- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.221
Ay oyle olsa ben coktan dogurmustum. Aciklik icin 10-12 kere filan simdiye kadar bakildi bunun 8'i ayni gun:):)Benimki de eldiven gitip jelle baktı da baya Bi kurcaladıondan mı 38+1'de doğurdum acaba
Burdada iki kere yapiuolar, bi 12 haftalikken bide 20 haftalikken.Burda aslinda 2 kere de 3. Kanaman oldu biraz o zaman yaptilar:) brnimde mezurayla karnimi olcuyorlar super diyip gonderiyorlar:) gelince bebekler ogreniriz bizde:)
amin ablacm rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah cok guzel bi duygu rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallahGecmis olsun cnm gene azmis.bevegine kavistun ne guzel.darisi biz bekleyenlere bizde sagliklica kavusuruz insallh .bizede dua et
ooo
canim sen daha yeni mi tecfube ettin ben haftalardir yasiyorum:))
Benim doktorum yapmadı. Bu haftada yok zaten. Yaparsa 39da yapar ama sanırım yapmıyormuş. Doğum başladığında kontrol ediyor diye biliyorum.
Ayy kızlar benim ilk başıma geldi, kayınvalidemler yanımdaydı baya bi utandımAy sen daha yeni mi basladin:):) benim aylardir oyle!!!
Hayırlı geceler tatlı anneler nasilsiniz? Bizim gaz sancılarımız başladı dün de dokora götürdü k sarılık testi yapıldı 14 çıktı değer allahdan 17 cikmadi yoksa yatış yapicaklardi çok üzüldüm birden pazartesi tekrar tahlil yapılacak inşallah değer dahada düşer zaten bol bol emziriyorum sütüm de iyi geliyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Dogum yapan arkadaslarimiz vaRMI?
Amin inşallah canım ilk hafta atlatır ca geçer inşallah hayırlısı allahdan inşallah hiç bir bebek sarılık hasta olmaz içleri sırada bizim bebeklerimiz insan içi kalbi dayanmıyor en ufak bırseyde rabbim sağlık versin bol bol sütumuz olsun insallah bebeklerimiz emsinler.. vücudunda da sinek isirigi gibi bişey çıktı daha doğrusu doğduğu günun ertesi sabahi gördüm doktorda bebek küçük doğduğu için oluyor dedi önemli bişey değil geçicek onlar dedi birde maflor diye bir damla gaz sancısı için ise yaradı ama kafamı kuraları sen duydum böyle bir damlahayırlı geceler canım...inşallah sarılığınız ilelemez değeriniz düşer...benimde bugün sütüm daha iyi geliyor..inşallah sarılık olmayız bizde.kızım fitoterapi almıştı
Bendede öyle olmuştu canım nisan geldikten 3-4 saat sonra da suyum geldi ama içini rahatlatmak istersen bi doktora danis derim kanama şu gelince beklemeyin gelin diyorlarKızlar benim nişan dünden beri yoğun pembe geliyor hala ped taktım artık normal mi bu şekilde olması adetin ilk başlangıcında geldiği gibi yoğun kaygan ve pembe geliyor her tuvalete çıktığımda görüyorum ve sildiğimde tuvalet kağıdına gelmeye devam ediyor sancım yok hala
Gaz sancisimi başladı acaba bebekte benimkini gaz sancısı olunca tutmuyor çok ağlıyor inşallah gaz sancıları uzun surmezHanimlarrrrr hatunlarrr :) yarin 5. Gunumuze girecez ama oglum cok uyuyor her iki saatte bir emzieye calisiyorum bazen iki yudum iciyor birakiyor daha da tutturamiyorum bazense agliyor acikinca sol gogsumu tutmuyor ne yapmaliyim
Doktorumla konuştum sancın yoksa gelmene gerek yok dedi Pazartesi kontrol var artık bekliyorumBendede öyle olmuştu canım nisan geldikten 3-4 saat sonra da suyum geldi ama içini rahatlatmak istersen bi doktora danis derim kanama şu gelince beklemeyin gelin diyorlar
Hm tamam o zaman sorun yok ama suyun gelirse mutlaka git enfeksiyon kapma riskin olabilirDoktorumla konuştum sancın yoksa gelmene gerek yok dedi Pazartesi kontrol var artık bekliyorumSeni rahatsız etmeyen sancı doğuma götürmez buraya sancıyla gelmen lazım dedi.
Maşşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet benim bebis 11 gunluk oldu bile teyzesi.
Benim de 4 gün falan öyle devam etti sonra sancım başladı, belki senin de öyle olurKızlar benim nişan dünden beri yoğun pembe geliyor hala ped taktım artık normal mi bu şekilde olması adetin ilk başlangıcında geldiği gibi yoğun kaygan ve pembe geliyor her tuvalete çıktığımda görüyorum ve sildiğimde tuvalet kağıdına gelmeye devam ediyor sancım yok hala
Canim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin yaGaz sancisimi başladı acaba bebekte benimkini gaz sancısı olunca tutmuyor çok ağlıyor inşallah gaz sancıları uzun surmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?