- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.721
Kızlar ben Yarin Epidural sezeryan oluyorum.
Bebeğim dogum kanalına hala girmemiş ve 2 gün geçmesine rağmen Sancim da çıkmadı doktor bu durumda suni sanci versem bile normal dogum yapamazsin dedi. 11 de hastaneye yatışım yapılacak. Dua edin bana :)
Evet arkadaşlar en son nişanım geldi suyum geldi yazmıştım. Gidiş o gidiş doktorumu aradım hemen ardından hastaneye yatışım yapıldı. Nst'de sancılarım dinlenmeye başlandı. Epidural katater taktırmak istemiyordum ama ben elle muayenede bile çığlığı bastığım için mecbur kaldım. Saat gece 03:00 08,07,15 tarihinde 38+2'de normal doğumla minik kızım dünyaya geldi. Çok zor oldu benim için içim parçalandı resmen ama minnoşumu kucağıma aldım sonunda Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sevgi ve sağlıkla kalın darısı bekleyenlere :)
Selam kızlar. Çok canım sıkkın. Resmen cisli oldumIç çamaşırımda hep idrar sızıntısı oluyo ve sık sık iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum. Hatta bu idrar kokusu pijamama da geçtiği için onuda hergün değiştiriyorum. Sizde de oluyomu? Ne yapsam bilemedim
Evet arkadaşlar en son nişanım geldi suyum geldi yazmıştım. Gidiş o gidiş doktorumu aradım hemen ardından hastaneye yatışım yapıldı. Nst'de sancılarım dinlenmeye başlandı. Epidural katater taktırmak istemiyordum ama ben elle muayenede bile çığlığı bastığım için mecbur kaldım. Saat gece 03:00 08,07,15 tarihinde 38+2'de normal doğumla minik kızım dünyaya geldi. Çok zor oldu benim için içim parçalandı resmen ama minnoşumu kucağıma aldım sonunda Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sevgi ve sağlıkla kalın darısı bekleyenlere :)
Ben hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmemBen cok korkmaya basladım dogumun her türlüsünden nolcak cok paniğimmmm
Hadi inş çok kolay bi doğum olur canım dualarım seninlekızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
Canım 2 arkadasimda içtim tadı berbat gibi bilmem belki onlar beceremedi. Limonata alternatifini tekrar düşün bence
Bende sekerini aldim ama nasil yapiliyor bilmiyorum :)
hayırlı olsuun, sağlıkla büyüt inş bebeğiniiEvet arkadaşlar en son nişanım geldi suyum geldi yazmıştım. Gidiş o gidiş doktorumu aradım hemen ardından hastaneye yatışım yapıldı. Nst'de sancılarım dinlenmeye başlandı. Epidural katater taktırmak istemiyordum ama ben elle muayenede bile çığlığı bastığım için mecbur kaldım. Saat gece 03:00 08,07,15 tarihinde 38+2'de normal doğumla minik kızım dünyaya geldi. Çok zor oldu benim için içim parçalandı resmen ama minnoşumu kucağıma aldım sonunda Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sevgi ve sağlıkla kalın darısı bekleyenlere :)
günaydıın, geçer sayılı günler merak etmeGünaydın.şafak sayıyorum kaldı 11 gun :). Hadi geçsin çarçabuk.
ay hadi Allah kolaylık versin, kolay bir doğum olsun inşkızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
Canım bide böğürtlen yaprağı cayını sdnde dene şimdi kardeşimle konuşuyodumda yeni mezun oldu tıp fakültesinden oda evet geciken doğumlara yardımcı oluyo bitki çayları diyo
Çok sevindim gözün Aydın canım Rabbim sağlık versin ikinizede mutlu huzurlu bi hayat dilerimEvet arkadaşlar en son nişanım geldi suyum geldi yazmıştım. Gidiş o gidiş doktorumu aradım hemen ardından hastaneye yatışım yapıldı. Nst'de sancılarım dinlenmeye başlandı. Epidural katater taktırmak istemiyordum ama ben elle muayenede bile çığlığı bastığım için mecbur kaldım. Saat gece 03:00 08,07,15 tarihinde 38+2'de normal doğumla minik kızım dünyaya geldi. Çok zor oldu benim için içim parçalandı resmen ama minnoşumu kucağıma aldım sonunda Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sevgi ve sağlıkla kalın darısı bekleyenlere :)
Canm benm kayınvalidem denemek için yapmıştı buzdolabında 10 gün kaldı hiç bozulmadı. Eğer hastane için çok yapacaksan benden tavsiye yoğun şekerli öz gibi fazla sulandırmadan yap hastanede sulandırıp çoğaltırsınız biz öyle yaptık hem götürürken de kolaylık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?