2015 Temmuz Anneleri

Haklisin cnm.moralimizi bozan insanlrdan uzj durmalyiz bize iyi enerji veren insanlr lazim

Kizlar cati muayenenizi nasil yapti dojtr.bnde eldivn fln giydi jel surdu oyle soktu oarmagini soktigu gbide cikardi sizinde boyle mi.oldu bnmki cok.hizli baktida :))
aynen benimki de bugün boyle oldu. zaten merak etme hemen bakıcam acıtmayacağım dedi. eldivenle jeli sürüp hemen baktı, uygun görünüyor 1cm de açıklık var dedi. nst de çok sancı çıkmadı ama

aynen benimki de bugün boyle oldu. zaten merak etme hemen bakıcam acıtmayacağım dedi. eldivenle jeli sürüp hemen baktı, uygun görünüyor 1cm de açıklık var dedi. nst de çok sancı çıkmadı ama
Bna hic aciklik var yok fln demedi parmklArida zaten.uzun azdaha itince bn ay dedim cekti kadin elini :)bnde de sanci yok bebek hareket cok etti o zmn.30 a fln cikti snra bnmkiz geri uyudu 7 ye dustu :)

Öyle oldu canım :) işteyken bilgisayar başında daha rahat giriyordum evde olunca çok giremedim. Benim ki tam minik kuş :)

Benimki de herşeyi göze aldığıma dair imza attırıp devam edecek
Risk tabi ama zaten doğumvakti gelince kakasını yapıyor, Allah'a dayanıp devam etmeyi düşünüyorum
canım Allah'a dayan elbet ama lütfen işin erbabı hekimleri de dinle, tamam yapmayabiliröama yapadabilir, ben doğum yaptığım gün yapmıştı bir bebek, yoğun bakıma aldılar Allah esirgesin

O kapsül nasıl canım? Benimde feciler

Teşekkürler canım içime su serptin. Bizim 2. Kan 14. Güne denk geliyo çünkü

Hapşururken altıma kaçırmaya da başladıysam bence bu hamilelik bitebilir artık

Kizlar cati muayenenizi nasil yapti dojtr.bnde eldivn fln giydi jel surdu oyle soktu oarmagini soktigu gbide cikardi sizinde boyle mi.oldu bnmki cok.hizli baktida :))

Benim doktorum yapmadı. Bu haftada yok zaten. Yaparsa 39da yapar ama sanırım yapmıyormuş. Doğum başladığında kontrol ediyor diye biliyorum.

Teşekkürler gerçekten bi an çok endişelendim. Baya ağladım. Hatta eşimle kavga ettik.

Çocuk için ilk kavgalar başlamış biz daha doğuramadık :) şaka bi yana canım endişelenme doktorlar yönlendiriyot zaten

Bendede aynen 3 ultrson yapildi toplamda, biri 3d ydi zaten.
Biraz korkuyorum ya kilosu falan azsa diye.
Turkiyede neguzel surekli kontrol ediyolar kilosuna falan bakiyolar ama burda oyle degil.
Eliyle karnimdan hissedip buyumesi iyi diyo okadar
Burda aslinda 2 kere de 3. Kanaman oldu biraz o zaman yaptilar:) brnimde mezurayla karnimi olcuyorlar super diyip gonderiyorlar:) gelince bebekler ogreniriz bizde:)

Saka gibi hala isim yok:) biraktik artik dogunca karar verecegiz:):)

2cm acılmam varmış silinme var dedi catım müsaitmiş dogum icin ama yeteri kadar sancım olmuyo düzene grmiyo olmaynca olmuyo işte dogum başlamış dedi ama ilerlemiyo kaldı 2cm de
Ah canim ya ben duzenli sancilar 2 cm aciklikla iki haftadir geziyorum ama senin artik dogum zamanin gelmis. Vallahi sezeryan olmasam benimkininde hic gelecegi yokmus insallah baslar dogumun pazartesiye kadar bu kadar bekledin!! Bende 40'a girdim gun sayiyorum 41'e kadar beklesem kafayi yiyecektim herhalde. 40'in ortasinda halledicez:)

aşırı stres yaptım saten cnm niye gelmiyo diye oturdum agladım bugün artık kavuşmak istiyorum pazartesi sabrsızlıkla bekliyorum günler gecmez oldu sabır diyip bekliyorum artık sezeryandan cok korkuyodum artk onada razıyım yeterki gelsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…