2015 Temmuz Anneleri

doguruyor musun yoksa)

ben de doktordan geldim hersey yolunda gorunuyor normal dogum olur gibi ama boynunda kordonu var takip edecegiz dedi. daha beklermis heralde gununun dolmasini bakalim artik
Yok canm bence dogurmuyorum :) insallah senin bebiste en hayirli zamanda gelir.

Dun foktora sordum nisan nasil bisey diye adet kani gbi kan gelck o renkte dedi.
Yok degil canm normal seffaf akinti herzamanki gibi. Sadece sivi degilde. Biraz daha yapiskanli gibi ama cok az

4 dikisim var ama agrm cok bacagimi kapatamiyotum bide cok sicak iyice kotu oluyorum hafif bi sislik hissediyorum dikislerde

Canım annemdeyim tüm gün. Yeğende var 2 tane. Sürekli niloya izliyorlar :) birine annesi açıyor. Öbürü ağlıyor. Onada benim telefonu veriyorum :) benim için buraya girmek yalan oluyor. Doktor ağrılarım için buscopan verdi. İyiyim bende de doğum belirtisi yok henüz. Ben bayram bitene kadar da istemiyorum :) sen nasılsın

Rahim hazır olmadan uyarmanın anlamı yok. Benim kızda 14 günde 90 gr almış. P.tesi belli olacak benim durumumda. Az kaldı salıya. Sabret canım. Cidden bu sıcaklarda çok zor

Hadi gozun aydin canm. Saglikla buyut bebisini. Esin nasil oldu. Cikti mi hapisten. Yaninda mi?

Gozun aydin cnm.hayrli olsun.cokmu dikisin var canim

Canim senin bebis kac kilo.bu bebekler son zmnda az mi.kilo almaya basldi nedr.

Canım ben kızım hep zayıf gitti ama son 2 hafta nerdeyse hiç kilo olmadı. 1 hafta önce 2300 dü. P.tesi bakılacak tekrar. Gelişim durduysa sezaryen olurum büyük ihtimalle.

Canım dünden beri bende takıyorum. Dediğim gibi özellikle bir göğüsü sağar ta da emziriken diğerine takılı kalsın baya süt birikiyo. Benim göğsümde görünürde çatlak yok. Zaten çok içerden bir ağrı hissediyorum. Bir türlü anlayamadım ama pompa hayatımı kurtardı. Mastit olmak üzereydim. Bu arada kalkanın kutusunda 40 dk dan fazla takmak süt kanallarına zarar verebilir diyo. Okumadıysan bilgin olsun tüm gece takma.

Mustelanın hydra babe kremi. Biz çok faydasını gördük eller yaklar deri değiştirrdi resmen bebeğimin. 2. Sürüşümüzde geçti resmen. Daha önce demiştim ya ağbimin eşi çocuk doktoru diye o bebe yağı yerine krem önerdi. Ondan bebe yağı almadım hiç. Bu krem ucuz olsa kendime kullanırım. Gerçekten beğendim.
D vitamini bebeğe mi veriliyor? Hiç bize öyle bir şey denmedi.

Canım ben kızım hep zayıf gitti ama son 2 hafta nerdeyse hiç kilo olmadı. 1 hafta önce 2300 dü. P.tesi bakılacak tekrar. Gelişim durduysa sezaryen olurum büyük ihtimalle.
Anldim cnm.bnmkide iyi gidiyodu 33 den sonra az aliyo doktr bisey demiyo karin gelisimi iki hfta geri cikiyo neden acaba doktr bisey demeyince bnde takmamaya calisiyorum .sagliklica dogsunlrda snra alirlr kilo :)

Canım günlük toplam 450 cc alması gerek. Bunuda 2-3 saatte bir yaklaşık günde 8-10 öğün olarak ayarlıyosun. Yaklaşık 50 cc her öğünde alınca 450 yi buluyo. Ağbimin eşi 60 cc bir öğünde dedi, ağbimde yenidoğanın midesi o kadar değil dedi. Karı koca ayrı düştü :) ama biz ne zaman 60 cc versek bizimkide kusuyo 50 cc de rahat ediyor. Yan yatış yastığı al bebeğe hep yan yatır kusarsa boğazına kaçmasın. Bir de yedikten sonra 10 dk yatırma zaten hemen gaz çıkarmak gerek barsağa inmeden midedeyken ağız yoluyla çıkarsın gazı diye. Zaten 10 dk. Omzunda sırtını sıvazlarsan 50 cc mama ile kusmaz. Reflü olmasın diye ufak bir bezi katlayıp çarşaf altından kafasına koyabilirsin. Boğulmasın diye yastık kullanmıyoruz ya ondan aynı mantıkla çarşaf altından diyorum. Benim bildiklerim ve uyguladıklarım böyle.

İlk gunler benimde cok fenaydi.3 dikisim var simdi biraz daha iyi.doktor herhangi bisey vermedi.antibiyotik ve agri kesici verdi.
ben yattigm yerdeki doktora sordm temiz tutacaksn dedi baska bisey demedi ama agrm cok bacagimi ne acabiliyorum ne kapatabiliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…