2015 Temmuz Anneleri

(
Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((
Canim gecmis olsu.neden solunum skntisi olduki.rabbim tez zmnda iyilesmeyi nasip etsin

Benim kv gelecek ama bana bir zararı yok kadının, inş olmaz da. Ben medela mini düşünüyorum

Yok ya bsy demedi en kotusu bir hafta daha bekliycez dedi ama nebileyim uzuldum isde

Siz yinede cok sanslisiniz, bebeginizin gelisimini surekli gozetleme ihtimaliniz var haberdar oluyosunuz herseyinden.
Benim yasadigim yerde sadece 12 ve 20 haftalikken ultrason yapiyolar okadar
Bende cok merak ediyorum ve endiseleniyorum iyi buyuyomu iyi gelisiyomu diye.

Kedi yavrusu gibi kucucuk dogmasindan korkuyorum

Insallah hersey yolundadir..

Kızlarrrr G Gizemm59 ve mmeerraall galiba su an ikiside dogumda. Whatsaaptan yazdılar gizemin geceden sancısı vardı meralin de ağrısı vardı vajinada ikiside dogumda olabilir. Dua edelim onlar için :)

Selam anneler dua edin Bebeğimi kuveze koydular. Solunum sıkıntısı var .Makinaya bağladılar ..((((( ambulansla başka yere gitti. 1dk yanima geldi pamugummm kokusu burnumda ((((

Yavrum yaa ne oldu ki kiyamam. Ins. Hemencecik gelir annesine

Allah minik bebeğine acil şifalar versin inş, dünyaya geldi en kısa zamanda iyi olup senin yanına da gelir

Bebegimin gelisimi bir hafta geri kizlar 36+6 olmam gerekiyor 35+6ym
ne olacak 1 haftadan kafana takma, her bebek aynı mı doğuyor, bunlar sadece ortalama değerler iyidir annesi o bence

Allah yardimcari sun ne heyecanli ya bende yazacak miyim kizlar doguma gidiyorim yada dogum yaptim diye acep

Canim dualarımız seninle & bebeğinle... En kısa surede çıkar insallah kuvezden ve gelir yanına... Sende bebeğine götürdükleri hastaneye geçebiliyor musun ?

Canım çabucak toparlar inşallah yavrun. Bol bol kokusunu içine çekeceğin günler yakın. Sabret. Dualarım seninle

Aaaa gizemcim yordu kendini. Neyse nasıl olsa vakti gelmişti. Hayırlı doğumları olsun ikisinde inşallah

Ben Medela Swing aldim canim, cok öneriliyor...

Merhaba :) Benden önde olduğunuz icin size danismak istedim. Yarin bebegimiz icin ateş ölçer ve biberonlari icin sterilizasyon aleti alacağız. Öneriniz var mi arkadaslar. Teşekkürler

Sterilizasyon cihazını bu başlıktaki cogu anne almadı diye biliyorum Kendi aramizda konuşup cok gerekli olmadığında karar kılmıştık ;p Ates ölçeri iyi birsey almak gerektiğini konustuk yine, Braun'un kulaktan ölçenleri vb...

slm kızlar şimdi doktordan geldim.kendimi hep normal doğuma hazırlarken sanırım artık sezeryan olacağım.ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için normal doğumun riskli olduğunu söyledi doktorum.uzun uzun anlattı.iki düşük yaptığımdan bunu riske atmak istemediğini bunun kıymetli bir gebelik olduğunu söyledi.biraz ikna oldum biraz korktum açıkçası.ama büyük ihtimalle salı günü sezeryan olacağım.rabbim hayırlısını versin ama ben korkuyorum yaaa sezeryandan.kesilip biçilmektengerçi normalde zordur eminim ama offfff kafam allak bullak oldu

Aaa nerde yasiyorsunuz ki neden ole yapiyorlar

Aaa nerde yasiyorsunuz ki neden ole yapiyorlar

Hollandada.
Bilmiyorum, aslinda her hafta ebeye gidiyorum kontrol icin cagiriyolar fakat sadece tansiyonumu olcup karnima eliyle bakiyo okadar.
Ama nekadar hissedebilirki

Ben defalarca sordum tereddutlerimin oldugunu anlattim ama her defasinda iyi buyudugunu soyluyolar.
Bilmiyorum artik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…