2015 Temmuz Anneleri

Çok büyürlerse çıkarmakta zor olur :) inşallah belirtidir canım ya. Günün dolmuş artık. Gelsin nefes hanım. Tamam annesinin içi rahatta sürekli orada durulmaz yani :)

Benim doktorum da öyle diyor canım. 2600dü 3000 oldu kilosu. Bence bu durum hiç hoşuna gitmedi Durdukça büyücek şimdi dedi durdu bi doğurmak bi de doğurtmak var bunu da düşünmek lazım dio, haklı :) gerçi bu gidişle normal doğum yapamıycam sanırım, kızım gelmeye hiç niyeti yok :)) herşeyin hayırlısı olsun diyorum sağ saliö bi kucağımıza alalım da :))

Gunydin kizlar.gece wc ye klkmktan.uykum boluk porcuk bisey oldu. Arada kasiklarim agriyo ama sanci sifir cikmisti.bnde bayramdan snra gelsin istiyorum kizimi tabi sagliklica insallh.bna cekerse 8 gun gec dogmusum halasina cekerse 10 gun gec dogmus.ayy ins.cekmez yaa durdukca icerde stres sikinti

Kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum doğumlar olmuş hayırli olsun doğum yapmayanlarda bi avazda kurtuluşun inşaallah biz bugün bi haftalık olduk öyle ggüzel ki annelik ev erkek kayniyo ben kendimi çok yalnız hissetmeye basladimdogumum zor gecti dikissiz olmasina ragmen cok hirpalandim

Ne guzel cnm bebisin yaninda ne mutlu sana.darisi bize insallh saglicakla.neden zor gecti dogum sanci fln mi cok cektin

Kızlar benim nişan aynı adet gibi olmaya başladı tek farkı renginin pembe olması çok gelmeye başladı normal mi ya? Öyle leke falan değil baya adet gibi kıvamı yoğunluğu sıklığı? Bu sabah biraz daha net adet sancısı gibi hissettim bebek hareketleri de normal.Yarın doktor kontrolüm var beklemeli miyim?

Cnm iki.hlgun.once doktra sormustum nisan.naail.bisey die bildigin adet kani.gbi olck dedi.nisan yada suyin gelince gel hmn demisti.istersen arayabiliyorsan ara sor doktorunu git bnce nolur nolmz

Herkesin kaygı düzeyi farklı canım ben olsam giderdim çünkü plasenta ayrılırken de kanama oluyormuş nişan mı plasenta mı ayrılıyor evham yapardım ben. O yüzden ben git biran önce derim

Benim ki 3800 oldu ben ne yapayım

Amaninnnn, bugun aksama kadar taktim ya. İyi ki dedin, kutusunu atmistim hemen. Okumadim bi de hic. Neyse cikardim aksam 5 ten beri takmiyorum. Memeler fora geziyorum evde, bi de ayva cekirdegi jeli surdum. Neyden medet umacagimi sasirdim su an.
Onu kuzenim tavsiye etti iyi gelirse haber verir misin bende yapayım.

Canim uyanik olunca emiyor hatta emerken gazini hem alttan hem ustten cikartiyor sonra ben yine de gazini cikartmaya calisiyorum. Ama uyuyo iste uyandiramiyorum bazen cok canim sikkin ya
Canım inşallah sarılık felan olmaz içini ferah tut biraz zor Uyanıyor lar ama allah yardım eder inşallah sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun inşallah bisey olmadan atlatırsınız şu bir kaç gunu
Canim insallah artmaz degerler.
Bol emziriyorsan sarilik
Hemen geciyor zaten. Gecmis olsun cok!!!
Amin inşallah canım emziriyorum uyandırıyorum ben uyandırmak kızım uğraşıyor el birliği ile uyandırıyor uz ama bugun sanki rengi biraz daha iyi gi bi geldı bana
yok canım maflor u hiç duymadım...içeriğine bakmışsındır orda mı kafamı takılan bişey var
Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.
İÇERİĞİ ;

5 Damlada ( 0.35 ml ):

Lactobacillus rhamnosus GG 1X109 CFU*

*CFU: canlı bakteri miktarı

Yani burada kafama takılan bunlar ne anlama geliyor kafam çok karışık artık düşünemiyorum aklım durdu şu son bir haftadır küçük dogdu için hem sindirim sistemini hemde bağışıklık düzenleyici vermiş ama iyi bir damla mi degilki neyin nesi pek anlayamadım açıkça söylemek gerekirse işte boyle

Sağol canım evet günü geçtiği için kakasını yemiş galiba biraz fazla yemişki midesini falan yıkamışlar Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Cnm çok geçmiş olsun.kakasını 1 hafta faz"a kaldığı için mı yemiş kıyamam ona ya inşallah sapasaglım alacaksın kucağına.

Hanimlarrrrr hatunlarrr :) yarin 5. Gunumuze girecez ama oglum cok uyuyor her iki saatte bir emzieye calisiyorum bazen iki yudum iciyor birakiyor daha da tutturamiyorum bazense agliyor acikinca sol gogsumu tutmuyor ne yapmaliyim
aciktignda tutana kadar zorla tutmuyo diye hemn digeriniverme benmkide basta tutmuyo du sol gpgsumu iyice acikana kadar bekledm solu verdm tutana ve her emzirecegnde ilk solu ver uzulme sabret

Hanimlar sutum geldi bugun 6. Gundeyiz bebegime sagip vrrdik kasikla iciyo ama gogsumu tutmuyo hep agliyo napmaliyim kasiga alisacak iyice

38+5 de dogdu bide sezeryandik komple bayildim ben 3 kilo dogdu oglum ya ben icimi ferah tutmaya calisiyorum ama nerdeee sagolsun annem bnden panik !!!! Birde yarim saat emzirin diyolar ya sen kac dkka emziriyosun

İlk emmeye basladiginda 10-15 dk emiyordu. Yarim saat emmiyor ki her zaman. Simdi 20 dk filan. Bazen orda uyuyor dura dura emdigi icin yarim saati buluyor. Etkin emmesi yine 15 dk filan. Gece Cok yorucu oluyor.
Anneni dinleme benim annem de senin sutun yok doymuyo filan diyip duruyodu yok yere. Sonra baktu ki kaka yapiyo sustu sonra:)

Onu kuzenim tavsiye etti iyi gelirse haber verir misin bende yapayım.
Daha dun bir ark onerdi bana cok iyi geldi diye. Hamileyken yapmistim o jeli bir krem kutusunda sakliyorum, ya nasil iyi geliyo anlamiyorum kupkuru yapiyo o. Cay posetini bir kez denedim. Ama ayva cekirdegi kuruyunca cok fena oluyor. Nemden eser yok yani.
Annelik ne zor seymis ya. Hemoroidler costu, memeler yara, Sanirim simdi bir de mastit oluyorum tum bu acilarin ustune. Sol gogsumde sislik var ve aciyo. Sabahtan beri anneme okuttum, sicakcsu torbasi koydum, masaj yaptim, israrla o gogsumu emzirdim. Ne Alternatif tip ne kocakari yontemleri care olkmadi. Yarin gecmezse dr yollari gorundu bana.

Arkadaslar sut konusunda kesinlikle cevreyi dinlemeyin. Kulaklarinizi kapayin. Hele anneler kayincalideleri hic... Cocugunuz kaka yapiyor ve bezini dolduruyorsa sikinti yok.

Ben hatırlıyorum ilk cocugumda moralim cok bozuluyordu. Seste cikaramiyordum icten ice kendimi yiyordum. Kesinlikle ic sesiniz size en doğrusunu soyluyor

Kızlar saat 10dan beri karnımın sağında müthiş sancım var ama çok uzun uzun sürüyor öyle 1-2 dakika değil en önemlisi de sancı varken gülemiyorum çok ağrıyor sizce ne bu? Hastaneye gitmeli miyim ? Annem doğum sancısı böyle olur zaten diyor

iyi pazarlar annişler.dün dr gittim buda başka tabi o hastanede yapacam başka alternatifim yok doğum yapan biri vardı annesine sordum çok memnun kaldık dedi.ama dr bana sezeryancı gibi geldi yaşından dolayı sezeryanı tavsiye ederim dedi ne olmuş yaşıma ya sizce yaşın normal doğuma etkisi, var mı şükür sağlık sorunum yok haftaya 33 olcam daha yaaaa asabımı bozuldu bayramdan sonraki ptesi randevu verdi çatıma bakacakmış bu 3 olcak zaten müsait değilse konuşuruz dedi bebek kanala inmemiş günde 1 saat yürü dedi dün yürüdüm ama kasıkalrım çok sancılandı napıcam kafam karışık normal diye diretsem 3 dr da çatıma çok geniş müsait demedi sorun olsa sezeryanı kabul mu etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…