- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.681
Benim günüm senden önce canım ama dr bayram sonrasına gün verdi bemce bekleyebildiğimiz kadar beklesek daha yararlı olur. Bana 20 si dedi inşallah bebeğimde bekler o günüCuma gunu kontrole gidicem doktorum gecen hafta dedi bayramdan oncede alabilirz bebegi ama erken geliyor bana 38 yeni ya tamamliycam ya tamamlamiycam bir sorun olur dige korkuyorum doktorumada guveniyorum ama endise ediyorum ya cigerleri tam gelismezse
Valla banada cok erken geliyor cunku 38 tam tamamlamiyorum gelisimine bakip ole karar vericem dedi ama bilemiyorumBenim günüm senden önce canım ama dr bayram sonrasına gün verdi bemce bekleyebildiğimiz kadar beklesek daha yararlı olur. Bana 20 si dedi inşallah bebeğimde bekler o günü
canim gunlerimiz yakin bak ben de bugun gittim kontrole pazartesi bidaha gel dedi. benim plasentada kireclenme var 3 haftadir. bebegin gelisimi yavasladi. suyu da cok bol degilmis normalmis. cocuk strese girebilir eger oyle olursa aliriz bayramdan once dedi.doktorun bir bildigi vardir yani tamg elismis olmasa alirim demez zaten rahat ol senCuma gunu kontrole gidicem doktorum gecen hafta dedi bayramdan oncede alabilirz bebegi ama erken geliyor bana 38 yeni ya tamamliycam ya tamamlamiycam bir sorun olur dige korkuyorum doktorumada guveniyorum ama endise ediyorum ya cigerleri tam gelismezse
ben nette gelir diye okuyorum ama doktorum oyle sizintio lmaz diyoHayırlı akşamlar arkadaşlarrr hala doğum yapan yok sanırım
Amniyon sıvısı çok az sızıntı halinde gelir mi sanki o tarz bişey hissediyorum da
Doğum vakti gelcek de ben anlamıcam diye korkuyorumben nette gelir diye okuyorum ama doktorum oyle sizintio lmaz diyo
Dr Una güveniyorsan onun dediğini yaparsın canım , riske atmaz bence.Valla banada cok erken geliyor cunku 38 tam tamamlamiyorum gelisimine bakip ole karar vericem dedi ama bilemiyorum
aynen. gece uyurken gelicek diyed e korkuyorumDoğum vakti gelcek de ben anlamıcam diye korkuyorum
Demi bende öle diyorum bir tehlike arz etse heralde risk almaz demek herseyi bilerek soluyor bakalim simdi cuma gunu kesinlescek ins bide dogum oncesi tahliller var dedi kan falan sizede yapildimicanim gunlerimiz yakin bak ben de bugun gittim kontrole pazartesi bidaha gel dedi. benim plasentada kireclenme var 3 haftadir. bebegin gelisimi yavasladi. suyu da cok bol degilmis normalmis. cocuk strese girebilir eger oyle olursa aliriz bayramdan once dedi.doktorun bir bildigi vardir yani tamg elismis olmasa alirim demez zaten rahat ol sen
k hic bahaetmedi ben de forumda okumustum ama ne icin hicbi fikrim yok. aklima da gelmedi keske sorsaydim bugunDemi bende öle diyorum bir tehlike arz etse heralde risk almaz demek herseyi bilerek soluyor bakalim simdi cuma gunu kesinlescek ins bide dogum oncesi tahliller var dedi kan falan sizede yapildimi
Valla bende nedir ne icindir sormadim ac gel dedi kan ver bakalim ne icinmis heralde ameliyat oncesi kontroller icinyo
k hic bahaetmedi ben de forumda okumustum ama ne icin hicbi fikrim yok. aklima da gelmedi keske sorsaydim bugun
Bende sekerini aldim ama nasil yapiliyor bilmiyorum :)Kızlar lohusa şerbeti tarifi olan var mı ? :)) Bir de hazırlanınca ne kadar süre durabiliyor buzdolabında muhafaza etsekk ?
kızlar ben de sizin gibiyim ne sancı var ne su ne de nişan..bekliyoruz bakalım kızımız ne zaman gelecek yarın doktor kontrolüm var eğer açılma ve rahim ağzında yumuşama felan varsa cuma suni sancı verebilirim demişti geçen hafta gittiğimde. ama ben kendi sancımla doğurmak istiyorum. kızım ne zaman hazırsa o zaman gelsin ben beklemeye razıyım. müdahale edilsin istemiyorum çok gerekli bi durum olmadığı sürece.
Evet daha günümüz var umudumuzu yitirmeyelim :)) doktor aşağıya inmesi için bol yürüyüş , ılık duş dedi. Aslında ilişkiyi de sorucaktım ama bu durumda ona odaklanmak da zor olucak diye sormadım :))
Kizlar oglusum bayram gelmeden geldi annesine bu kadar erken beklemiyodum 39da bitiriz diyordum sukurler olsun iyiyiz eve gecicem hikayemi yazarim herkese hayirli kolay dogumlar
Hayirli olsuuun:) bekliyoruz hikayeni canim:)Kizlar oglusum bayram gelmeden geldi annesine bu kadar erken beklemiyodum 39da bitiriz diyordum sukurler olsun iyiyiz eve gecicem hikayemi yazarim herkese hayirli kolay dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?