- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.081
Dun foktora sordum nisan nasil bisey diye adet kani gbi kan gelck o renkte dedi.Kizlar bisey sorcam. Nisani gelenler; ne kadar miktarda geldi?
Ya biliyorum canim ama bana aylardir uyku yok zaten dogru durust bizimMaya tutsun uyku:) ptesiden sonra uyku yok zaten sana 2 cadıyla:)))
Ahhh ahh o zibinlar kiyafetler 10Aynen erkeklerde fiskiye kizlarda selale durumu oluyor :)) ama dikkat etmeyince ust zibin batiyor yasadim bizzat :))
Biliyorum canım senin cadı kızını:) yazmasamda topiği sıkı sıkı takip ediyorum hepinizi çok iyi tanıyorum... Cadının sabah 7 deki acıktıııııımmmm nidalarını bile biliyorum bak:))) ne güzel korku yok heyecan var....Ya biliyorum canim ama bana aylardir uyku yok zaten dogru durust bizim
Cadi yuzunden, hastaydi tuvaletiydi gece kabus gormesiydi:) emzirmek hic zor olmayacak bu sefer yeterki su gobek gitsin diye bakiyorum:):) heyecan asiri fazla uyuyamiyorum son iki guuuuun!!!!
Canim bende seni merak ediyordum nerde bu kiz diye:) kayinvalidene soyle mantilar acsin dolmalar sarsin yedirsin sana:) beslesin torunun simdiden bakayim:) :) bende kafayi yedim kek pogaca yemek doldurdum buzlugu sanki kitliga girecegiz kocam kizim ac kalacak:) degisik ruh haller icindeyim son iki gun!!! Dun hastane girisimi yapti tahliller icin kan aldi koluma su gecirmez hastane yatis bilezigi bile taktilar cikarmam yasak, resmen hastaneye kayitliyim su an :) pazartesi 12.30'da geliyor insallah kizim !!!Selam kızlar keyifler nasıl. Ben bugünde k.valideme geldim beslenmeye :) p.tesi kontrole kadar tam gaz yemeğe devam. P.tesi ak koyun kara koyun belli olacak bakalım. Bir sürü doğuran olmuş sanırım okuyamıyorum
Aynı durumdayız şuan doktordan geldim bebeğin geleceği yok dedi, sancı falan hiç bir şey yok. Pazartesi herseye rağmen devam etmek istiyorum deyip imza vericem. Sonra her gün muayeneKanala girmemiş ki canım başlayabilir yinede dedi ama nst de falan hiç sancım yokdoktor böyle bi durum olmasaydı 41 i de bekleyecekti sezeryan ben istediğim halde vücudun çok müsait hiç zorlanmazsın diye ikna etmişti beni
Ya nerden hatirladin, cok guldurdun beni:) yeni favorisi bana canim diyor artik anneyi birakti. Aciktiiim caniiiiiim diye bagiriyor gulmekten kiriliyoruz:) aynen dedigin gibi cok garip, korku hic yok bu sefer heyecan cok. Sende hic korkma inanki hersey cok cabuk olacak korkacak birsey yok. Ama ilkinde ben cok korkmustum tabi dogal olarak:)Biliyorum canım senin cadı kızını:) yazmasamda topiği sıkı sıkı takip ediyorum hepinizi çok iyi tanıyorum... Cadının sabah 7 deki acıktıııııımmmm nidalarını bile biliyorum bak:))) ne güzel korku yok heyecan var....
Ayyy onun canım diyen dilini yesinlerrr:)) Daha sakinim ama korkmuyorum desem yalan olur:) ama biliyorum korksamda olcaaakkk korkmasamda:) en iyisi teslim olup herseyi akışına bırakmak:))Ya nerden hatirladin, cok guldurdun beni:) yeni favorisi bana canim diyor artik anneyi birakti. Aciktiiim caniiiiiim diye bagiriyor gulmekten kiriliyoruz:) aynen dedigin gibi cok garip, korku hic yok bu sefer heyecan cok. Sende hic korkma inanki hersey cok cabuk olacak korkacak birsey yok. Ama ilkinde ben cok korkmustum tabi dogal olarak:)
Doguma 1 saat kala falan çok şiddetli oluo ama ddayaniyor insan bbaşka çare yok.Canim selam benimde hic sancim yok pazartesi suni sanci verilcek sanirim.suni ssnciyla ilgili sagdan soldan cok abartili seyler duydum.tum bunlar dogrumu gercektende cok dayanilmaz hir agrimi
Ama suyu nasıl vercem kiBenim kizimda da oldu ayni sey canim hatta kanamasi mi var diye cok korktum susuzluktan oluyormus idrar cikimi da azsa ayni sebwp olabilir doktor mama takviyesi onerdi İnsallah onemli birsey degildir sutun bolsa bol bol besle
Ne bilim canım ya inş kötü bişi değildir aklımı kaçırcam,oğlumun hastalığı, bana geçsin ona bişi olmasınTelas yapma canim bizdede olmustu dr normal dedi gecio o
Teslimiyet zaten en onemli konu bu. O bebekler bir sekilde dogacak:) akisina birakinca hersey cok daha yolunda gidiyor. Ben ilk kizimda cok zorlamisim bazi seyleri bu sefer o kadar sakindimAyyy onun canım diyen dilini yesinlerrr:)) Daha sakinim ama korkmuyorum desem yalan olur:) ama biliyorum korksamda olcaaakkk korkmasamda:) en iyisi teslim olup herseyi akışına bırakmak:))
CanimAma suyu nasıl vercem kiuykularım kaçıyor çok morelim bozuldu mama vermek istemiyorum (
Aynen canım http://www.suratkargo.com.tr/kargoweb/bireysel.aspx?no=62e92702c939,ama dayanalım nolur bebek için, dayanılmaz ağrılaGöğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
sağol maya şimdi ağlıyorm inan, peki ya ateşkenir filansa bebeğe napılmalı? Ben bunlardan çok korkuyrm , yada kusar soluk borusuna kaçarsa filanCanim
Sakin su verme bebeklere su verilmez. Biz alti aylik olana kadar bir damla bile su vermedik. Sutten aliyorlar suyu. Bosuna mama filanda verme doktora sormadan. Cisin rengi kakanin rengi surekli degisir bu aralar sistemler yeni oturuyor bebeklerde ilk aylar. Dur ne bizdun moralini oyle hemen:) daha neler neler olacak ilerde:):) sen simdi bebeginin keyfini cikar!!!
Dila86t: 41747692 .!.:Ne bilim canım ya inş kötü bişi değildir aklımı kaçırcam,oğlumun hastalığı, bana geçsin ona bişi olmasın
Canim bende seni merak ediyordum nerde bu kiz diye:) kayinvalidene soyle mantilar acsin dolmalar sarsin yedirsin sana:) beslesin torunun simdiden bakayim:) :) bende kafayi yedim kek pogaca yemek doldurdum buzlugu sanki kitliga girecegiz kocam kizim ac kalacak:) degisik ruh haller icindeyim son iki gun!!! Dun hastane girisimi yapti tahliller icin kan aldi koluma su gecirmez hastane yatis bilezigi bimle taktilar cikarmam yasak, resmen hastaneye kayitliyim su an :) pazartesi 12.30'da geliyor insallah kizim !!!
kizlar sabah 3 de suyum geldi saat 4.25 de de oglum dunyaya geldi ama cok zor bi surecti rabbim herkeze kolay dogum nasip etsin insallah 3000 gr 51 cm doğdu ama benim dikisler cok fena oturamiyorum ve dogm yaparken cok zorlandigmdan kuyruk sokumum cok agriyo ne yapcm bilmiyorum. bbu kesi icin ilac kullanan var mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?