- 3 Temmuz 2015
- 43
- 36
- 3
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.181
Bendede aynen 3 ultrson yapildi toplamda, biri 3d ydi zaten.Ben toplam 3 kere gordum:) o yuzden cok muamma:):) olsun iki gune kendisini gorecegim insallah ultrason umrumda olmadi pek bu sefer herhalde ikinci diye:) tek dilegim saglikli dogsun gerisi bos zaten!!! Son gunler cok zorlaniyorum bende senin gibi. Kizimla ilgilenmek bitirdi beni ama neyse esim evde artik izne cikti o devir aldi kizimi ama yine de bana cok duskun kizim ayrilmiyor kucagimdan. Ay hadi hizde doguralim artik 40. Haftaya girdim bende, surda kaldik 3-5 kisi dogurmayan:)
Bnde beslenmene dikkat ediyorum et fln yiyorum.iki hftdr doktr protein bebege kilo aldrir dedi. Kolay dogumlrimiz olsun insallh
tatil geldi sesin cok cıkmıyor:) neyse iyi olun da sorun yok, alsın bakalım birazcık kiloları minik kuşİyiyim canım sağol. Kızıma kilo aldırmaya çalışıyorum :) sen nasılsın
5-7. gün arası alınıyor diye biliyorum, ama 15 gün içinde en gec gelirsin demişti saglık ocagındaki hemşire banaKızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
ayy geliyor senin bebek, inş kolay dogumun olsunInşallah artık gelsin istiyorum bayrama kalmaz umarım çünkü doktorum bayram izninde olacak Kadir gecesi gelsin diyorum bende :)
tam süprizBen toplam 3 kere gordum:) o yuzden cok muamma:):) olsun iki gune kendisini gorecegim insallah ultrason umrumda olmadi pek bu sefer herhalde ikinci diye:) tek dilegim saglikli dogsun gerisi bos zaten!!! Son gunler cok zorlaniyorum bende senin gibi. Kizimla ilgilenmek bitirdi beni ama neyse esim evde artik izne cikti o devir aldi kizimi ama yine de bana cok duskun kizim ayrilmiyor kucagimdan. Ay hadi hizde doguralim artik 40. Haftaya girdim bende, surda kaldik 3-5 kisi dogurmayan:)
Insallh cnm.bnmki cok zayif degilde genede beslnmiyomu korkusu oluyo tabi.ark.dyo artik son zmnlr cok kilo aldruci seyler yeme zor olur dogumun diye.artik hyrlisi Allahtan.Evet et kilo aldırıyormuş. Yeşil salata et süt dedi banada asistanı. Bana bebek zayıf rahat doğurursun dedi. İnşallah öyle olur
:)) o bnde hep varya suyu cok ictigimden hapsu deyip firt kaciyo alttsn iyice cisli oldum :))Hapşururken altıma kaçırmaya da başladıysam bence bu hamilelik bitebilir artık
Sagliklica alirz ins.canim.beklmk zor hadi 40 a kdr bekliyosunda 40dan snra bunliyo iyice insan.Kızlar yarın 41 olcaz ne gelen var ne giden dün doktorum alttan muayene etti karnıma falan bastırdı alttanda parmaklarıyla bişeler yaptı canım yandı baya dogumu tetikliyorum dedi sonra bende adet agrısı gibi agrılar başladı dün agrım vardı gecede vardı ama düzensizdi bugün yine gttm nst baglandm 2 kere sancım oldu nstdede cıktı 100 vuruyo baya ama düzenli değil 2parmak acılmam var geri eve gönderdi bide dün muayeneden sonra baya sümüksü koyu sarı akıntı geldi doguramicam bu gidişle pazartesi bekliyorum suni vercekler galiba
bugun yarin gelir seninki:).bnmde belim agriyo fln ama dun nstde sanci fln yok.oturma seklim bile agriyo tetikliyor.Slm kızlar bende baya oldu yazmayalı. Gece benim kanlı akıntğm oldu. Sabah doktora gittik. Ntsde sancım çıktı. 1cm acılmam varmış eve geldik sancım olunca gıtcez. Normal dogum dedı doktor
Nasıl stres oldum anlatamam arayan arayana daha dogurmadnmı diye sanki ben tutuyorum icimde bnde biranönce dogurmak istiyorum ama olmuyo pazartesi ya suni ya sezeryan olcak bakalm hayırlısı korkuyorumda biyandanSagliklica alirz ins.canim.beklmk zor hadi 40 a kdr bekliyosunda 40dan snra bunliyo iyice insan.
Kızlar yarın 41 olcaz ne gelen var ne giden dün doktorum alttan muayene etti karnıma falan bastırdı alttanda parmaklarıyla bişeler yaptı canım yandı baya dogumu tetikliyorum dedi sonra bende adet agrısı gibi agrılar başladı dün agrım vardı gecede vardı ama düzensizdi bugün yine gttm nst baglandm 2 kere sancım oldu nstdede cıktı 100 vuruyo baya ama düzenli değil 2parmak acılmam var geri eve gönderdi bide dün muayeneden sonra baya sümüksü koyu sarı akıntı geldi doguramicam bu gidişle pazartesi bekliyorum suni vercekler galiba
canim sen daha yeni mi tecfube ettin ben haftalardir yasiyorum:))Hapşururken altıma kaçırmaya da başladıysam bence bu hamilelik bitebilir artık
Acilmn varsa belki.suni verirse norml dogurursun canim.hayrlisi insallh.ya bnde kimle konussam dogurdunmu diyo.insani strese sokuyolr snra bn diyorum acabs gunum gececekmi diye.esimde diyo gelsin artik kizim :) saglikla gelsin insallh canini skmaNasıl stres oldum anlatamam arayan arayana daha dogurmadnmı diye sanki ben tutuyorum icimde bnde biranönce dogurmak istiyorum ama olmuyo pazartesi ya suni ya sezeryan olcak bakalm hayırlısı korkuyorumda biyandan
2cm acılmam varmış silinme var dedi catım müsaitmiş dogum icin ama yeteri kadar sancım olmuyo düzene grmiyo olmaynca olmuyo işte dogum başlamış dedi ama ilerlemiyo kaldı 2cm deBanada yaptı öyle üstten bastırdı kafayı elledi ama geri yukarı çıkıyo girmiyo çatıya malesef inş senin başlamıştır artık doğumun
Banada eşim nezaman dogcak cıkar artık diyo adamda haklı merakla bekliyo bnde öyle ama inat oğlum gelmiyo inşallah suniyle dogururumda bide sezeryana alınmam artık acmıyoru telefonları herkese bekliyoruz demekten ben yoruldumAcilmn varsa belki.suni verirse norml dogurursun canim.hayrlisi insallh.ya bnde kimle konussam dogurdunmu diyo.insani strese sokuyolr snra bn diyorum acabs gunum gececekmi diye.esimde diyo gelsin artik kizim :) saglikla gelsin insallh canini skma
normal doğum yapan anneler kanamanız devam ediyo mu? benim 9 gün oldu hala devam ediyor. acaba bi sorun mu var?
Elinin ustundeki damardan aliniyor canım.yeni1mucize .!.:Carsamba gunu oglusum sezeryanle dogdu arkadaslar.3350 gr. 53 cm :) Sarilik basladi sanki hafif.Emmeyi cok beceremiyor uyuyakaliyor
Sarilik olcumu icin bebeklerin kanı topuktan mi damardan mi aliniyor bilginiz var mi?Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?