- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.141
Hiç saat tutmadım canımKızlar bebeklerinizi ne sıklıkla, ne kadar sürede emziriyorsunuz?
Inş kendi sancıların başlar doğuma gidersin olabilir bel ağrısı habercidir belki.Kızlar benim hafif bel ağrim var bugün son günüm sizce sancı olacağının bir isaretimi bu bel ağrısı aradada kasılmalar oluyor bir an önce sancilanip doğurmak istiyorum..
Haklısın canımCanim ya hepimizde ayni psikoloji ben o kadar taktim ki kafaya mama vermek istemiyorum diye simdi her veriste agliyordum yeni yeni alisiyorum yeterki o iyi olsun da neyle beslenirse beslensin anne sutu elimden geldigince veriyorum gene eger sen de anne sutunu yeterli verebilirsen su eksigi kendinden kapaniyor vermen gerekmiyor zqten ama mama baslarsan ginde bi cay kasigi kaynamis sogumus su dediler bana sen gene cocuk doktoru gormeden verme zaten belki sutun yeterlidir baslarda odem attiklari icin olan su kaybina baglidir.
Benimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecekBenim doktorum kabul etmiyo burdan çıktıgında kakasını yapmayacagı ne malum diyo keşke beklenebilse riskleri höze almakda zor
Yani doğumun yakın olduğuna dair hiç bi belirti yok şuan dedi, ama bebeğin durumu iyi çok şükürGeleceği yok derken nasıl yani ? Bi sıkıntı yok dimi ama kanala falan girmemiş ? Öyle bi durum olsaydı bende beklerdim ama bizimki beslenemiyor oksijen az gidiyor vs Korkutuyor beni
Canım sakin ol. Aynı durumu eminim hepimiz yaşıyoruzdur. Annen iki haftalıkken evine dönmüştü. Ben Berrayı bırakıp mutfağa gidemiyordum uyuduğu halde. Ya bişi olursa diye. Ondan beteri de gece annemle nöbetleşe çocuğun başında bekliyorduk hemde uyurken. Ardından eşimle başladık aynı şeye. İş arkadaşımla konuşurken bu yaptıklarımı anlattım. Bir silkeledi beni, kendime geldim. Rabbim onları sakınıyor cnm. Bol bol dua et sen. Rabbim gönlüne de ferahlık versin. Endişe taşıman çok normal ama birşeyler olacak diye de vesvese yaratma kendine.Kızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum
Ve asıl olan ben kızımı hasta ettimKızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum
inşallah senin hikayende tam senin istediğin gibi olur
Inşallah herşeyi normaldir canım. Sıcaklarda çok zor halin perişan ayaklar o kadar kötü oldu ki
Hayır doğum yaptığımız yerde aldılar topuk kanını 3 lü tarama topuk kanından ayrı bir şey mi?Aile hekimine goturmediniz mi topuk kani icinbir haftayi doldurunca 3'lu tarama icin gorurmek gerekiyor aman ihmal etmeyin orda vermeleri lazim d vitaminini bebek icin rutin uygulama ucretsiz devlet sagliyor bunu
Canim aglama bosuna bebeginin hicbirseyi yok. Bebekler hergun on kere 20 kere kusar. Onlar sudan ciktilar bogulmalarina imkan yok bogazlarinda bir kapakcik var dogrudan bogazdan kapatiyorlar hatta 7-8 aya kadar bu refleks kaybolmuyor. Benim kizi aquatots'a goturuyorduk 6 aylik suyun altinda yuzuyordu bogazina su kacmiyordu dusun . Bebeginde durup dururken atesi cikmaz hic merak etme. Senin logusa hormonlar biraz devreye girmis:) hic dusunme boyle seyler!!!Aynen canım http://www.suratkargo.com.tr/kargoweb/bireysel.aspx?no=62e92702c939,ama dayanalım nolur bebek için, dayanılmaz ağrıla
sağol maya şimdi ağlıyorm inan, peki ya ateşkenir filansa bebeğe napılmalı? Ben bunlardan çok korkuyrm , yada kusar soluk borusuna kaçarsa filan
Ay aynen oyle simdi canin ne istiyorsa bol bol ye sonra gazli olursa bebek yiyemezsin:) vallahi bizim kiz tam supriz, bakalim boy kilo ne cikacak bende cok merak ediyorum. Gerci o da onemli degil sinradan coook degisiyor cocugun ebatlari. Az kaldi coook az:)Telefondan zor oluyor giremiyorum canım. Bide annemdeydim. Yrğenler filan kalabalukta giremedim. Haxır gaz yapar korkusu olmadan bol bol yiyim di mi :) bizde buzluğu doldurduk doğumdan sonra hiç vakit olmayacak gibi misafirler için :) neyse lohusa halinle pratik olur. Burda bileklik yatışta takılıyor. Uygulama farklıymış orda. Hadi çok az kaldı kızını kucağına almana. Ultrasondada sık göremedin. Senin kız sürpriz yumurta kilısu boyu :)
Gözün aydın. Kaç dikişin oldu canım. Temiz ve kuru tutmaya çalış dikişlerini. Sık sık ped değiştirirsin. Genelde minoset veriyorlar acısı için
Benimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecek
Risk tabi ama zaten doğumvakti gelince kakasını yapıyor, Allah'a dayanıp devam etmeyi düşünüyorum
Kızlar dün 40.haftam bitti bugün 40+1'im Perşembe günü hafif düzenli sancılarım başlamıştı dünde doktora gittik alttan muayene yaptı yarım cm açıklık var dedi.Eve gidince hafif pembe bir leke gördüm sonra azaldı baya.Gece eşimle yürüyüşten sonra eve geldiğimizde bu sefer kırmızıya yakın yoğun bir akıntı geldi hala devam ediyor pembe renk olarak doktorumu aradım nişan dedi şimdi de arada hafif hafif adet başlangıcı gibi sızı oluyor.Doktorum seni rahatsız etmeyen sancı olmadıkça doğum olmaz dedi pazartesiye gel dedi sizce doğum ne zamana olur?
Ay aynen oyle simdi canin ne istiyorsa bol bol ye sonra gazli olursa bebek yiyemezsin:) vallahi bizim kiz tam supriz, bakalim boy kilo ne cikacak bende cok merak ediyorum. Gerci o da onemli degil sinradan coook degisiyor cocugun ebatlari. Az kaldi coook az:)
Masallah canim hayirli olsun bebisiniz:):)bi türlü güremedim ya..doğum yapan herkesin gözü aydın..doğum yapacaklar da inşallah sağlıkla kucağına alırlar bebişlerini..
buraya perşembe sabah yazmıştım nişan geldi dr a gidiyoruz diye..eşimle annem geldi benim sancılar gittiyok diyorum gitsek napcak dr hiç sancı yok..dr u aradım 11 de hemen gel nişan gelmiş bakalım dedi ben saat 3 gibi gittim ara ara sancılarım var ama o sancılarla doğrulmaz ama keskin sancılardı...dr baktı 2 cm açılma var ama nst temiz çıktı..suni sancı istemediğim için kv iftara gittik çok açtım zaten...yemek yerken başladı tekrar..yemekten sonra eşim annem hastaneye gittik sancılar 5 dkk ya kadar düşmüştü..11 e doğru yatış yaptık 5 cm açılmam varmış..sancılar arttı veeee minnak prensesimiz 00:25 de dünyaya gözlerini açtı çok şükür kolay bi doğumum oldu..sancı odasından doğumhaneye suyumu patlatmak için aldılar..zaten sonra hemen oldu..eşime gözünüz aydın dediklerinde eşim bi yanlışlık olmasın yeni girdi demiş
çok şükür iyiyiz..ağrılarım var..dikişsiz çok istedim ama olmadı..göğüslerimde acıyor kasıklarımda da var ağrı....ağrı kesici ve antibiyotik verdi dr um..kızım 2930 doğdu..minik ama inşallah bol bol sütle büyür kızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?