2015 Temmuz Anneleri

Catin icin hani dar fln derse ona gore dogum seklin belli.olur ama yasindan dolayi sezeryan olmani demesi sacma bnce.herkesin tabiki vucut yapisi fln bir degil ama yasin oyle cnm riskli bi yas grubu degilki.

slm kızlar forumu artık hiç takip edemiyorum.sürekli kızımla uğraşıyorum uykusuzluk yorgunluk beni bitiriyo.saolsunlar ablam annm yardım ediyo.birde benim göğüs uçlarım çok fena ne yapıyosunuz siz yaa bana bir çözümü lan varmı.lansinoh kullanıyorum hiç işe yaramıyo sadece yumuşatıyor.birde karbonat dediler yaptım çok yakıyo.

Sağol canım evet günü geçtiği için kakasını yemiş galiba biraz fazla yemişki midesini falan yıkamışlar Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun inş çok kısa zamanda iyileşir bebişin artık kurtuldun gözün aydın darısı bizim başımıza suni alırken yapmamız gereken bişeyler varmı nasıl bi uygulama oluyor uygun olursan bilgi verirmisin

Kizlar annem.komsudan almisda kantaron yagi gogus uclarina iyi geliyomis.bnm icinde simdiden sursun demislr.bilginiz var mi boyle biseyden

Kantwron yagi hic aklima gelmemisti bende var ama surmedim. Yara iyilestirici ozelligivar onun.
Bi de onu deneyeyim, iki haftadir ne bulursam surdum fayda etmedi.
Cok iyi geliyomis kiz kardesime hemsirede demis sursun simdiden diye.bide bn gogus ucu kremide aldim bi denedim yapis yapis.yalniz emzirmeden.once iyice temizlesin demisler .onuda htrlatayim cnm.

İyi pazarlar sana da:)
Bence sezeryaninyasla alakasi yok.ben 3 gun sonra 35 olucam ilk dogumum bi de. Normal dogurdum gayet de, sezeryan yapmadi doktorum israrla.
Ayni sekilde kuzenim 41 yasinda normal dogurdu gayet de sagliklilar.
Eger normal doguma engel bir durumun varsa sezeryani istemelisin.

Mrb kızlar...
Doğum yapan annisler..bebisinizin göbek bağı düştü mu dustuyse kaçıncı gün düştü.yahu herkes takmış bi göbeğe 13. Günümüz daha mi dusmedi deyip dduruolar sinirim bozuluyor...

Amin canım. Sezaryen normal artık hangisi hayırlısıysa. Bebek küçük oldu mu doğumda kolay oluyor. 3000te iyi. Artık çok büyümez vakit doldu senin

canım mastit olmamak için makinen varsa sağ çok iyi geliyor bunun ilacı göğsü boşaltmak..beimde acaipşişti şu anda bi taraftan sağıyorum

Bende tüm gece uyanıyorum. Bide sürekli saç diplerim yüzüm terliyor. Vücudum kupkuru. Aynen canım bayramı atlatalım ama çokta geç gelmesinler

Canım kimisinin öyle geliyormuş nişanı. Düzenli sancı yoksa bence doğum başlamamıştır

Yaşının nesi varmış canım. Diğer doktorlarda çatın dar dediyse tabiki zorlamaya gerek yok ama yaşın gayet müsait.

Kızlar benim dün geceden beri sancım var, dün de doktordaydım birşey yoktu. sonra gece sahurda dışarıdaydık eve dönerken başladı uyudun oyle gaz sancısı falandır diye sabah kadar hep ara ara uyandım saat 11 den beri de 15 dk da bir falan sancı geliyor, belim ve kasıklarım aynı anda agrıyoor bir sure sonra geçiyor, ama ne su ne de nişan var gelen. eşim başımda hadi hastaneye gidelim deyip duruyor ama hemen gitmek istemiyorum. ne dersiniz?? sabah da bir kere tuvalete cıktım şimdi yine var gibi ondan olabilir mi bu kadar sancı?

Eger duznliyse sancin takip et cnm 10 dk fln dusunce git bnce.illa suyun fln gelck diye bisey yok sanirim.bnde tuvaletten cikinca sancim.oluyo ama geciyo.senin sklasiyosa gecikmeden git bnce en azindan.icin raht eder

Benimki de kakasini yapiyo cisini yapiyor yani gunde kac kere kakasini yapmasi lazim bilmiyorum

Canim ben hicbir sorun yokken sezeryan oldum cunku panigim daha yatisim yapilirken yanimda kizin damarini patlattilar diye korkudan bayildim boyle de zayif bir yapim var guclusun sen bence normal yapmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…