- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.741
Çevremdekiler hep sütünden geçer diyip duruyordu cnm. Sonra netten araştırdım, anne sütünden geçmiyormuş gaz falan. Hatta yazan aynen şöyleydi: sizin karnınız ağrıyor diye bebeğinizin karnı ağrımaz. O günden sonra o kadarda kafama takmadım yediklerimi, giydiklerimi falan. Az emiyor olsa da yinede dikkat etmiyorum. Gazlı olacaksa çocuk oluyormuş zaten. Erkek bebekler daha sıkıntılıymış. Rabbim kolaylik versin inş. Hatta anne emzirirken grip bile olsa, sütünden hastalık falanda geçmiyormuş, hatta emzirmeye devam edin yazıyordu. Ben Hastalandığımda da emzirmeyi bırakmamıştım. Bişicik olmadı şükür.Günaydın kızlar
Geçmiş çok birikmiş gene
Umarım herkes iyidir bebişler iyidir.
Benim oğlum gazdan gibi napcam bilmiyorum.
Bide bişey sorcam fikrinizi alayım bu gaz olayı annenin yediğiyle alakalı mı sizce? Bazı uzmanlar alakası olmadığını söylüyor öffff valla şu gaz olayı yıprattı miniğimi inş geçer kısa zamanda daha 12 günlük olduk
kızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
kızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
Cnm gözün aydın olsun.doguım şeklin neydi?Kizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
Hayirli olsun cnm.nasil gecti dogumun sezeryan.oldun demi..Kizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
Uyurken mi bak ondan korkmadım uyanırız herhaldesy
aynen. gece uyurken gelicek diyed e korkuyorum
Sezeryan oldum komle bayildim o ameliyathanede bike paniktim yaCnm gözün aydın olsun.doguım şeklin neydi?
Sezeryan oldum komle bayildim o ameliyathanede bike paniktim yaCnm gözün aydın olsun.doguım şeklin neydi?
Hayirli olsun cnm.nasil gecti dogumun sezeryan.oldun demi..
Merhaba annişler. Nasılsınız? Doğum yapanlar çoğalmış sanırım. Geçmişe göz atamıyorum malum. Gözü aydın doğum yapanların inş.
Biz üşütmüşüz. Bugün Doktordaydık. Burun spreyine başladık. Çok tıkanmıştı dün gece . Ateş düşürücü de verdi Doktorumuz . Şimdi biraz daha rahat uyuyor gibi bebeğim. Kilomuzda 3800 olmuş. Anca doğum kilosuna geldik. Herşey yolunda gidiyor onun dışında çok şükür.
Sizlerde de herşey yolundadır inş.
Öncelikle geçmiş olsun kızına canım dikkat et. Önemli bişey değildir inş çabucak aYaşatır.Çevremdekiler hep sütünden geçer diyip duruyordu cnm. Sonra netten araştırdım, anne sütünden geçmiyormuş gaz falan. Hatta yazan aynen şöyleydi: sizin karnınız ağrıyor diye bebeğinizin karnı ağrımaz. O günden sonra o kadarda kafama takmadım yediklerimi, giydiklerimi falan. Az emiyor olsa da yinede dikkat etmiyorum. Gazlı olacaksa çocuk oluyormuş zaten. Erkek bebekler daha sıkıntılıymış. Rabbim kolaylik versin inş. Hatta anne emzirirken grip bile olsa, sütünden hastalık falanda geçmiyormuş, hatta emzirmeye devam edin yazıyordu. Ben Hastalandığımda da emzirmeyi bırakmamıştım. Bişicik olmadı şükür.
Bn de dogum yaptim pzt gunu 12 24 te kizim dogdu normal dogumdu suni sabciyla.. sutumuz geldi ama emmiyoruz ugrasiyoruz gaz sorunu da var napcaz sasirdik.. anneligin en kolay donemi ilk 9 ay mis onu anladim..
Canım hayırlı olsun sağ salim almışın bebişini kucağına gerisini bosver o yüzden. Sür durumun nasıl peki? Benim sezaryanda en çok kafama taktığım şey süt çünkü.Sagol canim evet sezeryan olduk
ilk doğumun mu canım ? Ben ilk doğumda çok paniktim ve çok korkuyordum ,ama şimdi ikinciyi doğurucam kısmetse, korku yok, ilk doğuma göre daha mutluyum inan, bilinmeyene karşı korku zor oluyor tabii ki, ama inan korkulacak bir şey yok, her anı güzel, özel, tadını çıkarmaya bakBen hergün ne rüyalr ne rüyalar görüyorum doğumla ilgili, çok gerginim bende bu şekilde nasıl doğum yapıcam bilmemyalnız değilsin
Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah, kolay doğumlar olsun inşallah, kim bilir belki doğum yapmışsındır bilekızlar bütün gece kasılmalarım ve sancım oldu ..sabah nişan geldi 8:30 gibi..duşumu aldım hurmamı yedim ..ee tabi evide topladım eşime de süpürttümsancılar sıklaştı dr a gidicez birazdan..dualarınızı bekliyorum....Rabbim sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin..
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlık sıhat huzur versin biranönce ağrılarında geçer inş.Kizlar doguran var mi yazin bana :) ben dogurdum oglumun kokusunu aldim ya boyle guzel bir his yok,agrim cok ama dayaniyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?