2015 Temmuz Anneleri

Aynen sayfalara yetişemiyorum.
Ne güzel inş çok bekletmeden miniğin sağlıkla gelir sana. Ya benimde karnım aşağı indi ama çok bekledim o yüzden hemen olur diye bekleme. Yani öyle şartlandırma

Yaa simdi de mesajina agliyorum nasil bi duygu verio Rabbim...

Ederim dua etmem mi Rabbim hicbirimizi imtihan etmesin evlatlarimizla..9 ay beraberdik bebislerimizle bir ömür beraber olmayi naaip etsin Rabbim...acılarını gostetmesin...

Seymacım sünneti de kolayca atlatirsiniz insallah benimde oglum olsa bende hemen yaptirirdim yaptiranlar cok memnun kaliyo bi gun suruyo surmuyo diolar..bu arada hareketletin azalmasi normal demi sen nasil takip ediodun?

kızlar slm hepinize bi kısmınızın bebişleri gelmiş maşallah. bi kısmınızda beklemedesiniz. Hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. benim dünkü kontrolümde henüz doğum sinyali yoktu ve bebeğimde biraz tombiş. 3.750 olmuştu.doğana dek 4 olcak galiba. Aranızda 4 veya üzeri, bebişini normal doğuran varmıı? ben normal bekliyorum sezeryan istemiyorumm

Günaydın canım kolay bir doğum olsun sağlıkla gelsin bebişin... Sende doğuranlar tarafına geçiyorsun darısı başımıza =)

Canım valla bravo sana son ana kadar çalıştın =) Kızın için büyük fedakarlık, kızında anlar inşallah annesini 1 hafta bekler seni... Gerçi çok aceleci değil temmuz bebekleri, birkaç tane acelecimiz vardı ama çoğunluk uslu uslu 40 haftasını bekliypr :)

Zor karar, diğer doğumların kolay geçtiyse bu da geçer demek istiyor insan ama her doğum farklı diyorlar... Bir doktora daha danışsan diycem ama bunca aydır gittiğin doktor varken farklı doktor son haftada zor...

İnşallah ya bana erken geliyor henüz. En az 10 gn beklerse süper olur. Kızlar erken geliyor diyorlar hastane çantasına kalkana gerek var mı?

Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))

Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesef sezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size

(Tek tek mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadm affedin beni)

ayy ne güzel küçük abla olacak. yerim onu ben. diyorum ya hep bak 5 saat sonra benim mesai bitiyor. ben izne çıkıyorum. sizin ki bitmiyor ama... annelik çok farklı birşey. benim ablam doğurunca çok ağlamıştı büyük kızı için. sonradan alışıyor insan tabi ama farklı bi duygu demek ki

evett dinlenmek benimde hakkım valla heyecan bastı sanki tatile filan gidice. alt tarafı eve gidicem ama nasıl beklediysem artık bu günü

tabi canım onlar iyi olsun sonra uyusakta olur biz. geçecek bu günler. sen bastırdıkça mecbur o daha çok emecek. ikinizede iş düşüyor. küçük hanım azıcık gayret etsin bakalım. ısır o küçük poposunuda gelsin aklı başına

Canim gozun aydin kavustun prensesine..bol bol sütün olur insallah...darisi bize artik

açılma ilerledikçe hissedersin herhalde canım. hadi bakalım hayırlısıyla çabucak zahmetsiz bir doğumun olur inşallah. Allah yardımcın olsun

aman küçük adam tam erkek oluyor desene. kolayca ataltırsınız canım inşallah. erken yaptırmakla en iyisi yapmışsın. geçmiş olsun hayırlı olsun şimdiden. damat olduğunuda görürsün inşallah :))

sağol canım. bitti çok şükür saat sayıyorum artık. 32. haftada rapor alınca sanki çalışamıycam doğurcam gibi geliyordu. Allah gücünü veriyor. Sende doğurunca iki kızınada yetecek gücü verecek Rabbim. kimin neye ihtiyacı varsa onu veriyor. çok güzel doğumlarımız olsun inşallah

O aceleci bebek benimki degil kesinde

Simdiden geçmiş olsun canım :)

maşallah bebeğine. burada bildiğim kadarıyla 4kg üzeri doğuran olmadı ama 4500 doğuran arkadaşım var. hiç sıkıntı yaşamadı

teşekkür ederim canım inşallah bekler kızımda. bende eskiden erken doğurcam gibi hissediyordum ama herkesin vakitini bekleyince umutlandım :)

gözün aydın canım. ohh kızın kucağında artık. sezaryende süt geç gelebilir ama çok şükür başlamış gelmeye. artık o emdikçe artar annesi. emzirdikten sonrada sağarsın. güzel dileklerin için teşekkür ederizz

Bi minik daha gelmiiiiş :) canım hayırlı olsuun sen iyiysen , kızın iyiysehiç bişey önemli değil. Böyle güzel hikayeleri dinledikçe bi an önce doğurayım istiyorum hep iyi olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…