2015 Temmuz Anneleri

Dogum yapanlar nasil guzel yaziyo canim mutlulugun kelimelere sirayet etmis saglickala kalin ins uyuyun buyuyun

canım sadece ayak mı şişti bacağında da şişlik var mı. bide iki bacağın arasında renk ve ısı farkı var mı
Canım 2 ayağım bacagımda sis ama sağ taraf bariz çok çok daha sis.sağ bilek sis bastırınca koca çukur oluyor sağ bacakta birde sağ bacakta agrı var renk ve ışı farkı yok.

Gozunuz aydin olsun darisi basimiza musait zamanda dogum hikayenizide okumak isteriz

aramızda bir gün var bugüne kadar bana ne nst sktular ne açılma varmı diye bakıldı tuhaflık mı var ki gittiğim doktorlarda
Nasıl bir dr tarz olarak? Belki doğal doğumcudur, gebeyi gereksiz germek istemiyordur ne güzel. Ben 32' den beri giriyorum nstye ve efret ediyorum.

Uyuyakalmisim
Canim uyurken sancilarda gecmis neyseki:) simdi uyand(irildim) aciktim nidalariyla kizima krep yapacagim:):) su bebek bir 13 temmuzu beklerse cok iyi olacak !!!

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((

Doğum yapmış anneler allah bebeklere sağlık versin. Doğumu için kayinvalide si gelmiş olanlar allah size sabır versin.
Sanırım göğüs pompasi lazım olacak muhtemelen ne marka olmalı. Şimdi doğumdan sonra eşim bilemez ben önceden hazır bulundurmam lazım.

Merhaba :) Benden önde olduğunuz icin size danismak istedim. Yarin bebegimiz icin ateş ölçer ve biberonlari icin sterilizasyon aleti alacağız. Öneriniz var mi arkadaslar. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…