2015 Temmuz Anneleri

Canım aynen senin yazdığın mjı görünce bi ağlama geldi amin amin amin....
Benimki anormal hareketliydi normalde o hareketlere göre tabi azalma oldu kanala girince ama son hafta sık gittim akıntım çok olunca suyummu diye sonrada sancılar için gittim geldim o yüzden her gittiğimde ultrasona sokuyordu kafam rahattı sende tedirginsen git.
Sünnet inş öyle olur içim rahatladı sözlerinle

Canim benimmmm cok sevindim coook!
Cok merak ettim minigini:))
Gozun aydin darisi biz bekleyenlere

Gozun.aydin canimm.minik kizinla musmutlu olun insallh.biz bekleyenlerinde insallh cok.guzel dogumlarimiz olur

İnşallah ya bana erken geliyor henüz. En az 10 gn beklerse süper olur. Kızlar erken geliyor diyorlar hastane çantasına kalkana gerek var mı?
Yok canım kız erkek alakası yok benim kızım 42. Haftada Doğdu :))
Bence gerek yok Göğüs pedi al varsa çamaşırına değip tahriş olmasın.

Çatı muayenende ne dedi doktor canım kanala girincemi açılma oluyor acaba benimki daha yukarıdada merak ettim

Sağol canım güzel dileklerin için

Canım burda bi çok arkadaşa okadar kg söylediler ama ultrasonlar da 500 gr yanılma Payı var topikte en kilolu bebiş benimki Doğdu heralde 3.850 55 cm boyu normal doğum yaptım. Kızımda 56 cm 4 kg doğmuştu onuda normal doğurdum

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok ama çok sevindim iyi olmanıza sen o gün öyle gidince ben normal doğum yaptın sandım sanırım genel anestezi ile sezeryan oldun . Tam minik kuş olmuş prenses :) oh kavuştun sağlıcakla çok şükür inşallah bol bol sütün olur .

Bununla geçtiğini evladınla ailenle çok mutlu huzurlu bir ömür geçirin insallah canım
Hadi hayırlısı saglicakla sorunsuz atlatır sinir inşallah sünneti de allah yardımcısı olsun minik Paşanın
maşallah size kizinla ve ailenle hayırlısıyla mutlu ömür geçirin inşallah saglicakla buyusun bebis

maşallah şeymacım tosuncuklar dr bana 4 kg olursa normal doğuramazsın dedi bilmiyrum ki olmaz inş

Çatı muayenende ne dedi doktor canım kanala girincemi açılma oluyor acaba benimki daha yukarıdada merak ettim
Kanala girip girmediğini söylemedi. Sadece geçen hafta başı aşağıda, kanala yakın dedi. Çatıyı da bugün yapmayacaktı normalde, nstyi görünce yaptı. Pelvis tabanın çok güzel ama epizyosuz olmaz dedi - ben istemediğimi söylemiştim. Açılm olup olmadığına bakmya nstden sonra karar verdi. Sanırım kanalan ziyade nst önemli.

hayırlı cumalar kızlar napıyorsunuz herkes iyimi.havalar ısınmaya başladı sanki benim gibi bunalan var mı evde.çıkmaya korkuyorum valla.benimde kontrol yarın taşındık dr bulamıyrum ya beylikdüzü esenyurtta oturan var mı aranızda hastanemi değiştirmek zorunda kaldım ne olacak hayırlısı yarın gideceğim kadın emekli olmuş devletten 60 yaşında sizce iyimi kötümü yaşlı olması bilemedim

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
hayıtlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsın taşınmışsın güle güle otur valla hamileyken taşınmak belaymış bende taşındım bir odam halen duruyor eşim izne ayrılacak o hal edecek benlik işleri ben yaptım sen naptın yerleştin mi

aramızda bir gün var bugüne kadar bana ne nst sktular ne açılma varmı diye bakıldı tuhaflık mı var ki gittiğim doktorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…