- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #59.601
Canim gecmis olsu.neden solunum skntisi olduki.rabbim tez zmnda iyilesmeyi nasip etsinSelam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Cnm bisey olmzki bi hfta once sonra doktr biseymi dedi.bnmkininde karin glisimi iki hfta geri cikti ilk defa. dun uzuldum ama bisey olsa doktr soylerdi sanirim.Bebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
Yok ya bsy demedi en kotusu bir hafta daha bekliycez dedi ama nebileyim uzuldum isdeCnm bisey olmzki bi hfta once sonra doktr biseymi dedi.bnmkininde karin glisimi iki hfta geri cikti ilk defa. dun uzuldum ama bisey olsa doktr soylerdi sanirim.
Uzulme cnm.saglikli dogsunlrda.napalim bekleniyo.Yok ya bsy demedi en kotusu bir hafta daha bekliycez dedi ama nebileyim uzuldum isde
Benim kv gelecek ama bana bir zararı yok kadının, inş olmaz da. Ben medela mini düşünüyorumDoğum yapmış anneler allah bebeklere sağlık versin. Doğumu için kayinvalide si gelmiş olanlar allah size sabır versin.
Sanırım göğüs pompasi lazım olacak muhtemelen ne marka olmalı. Şimdi doğumdan sonra eşim bilemez ben önceden hazır bulundurmam lazım.
Yok ya bsy demedi en kotusu bir hafta daha bekliycez dedi ama nebileyim uzuldum isde
Ins tez vakitte sikitisi gecer gelir doya doya koklarsin annesi kuzunuSelam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Allah minik bebeğine acil şifalar versin inş, dünyaya geldi en kısa zamanda iyi olup senin yanına da gelirSelam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
ne olacak 1 haftadan kafana takma, her bebek aynı mı doğuyor, bunlar sadece ortalama değerler iyidir annesi o benceBebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
@Cansu_2007 iyi tatiller canim :)
Canım 2 ayağım bacagımda sis ama sağ taraf bariz çok çok daha sis.sağ bilek sis bastırınca koca çukur oluyor sağ bacakta birde sağ bacakta agrı var renk ve ışı farkı yok.
Hayirlisi ins cnim :)Canim annem persembe yanimda olacak o gelmeden dogurmak istemiyorum totem yaptim
Cok buyuk bir sikinti degil canim toparlar ins bir hafta cok alir bir hafta almayabilir saglikli olsun yeterBebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
Gec olsun guc olmasin inss annesi bir hafta nedir kiYok ya bsy demedi en kotusu bir hafta daha bekliycez dedi ama nebileyim uzuldum isde
Allah yardimcari sun ne heyecanli ya bende yazacak miyim kizlar doguma gidiyorim yada dogum yaptim diye acepKızlarrrr G Gizemm59 vemmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)
Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Kızlarrrr G Gizemm59 vemmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)
Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine
Doğum yapmış anneler allah bebeklere sağlık versin. Doğumu için kayinvalide si gelmiş olanlar allah size sabır versin.
Sanırım göğüs pompasi lazım olacak muhtemelen ne marka olmalı. Şimdi doğumdan sonra eşim bilemez ben önceden hazır bulundurmam lazım.
Merhaba :) Benden önde olduğunuz icin size danismak istedim. Yarin bebegimiz icin ateş ölçer ve biberonlari icin sterilizasyon aleti alacağız. Öneriniz var mi arkadaslar. Teşekkürler
Aaa nerde yasiyorsunuz ki neden ole yapiyorlarSiz yinede cok sanslisiniz, bebeginizin gelisimini surekli gozetleme ihtimaliniz var haberdar oluyosunuz herseyinden.
Benim yasadigim yerde sadece 12 ve 20 haftalikken ultrason yapiyolar okadar
Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum iyi buyuyomu iyi gelisiyomu diye.
Kedi yavrusu gibi kucucuk dogmasindan korkuyorum
Insallah hersey yolundadir..
Aaa nerde yasiyorsunuz ki neden ole yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?