2015 Temmuz Anneleri

Carsamba gunu oglusum sezeryanle dogdu arkadaslar.3350 gr. 53 cm :) Sarilik basladi sanki hafif.Emmeyi cok beceremiyor uyuyakaliyor
Sarilik olcumu icin bebeklerin kanı topuktan mi damardan mi aliniyor bilginiz var mi?Merak ettim

Mrblar ne güzel doğum haberleri alıyoruz. .insallh en yakin zamnda bende haber veririm çünkü artik getcekten cok zorlaniyorum...surekli sanci var karnimda oldugum gibi kaliyorm hareket edemiyorum. ...oo geciyo pasam artik büyüdü hareketleri azalmaliydi ama hic bidegsklik yokk hala top kosturuyo resmen oyle oluncadaoluncada yer dar o güçlü karnimin her tarafi sizliyo remen ...ggeceler ayri bi kabus.....minik cadiminda gece bezini cikarttm bide onla ugrasyorm gücüm kalmiyo artik:))

Kızlar benim hafif bel ağrim var bugün son günüm sizce sancı olacağının bir isaretimi bu bel ağrısı aradada kasılmalar oluyor bir an önce sancilanip doğurmak istiyorum..

Haklısın canım annelik çok zormuş

Kızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum

Benim doktorum kabul etmiyo burdan çıktıgında kakasını yapmayacagı ne malum diyo keşke beklenebilse riskleri höze almakda zor
Benimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecek
Risk tabi ama zaten doğumvakti gelince kakasını yapıyor, Allah'a dayanıp devam etmeyi düşünüyorum

Geleceği yok derken nasıl yani ? Bi sıkıntı yok dimi ama kanala falan girmemiş ? Öyle bi durum olsaydı bende beklerdim ama bizimki beslenemiyor oksijen az gidiyor vs Korkutuyor beni
Yani doğumun yakın olduğuna dair hiç bi belirti yok şuan dedi, ama bebeğin durumu iyi çok şükür

Kızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum
Canım sakin ol. Aynı durumu eminim hepimiz yaşıyoruzdur. Annen iki haftalıkken evine dönmüştü. Ben Berrayı bırakıp mutfağa gidemiyordum uyuduğu halde. Ya bişi olursa diye. Ondan beteri de gece annemle nöbetleşe çocuğun başında bekliyorduk hemde uyurken. Ardından eşimle başladık aynı şeye. İş arkadaşımla konuşurken bu yaptıklarımı anlattım. Bir silkeledi beni, kendime geldim. Rabbim onları sakınıyor cnm. Bol bol dua et sen. Rabbim gönlüne de ferahlık versin. Endişe taşıman çok normal ama birşeyler olacak diye de vesvese yaratma kendine.

Ve asıl olan ben kızımı hasta ettim ama böyle böyle büyüyecekler değil mi? Rabbim esirgesin onları inş . Sen gönlünü ferah tut .

Aile hekimine goturmediniz mi topuk kani icinbir haftayi doldurunca 3'lu tarama icin gorurmek gerekiyor aman ihmal etmeyin orda vermeleri lazim d vitaminini bebek icin rutin uygulama ucretsiz devlet sagliyor bunu
Hayır doğum yaptığımız yerde aldılar topuk kanını 3 lü tarama topuk kanından ayrı bir şey mi?

Canim aglama bosuna bebeginin hicbirseyi yok. Bebekler hergun on kere 20 kere kusar. Onlar sudan ciktilar bogulmalarina imkan yok bogazlarinda bir kapakcik var dogrudan bogazdan kapatiyorlar hatta 7-8 aya kadar bu refleks kaybolmuyor. Benim kizi aquatots'a goturuyorduk 6 aylik suyun altinda yuzuyordu bogazina su kacmiyordu dusun . Bebeginde durup dururken atesi cikmaz hic merak etme. Senin logusa hormonlar biraz devreye girmis:) hic dusunme boyle seyler!!!

Kızlar dün 40.haftam bitti bugün 40+1'im Perşembe günü hafif düzenli sancılarım başlamıştı dünde doktora gittik alttan muayene yaptı yarım cm açıklık var dedi.Eve gidince hafif pembe bir leke gördüm sonra azaldı baya.Gece eşimle yürüyüşten sonra eve geldiğimizde bu sefer kırmızıya yakın yoğun bir akıntı geldi hala devam ediyor pembe renk olarak doktorumu aradım nişan dedi şimdi de arada hafif hafif adet başlangıcı gibi sızı oluyor.Doktorum seni rahatsız etmeyen sancı olmadıkça doğum olmaz dedi pazartesiye gel dedi sizce doğum ne zamana olur?

Ay aynen oyle simdi canin ne istiyorsa bol bol ye sonra gazli olursa bebek yiyemezsin:) vallahi bizim kiz tam supriz, bakalim boy kilo ne cikacak bende cok merak ediyorum. Gerci o da onemli degil sinradan coook degisiyor cocugun ebatlari. Az kaldi coook az:)

Benimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecek
Risk tabi ama zaten doğumvakti gelince kakasını yapıyor, Allah'a dayanıp devam etmeyi düşünüyorum

Bende 41e kadar beklemek isterdim aslında ama işte doktor öyle bir konuşuyorki kabul etmekten başka çare kalmıyor

Ne güzel belirtilerin başlamış yakın zamanda olur inş doğumun

Sağlıklı olsun tabi. Ben 3500 doğmuşum ama ömrüm boyunca hep zayıftım. Annem 1500 doğmuş. 5 yaşından sonra hep dombikmiş :)

Masallah canim hayirli olsun bebisiniz:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…