2015 Temmuz Anneleri

Hayırlı geceler tatlı anneler nasilsiniz? Bizim gaz sancılarımız başladı dün de dokora götürdü k sarılık testi yapıldı 14 çıktı değer allahdan 17 cikmadi yoksa yatış yapicaklardi çok üzüldüm birden pazartesi tekrar tahlil yapılacak inşallah değer dahada düşer zaten bol bol emziriyorum sütüm de iyi geliyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

Dogum yapan arkadaslarimiz vaRMI?

Burda aslinda 2 kere de 3. Kanaman oldu biraz o zaman yaptilar:) brnimde mezurayla karnimi olcuyorlar super diyip gonderiyorlar:) gelince bebekler ogreniriz bizde:)
Burdada iki kere yapiuolar, bi 12 haftalikken bide 20 haftalikken.
Ucuncusunu ben baska biyere gittim yuzunu gozunu gorebilmek icin :) ona kendin baya bi para oduyosun.

hayırlı geceler canım...inşallah sarılığınız ilelemez değeriniz düşer...benimde bugün sütüm daha iyi geliyor..inşallah sarılık olmayız bizde.kızım fitoterapi almıştı

Hanimlarrrrr hatunlarrr :) yarin 5. Gunumuze girecez ama oglum cok uyuyor her iki saatte bir emzieye calisiyorum bazen iki yudum iciyor birakiyor daha da tutturamiyorum bazense agliyor acikinca sol gogsumu tutmuyor ne yapmaliyim

Kızlar benim nişan dünden beri yoğun pembe geliyor hala ped taktım artık normal mi bu şekilde olması adetin ilk başlangıcında geldiği gibi yoğun kaygan ve pembe geliyor her tuvalete çıktığımda görüyorum ve sildiğimde tuvalet kağıdına gelmeye devam ediyor sancım yok hala

hayırlı geceler canım...inşallah sarılığınız ilelemez değeriniz düşer...benimde bugün sütüm daha iyi geliyor..inşallah sarılık olmayız bizde.kızım fitoterapi almıştı
Amin inşallah canım ilk hafta atlatır ca geçer inşallah hayırlısı allahdan inşallah hiç bir bebek sarılık hasta olmaz içleri sırada bizim bebeklerimiz insan içi kalbi dayanmıyor en ufak bırseyde rabbim sağlık versin bol bol sütumuz olsun insallah bebeklerimiz emsinler.. vücudunda da sinek isirigi gibi bişey çıktı daha doğrusu doğduğu günun ertesi sabahi gördüm doktorda bebek küçük doğduğu için oluyor dedi önemli bişey değil geçicek onlar dedi birde maflor diye bir damla gaz sancısı için ise yaradı ama kafamı kuraları sen duydum böyle bir damla

Bendede öyle olmuştu canım nisan geldikten 3-4 saat sonra da suyum geldi ama içini rahatlatmak istersen bi doktora danis derim kanama şu gelince beklemeyin gelin diyorlar

Hanimlarrrrr hatunlarrr :) yarin 5. Gunumuze girecez ama oglum cok uyuyor her iki saatte bir emzieye calisiyorum bazen iki yudum iciyor birakiyor daha da tutturamiyorum bazense agliyor acikinca sol gogsumu tutmuyor ne yapmaliyim
Gaz sancisimi başladı acaba bebekte benimkini gaz sancısı olunca tutmuyor çok ağlıyor inşallah gaz sancıları uzun surmez

Bendede öyle olmuştu canım nisan geldikten 3-4 saat sonra da suyum geldi ama içini rahatlatmak istersen bi doktora danis derim kanama şu gelince beklemeyin gelin diyorlar
Doktorumla konuştum sancın yoksa gelmene gerek yok dedi Pazartesi kontrol var artık bekliyorum Seni rahatsız etmeyen sancı doğuma götürmez buraya sancıyla gelmen lazım dedi.

Benim de 4 gün falan öyle devam etti sonra sancım başladı, belki senin de öyle olur

Gaz sancisimi başladı acaba bebekte benimkini gaz sancısı olunca tutmuyor çok ağlıyor inşallah gaz sancıları uzun surmez
Canim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…