- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.061
Aynen hiç doğum yapacak gibi değilim. Bugün hastaneye gidicez bakalım nstde bişey çıkacak mıGünlerimiz aynıbende daha hiç belirti yok
Bence bebeğimiz iyi durumdaysa suni ile başlatmak yerine her gün kontrole giderek süreyi uzatmayı deneyelim. 40dan sonra doğum yapan bir sürü insan varBendede hala bi belirti yok.pazartesi gel konusalim dedi doktor.suniyle baslaticak sanirimkeske kendi sancimiz gelseee
Sen bi başka doktorada mı gitsen acaba? Belki seseryanlık bir durum yoktur ? Ayrıca salı günü son günün, bu 3 gün içinde dopum başlayabilirKızlar günaydın herkese, doktordan geldik biz ve çok şaşırdık. Plesanta kireçlenmiş ve kızım 10 günde 100 grm almış. Doğum Kanalı'na girmemişBu durumda bekletemem dedi doktor. Salı Gününe yatış verdi. Suni Sancı deneyebiliriz duruma göre sezeryan bakalım dedi. Sırt üstü yatmak yasak çok çok su içiceksin dedi. Başına gelen bilgisi olan var mı plesanta kireçlenmesi hk ?
Bebeğe giden kan akışı yavaşlıyormuş sırt üstü yatarken, belki onunla alakalıdırGecmis olsun cnm.burda vardi sanki oyle bisey yasayan .neden sirt ustu yatmk yasak..bol su ic insallh saglicakla alirsin bebegini canim.
Ay bnde kndimi hep sirt ustu yatrkn buluyorim.hayrlisiyla sagliklica dogsalrdi .Bebeğe giden kan akışı yavaşlıyormuş sırt üstü yatarken, belki onunla alakalıdır
selam canim benim de plasenta kireclenmesi var. kilo almasi cok hizliydi yavasladi. o yuzden benim de pzt belli olacak bayram oncesi alinacak bebek. cok telas yapilacak bi durum degil bence.Kızlar günaydın herkese, doktordan geldik biz ve çok şaşırdık. Plesanta kireçlenmiş ve kızım 10 günde 100 grm almış. Doğum Kanalı'na girmemişBu durumda bekletemem dedi doktor. Salı Gününe yatış verdi. Suni Sancı deneyebiliriz duruma göre sezeryan bakalım dedi. Sırt üstü yatmak yasak çok çok su içiceksin dedi. Başına gelen bilgisi olan var mı plesanta kireçlenmesi hk ?
sirt ustu yatmak niye yasak ama onu anlayamadimKızlar günaydın herkese, doktordan geldik biz ve çok şaşırdık. Plesanta kireçlenmiş ve kızım 10 günde 100 grm almış. Doğum Kanalı'na girmemişBu durumda bekletemem dedi doktor. Salı Gününe yatış verdi. Suni Sancı deneyebiliriz duruma göre sezeryan bakalım dedi. Sırt üstü yatmak yasak çok çok su içiceksin dedi. Başına gelen bilgisi olan var mı plesanta kireçlenmesi hk ?
Bende bugün aldım. Bence güzel. Birde bir göğüsü sağarken diğerinden akan sütü toplayabiliyorsun. Sağarken veya emzirirken boşta kalan göğüsüne mutlaka tak.
Agrin varsa catlamistir seninki de, beninkiler jilet kesigi gibi catlaklar halinde kisa kisa ucunnda var ikisinde de. aynen emzirecegim zamaniskence oluyo benim de. Dun gece e vitsmini surdum o emilince kalkana biriken sutumden biraz alip gogus ucuna surdum sonra kalkani tekrar taktim ve gece boyunca 1,5 saatte bir uyandikuzum ve ikinci emzirmede gunduzkikadar acimadigini fdarkettim. Allahim bi de kalkani attmistimbi kenara iki haftadir bosuna cile cekmisim.Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
Kanala girmemiş ki canım başlayabilir yinede dedi ama nst de falan hiç sancım yokSen bi başka doktorada mı gitsen acaba? Belki seseryanlık bir durum yoktur ? Ayrıca salı günü son günün, bu 3 gün içinde dopum başlayabilir
Gününü doldurunca bir gün bile riske atamam dedi canım. Günü dolduktan sonra risk artıyormuşselam canim benim de plasenta kireclenmesi var. kilo almasi cok hizliydi yavasladi. o yuzden benim de pzt belli olacak bayram oncesi alinacak bebek. cok telas yapilacak bi durum degil bence.
Sağol canım inşallah hepimiz Sağlıcakla alalım. Sırt üstü yatmayı neden bu kadar net yasakladı bilmiyorum ben baya şaşırdığım için Bişey soramadım kiGecmis olsun cnm.burda vardi sanki oyle bisey yasayan .neden sirt ustu yatmk yasak..bol su ic insallh saglicakla alirsin bebegini canim.
Amin insallh canim.Sağol canım inşallah hepimiz Sağlıcakla alalım. Sırt üstü yatmayı neden bu kadar net yasakladı bilmiyorum ben baya şaşırdığım için Bişey soramadım ki
Canim sirt ustu yatinca kan dolasimi en yavaslasigi pozisyonmus ondan bebege oksijen gitmiyor allah korusun uzun sureli oksijensizlikde malum iyi olmaz ondandir ki sola hep yatin derler cunku sol tarafda kan dolasimi en hizli olan yatis pozisyndur bebek daha iyi beslenirSağol canım inşallah hepimiz Sağlıcakla alalım. Sırt üstü yatmayı neden bu kadar net yasakladı bilmiyorum ben baya şaşırdığım için Bişey soramadım ki
Nişanın mı geldi ???Kizlar bisey sorcam. Nisani gelenler; ne kadar miktarda geldi?
Akinti gibi ama cok cok az. Emin degilim yaniNişanın mı geldi ???
doguruyor musun yoksaKizlar bisey sorcam. Nisani gelenler; ne kadar miktarda geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?