2015 Temmuz Anneleri

Benim günüm senden önce canım ama dr bayram sonrasına gün verdi bemce bekleyebildiğimiz kadar beklesek daha yararlı olur. Bana 20 si dedi inşallah bebeğimde bekler o günü

Benim günüm senden önce canım ama dr bayram sonrasına gün verdi bemce bekleyebildiğimiz kadar beklesek daha yararlı olur. Bana 20 si dedi inşallah bebeğimde bekler o günü
Valla banada cok erken geliyor cunku 38 tam tamamlamiyorum gelisimine bakip ole karar vericem dedi ama bilemiyorum

Hayırlı akşamlar arkadaşlarrr hala doğum yapan yok sanırım
Amniyon sıvısı çok az sızıntı halinde gelir mi sanki o tarz bişey hissediyorum da

canim gunlerimiz yakin bak ben de bugun gittim kontrole pazartesi bidaha gel dedi. benim plasentada kireclenme var 3 haftadir. bebegin gelisimi yavasladi. suyu da cok bol degilmis normalmis. cocuk strese girebilir eger oyle olursa aliriz bayramdan once dedi.doktorun bir bildigi vardir yani tamg elismis olmasa alirim demez zaten rahat ol sen

Demi bende öle diyorum bir tehlike arz etse heralde risk almaz demek herseyi bilerek soluyor bakalim simdi cuma gunu kesinlescek ins bide dogum oncesi tahliller var dedi kan falan sizede yapildimi

yo
Demi bende öle diyorum bir tehlike arz etse heralde risk almaz demek herseyi bilerek soluyor bakalim simdi cuma gunu kesinlescek ins bide dogum oncesi tahliller var dedi kan falan sizede yapildimi
k hic bahaetmedi ben de forumda okumustum ama ne icin hicbi fikrim yok. aklima da gelmedi keske sorsaydim bugun

Kızlar lohusa şerbeti tarifi olan var mı ? :)) Bir de hazırlanınca ne kadar süre durabiliyor buzdolabında muhafaza etsekk ?

Dün biri kuzenim tam 3 yakinim dogum yapti.bende ise bir stres sormayin.zaman gecsin ve bebegimi kucagima alayim istiyorum.haftaua doktorum sezaryen icin gun verecek.38 ya da 39 gibi aliriz dedi.ister istemez insan geriliyor umarim guzelnbir dogum hikayesi yazarim. Sevgilerle

kk ?[/QUOTE]
Komposto gibi 1 haftaya kadar dolapta tutabilirsin ama hastanede ikram etmeyeceksen eve gelince hazirlayin derim.uygun bulursan birazda badem kavurup bardaklara atarsin ikiser cok lezzetli oluyormus.net bir tarif bil m iyorum nefisyemektariflerine hir bak

Daha günün dolmamışki bencede doğum kendiliğinden başlamalı sonu sezeryan olsada

Geçen perşembeydi benim muayene o gunden bugune gunde 4km yürüyorum hatta bunu yazarkende yürüyorum

Kizlar oglusum bayram gelmeden geldi annesine bu kadar erken beklemiyodum 39da bitiriz diyordum sukurler olsun iyiyiz eve gecicem hikayemi yazarim herkese hayirli kolay dogumlar

ne güzel canım sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun paşanın sizlerle beraber....darısı bize inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…