2015 Temmuz Anneleri

Oyle boyle cikacak bu bebisler canim ya. Bekledikce daha da bunaliyor insan cok iyi anliyorum seni ama az kaldi yuzduk yuzduk geldik
Kuyruguna:):)

Canim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin ya
Benumkide öyle canım bazen uykudan gözünü acamiyor.3 saate kadar sorun olmaz ama dahada uyanmazsa ayaklarıyla falan oyna altını ac o zaman uyaniyor.

Canim insallah artmaz degerler.
Bol emziriyorsan sarilik
Hemen geciyor zaten. Gecmis olsun cok!!!

Kızlar bu bel ağrısı nasil oluyo genel olarak mı? Belimde bıcak gb bir agrı var yaklaşık 40dkdir ama sol tarafa dogru daha cok karnım da taş gb sert

Kızlar bu bel ağrısı nasil oluyo genel olarak mı? Belimde bıcak gb bir agrı var yaklaşık 40dkdir ama sol tarafa dogru daha cok karnım da taş gb sert

Benimde son haftalarda oyle bir agrin vardı.belimden sol bacagima vuruyordu bıçak gibi saplaniyordu.vücuda yük ağır geliyor ne yapsın isyan ediyor

Agliyorum ya sarilik olmasin Allah koruaun altini aciyorum yuzunu gidikliyorum yok oyle cok fazla uyumuyo ama iki saate uyandiramiyorum Allah im bide cok cok emmiyo ama diliyle memeyi disari atiyor ya anne olmak cok zor
Benumkide öyle canım bazen uykudan gözünü acamiyor.3 saate kadar sorun olmaz ama dahada uyanmazsa ayaklarıyla falan oyna altını ac o zaman uyaniyor.

Amaninnnn, bugun aksama kadar taktim ya. İyi ki dedin, kutusunu atmistim hemen. Okumadim bi de hic. Neyse cikardim aksam 5 ten beri takmiyorum. Memeler fora geziyorum evde, bi de ayva cekirdegi jeli surdum. Neyden medet umacagimi sasirdim su an.

Agliyorum ya sarilik olmasin Allah koruaun altini aciyorum yuzunu gidikliyorum yok oyle cok fazla uyumuyo ama iki saate uyandiramiyorum Allah im bide cok cok emmiyo ama diliyle memeyi disari atiyor ya anne olmak cok zor
Canim sariliktan korkma, benim bebegim de oyleydi zorla uyandirmaya calisiyordum 3,5 saatten once uyanmiyordu 10. Gun normale dondu. Bu arafds 3 kez sarilik testi ysptirdik her seferinde deger daha da dusmustu. Sindi rengi de duzeldi coksukur. Uyandirin emxurin diyolar ama uyandirmak hic kolay degil. Acikinca uyaniyirdu hep, saatle degil yani.sarilik olacaksa da oluyo, erkern dogduysa nerdeyse %90 oluyo.
Sadece takibini iyi yapmak onemli. Yine de insallah seninki olmaz.

Canim moralini bozma bizim sarılık 15 çıktı 5 gün sonra tekrar bakıldı 9a dusmustu atlattıktan yanı.merak etme düşer o.
Emme işine gelince zamanla artık.ama ememiyorsa AC kalmasın sütunu ssagip siringayla verebllirsn.

Doktoru aradin mi canim sen?

yok canım maflor u hiç duymadım...içeriğine bakmışsındır orda mı kafamı takılan bişey var

Slm kizlar hepinuzi tebruk ederim ben nurduaa kizlar gecen sene bi topik actim ikici kez anne olmak isteyen ler diye benden gayri herkeZ hamile kaldi hatya dogurdu bile sizlerin arasina katulayim belki gelir bebisim 3.5 yildir istiyorum insallah bana ugur getirirsiniz 5 yasinda bi kizim var coc sukur

E="maya2013, post: 41754013, member: 432753"]Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlar burada da 12 ve 20 de ultrason[/QUOTE]
M maya2013 TevazuKervani Wayyy bee
Turkiyede hergun gitsen yine kimse bisey demez. 3 haftada bir giderken, hele son haftalarda her hafta, hatta hergun gidiyoruz. Yasak masak yok. Ultrason ses dalgalarindan olustugu icin zararli degil diyo Turk uzmanlar ama yurt disinda gelismis ulkelerde yasak olduguna gore vardir bi bildikleri. Turkiye' yede gelir yillar yillar sonra ayni yasaklar. Allah bebislerimizi korusun. Insallah bi zarari yoktur. Istedigimiz zaman gorebiliyoruz diye sevinsekmi, uzulsekmi bilemedim simdi

Normal doğum yapan tecrübeli annişler. Sorum size Hastane cantama banyo malzemeleri koymalimiyim? Sezeryandan sonra banyo yapilmiyo bi sure diye biliyorum. Ama normal dogumdan sonra hastanede banyo yapma ihtiyaci hissedermiyim hicbir fikrim yok.

Canim sezeryandan sonra bile 2. Gun banyo yapiliyor. O yuzden koy istersen cok iyi geliyor dus. Hemde sutun gelmesi icin ilik dus birebir:)

E="maya2013, post: 41754013, member: 432753"]Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlar burada da 12 ve 20 de ultrason
M maya2013 TevazuKervani Wayyy bee
Turkiyede hergun gitsen yine kimse bisey demez. 3 haftada bir giderken, hele son haftalarda her hafta, hatta hergun gidiyoruz. Yasak masak yok. Ultrason ses dalgalarindan olustugu icin zararli degil diyo Turk uzmanlar ama yurt disinda gelismis ulkelerde yasak olduguna gore vardir bi bildikleri. Turkiye' yede gelir yillar yillar sonra ayni yasaklar. Allah bebislerimizi korusun. Insallah bi zarari yoktur. Istedigimiz zaman gorebiliyoruz diye sevinsekmi, uzulsekmi bilemedim simdi [/QUOTE]
Simdi bunlari hic dusunme canim gecmis bitmis zaten hamilelik artik. Ama ben iki ulkede de hamilelik yasamis biri olarak kesinlikle buranin sistemini tercih ediyorum :) ozellikle gereksiz yere sezeryan asla yapilmamasi zamani gelmeden bebegi sezeryan bile olsa almamalari cok iyi aslinda. 40'a girmeden asla sezeryan yok. Simdi sikayet ediyorum filan ama acelecilik ve heyecandan aslinda dogru olan bu sekilde. Bebegim su an tam hamileligi bitiriyor insallah saglikli dogar. Birda sanirim 41 dolana kadar bekliyorlar eger dogum gecikirse ve bir problem yoksa tabiki. Ondan sonra suni sanci veriliyor.

Son düzenleme:
38+5 de dogdu bide sezeryandik komple bayildim ben 3 kilo dogdu oglum ya ben icimi ferah tutmaya calisiyorum ama nerdeee sagolsun annem bnden panik !!!! Birde yarim saat emzirin diyolar ya sen kac dkka emziriyosun

Emebiliyor ama sag tarafta cok rahat ediyor sola gelince tutmuyor bende zorla tutturuyorum o da cok emmiyo ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…