- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.121
Bence bebeğimiz iyi durumdaysa suni ile başlatmak yerine her gün kontrole giderek süreyi uzatmayı deneyelim. 40dan sonra doğum yapan bir sürü insan var
bi türlü güremedim ya..doğum yapan herkesin gözü aydın..doğum yapacaklar da inşallah sağlıkla kucağına alırlar bebişlerini..
buraya perşembe sabah yazmıştım nişan geldi dr a gidiyoruz diye..eşimle annem geldi benim sancılar gittiyok diyorum gitsek napcak dr hiç sancı yok..dr u aradım 11 de hemen gel nişan gelmiş bakalım dedi ben saat 3 gibi gittim ara ara sancılarım var ama o sancılarla doğrulmaz ama keskin sancılardı...dr baktı 2 cm açılma var ama nst temiz çıktı..suni sancı istemediğim için kv iftara gittik çok açtım zaten...yemek yerken başladı tekrar..yemekten sonra eşim annem hastaneye gittik sancılar 5 dkk ya kadar düşmüştü..11 e doğru yatış yaptık 5 cm açılmam varmış..sancılar arttı veeee minnak prensesimiz 00:25 de dünyaya gözlerini açtı çok şükür kolay bi doğumum oldu..sancı odasından doğumhaneye suyumu patlatmak için aldılar..zaten sonra hemen oldu..eşime gözünüz aydın dediklerinde eşim bi yanlışlık olmasın yeni girdi demiş
çok şükür iyiyiz..ağrılarım var..dikişsiz çok istedim ama olmadı..göğüslerimde acıyor kasıklarımda da var ağrı....ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr um..kızım 2930 doğdu..minik ama inşallah bol bol sütle büyür kızım..
Anldim cnm.bnmkide iyi gidiyodu 33 den sonra az aliyo doktr bisey demiyo karin gelisimi iki hfta geri cikiyo neden acaba doktr bisey demeyince bnde takmamaya calisiyorum .sagliklica dogsunlrda snra alirlr kilo :)
Minik kızlar daha bi tatlı oluyor cnm. Aklında bulunsun
bi türlü güremedim ya..doğum yapan herkesin gözü aydın..doğum yapacaklar da inşallah sağlıkla kucağına alırlar bebişlerini..
buraya perşembe sabah yazmıştım nişan geldi dr a gidiyoruz diye..eşimle annem geldi benim sancılar gittiyok diyorum gitsek napcak dr hiç sancı yok..dr u aradım 11 de hemen gel nişan gelmiş bakalım dedi ben saat 3 gibi gittim ara ara sancılarım var ama o sancılarla doğrulmaz ama keskin sancılardı...dr baktı 2 cm açılma var ama nst temiz çıktı..suni sancı istemediğim için kv iftara gittik çok açtım zaten...yemek yerken başladı tekrar..yemekten sonra eşim annem hastaneye gittik sancılar 5 dkk ya kadar düşmüştü..11 e doğru yatış yaptık 5 cm açılmam varmış..sancılar arttı veeee minnak prensesimiz 00:25 de dünyaya gözlerini açtı çok şükür kolay bi doğumum oldu..sancı odasından doğumhaneye suyumu patlatmak için aldılar..zaten sonra hemen oldu..eşime gözünüz aydın dediklerinde eşim bi yanlışlık olmasın yeni girdi demiş
çok şükür iyiyiz..ağrılarım var..dikişsiz çok istedim ama olmadı..göğüslerimde acıyor kasıklarımda da var ağrı....ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr um..kızım 2930 doğdu..minik ama inşallah bol bol sütle büyür kızım..
Ne kadar guzel doğum yaşamışsın çok istiyorum keşke kendiliğinden başlasa benimde
Canim ya hepimizde ayni psikoloji ben o kadar taktim ki kafaya mama vermek istemiyorum diye simdi her veriste agliyordum yeni yeni alisiyorum yeterki o iyi olsun da neyle beslenirse beslensin anne sutu elimden geldigince veriyorum gene eger sen de anne sutunu yeterli verebilirsen su eksigi kendinden kapaniyor vermen gerekmiyor zqten ama mama baslarsan ginde bi cay kasigi kaynamis sogumus su dediler bana sen gene cocuk doktoru gormeden verme zaten belki sutun yeterlidir baslarda odem attiklari icin olan su kaybina baglidir.Ama suyu nasıl vercem kiuykularım kaçıyor çok morelim bozuldu mama vermek istemiyorum (
normal doğum yapan anneler kanamanız devam ediyo mu? benim 9 gün oldu hala devam ediyor. acaba bi sorun mu var?
:) laf aramızda bende çok iri bebişten daha çok seviyorum minnakları :))
Gözün aydın canım darısı başımıza. Tamda istediğim gibi bir doğum hikayesi :)
Geleceği yok derken nasıl yani ? Bi sıkıntı yok dimi ama kanala falan girmemiş ? Öyle bi durum olsaydı bende beklerdim ama bizimki beslenemiyor oksijen az gidiyor vs Korkutuyor beniAynı durumdayız şuan doktordan geldim bebeğin geleceği yok dedi, sancı falan hiç bir şey yok. Pazartesi herseye rağmen devam etmek istiyorum deyip imza vericem. Sonra her gün muayene
Aile hekimine goturmediniz mi topuk kani icinbir haftayi doldurunca 3'lu tarama icin gorurmek gerekiyor aman ihmal etmeyin orda vermeleri lazim d vitaminini bebek icin rutin uygulama ucretsiz devlet sagliyor bunuMustelanın hydra babe kremi. Biz çok faydasını gördük eller yaklar deri değiştirrdi resmen bebeğimin. 2. Sürüşümüzde geçti resmen. Daha önce demiştim ya ağbimin eşi çocuk doktoru diye o bebe yağı yerine krem önerdi. Ondan bebe yağı almadım hiç. Bu krem ucuz olsa kendime kullanırım. Gerçekten beğendim.
D vitamini bebeğe mi veriliyor? Hiç bize öyle bir şey denmedi.
Inşallah herşeyi normaldir canım. Sıcaklarda çok zor halin perişan ayaklar o kadar kötü oldu kiRahim hazır olmadan uyarmanın anlamı yok. Benim kızda 14 günde 90 gr almış. P.tesi belli olacak benim durumumda. Az kaldı salıya. Sabret canım. Cidden bu sıcaklarda çok zor
Kendi acikip agladikca yaklasik 2-3 saatte bir bealeniyor bebekler anladigim kadariyla genelde ama sut yeterliyse bizim burdaki ebe 2 saatte bir uyanmasa da kaldirip emzirin diyorduKızlar bebeklerinizi ne sıklıkla, ne kadar sürede emziriyorsunuz?
canım zaten lohusalık maksimum 40 gün benim ilk doğumumda 50 gün sürdü..ama bu aynı yoğunlukta devam ederek değil..2-3 gün yoğun gelir sonra azalır..adet kanaması gibi ilk 2-3 gün çok oluyo sonra azalıyo ya bu da onun gibi...ama senin çok yoğun devam ediyorsa dr una sor..sürekli çok yoğun gelirse söyle demişlerdi hastanede..[/QUOTE
günde 2-3 ped değiştirecek kadar oluyo. bazen damla damla geliyo bazen artıyo anlamadım. bi de ilk doğumum mrk ettim. sağol cevap için
Ben sezeryan oldum orda zaten kanin cogunu aspiratorle aldilar buna ragmen 11. Gun hala adetin ilk gunleri gibi kaniyor seninki de sikinti degildir muhtemelen canim.sezeryanda 3-5 gune gecer arada lekelenme olur demislerdi bana sali kontrole gidince soracagim ama normal sanirimnormal doğum yapan anneler kanamanız devam ediyo mu? benim 9 gün oldu hala devam ediyor. acaba bi sorun mu var?
benim kontrolde çarşamba ama merak ettim yine de sormak istedim. normal demekki daha yeni sayılır doğumum o ManBen sezeryan oldum orda zaten kanin cogunu aspiratorle aldilar buna ragmen 11. Gun hala adetin ilk gunleri gibi kaniyor seninki de sikinti degildir muhtemelen canim.sezeryanda 3-5 gune gecer arada lekelenme olur demislerdi bana sali kontrole gidince soracagim ama normal sanirim
inşallah canım..bende artık heralde kendi başlamayacak diyodum çok rahattım hiç belirtim sancım yokdu..ama birden gece başladı..inşallah seninki de öyle olur kolay bi doğumla sağlıkla kucağına alırsın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?