- 22 Eylül 2011
- 169
- 22
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.761
Kızlar hava ne kadar sıcak
Gözün Aydın canım. Olurmu anneliğin şuan en zor Dönemi'ni yaşıyorsun ama 3 ay sonra o seni anlamaya başlayınca herşey daha kolay olucak daha iyi anlaşıcaksınız.Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..
aynen. canim tipatip bana da aynisi oluyoSelam kızlar. Çok canım sıkkın. Resmen cisli oldumIç çamaşırımda hep idrar sızıntısı oluyo ve sık sık iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum. Hatta bu idrar kokusu pijamama da geçtiği için onuda hergün değiştiriyorum. Sizde de oluyomu? Ne yapsam bilemedim
Kesinlikle alakali canimGünaydın kızlar
Geçmiş çok birikmiş gene
Umarım herkes iyidir bebişler iyidir.
Benim oğlum gazdan gibi napcam bilmiyorum.
Bide bişey sorcam fikrinizi alayım bu gaz olayı annenin yediğiyle alakalı mı sizce? Bazı uzmanlar alakası olmadığını söylüyor öffff valla şu gaz olayı yıprattı miniğimi inş geçer kısa zamanda daha 12 günlük olduk
Ay hadi bakalim cok heyecanli. Kolay bir dogumun olsun insallah canim:)kızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
Masallah canim prensese. Kilosuda artmis ne guzel:) hemen iyilesir insallah annesi !Merhaba annişler. Nasılsınız? Doğum yapanlar çoğalmış sanırım. Geçmişe göz atamıyorum malum. Gözü aydın doğum yapanların inş.
Biz üşütmüşüz. Bugün Doktordaydık. Burun spreyine başladık. Çok tıkanmıştı dün gece . Ateş düşürücü de verdi Doktorumuz . Şimdi biraz daha rahat uyuyor gibi bebeğim. Kilomuzda 3800 olmuş. Anca doğum kilosuna geldik. Herşey yolunda gidiyor onun dışında çok şükür.
Sizlerde de herşey yolundadır inş.
Canim hastaliklar filan asla anne sutunden gecmiyor hatta anne vucudunun urettigi antikorlar hazir olarak sutten bebege gecip bagisiklik sistemini arttiyor. BizimÇevremdekiler hep sütünden geçer diyip duruyordu cnm. Sonra netten araştırdım, anne sütünden geçmiyormuş gaz falan. Hatta yazan aynen şöyleydi: sizin karnınız ağrıyor diye bebeğinizin karnı ağrımaz. O günden sonra o kadarda kafama takmadım yediklerimi, giydiklerimi falan. Az emiyor olsa da yinede dikkat etmiyorum. Gazlı olacaksa çocuk oluyormuş zaten. Erkek bebekler daha sıkıntılıymış. Rabbim kolaylik versin inş. Hatta anne emzirirken grip bile olsa, sütünden hastalık falanda geçmiyormuş, hatta emzirmeye devam edin yazıyordu. Ben Hastalandığımda da emzirmeyi bırakmamıştım. Bişicik olmadı şükür.
Hadi hayirli olsun canim anali babali saglikli buyusun bebegin:)Kizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
Hayirli olsun sanada canim:) anali babali buyusun bebegin! Hamilelik en kolay donem esas olay simdi basliyor :)Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..
Evet arkadaşlar en son nişanım geldi suyum geldi yazmıştım. Gidiş o gidiş doktorumu aradım hemen ardından hastaneye yatışım yapıldı. Nst'de sancılarım dinlenmeye başlandı. Epidural katater taktırmak istemiyordum ama ben elle muayenede bile çığlığı bastığım için mecbur kaldım. Saat gece 03:00 08,07,15 tarihinde 38+2'de normal doğumla minik kızım dünyaya geldi. Çok zor oldu benim için içim parçalandı resmen ama minnoşumu kucağıma aldım sonunda Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Sevgi ve sağlıkla kalın darısı bekleyenlere :)
dududada 718840 .!.:aynen. canim tipatip bana da aynisi oluyo
Kahvaltıda anne çayıyla tahin pekmez ekmek yedim tek peynir bile gaz yapıyo diye yemedim. Hamur derken?Kesinlikle alakali canimben kizimda cok test ettim bunu ve ne zaman gaz yapan birsey yesem kizm
Catlayacak gibi gazlandi. Zaten gazliysa bebek buluttan nem kapiyorben aylarca sadece hamur ve et yiyebilmistim. Salata, sebze sogan sarimsak agzima suremedim. Heleki bulgur, bakliyat filan aman diyeyim. Birkac ay sonra bebegin bagirsak florasi olusunca istedigini ye gaz olmuyor ama ilk aylar biraz sabir. Birde bio gaia damla ve nurse harvey beraber kullandim hep. Gecmis olsun umarim kisa surede gecer gaziniz.
Kizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
pisiyorum pisiyorummmKızlar hava ne kadar sıcak
bende görüyrum canım o ruyaları doğuruyorum saçma sapan şeyler görüyorum kafa orda ya rüyamıza giriyor bilinçaltıBen hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmemyalnız değilsin
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
ben sabaha kadar uyuyamadım ter içinde döndüm kalktım gezindim yattım sinir oldum bugünde baygınlık geçiriyorum napıcaz ya bu sı-caklardaEvet yaaa dün gece mahvoldum sıcaktaneşim her zaman benden daha fazla sıcaklar ama o daha rahattı, hamilelikten sanırım sıcağa daha tahammülsüz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?