- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.261
Safak 1 mi canim :)Canim sezeryandan sonra bile 2. Gun banyo yapiliyor. O yuzden koy istersen cok iyi geliyor dus. Hemde sutun gelmesi icin ilik dus birebir:)
Evet aradım sancın olmadığı veya suyun gelmediği sürece gelmene gerek yok dedi.Bebek hareketli mi diye sordu.Hareketli baya ondan sıkıntı yok dedim o zaman gerek yok gelmene dedi.Bugünü de pas geçtik artık zaten bakalım yarına Allah kerim.Yürüyüşe, hurma yemeye devam :)Doktoru aradin mi canim sen?
Canim gozun aydin .insllh hemncecik cikar iyi olsun.Kızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
İnşallah bir an önce iyileşir benimde dünden beri pembe akıntım geliyor yoğun şekilde Pazartesi 40+3 olacağız Nst de hafif sancı çıktı düzenli ve yarım santimde olsa Açıklık varmış suni sancı büyük ihtimal işe yarar dedi doktor ama en iyisi kendi sancınla gelmen dedi.Senin bebek nasıl Doğdu?Bende korkuyorum süreç uzar bebek kakasını yer diyeKızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
Gözünaydın canım inş sağlıkla kucaklarsın miniğini. Sen güçlü ol stres yapma ki sütün gelsin.Kızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
Evet canim:) yihuuuu!!!Safak 1 mi canim :)
Hayirli olsun canim. UmarimKızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
Ayy Allah korumus canim bnm yigenimde kakaya bulanmisti tam yememesine ragmen kotu dakikalar yasadik simdi oda iyi cok sukur.. illede normal diye diretip cok vakit gecirmemek lazim aslinda.. allah evledini sanabagislasin saglikli sihatli buyusun gozunuz aydin:)Kızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
İnşallah bir an önce iyileşir benimde dünden beri pembe akıntım geliyor yoğun şekilde Pazartesi 40+3 olacağız Nst de hafif sancı çıktı düzenli ve yarım santimde olsa Açıklık varmış suni sancı büyük ihtimal işe yarar dedi doktor ama en iyisi kendi sancınla gelmen dedi.Senin bebek nasıl Doğdu?Bende korkuyorum süreç uzar bebek kakasını yer diye
Çok geçmiş olsun tekrardan bebeğe sağlık versin Rabbbim en kısa sürede çıksın inşallahBenim doğumunlm pek kolay geçmedi doğrusu çünkü açılman yoktu alttan ilaç koydular açılmanve suyum geldi sonrada doğum oldu günün geçmiş eendişelemmeniz çok normal ama benim gibide umursamaz olma bak 1 hafta ayrı kalcam bebeğimden ya
Cnm çok geçmiş olsun.kakasını 1 hafta faz"a kaldığı için mı yemişKızlar hepinize çok teşekkürler ben bügün taburcuyum kızım 1 hafta kalacakmış hastanede iyi olsunda 1 hafta kalsın yeterli yavrum sağlığına kavuşsunda böyle teselli ediyorum bende kendimi
Hayırlı geceler tatlı anneler nasilsiniz? Bizim gaz sancılarımız başladı dün de dokora götürdü k sarılık testi yapıldı 14 çıktı değer allahdan 17 cikmadi yoksa yatış yapicaklardi çok üzüldüm birden pazartesi tekrar tahlil yapılacak inşallah değer dahada düşer zaten bol bol emziriyorum sütüm de iyi geliyor dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Dogum yapan arkadaslarimiz vaRMI?
Kızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
Canım annemdeyim tüm gün. Yeğende var 2 tane. Sürekli niloya izliyorlar :) birine annesi açıyor. Öbürü ağlıyor. Onada benim telefonu veriyorum :) benim için buraya girmek yalan oluyor. Doktor ağrılarım için buscopan verdi. İyiyim bende de doğum belirtisi yok henüz. Ben bayram bitene kadar da istemiyorum :) sen nasılsın
Kızlar ben dün öğlen saat 12 20 denormal doğum yaptım bebeğim 41 haftalıktı ve gerçekten kakasını yapıp yemişti o yüzden 1 hafta küvezde kalacak ama sabrederim ben yavrum iyi olsunda sağlığına kavuşsunda başkada birşey istemiyorum
İyi hadi canım keyfin yerindeyse sorun yok :)) minik biraz kilo alsın öyle gelsinama çok büyümesinler de herşeyin miniciği çok tatlı oluoo
Ben de iyiyim ama sıfır belirti. Bugün biraz akıntımın kıvamı değişti, sümüksü oldu. Eğer bi doğum belirtisi sayılırsaçarşamba günüm doluyor ve kontrolüm var. Bakalım doktorum ne diyecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?