- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.161
Kızlar dün 40.haftam bitti bugün 40+1'im Perşembe günü hafif düzenli sancılarım başlamıştı dünde doktora gittik alttan muayene yaptı yarım cm açıklık var dedi.Eve gidince hafif pembe bir leke gördüm sonra azaldı baya.Gece eşimle yürüyüşten sonra eve geldiğimizde bu sefer kırmızıya yakın yoğun bir akıntı geldi hala devam ediyor pembe renk olarak doktorumu aradım nişan dedi şimdi de arada hafif hafif adet başlangıcı gibi sızı oluyor.Doktorum seni rahatsız etmeyen sancı olmadıkça doğum olmaz dedi pazartesiye gel dedi sizce doğum ne zamana olur?
Ben cuma günü doğum yaptım dördüncü gün falan azalmıştı şimdi yine arttı devam ediyor normaldir diye düşünüyorum ben inşallah öyledirnormal doğum yapan anneler kanamanız devam ediyo mu? benim 9 gün oldu hala devam ediyor. acaba bi sorun mu var?
Bu lohusalik sonucta asagi yukari 40gun sürüyor. Bazen azaliyo bazen artiyo stres yapmayin emzirmekte kanamayi arttırıyor. Ama dedigim gibi o hittikce sizinde ruhunuz açılsn ferahlayin insallhBen cuma günü doğum yaptım dördüncü gün falan azalmıştı şimdi yine arttı devam ediyor normaldir diye düşünüyorum ben inşallah öyledir
Bnde beslenmene dikkat ediyorum et fln yiyorum.iki hftdr doktr protein bebege kilo aldrir dedi. Kolay dogumlrimiz olsun insallhBenim kız çok minik. Doktor da keyfine bak diyor. Bende beslenmeye dikkat ediyorum ama üzmüyorum kendimi
Cnm bir hafta doluncaydi sanirum hatrlayamadm tam olarak ama sen gecikrme ptesi ara sor aile hekimini. Dogumu bildrdiysen onlarin seni aramasi lazimdi zaten.Kızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
http://www.e-gebelik.net/lohusalik_ve_bebek/yenidogan_tarama.aspKızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
Doğumdan sonraki gece aldılar bizden de ama bir haftalık olunca sağlık ocağında tekrar alınıyormuş ikisi farklıHayır doğum yaptığımız yerde aldılar topuk kanını 3 lü tarama topuk kanından ayrı bir şey mi?
2. Kez bir haftalıkken alınıyormuş biz dağlık ocağına kayıt olmak için gittik cuma günü bir haftalık olmasına rağmen pazartesiye çağırdı doktorumu, arayıp sorun çok sorun olmuyordur belki birkaç günden ama kesinlikle alınması gerekiyormuş dağlık bakanlığı çok önem veriyor falan dedi doktorKızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
Ne güzel belirtilerin başlamış yakın zamanda olur inş doğumun
Inşallah artık gelsin istiyorum bayrama kalmaz umarım çünkü doktorum bayram izninde olacak Kadir gecesi gelsin diyorum bende :)Cnm herkeste farklı oluyormus ama bnm kısımda pazari pazartesiye baglayan gece nisanim gelmisti oyle kanama gibi de degil hafif bir leke. Pazartesi sabhm sancilarm basladi ufak ufak sali oglen doğdu. Asil sanciyi pazartesi gece cekmeye basladm...ama nişan gelince bir hafta dogmaysn da varms...senin günün de gelmis ya ons hayırlısyla dogurursun
bizim 8.gün alındı 4-5 gün anne sütü alması gerekli dedilerKızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
Bu u okudum hatta başka sitelerden de okudum bazı yerlerde ilkinde problem olursa diyo o nedenle sordum. Doktorumuzu aradık pazartesi gelin verin dedi. Sizlerin doktorları ne dedi onu merak ediyorum nedense netleşmedi benim için.
Sadece bir kez mi zlındı peki?bizim 8.gün alındı 4-5 gün anne sütü alması gerekli dediler
Doktoru aradık pazartesi gelin dedi ama pazartesi bebek 14 günlük oluyo. Geç kalmışınız falan da demedi gelin verin dedi. Anlamadım içine dert oldu atlarık mı diye çok üzüldüm2. Kez bir haftalıkken alınıyormuş biz dağlık ocağına kayıt olmak için gittik cuma günü bir haftalık olmasına rağmen pazartesiye çağırdı doktorumu, arayıp sorun çok sorun olmuyordur belki birkaç günden ama kesinlikle alınması gerekiyormuş dağlık bakanlığı çok önem veriyor falan dedi doktor
hayır hastanede de alındı ama onun bi geçerliliği yokmuş. yani Fenilketonüri hastalığını tarayamıyormuş anne sütünü yeterli almadığı için. o yüzden tekrarlanıyor 2. kezSadece bir kez mi zlındı peki?
yok canım geç kalma gibi bişey olmaz benceDoktoru aradık pazartesi gelin dedi ama pazartesi bebek 14 günlük oluyo. Geç kalmışınız falan da demedi gelin verin dedi. Anlamadım içine dert oldu atlarık mı diye çok üzüldüm
Ben toplam 3 kere gordum:) o yuzden cok muamma:):) olsun iki gune kendisini gorecegim insallah ultrason umrumda olmadi pek bu sefer herhalde ikinci diye:) tek dilegim saglikli dogsun gerisi bos zaten!!! Son gunler cok zorlaniyorum bende senin gibi. Kizimla ilgilenmek bitirdi beni ama neyse esim evde artik izne cikti o devir aldi kizimi ama yine de bana cok duskun kizim ayrilmiyor kucagimdan. Ay hadi hizde doguralim artik 40. Haftaya girdim bende, surda kaldik 3-5 kisi dogurmayan:)Maya cnm sen yurt dışındaydin degil mi.ultrason kisitli sanirum orda. Ay cok heyecanli ama ya insan ekranda gormeyi ozluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?