- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.581
Banada 4132 gr dedi bakalim kaç kilo dogacakSeymasevde .!.:Olmaz merak etme seda ya cicişko yada doktor öyle diyordu olmaz en fazla 3.700-3.800 olur
Yok canim o teori yalan :))İnşallah yabana erken geliyor henüz. En az 10 gn beklerse süper olur. Kızlar erken geliyor diyorlar hastane çantasına kalkana gerek var mı?
Dogurmak isteginden vazzmi gectin senAllah'immmmm bugun de dogurmadim oleyyyyyy
Kızlar merhaba.sağ ayağım sisti patlıcak gibi.dize kadar agrı vuruyor.
Dogum yapanlar nasil guzel yaziyo canim mutlulugun kelimelere sirayet etmis saglickala kalin ins uyuyun buyuyunMerhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
(Tek tek mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadm affedin beni)
Canım 2 ayağım bacagımda sis ama sağ taraf bariz çok çok daha sis.sağ bilek sis bastırınca koca çukur oluyor sağ bacakta birde sağ bacakta agrı var renk ve ışı farkı yok.canım sadece ayak mı şişti bacağında da şişlik var mı. bide iki bacağın arasında renk ve ısı farkı var mı
Kızlar selamm benim güzel kızım salı günü doğdu. Sezeryan ağrılarım çok var. Emziremiyorum sütüm var ama almıyo. Sarılık başlıyo. Bize dua edin yarın tekrar yazarım.
Gozunuz aydin olsun darisi basimiza musait zamanda dogum hikayenizide okumak isterizMerhabalar Temmuz ayı anneleri.. Forumu uzun zamandır takip ediorum ama çok bir paylaşımda bulunamadım Allah'a sukur bu gece ezana yakın bebeğimizi sağsalim kucağımıza aldık..Darısı tüm doğum bekleyenlere inş..
Nasıl bir dr tarz olarak? Belki doğal doğumcudur, gebeyi gereksiz germek istemiyordur ne güzel. Ben 32' den beri giriyorum nstye ve efret ediyorum.aramızda bir gün var bugüne kadar bana ne nst sktular ne açılma varmı diye bakıldı tuhaflık mı var ki gittiğim doktorlarda
Yenidoğan kıyafetleri olyor mu bebelere? Bu arada ben bezi huggis almştım, ne kadar minikEvete buda 55 cm
UyuyakalmisimGaliba bende seninle aynı kaderi paylaşacağım :)
Canim insallah her sey istediğin gibi olur. Ama bende gece doğumu başlatmanın yollarını okurken ishal olmak diye bir yazi okudum. Bağırsak hareketleri doğumu başlatiyormuş yani sen yinede bir doktora gitmelisin galiba.
Canim annem persembe yanimda olacak o gelmeden dogurmak istemiyorum totem yaptimDogurmak isteginden vazzmi gectin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?