2015 Temmuz Anneleri

Rabbim yar ve yardımcı olsun canım Rabbim banada hayırlı kapılar açsın inşallah

Gözün aydın, sen de kavuştun kızına, kilosu nasıl, emiyor mu annesini?

Ped kullan cnm hastanede canped kullandm ben sarıpaket hastane vermişti kanama için hem rahat hemde sızdırmıyor.

Benim kızımda 38+2 de geldi. Gözünaydın cnm sağlıkla mutlulukla büyütn güzel prensesi inş. Rabbim kucaklarımzdan ayırmasın yavrularımızı darısı bekleyenlere inş.

Gunaydin kizlar birakin bu korkulari panikleri biran once kucaginiza alacaginiz gunler icin heycan yapin dogum mus sanciymis agriymis hepsi gecicek kucagimiza alinca emin olun hicbirini hatirlamiycaz sahsen ben cok heycanlaniyorum gelsin dige allah'im sag salim gostersin o gunleri ins

Ben cok korkmaya basladım dogumun her türlüsünden nolcak cok paniğimmmm
Ben hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmem yalnız değilsin

kızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttüm sancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..

Hadi inş çok kolay bi doğum olur canım dualarım seninle

Günaydın kızlar
Geçmiş çok birikmiş gene
Umarım herkes iyidir bebişler iyidir.
Benim oğlum gazdan gibi napcam bilmiyorum.
Bide bişey sorcam fikrinizi alayım bu gaz olayı annenin yediğiyle alakalı mı sizce? Bazı uzmanlar alakası olmadığını söylüyor öffff valla şu gaz olayı yıprattı miniğimi inş geçer kısa zamanda daha 12 günlük olduk

Canım 2 arkadasimda içtim tadı berbat gibi bilmem belki onlar beceremedi. Limonata alternatifini tekrar düşün bence

Aslına bakarsan ben de pek sevmem canım :)) ama adet yerini bulsun diye annem yapalım dedi :)) Sonra limonata takviyesine geçeriz artık

Bende sekerini aldim ama nasil yapiliyor bilmiyorum :)

Ben de abartıp 1kilo almışım bi dolu şeker evde beklio :)) internette bi sürü tarif var bilemedim hangisinin ayarı iyi :)) genelde tarçın, karanfil konulmuş sadece. Bitanesinde muskat da var. Koysak mı koymasak mı bilemedık :))

hayırlı olsuun, sağlıkla büyüt inş bebeğinii

Günaydın.şafak sayıyorum kaldı 11 gun :). Hadi geçsin çarçabuk.
günaydıın, geçer sayılı günler merak etme
ay hadi Allah kolaylık versin, kolay bir doğum olsun inş

Canım bide böğürtlen yaprağı cayını sdnde dene şimdi kardeşimle konuşuyodumda yeni mezun oldu tıp fakültesinden oda evet geciken doğumlara yardımcı oluyo bitki çayları diyo

Camım böğürtlen ahududu farkedio mu ? netten sipariş verdim :)) en geç ctesi elimde olurmuş :) haftaya çarşamba günüm doluo belkiiçmeye başlasam o zamana kadar doğururum

Çok sevindim gözün Aydın canım Rabbim sağlık versin ikinizede mutlu huzurlu bi hayat dilerim

Aaa çok mantıklı canım :)) sonra üstüne soğuk su ilave etmek de kolay olur hem. Umarım tutturabiliriz 2gündür tek derdim bu oldu doğuramadığım yetmezmiş gibi

Maşallah canım ne güzel bi çırpıda nişan su doğum halletmişsin :)) ağrın sızın kızını görünce kalmamıştır bile :)) bi ömür mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…