2015 Temmuz Anneleri

Merhaba annişler. Nasılsınız? Doğum yapanlar çoğalmış sanırım. Geçmişe göz atamıyorum malum. Gözü aydın doğum yapanların inş.
Biz üşütmüşüz. Bugün Doktordaydık. Burun spreyine başladık. Çok tıkanmıştı dün gece . Ateş düşürücü de verdi Doktorumuz . Şimdi biraz daha rahat uyuyor gibi bebeğim. Kilomuzda 3800 olmuş. Anca doğum kilosuna geldik. Herşey yolunda gidiyor onun dışında çok şükür.
Sizlerde de herşey yolundadır inş.

Çevremdekiler hep sütünden geçer diyip duruyordu cnm. Sonra netten araştırdım, anne sütünden geçmiyormuş gaz falan. Hatta yazan aynen şöyleydi: sizin karnınız ağrıyor diye bebeğinizin karnı ağrımaz. O günden sonra o kadarda kafama takmadım yediklerimi, giydiklerimi falan. Az emiyor olsa da yinede dikkat etmiyorum. Gazlı olacaksa çocuk oluyormuş zaten. Erkek bebekler daha sıkıntılıymış. Rabbim kolaylik versin inş. Hatta anne emzirirken grip bile olsa, sütünden hastalık falanda geçmiyormuş, hatta emzirmeye devam edin yazıyordu. Ben Hastalandığımda da emzirmeyi bırakmamıştım. Bişicik olmadı şükür.

Gunaydinlar nasilsinz...dun kontrolumz vardi bizmde bir umut azcik acilma sanci vs cikar diye umutlsnmstim ama bos cikti hersey cok normalmis.bekliycez daha 38.haftadayim ama gece uykulari sıfır sirt karın agrisi fena....dogsunlar biran oncede ilerlrme kaydedelim artik degil mi ama

Hayırlı doğumlar darısı bana ve benim gibi bekleyenlere...

Hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah cnm kolaylıkla geçsin inş doğumun. İyi haberlerini bekliyoruzz

Öncelikle geçmiş olsun kızına canım dikkat et. Önemli bişey değildir inş çabucak aYaşatır.
Aynen hastayken geçmiyo. Ben de takmıycam artık ya. Resmen yicek bişey bulamıyorum o gaz yapar bu gaz yapar

Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..

Canım hayırlı olsuun. Minik kızınla mutluluklarr inşallahgaz sorununu da kısa zamanda atlatır, rahatlarsınız. Bize dua etmeyi unutma , doğuralım :))

Sagol canim evet sezeryan olduk
Canım hayırlı olsun sağ salim almışın bebişini kucağına gerisini bosver o yüzden. Sür durumun nasıl peki? Benim sezaryanda en çok kafama taktığım şey süt çünkü.

Ben hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmem yalnız değilsin
ilk doğumun mu canım ? Ben ilk doğumda çok paniktim ve çok korkuyordum ,ama şimdi ikinciyi doğurucam kısmetse, korku yok, ilk doğuma göre daha mutluyum inan, bilinmeyene karşı korku zor oluyor tabii ki, ama inan korkulacak bir şey yok, her anı güzel, özel, tadını çıkarmaya bak

Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah, kolay doğumlar olsun inşallah, kim bilir belki doğum yapmışsındır bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…