2015 Temmuz Anneleri

Sen bi başka doktorada mı gitsen acaba? Belki seseryanlık bir durum yoktur ? Ayrıca salı günü son günün, bu 3 gün içinde dopum başlayabilir

Zamn yaklastikca dogum la ilgili ruya gormeye basladim.:) bu gecede doktora diyorum 20 gun var dolmasina yok 26 diyor gelmzse bn bi hfta daha bekletecegim diyor yok diyorum hadi kakasini fln yerse ayy kadina sinir oluyorum ruyamda :) hayrdr insallh

selam canim benim de plasenta kireclenmesi var. kilo almasi cok hizliydi yavasladi. o yuzden benim de pzt belli olacak bayram oncesi alinacak bebek. cok telas yapilacak bi durum degil bence.

s
sirt ustu yatmak niye yasak ama onu anlayamadim((

Herkese merhaba. Portfolyo oluşturmak için 5 kişinin ücretsiz doğum ve hamile fotoğrafını çekeceğim. 1 adet 35x65 albüm ve tüm fotoğrafların bulunduğu dvd veriyorum. Ankara'da ilgilenen hamile arkadaşlar mail ya da mesaj atarlarsa sevinirim. Şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı doğumlar ve yavrularınızla mutlu bir ömür dilerim.

Bende bugün aldım. Bence güzel. Birde bir göğüsü sağarken diğerinden akan sütü toplayabiliyorsun. Sağarken veya emzirirken boşta kalan göğüsüne mutlaka tak.

Dun gecedenberi tekrar kullanmaya basladim kalkani. Sutyen cok rahatsiz ettigi icin tulden bikini ustu gibi bir sutyenin icine koyuyorum ama tutmuyo, kalkanin alti kayiyo biriken sut karnima dokuluyo sinir oluyorum. Ama kesinlikle fayda etti, iki haftadir demek gogus uclarim kapali kaldigi icin iyilesmiyormus. Bir gecede bile fayda ettiyse, ne kullanirssk kullanalim meme ucu herhangi bir seye temas etmeyecek emzirilmeyen zamanlarda.

Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
Agrin varsa catlamistir seninki de, beninkiler jilet kesigi gibi catlaklar halinde kisa kisa ucunnda var ikisinde de. aynen emzirecegim zamaniskence oluyo benim de. Dun gece e vitsmini surdum o emilince kalkana biriken sutumden biraz alip gogus ucuna surdum sonra kalkani tekrar taktim ve gece boyunca 1,5 saatte bir uyandikuzum ve ikinci emzirmede gunduzkikadar acimadigini fdarkettim. Allahim bi de kalkani attmistimbi kenara iki haftadir bosuna cile cekmisim.

Kizlar bu sabah kizim odumu patlatti.beslerken birden oyle kustu ki agzindan ve her iki burun deliginden fiskirdi.yegenim de yapardi boyle gerci ama gene de o kadar korktum ki dayanamadim o agladi ben agladim sonra bi baktim susmus beni izliyor sonra gulmeye basladi sanirim benimle dalga geciyor bu bidik

Sen bi başka doktorada mı gitsen acaba? Belki seseryanlık bir durum yoktur ? Ayrıca salı günü son günün, bu 3 gün içinde dopum başlayabilir
Kanala girmemiş ki canım başlayabilir yinede dedi ama nst de falan hiç sancım yok doktor böyle bi durum olmasaydı 41 i de bekleyecekti sezeryan ben istediğim halde vücudun çok müsait hiç zorlanmazsın diye ikna etmişti beni

selam canim benim de plasenta kireclenmesi var. kilo almasi cok hizliydi yavasladi. o yuzden benim de pzt belli olacak bayram oncesi alinacak bebek. cok telas yapilacak bi durum degil bence.
Gününü doldurunca bir gün bile riske atamam dedi canım. Günü dolduktan sonra risk artıyormuş

Gecmis olsun cnm.burda vardi sanki oyle bisey yasayan .neden sirt ustu yatmk yasak..bol su ic insallh saglicakla alirsin bebegini canim.
Sağol canım inşallah hepimiz Sağlıcakla alalım. Sırt üstü yatmayı neden bu kadar net yasakladı bilmiyorum ben baya şaşırdığım için Bişey soramadım ki

Sağol canım inşallah hepimiz Sağlıcakla alalım. Sırt üstü yatmayı neden bu kadar net yasakladı bilmiyorum ben baya şaşırdığım için Bişey soramadım ki
Canim sirt ustu yatinca kan dolasimi en yavaslasigi pozisyonmus ondan bebege oksijen gitmiyor allah korusun uzun sureli oksijensizlikde malum iyi olmaz ondandir ki sola hep yatin derler cunku sol tarafda kan dolasimi en hizli olan yatis pozisyndur bebek daha iyi beslenir

Kizlar bisey sorcam. Nisani gelenler; ne kadar miktarda geldi?
doguruyor musun yoksa)

ben de doktordan geldim hersey yolunda gorunuyor normal dogum olur gibi ama boynunda kordonu var takip edecegiz dedi. daha beklermis heralde gununun dolmasini bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…