- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.281
Çok büyürlerse çıkarmakta zor olur :) inşallah belirtidir canım ya. Günün dolmuş artık. Gelsin nefes hanım. Tamam annesinin içi rahatta sürekli orada durulmaz yani :)
Ne guzel cnm bebisin yaninda ne mutlu sana.darisi bize insallh saglicakla.neden zor gecti dogum sanci fln mi cok cektinKızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum doğumlar olmuş hayırli olsun doğum yapmayanlarda bi avazda kurtuluşun inşaallah biz bugün bi haftalık olduk öyle ggüzel ki annelik ev erkek kayniyo ben kendimi çok yalnız hissetmeye basladimdogumum zor gecti dikissiz olmasina ragmen cok hirpalandim
Cnm iki.hlgun.once doktra sormustum nisan.naail.bisey die bildigin adet kani.gbi olck dedi.nisan yada suyin gelince gel hmn demisti.istersen arayabiliyorsan ara sor doktorunu git bnce nolur nolmzKızlar benim nişan aynı adet gibi olmaya başladı tek farkı renginin pembe olması çok gelmeye başladı normal mi ya? Öyle leke falan değil baya adet gibi kıvamı yoğunluğu sıklığı? Bu sabah biraz daha net adet sancısı gibi hissettim bebek hareketleri de normal.Yarın doktor kontrolüm var beklemeli miyim?
Herkesin kaygı düzeyi farklı canım ben olsam giderdim çünkü plasenta ayrılırken de kanama oluyormuş nişan mı plasenta mı ayrılıyor evham yapardım ben. O yüzden ben git biran önce derimKızlar benim nişan aynı adet gibi olmaya başladı tek farkı renginin pembe olması çok gelmeye başladı normal mi ya? Öyle leke falan değil baya adet gibi kıvamı yoğunluğu sıklığı? Bu sabah biraz daha net adet sancısı gibi hissettim bebek hareketleri de normal.Yarın doktor kontrolüm var beklemeli miyim?
Benim ki 3800 oldu ben ne yapayımBenim doktorum da öyle diyor canım. 2600dü 3000 oldu kilosu. Bence bu durum hiç hoşuna gitmediDurdukça büyücek şimdi dedi durdu bi doğurmak bi de doğurtmak var bunu da düşünmek lazım dio, haklı :) gerçi bu gidişle normal doğum yapamıycam sanırım, kızım gelmeye hiç niyeti yok :)) herşeyin hayırlısı olsun diyorum sağ saliö bi kucağımıza alalım da :))
Onu kuzenim tavsiye etti iyi gelirse haber verir misin bende yapayım.Amaninnnn, bugun aksama kadar taktim ya. İyi ki dedin, kutusunu atmistim hemen. Okumadim bi de hic. Neyse cikardim aksam 5 ten beri takmiyorum. Memeler fora geziyorum evde, bi de ayva cekirdegi jeli surdum. Neyden medet umacagimi sasirdim su an.
Canım inşallah sarılık felan olmaz içini ferah tut biraz zor Uyanıyor lar ama allah yardım eder inşallah sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun inşallah bisey olmadan atlatırsınız şu bir kaç gunuCanim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin ya
Amin inşallah canım emziriyorum uyandırıyorum ben uyandırmak kızım uğraşıyor el birliği ile uyandırıyor uz ama bugun sanki rengi biraz daha iyi gi bi geldı banaCanim insallah artmaz degerler.
Bol emziriyorsan sarilik
Hemen geciyor zaten. Gecmis olsun cok!!!
Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.yok canım maflor u hiç duymadım...içeriğine bakmışsındır orda mı kafamı takılan bişey var
Cnm çok geçmiş olsun.kakasını 1 hafta faz"a kaldığı için mı yemişkıyamam ona ya inşallah sapasaglım alacaksın kucağına.
inş en kısa zamanda iyileşir de eve çıkarsınızSağol canım evet günü geçtiği için kakasını yemiş galiba biraz fazla yemişki midesini falan yıkamışlar Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
aciktignda tutana kadar zorla tutmuyo diye hemn digeriniverme benmkide basta tutmuyo du sol gpgsumu iyice acikana kadar bekledm solu verdm tutana ve her emzirecegnde ilk solu ver uzulme sabretHanimlarrrrr hatunlarrr :) yarin 5. Gunumuze girecez ama oglum cok uyuyor her iki saatte bir emzieye calisiyorum bazen iki yudum iciyor birakiyor daha da tutturamiyorum bazense agliyor acikinca sol gogsumu tutmuyor ne yapmaliyim
38+5 de dogdu bide sezeryandik komple bayildim ben 3 kilo dogdu oglum ya ben icimi ferah tutmaya calisiyorum ama nerdeee sagolsun annem bnden panik !!!! Birde yarim saat emzirin diyolar ya sen kac dkka emziriyosun
Daha dun bir ark onerdi bana cok iyi geldi diye. Hamileyken yapmistim o jeli bir krem kutusunda sakliyorum, ya nasil iyi geliyo anlamiyorum kupkuru yapiyo o. Cay posetini bir kez denedim. Ama ayva cekirdegi kuruyunca cok fena oluyor. Nemden eser yok yani.Onu kuzenim tavsiye etti iyi gelirse haber verir misin bende yapayım.
hayırrrrrr:/tuncer82 cnm doğum yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?