- 7 Ocak 2015
- 351
- 315
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #60.781
canım emerken memeyi tam olarak kavramasını sağla etrafı ile birlikte sadece uç kısmını ağzına alıyorsa oda gaz yapıyormuş hava yuttuğu için.nasıl emiyor bilmiyorum ama fikir olarak yazdımGünaydın kızlar
Geçmiş çok birikmiş gene
Umarım herkes iyidir bebişler iyidir.
Benim oğlum gazdan gibi napcam bilmiyorum.
Bide bişey sorcam fikrinizi alayım bu gaz olayı annenin yediğiyle alakalı mı sizce? Bazı uzmanlar alakası olmadığını söylüyor öffff valla şu gaz olayı yıprattı miniğimi inş geçer kısa zamanda daha 12 günlük olduk
Gözün Aydın maşallah Ömer'ine. Inş biranönce toparlanıp evinize geçersiniz kendi düzeninizi kurarsınız.Merhaba kızlar
1 Temmuz saat 7:30 da Ömer'i kucağıma aldım. Kusurabakmayın bildiginiz üzere annemin amelîyatı, benim taşınmam vs. Hepsi üstuste geldi. Taşınmam kısmen yapıldı ve içinde oturacak biçimde olmadıgından yine annemde kalıyorum.yakında bir evim olduğunu unutucam
Bu arada normal doğum oldu kızlar çok korkulacak gibi mi bilemiyorum. Fakat sezeryana göre sonrası daha kolay diye bilirim.
Sağol canım çok doğru bişey yazmışın çoğu bebek emerken tam kavrayamadığı için çekermiş ama benimki güzel kavrıyor o konuda sıkıntım yok ilk emizirdiğimden beri çok dikkat ediyorum.canım emerken memeyi tam olarak kavramasını sağla etrafı ile birlikte sadece uç kısmını ağzına alıyorsa oda gaz yapıyormuş hava yuttuğu için.nasıl emiyor bilmiyorum ama fikir olarak yazdım
Allah yardım etsin gider gitmez hastaneye hemen kolayca doğurup çıkarsın inş doğumhaneden.Selam anne ve anne adayları herzaman merakla takip ediyordum yorum yapmasam bile....bugün nişanım geldi şimdi sunni sancı taktılar lağmam yapıldı sancıların sıklaşması nı bekliyorum.bu 3. Doğumum ama çook korkuyorum .nolur dua edin bir ıkınmada kurtulayım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam anne ve anne adayları herzaman merakla takip ediyordum yorum yapmasam bile....bugün nişanım geldi şimdi sunni sancı taktılar lağmam yapıldı sancıların sıklaşması nı bekliyorum.bu 3. Doğumum ama çook korkuyorum .nolur dua edin bir ıkınmada kurtulayım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlar
1 Temmuz saat 7:30 da Ömer'i kucağıma aldım. Kusurabakmayın bildiginiz üzere annemin amelîyatı, benim taşınmam vs. Hepsi üstuste geldi. Taşınmam kısmen yapıldı ve içinde oturacak biçimde olmadıgından yine annemde kalıyorum.yakında bir evim olduğunu unutucam
Bu arada normal doğum oldu kızlar çok korkulacak gibi mi bilemiyorum. Fakat sezeryana göre sonrası daha kolay diye bilirim.
kızlar ne güzel aranızda doğuranlar var. benimde 6 günüm kaldı. hem korkuyorum hemde bebeğimi kucağıma aldığımı düşününce korkum geçiyor..
bugünlerde adet sancısı gibi hafif ağrılarım var. sezeryan olacağımdan sancım erkenden gelir diye korkuyorum. ve alt tarafa basınç gibi şeyler hissediyorum. bunlar doğum yakın mı demek?
Kızlar bugün karnım ara ara taş gibi oluo , o arada kasıklarım çoook hafif sızlıo gibi oluo. Acaba bu yalancı kasılma mı ? Artık yalancısı kalmaz bu işin ama dimi bu zamanda
Acaba diyorum yavaş yavaş sancılarım mı başlıo? Ama ne nişan var ne de belimde bacaklarımda bi ağrı. Sadece çok hafif adet sancısı gibi bi sızı.
Böyle olup sonra doğum sancısına çeviren var mı ? Ümitleneyim mi şimdi bilemedim
Canim hamur derken ekmek, makarna, pide vs. yani hamur isi demek istedim:) bu arada benim bu yazdiklarimKahvaltıda anne çayıyla tahin pekmez ekmek yedim tek peynir bile gaz yapıyo diye yemedim. Hamur derken?
İlaçlarıda kafama göre kullanmak istemiyorum. Zinco aldım ondan veriyorum. Hayırlısıyla atlatırız inş. Yawrum ıkına sıkına uyuyamadı gece. Bide çok emiyo maşallah oda iice Sancı yapıyo biraz seyrekleşse emmesi daha kolay olur inş.
Hayirli olsuuuuun!!! Cok sevindim canim normal dogurduguna, omer bebek saglikli mutlu buyusun simdi:)Merhaba kızlar
M maya2013 Sen ne tatlisin. Herkese yardimci olmaya calisiyosun. Bilgilerini tecrubelerini usenmeden paylasiyosun. Allahta senin yardimcin olsun. Kolay dogumun olsun. Bebislerinizle bir omur mutlu bir aile olun insallah[QUOTE="maya2013,17 member: 432753"kesinlikle alakali kizimda cok test ettim bunu ve ne zaman gaz yapan birsey yesem kizm
Catlayacak gibi gazlandi. Zaten gazliysa bebek buluttan nem kapiyorben aylarca sadece hamur ve et yiyebilmistim. Salata, sebze sogan sarimsak agzima suremedim. Heleki bulgur, bakliyat filan aman diyeyim. Birkac ay sonra bebegin bagirsak florasi olusunca istedigini ye gaz olmuyor ama ilk aylar biraz sabir. Birde bio gaia damla ve nurse harvey beraber kullandim hep. Gecmis olsun umarim kisa surede gecer gaziniz.
Ayy ben de heyecanlandım seninle birlikte ama doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum canımHayırlısı inşallah , gelişmeleri yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?