- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.201
ciciskot: 41750478 .!.:Kızlar topuk kanı 2. Kez ne zaman alınıyo? Daha önemlisi 2. Kez alınması şart mı? Acil cevap lütfen.
Haklisin cnm.moralimizi bozan insanlrdan uzj durmalyiz bize iyi enerji veren insanlr lazimBanada eşim nezaman dogcak cıkar artık diyo adamda haklı merakla bekliyo bnde öyle ama inat oğlum gelmiyo inşallah suniyle dogururumda bide sezeryana alınmam artık acmıyoru telefonları herkese bekliyoruz demekten ben yoruldum
aynen benimki de bugün boyle oldu. zaten merak etme hemen bakıcam acıtmayacağım dedi. eldivenle jeli sürüp hemen baktı, uygun görünüyor 1cm de açıklık var dedi. nst de çok sancı çıkmadı amaKizlar cati muayenenizi nasil yapti dojtr.bnde eldivn fln giydi jel surdu oyle soktu oarmagini soktigu gbide cikardi sizinde boyle mi.oldu bnmki cok.hizli baktida :))
Bna hic aciklik var yok fln demedi parmklArida zaten.uzun azdaha itince bn ay dedim cekti kadin elini :)bnde de sanci yok bebek hareket cok etti o zmn.30 a fln cikti snra bnmkiz geri uyudu 7 ye dustu :)aynen benimki de bugün boyle oldu. zaten merak etme hemen bakıcam acıtmayacağım dedi. eldivenle jeli sürüp hemen baktı, uygun görünüyor 1cm de açıklık var dedi. nst de çok sancı çıkmadı ama
tatil geldi sesin cok cıkmıyor:) neyse iyi olun da sorun yok, alsın bakalım birazcık kiloları minik kuş
5-7. gün arası alınıyor diye biliyorum, ama 15 gün içinde en gec gelirsin demişti saglık ocagındaki hemşire bana
ayy geliyor senin bebek, inş kolay dogumun olsun
tam süprizbekledin bekledin bak geldi iste gunu cok az kaldi geliyor ins sizin evin yeni üyesi ee adına karar verdiniz mi??
canım Allah'a dayan elbet ama lütfen işin erbabı hekimleri de dinle, tamam yapmayabiliröama yapadabilir, ben doğum yaptığım gün yapmıştı bir bebek, yoğun bakıma aldılarBenimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecek
Risk tabi ama zaten doğumvakti gelince kakasını yapıyor, Allah'a dayanıp devam etmeyi düşünüyorum
O kapsül nasıl canım? Benimde fecilerŞimdiye kadar burayı takip ettim hamilelikte çok faydalı oldu, ama şimdi bebeğime nasıl bakacağımla alakalı daha çok faydalı olacağına inanıyorumburda önerildikten sonra doğumdan sonra bebeğim ve eşimle yalnız kalma fikri çok hoşuma gitmişti, sonuç olarak ikinci gün eşim ben ve oğlum baş başaydık birbirimize çok çabuk alıştık böyle olunca çok güzel oldu. Şimdi göğüs çatlakları ile uğraşıyorum bugün e vitamini kapsülü aldım inşallah faydasını görürüm
Teşekkürler canım içime su serptin. Bizim 2. Kan 14. Güne denk geliyo çünkütatil geldi sesin cok cıkmıyor:) neyse iyi olun da sorun yok, alsın bakalım birazcık kiloları minik kuş
5-7. gün arası alınıyor diye biliyorum, ama 15 gün içinde en gec gelirsin demişti saglık ocagındaki hemşire bana
tam süprizbekledin bekledin bak geldi iste gunu cok az kaldi geliyor ins sizin evin yeni üyesi ee adına karar verdiniz mi??
Teşekkürler gerçekten bi an çok endişelendim. Baya ağladım. Hatta eşimle kavga ettik.yok canım geç kalma gibi bişey olmaz bence
Hapşururken altıma kaçırmaya da başladıysam bence bu hamilelik bitebilir artık
Kizlar cati muayenenizi nasil yapti dojtr.bnde eldivn fln giydi jel surdu oyle soktu oarmagini soktigu gbide cikardi sizinde boyle mi.oldu bnmki cok.hizli baktida :))
Teşekkürler gerçekten bi an çok endişelendim. Baya ağladım. Hatta eşimle kavga ettik.
Bilmiyorum ki bir kez sürebildim dahaO kapsül nasıl canım? Benimde feciler
Burda aslinda 2 kere de 3. Kanaman oldu biraz o zaman yaptilar:) brnimde mezurayla karnimi olcuyorlar super diyip gonderiyorlar:) gelince bebekler ogreniriz bizde:)Bendede aynen 3 ultrson yapildi toplamda, biri 3d ydi zaten.
Biraz korkuyorum ya kilosu falan azsa diye.
Turkiyede neguzel surekli kontrol ediyolar kilosuna falan bakiyolar ama burda oyle degil.
Eliyle karnimdan hissedip buyumesi iyi diyo okadar
Benimki de eldiven gitip jelle baktı da baya Bi kurcaladıKizlar cati muayenenizi nasil yapti dojtr.bnde eldivn fln giydi jel surdu oyle soktu oarmagini soktigu gbide cikardi sizinde boyle mi.oldu bnmki cok.hizli baktida :))
Saka gibi hala isim yok:) biraktik artik dogunca karar verecegiz:):)tatil geldi sesin cok cıkmıyor:) neyse iyi olun da sorun yok, alsın bakalım birazcık kiloları minik kuş
Hemi neyine kurcaladiki :) bn de bekledim.iki kurcalr diyede yapmadi :))Benimki de eldiven gitip jelle baktı da baya Bi kurcaladıondan mı 38+1'de doğurdum acaba
Ay sen daha yeni mi basladin:):) benim aylardir oyle!!!Hapşururken altıma kaçırmaya da başladıysam bence bu hamilelik bitebilir artık
Ah canim ya ben duzenli sancilar 2 cm aciklikla iki haftadir geziyorum ama senin artik dogum zamanin gelmis. Vallahi sezeryan olmasam benimkininde hic gelecegi yokmus2cm acılmam varmış silinme var dedi catım müsaitmiş dogum icin ama yeteri kadar sancım olmuyo düzene grmiyo olmaynca olmuyo işte dogum başlamış dedi ama ilerlemiyo kaldı 2cm de
aşırı stres yaptım saten cnm niye gelmiyo diye oturdum agladım bugün artık kavuşmak istiyorum pazartesi sabrsızlıkla bekliyorum günler gecmez oldu sabır diyip bekliyorum artık sezeryandan cok korkuyodum artk onada razıyım yeterki gelsnAh canim ya ben duzenli sancilar 2 cm aciklikla iki haftadir geziyorum ama senin artik dogum zamanin gelmis. Vallahi sezeryan olmasam benimkininde hic gelecegi yokmusinsallah baslar dogumun pazartesiye kadar bu kadar bekledin!! Bende 40'a girdim gun sayiyorum 41'e kadar beklesem kafayi yiyecektim herhalde. 40'in ortasinda halledicez:)
Yok canim belden baslayip karna vuruyor karninda kasilmayla beraber. Adet sancisina benziyor biraz baslari.Doğum sancısı nasıl bisey acaba? Bugün saat 3ten beri kasigimla bacagimin başladığı yere bıçak gibi ağrı giriyor.böyle birşey mi acaba gerçek sanci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?