- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.561
Canım aynen senin yazdığın mjı görünce bi ağlama geldiYaa simdi de mesajina agliyorum nasil bi duygu verio Rabbim...
Ederim dua etmem mi Rabbim hicbirimizi imtihan etmesin evlatlarimizla..9 ay beraberdik bebislerimizle bir ömür beraber olmayi naaip etsin Rabbim...acılarını gostetmesin...
Seymacım sünneti de kolayca atlatirsiniz insallah benimde oglum olsa bende hemen yaptirirdim yaptiranlar cok memnun kaliyo bi gun suruyo surmuyo diolar..bu arada hareketletin azalmasi normal demi sen nasil takip ediodun?
Canim benimmmm cok sevindim coook!Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
(Tek tek mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadm affedin beni)
Gozun.aydin canimm.minik kizinla musmutlu olun insallh.biz bekleyenlerinde insallh cok.guzel dogumlarimiz olurMerhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Doğumumuz güzel geçti korktuğum kadar yokmuş sezeryana girecekler rahat olun inşallah en az benm kadar rahat ağrısız kolayca atlatırsınız sağlıkla. İlk 2 gün süt sıkıntımız oldu malesefsezeryandan snra hemen gelmezmiş narkoz yorgunluk vs ben çok üzüldüm ama siz stres yapmayın sakın sonra hemen geliyor benm bugn gelmeye başladı ama bol su ve bol sıvı alıyorum. Birde uyku ve dinlenme fırsat bulunca uyuyun. Eğer planlı sezeryana girecekseniz 3-5 gün önceden bol su ve emzirme çaylarından içmeyr başlayın bnce belki süte faydası olur benim böyle bir şansım olmadı malesef ani olduğu için. Şimdilik bukadar fırsat bulunca tekrar yazacağım aklım sizlerde sağlıcakla kalın. Bebeklerine kavuşmuş annelere bol sütlü sevgi ve sağlık dolu günler diliyorum :) bekleyen anne arkadaşlarımada sağlıkla ağrısız kolay doğumlar sağlıklı bebişleriyle bol sütlerr olsun inşallahh sevgiler bizden size
Yok canım kız erkek alakası yok benim kızım 42. Haftada Doğdu :))İnşallah yabana erken geliyor henüz. En az 10 gn beklerse süper olur. Kızlar erken geliyor diyorlar hastane çantasına kalkana gerek var mı?
Merhaba kızlar. Bugün dra gittim, açılmam başlamış 1-2 cm. Hakikaen temmuz bebekleri aceleci çıktı. Düzenli sancım varmış ama hssetmyorum. Dr devam edrse gel dedi ama hissetmedğim şeyin devam ettiğini nasıl anlıcam k?
ben çantamı hazırlamaya gidiyorum. Cuma cuma Rabbim hepimze kolay doğm nasip etsin :)
Bir de çatı muayenesinde korkulacak hiçbir şey yokmuş. Normade aftaya bakacaktı ama nstyi görnce erken baktı.
Sağol canım güzel dileklerin içinaçılma ilerledikçe hissedersin herhalde canım. hadi bakalım hayırlısıyla çabucak zahmetsiz bir doğumun olur inşallah. Allah yardımcın olsun
aman küçük adam tam erkek oluyor desene. kolayca ataltırsınız canım inşallah. erken yaptırmakla en iyisi yapmışsın. geçmiş olsun hayırlı olsun şimdiden. damat olduğunuda görürsün inşallah :))
Canım burda bi çok arkadaşa okadar kg söylediler ama ultrasonlar da 500 gr yanılma Payı var topikte en kilolu bebiş benimki Doğdu heralde 3.850 55 cm boyu normal doğum yaptım. Kızımda 56 cm 4 kg doğmuştu onuda normal doğurdumkızlar slm hepinize bi kısmınızın bebişleri gelmiş maşallah. bi kısmınızda beklemedesiniz. Hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. benim dünkü kontrolümde henüz doğum sinyali yoktu ve bebeğimde biraz tombiş. 3.750 olmuştu.doğana dek 4 olcak galiba. Aranızda 4 veya üzeri, bebişini normal doğuran varmıı? ben normal bekliyorum sezeryan istemiyorumm
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok ama çok sevindim iyi olmanıza sen o gün öyle gidince ben normal doğum yaptın sandım sanırım genel anestezi ile sezeryan oldun . Tam minik kuş olmuş prenses :) oh kavuştun sağlıcakla çok şükür inşallah bol bol sütün olur .Merhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
Bununla geçtiğini evladınla ailenle çok mutlu huzurlu bir ömür geçirin insallah canımKızlar herkese cevap yazamıyorum dediğim gibi emzirme derdindeyiz. Kısaca hikayeyi anlatayım. Pazartesi gece doğum sancılarım başladı. Salı sabah sezeryana gideceğimiz için dayandım gitmedim geceden salı sabah 6 da hazırlandık. 7.30 da ameliyathanedeydik girişler yapıldı. Bu sırada nişanım geldi. Ultrason ve nst çektiler beklemeye alındım. Özel bir anestezist bekledik. Ameliyattaymış. Ondan 10 da girdim sezeryana. Epiduralin takılması esnası zor. O göbekle o pizisyonda durmak ve iğnelerin acısı zordu ama 5 dk sürüyo önce bacaklar sonra belden aşşağası uyuşuyo. Pelte gibi oluyo resmen. Sonrasında ilk 5 dk da kızım çıktı. O anı anlatamam. Allah' a 1000 kere şükürler olsun. Ağladım hemde çok ağladım. Ben ağlarken bebeğimi sildiler ve beni dikmeye devam ettiler. Kısa sürdü ama bebeğin çıkışından biraz daha uzun. Toplam herşey yarım saat sürmüştür. Bu arada bebeği siler silmez bebeği yanağıma getirdiler. Öptüm yanağıma dayadılar o arada doktor dikişe devam ediyordu. Neyse bebek odaya benden önce çıktı. Tartısını alıp ilk muayenesini yapmışlar. Toplam 2 gece kaldık. 3. Gün 4 de çıktık. İlk gün epidural sayesinde ağrım olmadı ama bacaklarımın açılması uzun sürdü. Açılır açılmaz ayağa kaldırdılar fakat yürüyemedim kalktım çarşaflar değişti geri yattım. Çok kanamam oldu ama sadece ilk gece şu an hala kanamam devam edşyo. Normal adet kanaması gibi. 1 hafta içinde daha pembe ve az gelmeye başlayacakmış. 2. Gün ağrılarım çok oldu çünkü sondayı epidurali damar yolunu çektiler. Tuvalete kalktım, ağrı kesici ağızdan aldım ve kalçadan vurdular. Bundan ayağa kalktıkça çok ağrım oldu. 3. Günde eve geldik ağrım yine fenaydı ama bir önceki günden iyiydim. Bugün4. Gün. Sabah yavaş yavaş kahvaltı hazırladım. Bebeğimin kıyafetlerini falan ayarladım. Yani nırmal hayatıma dönüyorum. Sadece oturup kalkarken ve yatağa yatarken şiddetli yanma oluyo dikiş yerlerimde. Eşim çok yardımcı Allah razı olsun. Bebeğim 3.650 doğdu ilk 2 günde 400 gr verdi. Şişlikleri indi ama dr lar fazla buldu kilo kaybını. Çünkü sarılık oldu ve emmiyor. Emmedikçe daha çok sarılık oluyo. Sarardıkça emmiyo uyuyo. Kısır döngüdeyiz. Şimdi babası ve halası hastaneye götürdü. Kontrol edecekler. 2 saatte bir kan ter içinde 15-20 dk anca emiyo. Hiç aksatmıyoruz gece bile çalar saatle emziriyorum ama uzun sürmüyo bu yüzden yetmiyo. Sezeryan öncesi doğumum neredeyse başladığı için sütüm hemen geldi. Sezeryan olacaklara önerim 39. Haftadan önce yapılmasın. Ben geç sezeryana girmenin faydasını gördüm. Diyeceklerim bunlar. Birde merak edenlere de gibi ödem oldu, hastaneden girdiğimden sadece 1 kg eksik çıktım. Fakat dün geceden bu sabaha da 3 kg gitti yani ödemim yeni gidiyor. Öyle hastaneden bir çıktım 10 kg gitmiş vs olmuyo yani. Yeter bu kdr yazdığım. :)) sorular varsa vakit oldukça yanıtlarım.
Hadi hayırlısı saglicakla sorunsuz atlatır sinir inşallah sünneti de allah yardımcısı olsun minik PaşanınKızlar herkes iyidir umarım
Oğlum bugün Sünnet oluyo saat 3 buçukta randevumuz inş kolay geçer dua edin inş sonrası zahmetsiz geçer.
@ecetuba84 canım nasıl oldun bebeğin çıktı mı?
@ceylasya eve geçtiniz mi canım Bebeğini alıp?
maşallah size kizinla ve ailenle hayırlısıyla mutlu ömür geçirin inşallah saglicakla buyusun bebisMerhaba kızlar hayırlı cumalarr :) biz çok iyiyiz kızımla çok şükür:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizz iyki varsınızz :) salı günü 3 te minik kızım dünyaya geldi güzel teyzelerimiz 3 kilo 48cm küçük hanım :) çok şükür sağlıklıyız ikimizde:) darısı inşallahh minik yavrularını bekleyen arkadaşlarıma olsunn sağlıkla :))
maşallah şeymacım tosuncuklar dr bana 4 kg olursa normal doğuramazsın dedi bilmiyrum ki olmaz inşCanım burda bi çok arkadaşa okadar kg söylediler ama ultrasonlar da 500 gr yanılma Payı var topikte en kilolu bebiş benimki Doğdu heralde 3.850 55 cm boyu normal doğum yaptım. Kızımda 56 cm 4 kg doğmuştu onuda normal doğurdum
Kanala girip girmediğini söylemedi. Sadece geçen hafta başı aşağıda, kanala yakın dedi. Çatıyı da bugün yapmayacaktı normalde, nstyi görünce yaptı. Pelvis tabanın çok güzel ama epizyosuz olmaz dedi - ben istemediğimi söylemiştim. Açılm olup olmadığına bakmya nstden sonra karar verdi. Sanırım kanalan ziyade nst önemli.Çatı muayenende ne dedi doktor canım kanala girincemi açılma oluyor acaba benimki daha yukarıdada merak ettim
56 cm miCanım burda bi çok arkadaşa okadar kg söylediler ama ultrasonlar da 500 gr yanılma Payı var topikte en kilolu bebiş benimki Doğdu heralde 3.850 55 cm boyu normal doğum yaptım. Kızımda 56 cm 4 kg doğmuştu onuda normal doğurdum
hayıtlı cumalar canım biz iyiyiz sen nasılsın taşınmışsın güle güle otur valla hamileyken taşınmak belaymış bende taşındım bir odam halen duruyor eşim izne ayrılacak o hal edecek benlik işleri ben yaptım sen naptın yerleştin miHayırlı cumalar kızlar nasılsınız
Sanada canım iyilik bizde sen nasılsın sancılar ne durumda varmı bi hareketHayırlı cumalar kızlar nasılsınız
aramızda bir gün var bugüne kadar bana ne nst sktular ne açılma varmı diye bakıldı tuhaflık mı var ki gittiğim doktorlardaKanala girip girmediğini söylemedi. Sadece geçen hafta başı aşağıda, kanala yakın dedi. Çatıyı da bugün yapmayacaktı normalde, nstyi görünce yaptı. Pelvis tabanın çok güzel ama epizyosuz olmaz dedi - ben istemediğimi söylemiştim. Açılm olup olmadığına bakmya nstden sonra karar verdi. Sanırım kanalan ziyade nst önemli.
Evet56 cm mi
Maşallah seninle eşinin boyu kaçEvete buda 55 cm
Olmaz merak etme seda ya cicişko yada doktor öyle diyordu olmaz en fazla 3.700-3.800 olurmaşallah şeymacım tosuncuklar dr bana 4 kg olursa normal doğuramazsın dedi bilmiyrum ki olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?