- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.301
Catin icin hani dar fln derse ona gore dogum seklin belli.olur ama yasindan dolayi sezeryan olmani demesi sacma bnce.herkesin tabiki vucut yapisi fln bir degil ama yasin oyle cnm riskli bi yas grubu degilki.iyi pazarlar annişler.dün dr gittim buda başka tabi o hastanede yapacam başka alternatifim yok doğum yapan biri vardı annesine sordum çok memnun kaldık dedi.ama dr bana sezeryancı gibi geldi yaşından dolayı sezeryanı tavsiye ederim dedi ne olmuş yaşıma ya sizce yaşın normal doğuma etkisi, var mı şükür sağlık sorunum yok haftaya 33 olcam daha yaaaa asabımı bozuldu bayramdan sonraki ptesi randevu verdi çatıma bakacakmış bu 3 olcak zaten müsait değilse konuşuruz dedi bebek kanala inmemiş günde 1 saat yürü dedi dün yürüdüm ama kasıkalrım çok sancılandı napıcam kafam karışık normal diye diretsem 3 dr da çatıma çok geniş müsait demedi sorun olsa sezeryanı kabul mu etmeliyim
Sağol canım evet günü geçtiği için kakasını yemiş galiba biraz fazla yemişki midesini falan yıkamışlar Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Kantwron yagi hic aklima gelmemisti bende var ama surmedim. Yara iyilestirici ozelligivar onun.Kizlar annem.komsudan almisda kantaron yagi gogus uclarina iyi geliyomis.bnm icinde simdiden sursun demislr.bilginiz var mi boyle biseyden
Belli mi ne zaman normal dogum mu yapican dondu mu bebekkk ayy cok heyecanli vallahayırrrrrr:/
Cok iyi geliyomis kiz kardesime hemsirede demis sursun simdiden diye.bide bn gogus ucu kremide aldim bi denedim yapis yapis.yalniz emzirmeden.once iyice temizlesin demisler .onuda htrlatayim cnm.Kantwron yagi hic aklima gelmemisti bende var ama surmedim. Yara iyilestirici ozelligivar onun.
Bi de onu deneyeyim, iki haftadir ne bulursam surdum fayda etmedi.
İyi pazarlar sana da:)iyi pazarlar annişler.dün dr gittim buda başka tabi o hastanede yapacam başka alternatifim yok doğum yapan biri vardı annesine sordum çok memnun kaldık dedi.ama dr bana sezeryancı gibi geldi yaşından dolayı sezeryanı tavsiye ederim dedi ne olmuş yaşıma ya sizce yaşın normal doğuma etkisi, var mı şükür sağlık sorunum yok haftaya 33 olcam daha yaaaa asabımı bozuldu bayramdan sonraki ptesi randevu verdi çatıma bakacakmış bu 3 olcak zaten müsait değilse konuşuruz dedi bebek kanala inmemiş günde 1 saat yürü dedi dün yürüdüm ama kasıkalrım çok sancılandı napıcam kafam karışık normal diye diretsem 3 dr da çatıma çok geniş müsait demedi sorun olsa sezeryanı kabul mu etmeliyim
Benim doktorum da öyle diyor canım. 2600dü 3000 oldu kilosu. Bence bu durum hiç hoşuna gitmediDurdukça büyücek şimdi dedi durdu bi doğurmak bi de doğurtmak var bunu da düşünmek lazım dio, haklı :) gerçi bu gidişle normal doğum yapamıycam sanırım, kızım gelmeye hiç niyeti yok :)) herşeyin hayırlısı olsun diyorum sağ saliö bi kucağımıza alalım da :))
İlk emmeye basladiginda 10-15 dk emiyordu. Yarim saat emmiyor ki her zaman. Simdi 20 dk filan. Bazen orda uyuyor dura dura emdigi icin yarim saati buluyor. Etkin emmesi yine 15 dk filan. Gece Cok yorucu oluyor.
Anneni dinleme benim annem de senin sutun yok doymuyo filan diyip duruyodu yok yere. Sonra baktu ki kaka yapiyo sustu sonra:)
Daha dun bir ark onerdi bana cok iyi geldi diye. Hamileyken yapmistim o jeli bir krem kutusunda sakliyorum, ya nasil iyi geliyo anlamiyorum kupkuru yapiyo o. Cay posetini bir kez denedim. Ama ayva cekirdegi kuruyunca cok fena oluyor. Nemden eser yok yani.
Annelik ne zor seymis ya. Hemoroidler costu, memeler yara, Sanirim simdi bir de mastit oluyorum tum bu acilarin ustune. Sol gogsumde sislik var ve aciyo. Sabahtan beri anneme okuttum, sicakcsu torbasi koydum, masaj yaptim, israrla o gogsumu emzirdim. Ne Alternatif tip ne kocakari yontemleri care olkmadi.Yarin gecmezse dr yollari gorundu bana.
Gunydin kizlar.gece wc ye klkmktan.uykum boluk porcuk bisey oldu. Arada kasiklarim agriyo ama sanci sifir cikmisti.bnde bayramdan snra gelsin istiyorum kizimi tabi sagliklica insallh.bna cekerse 8 gun gec dogmusum halasina cekerse 10 gun gec dogmus.ayy ins.cekmez yaa durdukca icerde stres sikinti
Kızlar benim nişan aynı adet gibi olmaya başladı tek farkı renginin pembe olması çok gelmeye başladı normal mi ya? Öyle leke falan değil baya adet gibi kıvamı yoğunluğu sıklığı? Bu sabah biraz daha net adet sancısı gibi hissettim bebek hareketleri de normal.Yarın doktor kontrolüm var beklemeli miyim?
iyi pazarlar annişler.dün dr gittim buda başka tabi o hastanede yapacam başka alternatifim yok doğum yapan biri vardı annesine sordum çok memnun kaldık dedi.ama dr bana sezeryancı gibi geldi yaşından dolayı sezeryanı tavsiye ederim dedi ne olmuş yaşıma ya sizce yaşın normal doğuma etkisi, var mı şükür sağlık sorunum yok haftaya 33 olcam daha yaaaa asabımı bozuldu bayramdan sonraki ptesi randevu verdi çatıma bakacakmış bu 3 olcak zaten müsait değilse konuşuruz dedi bebek kanala inmemiş günde 1 saat yürü dedi dün yürüdüm ama kasıkalrım çok sancılandı napıcam kafam karışık normal diye diretsem 3 dr da çatıma çok geniş müsait demedi sorun olsa sezeryanı kabul mu etmeliyim
kantaron yagının yaraları iyileştirme özelliği var aynen göğüs ucuna da iyi gelebilir benceKizlar annem.komsudan almisda kantaron yagi gogus uclarina iyi geliyomis.bnm icinde simdiden sursun demislr.bilginiz var mi boyle biseyden
Ben hic yikadim canim hic kirlenmedi benimki.
Eger duznliyse sancin takip et cnm 10 dk fln dusunce git bnce.illa suyun fln gelck diye bisey yok sanirim.bnde tuvaletten cikinca sancim.oluyo ama geciyo.senin sklasiyosa gecikmeden git bnce en azindan.icin raht ederKızlar benim dün geceden beri sancım var, dün de doktordaydım birşey yoktu. sonra gece sahurda dışarıdaydık eve dönerken başladı uyudun oyle gaz sancısı falandır diye sabah kadar hep ara ara uyandım saat 11 den beri de 15 dk da bir falan sancı geliyor, belim ve kasıklarım aynı anda agrıyoor bir sure sonra geçiyor, ama ne su ne de nişan var gelen. eşim başımda hadi hastaneye gidelim deyip duruyor ama hemen gitmek istemiyorum. ne dersiniz?? sabah da bir kere tuvalete cıktım şimdi yine var gibi ondan olabilir mi bu kadar sancı?
Anladım canım benimki plastik gibi kokuyor da ondan yıkasammı diyorumBen hic yikadim canim hic kirlenmedi benimki.
Benimki de kakasini yapiyo cisini yapiyor yani gunde kac kere kakasini yapmasi lazim bilmiyorumİlk emmeye basladiginda 10-15 dk emiyordu. Yarim saat emmiyor ki her zaman. Simdi 20 dk filan. Bazen orda uyuyor dura dura emdigi icin yarim saati buluyor. Etkin emmesi yine 15 dk filan. Gece Cok yorucu oluyor.
Anneni dinleme benim annem de senin sutun yok doymuyo filan diyip duruyodu yok yere. Sonra baktu ki kaka yapiyo sustu sonra:)
Daha dun bir ark onerdi bana cok iyi geldi diye. Hamileyken yapmistim o jeli bir krem kutusunda sakliyorum, ya nasil iyi geliyo anlamiyorum kupkuru yapiyo o. Cay posetini bir kez denedim. Ama ayva cekirdegi kuruyunca cok fena oluyor. Nemden eser yok yani.
Annelik ne zor seymis ya. Hemoroidler costu, memeler yara, Sanirim simdi bir de mastit oluyorum tum bu acilarin ustune. Sol gogsumde sislik var ve aciyo. Sabahtan beri anneme okuttum, sicakcsu torbasi koydum, masaj yaptim, israrla o gogsumu emzirdim. Ne Alternatif tip ne kocakari yontemleri care olkmadi.Yarin gecmezse dr yollari gorundu bana.
Canim ben hicbir sorun yokken sezeryan oldum cunku panigim daha yatisim yapilirken yanimda kizin damarini patlattilar diye korkudan bayildim boyle de zayif bir yapim var guclusun sen bence normal yapmaya calisiyi pazarlar annişler.dün dr gittim buda başka tabi o hastanede yapacam başka alternatifim yok doğum yapan biri vardı annesine sordum çok memnun kaldık dedi.ama dr bana sezeryancı gibi geldi yaşından dolayı sezeryanı tavsiye ederim dedi ne olmuş yaşıma ya sizce yaşın normal doğuma etkisi, var mı şükür sağlık sorunum yok haftaya 33 olcam daha yaaaa asabımı bozuldu bayramdan sonraki ptesi randevu verdi çatıma bakacakmış bu 3 olcak zaten müsait değilse konuşuruz dedi bebek kanala inmemiş günde 1 saat yürü dedi dün yürüdüm ama kasıkalrım çok sancılandı napıcam kafam karışık normal diye diretsem 3 dr da çatıma çok geniş müsait demedi sorun olsa sezeryanı kabul mu etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?