2015 Temmuz Anneleri

canım emerken memeyi tam olarak kavramasını sağla etrafı ile birlikte sadece uç kısmını ağzına alıyorsa oda gaz yapıyormuş hava yuttuğu için.nasıl emiyor bilmiyorum ama fikir olarak yazdım

Selam anne ve anne adayları herzaman merakla takip ediyordum yorum yapmasam bile....bugün nişanım geldi şimdi sunni sancı taktılar lağmam yapıldı sancıların sıklaşması nı bekliyorum.bu 3. Doğumum ama çook korkuyorum .nolur dua edin bir ıkınmada kurtulayım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar ne güzel aranızda doğuranlar var. benimde 6 günüm kaldı. hem korkuyorum hemde bebeğimi kucağıma aldığımı düşününce korkum geçiyor..

bugünlerde adet sancısı gibi hafif ağrılarım var. sezeryan olacağımdan sancım erkenden gelir diye korkuyorum. ve alt tarafa basınç gibi şeyler hissediyorum. bunlar doğum yakın mı demek?

Gözün Aydın maşallah Ömer'ine. Inş biranönce toparlanıp evinize geçersiniz kendi düzeninizi kurarsınız.

canım emerken memeyi tam olarak kavramasını sağla etrafı ile birlikte sadece uç kısmını ağzına alıyorsa oda gaz yapıyormuş hava yuttuğu için.nasıl emiyor bilmiyorum ama fikir olarak yazdım
Sağol canım çok doğru bişey yazmışın çoğu bebek emerken tam kavrayamadığı için çekermiş ama benimki güzel kavrıyor o konuda sıkıntım yok ilk emizirdiğimden beri çok dikkat ediyorum.

Allah yardım etsin gider gitmez hastaneye hemen kolayca doğurup çıkarsın inş doğumhaneden.

İnş çok kısa sürede kolayca olur doğumun allah yardımcın olsunn

merhaba doğum yapan anneler hepinize hayırlı uğurlu olsun hastane çantası ile ilgili bize bilgiler verirmisiniz

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinin inşallah.

Allah yardımcın olsun.İnşallah kolay doğumun olur.

Kızlar bugün karnım ara ara taş gibi oluo , o arada kasıklarım çoook hafif sızlıo gibi oluo. Acaba bu yalancı kasılma mı ? Artık yalancısı kalmaz bu işin ama dimi bu zamanda
Acaba diyorum yavaş yavaş sancılarım mı başlıo? Ama ne nişan var ne de belimde bacaklarımda bi ağrı. Sadece çok hafif adet sancısı gibi bi sızı.
Böyle olup sonra doğum sancısına çeviren var mı ? Ümitleneyim mi şimdi bilemedim

Meraba kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebek hala kanala girememiş dedi ve sadece yarım cm açılmam varmış rahim şu an normal doğuma müsait değilmiş bi hafta daha bekleyelim dedi haftaya çarşamba yine çağırdı. Normal doğum biraz zorlayabilir diyor çünkü bebek gittikçe irileşecek kafası zaten Bi hafta önde gidiyor. Sezaryen olma ihtimalim yüksek görünüyor aman ben korkuyorum

Ayy ben de heyecanlandım seninle birlikte ama doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum canım Hayırlısı inşallah , gelişmeleri yaz

Canim hamur derken ekmek, makarna, pide vs. yani hamur isi demek istedim:) bu arada benim bu yazdiklarim
Ilac degil. Bio gaia prebiyotik , nurse harvey'de tamamen bitkisel bir surup. Bizim aile dostlarimiz capa'da pediatri bolumunun basinda profesorler onlardan onay alip kullandim:) hatta su sab simplex filan ilac diye onlari kullanmadim hic. Bu soyledigim seylerde ancak bir iki hafta sonra etkisini gosteriyor bagirsak florasi yavas olusan birsey maalesef ve dedigin gibi emen bebeklerde daha zor cunku mamalarin icine prebiyotik vs. herseyi katiyorlar. Anne sutu saf ama en guzeli. Insallah benimde sutum gelir hemen, bir aydir emzirme cayi iciyorum ben hergun tadi hosuma
Gidiyor:) esimin arkadasinin karisi dogum yapti daha fogmadan hanim karar vermis zaten emziremem ben diye suru oldugu halde emzirmemis bebegi mama veriyormus. Ya nasil insanlar var hayatta ve bunlar anne oluyor. Cok sinirlendim cocuk hastalaninca da herhalde bakamam ben ugrasamam diyip bakmayacak??? Bizde sutumuz olsun diye 10 takla atiyoruz ! Allah akil fikir versin

Hayirli olsuuuuun!!! Cok sevindim canim normal dogurduguna, omer bebek saglikli mutlu buyusun simdi:)

M maya2013 Sen ne tatlisin. Herkese yardimci olmaya calisiyosun. Bilgilerini tecrubelerini usenmeden paylasiyosun. Allahta senin yardimcin olsun. Kolay dogumun olsun. Bebislerinizle bir omur mutlu bir aile olun insallah [/QUOTE]
Cok sagol canim, bildigim bilgileri elimden geldigince paylasayim diyorum belki birinin isine yarar ne guzel:) ilk bebekte cahillikten cok seyleri hep deneme yanilma ogrendim ogrenene kadarda ooooo neler neler:) seninde coook kolay bir dogumun olsun insallah bebegini de saglikla al kucagina:)

Ayy ben de heyecanlandım seninle birlikte ama doğum sancısı nasıl oluyor bilmiyorum canım Hayırlısı inşallah , gelişmeleri yaz

Canım şimdi yine tık yokacaba kendi kendimi psikolojik olarak mı etkiliyorum :)) doğuramama sendromuna mı girdim ne ?
Yine de kayda değer bi durum olursa burdan yazarım , haber vermeden duramam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…