2015 Temmuz Anneleri

Maya tutsun uyku:) ptesiden sonra uyku yok zaten sana 2 cadıyla:)))
Ya biliyorum canim ama bana aylardir uyku yok zaten dogru durust bizim
Cadi yuzunden, hastaydi tuvaletiydi gece kabus gormesiydi:) emzirmek hic zor olmayacak bu sefer yeterki su gobek gitsin diye bakiyorum:):) heyecan asiri fazla uyuyamiyorum son iki guuuuun!!!!

Selam kızlar keyifler nasıl. Ben bugünde k.valideme geldim beslenmeye :) p.tesi kontrole kadar tam gaz yemeğe devam. P.tesi ak koyun kara koyun belli olacak bakalım. Bir sürü doğuran olmuş sanırım okuyamıyorum

Biliyorum canım senin cadı kızını:) yazmasamda topiği sıkı sıkı takip ediyorum hepinizi çok iyi tanıyorum... Cadının sabah 7 deki acıktıııııımmmm nidalarını bile biliyorum bak:))) ne güzel korku yok heyecan var....

Selam kızlar keyifler nasıl. Ben bugünde k.valideme geldim beslenmeye :) p.tesi kontrole kadar tam gaz yemeğe devam. P.tesi ak koyun kara koyun belli olacak bakalım. Bir sürü doğuran olmuş sanırım okuyamıyorum
Canim bende seni merak ediyordum nerde bu kiz diye:) kayinvalidene soyle mantilar acsin dolmalar sarsin yedirsin sana:) beslesin torunun simdiden bakayim:) :) bende kafayi yedim kek pogaca yemek doldurdum buzlugu sanki kitliga girecegiz kocam kizim ac kalacak:) degisik ruh haller icindeyim son iki gun!!! Dun hastane girisimi yapti tahliller icin kan aldi koluma su gecirmez hastane yatis bilezigi bile taktilar cikarmam yasak, resmen hastaneye kayitliyim su an :) pazartesi 12.30'da geliyor insallah kizim !!!

Aynı durumdayız şuan doktordan geldim bebeğin geleceği yok dedi, sancı falan hiç bir şey yok. Pazartesi herseye rağmen devam etmek istiyorum deyip imza vericem. Sonra her gün muayene

Ya nerden hatirladin, cok guldurdun beni:) yeni favorisi bana canim diyor artik anneyi birakti. Aciktiiim caniiiiiim diye bagiriyor gulmekten kiriliyoruz:) aynen dedigin gibi cok garip, korku hic yok bu sefer heyecan cok. Sende hic korkma inanki hersey cok cabuk olacak korkacak birsey yok. Ama ilkinde ben cok korkmustum tabi dogal olarak:)

Ayyy onun canım diyen dilini yesinlerrr:)) Daha sakinim ama korkmuyorum desem yalan olur:) ama biliyorum korksamda olcaaakkk korkmasamda:) en iyisi teslim olup herseyi akışına bırakmak:))

Ya hareketlerinin azaldığını nasıl anlıcaz ben anlamadım. Doktor günde 10-15dem fazla hareket ediyorsa sorun yok diyor. Ama internette saatte 10 hareket yazıyor ?

Canim selam benimde hic sancim yok pazartesi suni sanci verilcek sanirim.suni ssnciyla ilgili sagdan soldan cok abartili seyler duydum.tum bunlar dogrumu gercektende cok dayanilmaz hir agrimi
Doguma 1 saat kala falan çok şiddetli oluo ama ddayaniyor insan bbaşka çare yok.
Ben 9 saat cçektim sanciyi ama korkma o an bebeğin ddoğacağını odaklanio insan.Rabbim çabucak kurtarsın inş.

Benim kizimda da oldu ayni sey canim hatta kanamasi mi var diye cok korktum susuzluktan oluyormus idrar cikimi da azsa ayni sebwp olabilir doktor mama takviyesi onerdi İnsallah onemli birsey degildir sutun bolsa bol bol besle
Ama suyu nasıl vercem ki uykularım kaçıyor çok morelim bozuldu mama vermek istemiyorum(

Ayyy onun canım diyen dilini yesinlerrr:)) Daha sakinim ama korkmuyorum desem yalan olur:) ama biliyorum korksamda olcaaakkk korkmasamda:) en iyisi teslim olup herseyi akışına bırakmak:))
Teslimiyet zaten en onemli konu bu. O bebekler bir sekilde dogacak:) akisina birakinca hersey cok daha yolunda gidiyor. Ben ilk kizimda cok zorlamisim bazi seyleri bu sefer o kadar sakindim
Tum Hamilelikte kendim bile sasirdim. Tamamen akisina biraktim herseyi:) insallah dogumdan sonra da boyle devam edecegim. Mutlu anne mutlu bebek!!!

Ama suyu nasıl vercem ki uykularım kaçıyor çok morelim bozuldu mama vermek istemiyorum(
Canim
Sakin su verme bebeklere su verilmez. Biz alti aylik olana kadar bir damla bile su vermedik. Sutten aliyorlar suyu. Bosuna mama filanda verme doktora sormadan. Cisin rengi kakanin rengi surekli degisir bu aralar sistemler yeni oturuyor bebeklerde ilk aylar. Dur ne bizdun moralini oyle hemen:) daha neler neler olacak ilerde:):) sen simdi bebeginin keyfini cikar!!!

kizlar sabah 3 de suyum geldi saat 4.25 de de oglum dunyaya geldi ama cok zor bi surecti rabbim herkeze kolay dogum nasip etsin insallah 3000 gr 51 cm doğdu ama benim dikisler cok fena oturamiyorum ve dogm yaparken cok zorlandigmdan kuyruk sokumum cok agriyo ne yapcm bilmiyorum. bbu kesi icin ilac kullanan var mi ??

Göğüs ucun çatlak mı ? Ondan mı acısı? Benim değil ama inanılma ağrım var. Neden oluyo bilmiyorum her süt saati ölüm gibi.
Aynen canım http://www.suratkargo.com.tr/kargoweb/bireysel.aspx?no=62e92702c939,ama dayanalım nolur bebek için, dayanılmaz ağrıla
sağol maya şimdi ağlıyorm inan, peki ya ateşkenir filansa bebeğe napılmalı? Ben bunlardan çok korkuyrm , yada kusar soluk borusuna kaçarsa filan

Dila86t: 41747692 .!.:
Ne bilim canım ya inş kötü bişi değildir aklımı kaçırcam,oğlumun hastalığı, bana geçsin ona bişi olmasın

Sen takip et canim 1-2 güne geçer.bizimki öyle oldu.
Bu arada göbek baginiz düştü mu bide kaç günlük canım bebisin

Telefondan zor oluyor giremiyorum canım. Bide annemdeydim. Yrğenler filan kalabalukta giremedim. Haxır gaz yapar korkusu olmadan bol bol yiyim di mi :) bizde buzluğu doldurduk doğumdan sonra hiç vakit olmayacak gibi misafirler için :) neyse lohusa halinle pratik olur. Burda bileklik yatışta takılıyor. Uygulama farklıymış orda. Hadi çok az kaldı kızını kucağına almana. Ultrasondada sık göremedin. Senin kız sürpriz yumurta kilısu boyu :)

Gözün aydın. Kaç dikişin oldu canım. Temiz ve kuru tutmaya çalış dikişlerini. Sık sık ped değiştirirsin. Genelde minoset veriyorlar acısı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…