2015 Temmuz Anneleri

Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..
Gözün Aydın canım. Olurmu anneliğin şuan en zor Dönemi'ni yaşıyorsun ama 3 ay sonra o seni anlamaya başlayınca herşey daha kolay olucak daha iyi anlaşıcaksınız.

aynen. canim tipatip bana da aynisi oluyo

Kesinlikle alakali canim ben kizimda cok test ettim bunu ve ne zaman gaz yapan birsey yesem kizm
Catlayacak gibi gazlandi. Zaten gazliysa bebek buluttan nem kapiyor ben aylarca sadece hamur ve et yiyebilmistim. Salata, sebze sogan sarimsak agzima suremedim. Heleki bulgur, bakliyat filan aman diyeyim. Birkac ay sonra bebegin bagirsak florasi olusunca istedigini ye gaz olmuyor ama ilk aylar biraz sabir. Birde bio gaia damla ve nurse harvey beraber kullandim hep. Gecmis olsun umarim kisa surede gecer gaziniz.

Ay hadi bakalim cok heyecanli. Kolay bir dogumun olsun insallah canim:)

Masallah canim prensese. Kilosuda artmis ne guzel:) hemen iyilesir insallah annesi !

Canim hastaliklar filan asla anne sutunden gecmiyor hatta anne vucudunun urettigi antikorlar hazir olarak sutten bebege gecip bagisiklik sistemini arttiyor. Bizim
Doktorumuz hastaysan daha da cok emzirmcocuga yarar derdi fakat ben cok
Test ettim cocuk gazliysa yediklerim cok etki yapiyor maalesef. Gazli degilse zaten istedigini ue birsey olmuyor ama gazli cocukta annenin neyle beslendigi onemli oda zaten bir kac ay:) sonra flora olusunca bebekte geciyor hersey.sen ne guzel sansliymissin gaLi degil bebegin. Bakalim benim bu bebek ye insallah seninki gibi olur da istedigimi yerim!!!

Son düzenleme:
Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..
Hayirli olsun sanada canim:) anali babali buyusun bebegin! Hamilelik en kolay donem esas olay simdi basliyor :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Sağlıkla sıhatle büyüsün inşallah.

Kahvaltıda anne çayıyla tahin pekmez ekmek yedim tek peynir bile gaz yapıyo diye yemedim. Hamur derken?
İlaçlarıda kafama göre kullanmak istemiyorum. Zinco aldım ondan veriyorum. Hayırlısıyla atlatırız inş. Yawrum ıkına sıkına uyuyamadı gece. Bide çok emiyo maşallah oda iice Sancı yapıyo biraz seyrekleşse emmesi daha kolay olur inş.

Merhaba kızlar
1 Temmuz saat 7:30 da Ömer'i kucağıma aldım. Kusurabakmayın bildiginiz üzere annemin amelîyatı, benim taşınmam vs. Hepsi üstuste geldi. Taşınmam kısmen yapıldı ve içinde oturacak biçimde olmadıgından yine annemde kalıyorum. yakında bir evim olduğunu unutucam

Bu arada normal doğum oldu kızlar çok korkulacak gibi mi bilemiyorum. Fakat sezeryana göre sonrası daha kolay diye bilirim.

[QUOTE="maya2013,17 member: 432753"kesinlikle alakali kizimda cok test ettim bunu ve ne zaman gaz yapan birsey yesem kizm
Catlayacak gibi gazlandi. Zaten gazliysa bebek buluttan nem kapiyor ben aylarca sadece hamur ve et yiyebilmistim. Salata, sebze sogan sarimsak agzima suremedim. Heleki bulgur, bakliyat filan aman diyeyim. Birkac ay sonra bebegin bagirsak florasi olusunca istedigini ye gaz olmuyor ama ilk aylar biraz sabir. Birde bio gaia damla ve nurse harvey beraber kullandim hep. Gecmis olsun umarim kisa surede gecer gaziniz.[/QUOTE]
M maya2013 Sen ne tatlisin. Herkese yardimci olmaya calisiyosun. Bilgilerini tecrubelerini usenmeden paylasiyosun. Allahta senin yardimcin olsun. Kolay dogumun olsun. Bebislerinizle bir omur mutlu bir aile olun insallah

Ben hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmem yalnız değilsin
bende görüyrum canım o ruyaları doğuruyorum saçma sapan şeyler görüyorum kafa orda ya rüyamıza giriyor bilinçaltı

Kızlar hala sütüm yok 1 hafta oldu sağıyorum sarı su geliyor bu habercisi mi acaba?
anne sütü olmayınca mama yemekten hafif sarılık başlamış kuzucuklarım da

Evet yaaa dün gece mahvoldum sıcaktan eşim her zaman benden daha fazla sıcaklar ama o daha rahattı, hamilelikten sanırım sıcağa daha tahammülsüz olduk
ben sabaha kadar uyuyamadım ter içinde döndüm kalktım gezindim yattım sinir oldum bugünde baygınlık geçiriyorum napıcaz ya bu sı-caklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…