- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.241
Oyle boyle cikacak bu bebisler canim ya. Bekledikce daha da bunaliyor insan cok iyi anliyorum seni ama az kaldi yuzduk yuzduk geldikaşırı stres yaptım saten cnm niye gelmiyo diye oturdum agladım bugün artık kavuşmak istiyorum pazartesi sabrsızlıkla bekliyorum günler gecmez oldu sabır diyip bekliyorum artık sezeryandan cok korkuyodum artk onada razıyım yeterki gelsn
Benumkide öyle canım bazen uykudan gözünü acamiyor.3 saate kadar sorun olmaz ama dahada uyanmazsa ayaklarıyla falan oyna altını ac o zaman uyaniyor.Canim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin ya
Canim insallah artmaz degerler.Hayırlı geceler tatlı anneler nasilsiniz? Bizim gaz sancılarımız başladı dün de dokora götürdü k sarılık testi yapıldı 14 çıktı değer allahdan 17 cikmadi yoksa yatış yapicaklardi çok üzüldüm birden pazartesi tekrar tahlil yapılacak inşallah değer dahada düşer zaten bol bol emziriyorum sütüm de iyi geliyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Dogum yapan arkadaslarimiz vaRMI?
Kızlar bu bel ağrısı nasil oluyo genel olarak mı? Belimde bıcak gb bir agrı var yaklaşık 40dkdir ama sol tarafa dogru daha cok karnım da taş gb sert
Daha zaman var canim, hadi yarin ola hayrola:) benden yine kanli akintilar sancilar geliyor amaBu aksamda sakin gectii hala bi ekşin yok,))
Benumkide öyle canım bazen uykudan gözünü acamiyor.3 saate kadar sorun olmaz ama dahada uyanmazsa ayaklarıyla falan oyna altını ac o zaman uyaniyor.
Canım dünden beri bende takıyorum. Dediğim gibi özellikle bir göğüsü sağar ta da emziriken diğerine takılı kalsın baya süt birikiyo. Benim göğsümde görünürde çatlak yok. Zaten çok içerden bir ağrı hissediyorum. Bir türlü anlayamadım ama pompa hayatımı kurtardı. Mastit olmak üzereydim. Bu arada kalkanın kutusunda 40 dk dan fazla takmak süt kanallarına zarar verebilir diyo. Okumadıysan bilgin olsun tüm gece takma.
Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlarBurdada iki kere yapiuolar, bi 12 haftalikken bide 20 haftalikken.
Ucuncusunu ben baska biyere gittim yuzunu gozunu gorebilmek icin :) ona kendin baya bi para oduyosun.
Canim sariliktan korkma, benim bebegim de oyleydi zorla uyandirmaya calisiyordum 3,5 saatten once uyanmiyordu 10. Gun normale dondu. Bu arafds 3 kez sarilik testi ysptirdik her seferinde deger daha da dusmustu. Sindi rengi de duzeldi coksukur. Uyandirin emxurin diyolar ama uyandirmak hic kolay degil. Acikinca uyaniyirdu hep, saatle degil yani.sarilik olacaksa da oluyo, erkern dogduysa nerdeyse %90 oluyo.Agliyorum ya sarilik olmasin Allah koruaun altini aciyorum yuzunu gidikliyorum yok oyle cok fazla uyumuyo ama iki saate uyandiramiyorum Allah im bide cok cok emmiyo ama diliyle memeyi disari atiyor ya anne olmak cok zor
Canim moralini bozma bizim sarılık 15 çıktı 5 gün sonra tekrar bakıldı 9a dusmustu atlattıktan yanı.merak etme düşer o.Agliyorum ya sarilik olmasin Allah koruaun altini aciyorum yuzunu gidikliyorum yok oyle cok fazla uyumuyo ama iki saate uyandiramiyorum Allah im bide cok cok emmiyo ama diliyle memeyi disari atiyor ya anne olmak cok zor
Doktoru aradin mi canim sen?Kızlar benim nişan dünden beri yoğun pembe geliyor hala ped taktım artık normal mi bu şekilde olması adetin ilk başlangıcında geldiği gibi yoğun kaygan ve pembe geliyor her tuvalete çıktığımda görüyorum ve sildiğimde tuvalet kağıdına gelmeye devam ediyor sancım yok hala
Amin inşallah canım ilk hafta atlatır ca geçer inşallah hayırlısı allahdan inşallah hiç bir bebek sarılık hasta olmaz içleri sırada bizim bebeklerimiz insan içi kalbi dayanmıyor en ufak bırseyde rabbim sağlık versin bol bol sütumuz olsun insallah bebeklerimiz emsinler.. vücudunda da sinek isirigi gibi bişey çıktı daha doğrusu doğduğu günun e rtesi sabahi gördüm doktorda bebek küçük doğduğu için oluyor dedi önemli bişey değil geçicek onlar dedi birde maflor diye bir damla gaz sancısı için ise yaradı ama kafamı kuraları sen duydum böyle bir damla
Slm kizlar hepinuzi tebruk ederim ben nurduaa kizlar gecen sene bi topik actim ikici kez anne olmak isteyen ler diye benden gayri herkeZ hamile kaldi hatya dogurdu bile sizlerin arasina katulayim belki gelir bebisim 3.5 yildir istiyorum insallah bana ugur getirirsiniz 5 yasinda bi kizim var coc sukurEki Görüntüle 1485150 Eki Görüntüle 1485151 Eki Görüntüle 1485152
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Ayrıca;
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...
Canim sezeryandan sonra bile 2. Gun banyo yapiliyor. O yuzden koy istersen cok iyi geliyor dus. Hemde sutun gelmesi icin ilik dus birebir:)Normal doğum yapan tecrübeli annişler. Sorum sizeHastane cantama banyo malzemeleri koymalimiyim? Sezeryandan sonra banyo yapilmiyo bi sure diye biliyorum. Ama normal dogumdan sonra hastanede banyo yapma ihtiyaci hissedermiyim hicbir fikrim yok.
M maya2013E="maya2013, post: 41754013, member: 432753"]Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlarburada da 12 ve 20 de ultrason
38+5 de dogdu bide sezeryandik komple bayildim ben 3 kilo dogdu oglum ya ben icimi ferah tutmaya calisiyorum ama nerdeee sagolsun annem bnden panik !!!! Birde yarim saat emzirin diyolar ya sen kac dkka emziriyosunCanim sariliktan korkma, benim bebegim de oyleydi zorla uyandirmaya calisiyordum 3,5 saatten once uyanmiyordu 10. Gun normale dondu. Bu arafds 3 kez sarilik testi ysptirdik her seferinde deger daha da dusmustu. Sindi rengi de duzeldi coksukur. Uyandirin emxurin diyolar ama uyandirmak hic kolay degil. Acikinca uyaniyirdu hep, saatle degil yani.sarilik olacaksa da oluyo, erkern dogduysa nerdeyse %90 oluyo.
Sadece takibini iyi yapmak onemli. Yine de insallah seninki olmaz.
Emebiliyor ama sag tarafta cok rahat ediyor sola gelince tutmuyor bende zorla tutturuyorum o da cok emmiyo ;(Canim moralini bozma bizim sarılık 15 çıktı 5 gün sonra tekrar bakıldı 9a dusmustu atlattıktan yanı.merak etme düşer o.
Emme işine gelince zamanla artık.ama ememiyorsa AC kalmasın sütunu ssagip siringayla verebllirsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?