2015 Temmuz Anneleri

Cnm herkeste farklı oluyormus ama bnm kısımda pazari pazartesiye baglayan gece nisanim gelmisti oyle kanama gibi de degil hafif bir leke. Pazartesi sabhm sancilarm basladi ufak ufak sali oglen doğdu. Asil sanciyi pazartesi gece cekmeye basladm...ama nişan gelince bir hafta dogmaysn da varms...senin günün de gelmis ya ons hayırlısyla dogurursun

Maya cnm sen yurt dışındaydin degil mi.ultrason kisitli sanirum orda. Ay cok heyecanli ama ya insan ekranda gormeyi ozluyo:)

Ben cuma günü doğum yaptım dördüncü gün falan azalmıştı şimdi yine arttı devam ediyor normaldir diye düşünüyorum ben inşallah öyledir
Bu lohusalik sonucta asagi yukari 40gun sürüyor. Bazen azaliyo bazen artiyo stres yapmayin emzirmekte kanamayi arttırıyor. Ama dedigim gibi o hittikce sizinde ruhunuz açılsn ferahlayin insallh

Kızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.

Kızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
Cnm bir hafta doluncaydi sanirum hatrlayamadm tam olarak ama sen gecikrme ptesi ara sor aile hekimini. Dogumu bildrdiysen onlarin seni aramasi lazimdi zaten.

2. Kez bir haftalıkken alınıyormuş biz dağlık ocağına kayıt olmak için gittik cuma günü bir haftalık olmasına rağmen pazartesiye çağırdı doktorumu, arayıp sorun çok sorun olmuyordur belki birkaç günden ama kesinlikle alınması gerekiyormuş dağlık bakanlığı çok önem veriyor falan dedi doktor

Ne güzel belirtilerin başlamış yakın zamanda olur inş doğumun

Inşallah artık gelsin istiyorum bayrama kalmaz umarım çünkü doktorum bayram izninde olacak Kadir gecesi gelsin diyorum bende :)

Şimdiye kadar burayı takip ettim hamilelikte çok faydalı oldu, ama şimdi bebeğime nasıl bakacağımla alakalı daha çok faydalı olacağına inanıyorum burda önerildikten sonra doğumdan sonra bebeğim ve eşimle yalnız kalma fikri çok hoşuma gitmişti, sonuç olarak ikinci gün eşim ben ve oğlum baş başaydık birbirimize çok çabuk alıştık böyle olunca çok güzel oldu. Şimdi göğüs çatlakları ile uğraşıyorum bugün e vitamini kapsülü aldım inşallah faydasını görürüm

Doktoru aradık pazartesi gelin dedi ama pazartesi bebek 14 günlük oluyo. Geç kalmışınız falan da demedi gelin verin dedi. Anlamadım içine dert oldu atlarık mı diye çok üzüldüm

Devit3 ğ de sordum doktora hemen aldık şimdi. Siz direk ağzına mı damlatıyosunuz yoksa süte mi karıştırıyosunuz?

Maya cnm sen yurt dışındaydin degil mi.ultrason kisitli sanirum orda. Ay cok heyecanli ama ya insan ekranda gormeyi ozluyo:)
Ben toplam 3 kere gordum:) o yuzden cok muamma:):) olsun iki gune kendisini gorecegim insallah ultrason umrumda olmadi pek bu sefer herhalde ikinci diye:) tek dilegim saglikli dogsun gerisi bos zaten!!! Son gunler cok zorlaniyorum bende senin gibi. Kizimla ilgilenmek bitirdi beni ama neyse esim evde artik izne cikti o devir aldi kizimi ama yine de bana cok duskun kizim ayrilmiyor kucagimdan. Ay hadi hizde doguralim artik 40. Haftaya girdim bende, surda kaldik 3-5 kisi dogurmayan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…