcam k?
ben çantamı hazırlamaya gidiyorum. Cuma cuma Rabbim hepimze kolay doğm nasip etsin :)
Bir de çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yokmuş. Normade aftaya bakacaktı ama nstyi görnce erken baktı.
Kızlar herkes iyidir umarım
Oğlum bugün Sünnet oluyo saat 3 buçukta randevumuz inş kolay geçer dua edin inş sonrası zahmetsiz geçer.
@ecetuba84 canım nasıl oldun bebeğin çıktı mı?
@ceylasya eve geçtiniz mi canım Bebeğini alıp?
@cicisko @fallagenel gozunuz aydin..@ceylasya canim bebisin kucaginda sukur pazar da cikarsiniz insallah...
Doguma giden kızlar Rabbim yrdmcnz olsun..
Kontrole gidenlerinde sonuclari ii cikar insallah...
Annemdeyim okuyorum ama cok yazamiyorum..
benimde agrilarim coktu...dunden beri karnim asagi indi ayaklarini dayamiyo artik kaburgalarima cok rahatladim..karnimda cok rahat hareketlerimiz azaldi 10 dan fazladir ama sert hic olmadi evham yapmayim diyorum ama elimde degil kendi kendime kuruyorum..bi kucagimiza alsak saglikla..sanki ilk dogumummus gibi degisik duygular icindeyim..cok agliyorum herseue kizima baktikca agliyorum esimi gordukce...
Bu arada cansucum bitti sonunda guzelce dinlen saglikla al kucagina...
Merhaba kızlar. Bugün dra gittim, açılmam başlamış 1-2 cm. Hakikaen temmuz bebekleri aceleci çıktı. Düzenli sancım varmış ama hssetmyorum. Dr devam edrse gel dedi ama hissetmedğim şeyin devam ettiğini nasıl anlıcam k?
ben çantamı hazırlamaya gidiyorum. Cuma cuma Rabbim hepimze kolay doğm nasip etsin :)
Bir de çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yokmuş. Normade aftaya bakacaktı ama nstyi görnce erken baktı.
Kızlar herkes iyidir umarım
Oğlum bugün Sünnet oluyo saat 3 buçukta randevumuz inş kolay geçer dua edin inş sonrası zahmetsiz geçer.
@ecetuba84 canım nasıl oldun bebeğin çıktı mı?
@ceylasya eve geçtiniz mi canım Bebeğini alıp?
kızlar slm hepinize bi kısmınızın bebişleri gelmiş maşallah. bi kısmınızda beklemedesiniz. Hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. benim dünkü kontrolümde henüz doğum sinyali yoktu ve bebeğimde biraz tombiş. 3.750 olmuştu.doğana dek 4 olcak galiba. Aranızda 4 veya üzeri, bebişini normal doğuran varmıı? ben normal bekliyorum sezeryan istemiyorumm
Canım valla bravo sana son ana kadar çalıştın =) Kızın için büyük fedakarlık, kızında anlar inşallah annesini 1 hafta bekler seni... Gerçi çok aceleci değil temmuz bebekleri, birkaç tane acelecimiz vardı ama çoğunluk uslu uslu 40 haftasını bekliypr :)
Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?