- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.101
Yok canm bence dogurmuyorum :) insallah senin bebiste en hayirli zamanda gelir.doguruyor musun yoksa)
ben de doktordan geldim hersey yolunda gorunuyor normal dogum olur gibi ama boynunda kordonu var takip edecegiz dedi. daha beklermis heralde gununun dolmasini bakalim artik
Yok degil canm normal seffaf akinti herzamanki gibi. Sadece sivi degilde. Biraz daha yapiskanli gibi ama cok azDun foktora sordum nisan nasil bisey diye adet kani gbi kan gelck o renkte dedi.
4 dikisim var ama agrm cok bacagimi kapatamiyotum bide cok sicak iyice kotu oluyorum hafif bi sislik hissediyorum dikislerdeTelefondan zor oluyor giremiyorum canım. Bide annemdeydim. Yrğenler filan kalabalukta giremedim. Haxır gaz yapar korkusu olmadan bol bol yiyim di mi :) bizde buzluğu doldurduk doğumdan sonra hiç vakit olmayacak gibi misafirler için :) neyse lohusa halinle pratik olur. Burda bileklik yatışta takılıyor. Uygulama farklıymış orda. Hadi çok az kaldı kızını kucağına almana. Ultrasondada sık göremedin. Senin kız sürpriz yumurta kilısu boyu :)
Gözün aydın. Kaç dikişin oldu canım. Temiz ve kuru tutmaya çalış dikişlerini. Sık sık ped değiştirirsin. Genelde minoset veriyorlar acısı için
Günaydın kızlaaar :)) nasılsınızz ?? Biz hala aynıyız. Gelen giden , yoklayan bile yok
Hatta kızım yukarı çıktı iyice sanırım mide yanmalarım geri geldi dün akşam
Son 4günüm. Stres olmayayım diyorum ama elimde değil , patlamaya hazır bomba gibiyim. Annemle eşime sarmaya çalışıyorum ama onlar da çok temkinli sağolsunlar
Ağrı ,sızı, nişan , su beklemekle günler geçio :))
C cns_2007 nerelerdesin ? En son ağrım var demiştin sanki. Merak ettim,bize yaz aradaa.
4 dikisim var ama agrm cok bacagimi kapatamiyotum bide cok sicak iyice kotu oluyorum hafif bi sislik hissediyorum dikislerde
Evet canım açılma olmadan pek işe yaramıyormuş sanırım. Ödem bende çok çok fazla ama son günler insan artık yeter diye bağırmak istiyorben geldim doktordan plesanta kireçlenmiş son günden sonra bir gün geçiremem dedi doktor. Kızım 10 günde 100 grm alabilmiş doğum Kanalı'na da girmemiş Salı günü yatış verdi doktorumuz. Allah yardımcımız olsun canım. Sende haber ver canım bakalım günler aynı merak ediyorum
Hadi gozun aydin canm. Saglikla buyut bebisini. Esin nasil oldu. Cikti mi hapisten. Yaninda mi?kizlar sabah 3 de suyum geldi saat 4.25 de de oglum dunyaya geldi ama cok zor bi surecti rabbim herkeze kolay dogum nasip etsin insallah 3000 gr 51 cm doğdu ama benim dikisler cok fena oturamiyorum ve dogm yaparken cok zorlandigmdan kuyruk sokumum cok agriyo ne yapcm bilmiyorum. bbu kesi icin ilac kullanan var mi ??
Gozun aydin cnm.hayrli olsun.cokmu dikisin var canimkizlar sabah 3 de suyum geldi saat 4.25 de de oglum dunyaya geldi ama cok zor bi surecti rabbim herkeze kolay dogum nasip etsin insallah 3000 gr 51 cm doğdu ama benim dikisler cok fena oturamiyorum ve dogm yaparken cok zorlandigmdan kuyruk sokumum cok agriyo ne yapcm bilmiyorum. bbu kesi icin ilac kullanan var mi ??
Canim senin bebis kac kilo.bu bebekler son zmnda az mi.kilo almaya basldi nedr.İyiyim canım sağol. Kızıma kilo aldırmaya çalışıyorum :) sen nasılsın
Canim senin bebis kac kilo.bu bebekler son zmnda az mi.kilo almaya basldi nedr.
Canım dünden beri bende takıyorum. Dediğim gibi özellikle bir göğüsü sağar ta da emziriken diğerine takılı kalsın baya süt birikiyo. Benim göğsümde görünürde çatlak yok. Zaten çok içerden bir ağrı hissediyorum. Bir türlü anlayamadım ama pompa hayatımı kurtardı. Mastit olmak üzereydim. Bu arada kalkanın kutusunda 40 dk dan fazla takmak süt kanallarına zarar verebilir diyo. Okumadıysan bilgin olsun tüm gece takma.Dun gecedenberi tekrar kullanmaya basladim kalkani. Sutyen cok rahatsiz ettigi icin tulden bikini ustu gibi bir sutyenin icine koyuyorum ama tutmuyo, kalkanin alti kayiyo biriken sut karnima dokuluyo sinir oluyorum. Ama kesinlikle fayda etti, iki haftadir demek gogus uclarim kapali kaldigi icin iyilesmiyormus. Bir gecede bile fayda ettiyse, ne kullanirssk kullanalim meme ucu herhangi bir seye temas etmeyecek emzirilmeyen zamanlarda.
Agrin varsa catlamistir seninki de, beninkiler jilet kesigi gibi catlaklar halinde kisa kisa ucunnda var ikisinde de. aynen emzirecegim zamaniskence oluyo benim de. Dun gece e vitsmini surdum o emilince kalkana biriken sutumden biraz alip gogus ucuna surdum sonra kalkani tekrar taktim ve gece boyunca 1,5 saatte bir uyandikuzum ve ikinci emzirmede gunduzkikadar acimadigini fdarkettim. Allahim bi de kalkani attmistimbi kenara iki haftadir bosuna cile cekmisim.
Mustelanın hydra babe kremi. Biz çok faydasını gördük eller yaklar deri değiştirrdi resmen bebeğimin. 2. Sürüşümüzde geçti resmen. Daha önce demiştim ya ağbimin eşi çocuk doktoru diye o bebe yağı yerine krem önerdi. Ondan bebe yağı almadım hiç. Bu krem ucuz olsa kendime kullanırım. Gerçekten beğendim.Canim size d vitaminine baslayin denildi mi bazisi 10. Gun bazisi 15. Gun diyor bizim aile hekimi 10 dedi dun verdik 3 damla ama emin olamadim bi de daha once bi nemlendiriciden bahsetmissin sanirim cevaplarda gordum esas mesaji goremedim mustella mi markasi ben bebe yagi aldim uni baby ama sanki hala kuru gibi cildi bi de onu deneyeyim yeni dogan icin ozwl birsey mi sadece bemlendirici olarak mi geciyor acaba
Anldim cnm.bnmkide iyi gidiyodu 33 den sonra az aliyo doktr bisey demiyo karin gelisimi iki hfta geri cikiyo neden acaba doktr bisey demeyince bnde takmamaya calisiyorum .sagliklica dogsunlrda snra alirlr kilo :)Canım ben kızım hep zayıf gitti ama son 2 hafta nerdeyse hiç kilo olmadı. 1 hafta önce 2300 dü. P.tesi bakılacak tekrar. Gelişim durduysa sezaryen olurum büyük ihtimalle.
Canım günlük toplam 450 cc alması gerek. Bunuda 2-3 saatte bir yaklaşık günde 8-10 öğün olarak ayarlıyosun. Yaklaşık 50 cc her öğünde alınca 450 yi buluyo. Ağbimin eşi 60 cc bir öğünde dedi, ağbimde yenidoğanın midesi o kadar değil dedi. Karı koca ayrı düştü :) ama biz ne zaman 60 cc versek bizimkide kusuyo 50 cc de rahat ediyor. Yan yatış yastığı al bebeğe hep yan yatır kusarsa boğazına kaçmasın. Bir de yedikten sonra 10 dk yatırma zaten hemen gaz çıkarmak gerek barsağa inmeden midedeyken ağız yoluyla çıkarsın gazı diye. Zaten 10 dk. Omzunda sırtını sıvazlarsan 50 cc mama ile kusmaz. Reflü olmasın diye ufak bir bezi katlayıp çarşaf altından kafasına koyabilirsin. Boğulmasın diye yastık kullanmıyoruz ya ondan aynı mantıkla çarşaf altından diyorum. Benim bildiklerim ve uyguladıklarım böyle.Ben de saginca 50 cc kadar geliyor iki gogusten toplamda ama benimki sonrasinda hala istiyorbazen gogusume koyup avutmaya calisiyorum ama mamayi da yemedwn uyumuyor anlamadim bir turlu,bazen once emiyor sonra sagdigim 40-50 cc iciyor ustune 30 cc mama aliyor bazen de sadece emip uyuyor.pazartesi kontrolde soracagim artik doydugunu anlamanin yolu ne diye fazla verince kusuyor ondan da korkuyorum cunku
ben yattigm yerdeki doktora sordm temiz tutacaksn dedi baska bisey demedi ama agrm cok bacagimi ne acabiliyorum ne kapatabiliyorum yaniİlk gunler benimde cok fenaydi.3 dikisim var simdi biraz daha iyi.doktor herhangi bisey vermedi.antibiyotik ve agri kesici verdi.
4 dikisim var ama cok kotuyum yani cok aciyoGozun aydin cnm.hayrli olsun.cokmu dikisin var canim
Merak etme her şey güzel olacak bebeğini gördüğün an dünya duruyoYazdıkların çok iyi geldi bana... İnşallah ptesi günü doğurdum herşey çok güzel biz çok iyiyiz yazarım bende:) çok sağol desteğin için gerçekten iyi geldi
Gecmis olsun cnm gene azmis.bevegine kavistun ne guzel.darisi biz bekleyenlere bizde sagliklica kavusuruz insallh .bizede dua et4 dikisim var ama cok kotuyum yani cok aciyo
Minik kızlar daha bi tatlı oluyor cnm. Aklında bulunsunCanım ben kızım hep zayıf gitti ama son 2 hafta nerdeyse hiç kilo olmadı. 1 hafta önce 2300 dü. P.tesi bakılacak tekrar. Gelişim durduysa sezaryen olurum büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?