- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.321
Canim ya ben de basta sezeryan nedeniyle mama takviyesi yapmam gerekti ama bebegimbekledihimizden ufak dogdu ve ilk haftaki odemi de atinca dehidratasyon tehlikesi var dedi doktor o yuzden nerdeyse her emzirmeden sonra takviye yapmam gerekti hala emziriyorum ama sanki sutum hala yetersiz gibi gene mama da veriyorum acaba o yuzden mi artmiyor sutum ne yapsam bilemiyorum yeni yeni kilo almaya toparlanmaya basladi kesmek de istemiyorum hastaneye yatis riski olmasin diye ama sutum kesilie diye de korkuyorum
canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu. 15 günlük bir bebek daha oyuncaktan anlamaz. belki tavana yansıtılan ışıklı sesli gece lambası dikkatini çekebilir. birde beşiğe takılan müzikli dönenceler.Kızlar selammm,doğum yapanlara hayırlı olsunnn toplucaaa,yapmayanlarada en kısa zamanda saglıkla kucagınıza alın inşşş....Bİzde oğulmla 15 günlük olduk maşallahh,Bayramda artık biraz dısarı cıkıp gezeriz diye düşünüyorum:))Birbirimize baya alıştık oğlumla,sadece uyanık oldugu zamanpar kesınlıkle yattıgı yerde durmuyor,ya meme istiyor,ya da kucak...emzik vermemek için direniyorum,annemde verdırmıyor zaten:)versem cokdan rahatlmıstım sanırım ama kolayada kacmak ıstemıyorum,sonradan bırde bıraktırmaya calısmak lazıM çünkü..Acaba ben bu oglana vakıt gecırsın dıye ne almalıyım,yenıdoganın ılgısını çekecek işe yaramıs bı oyuncak varmı,?tecrubelı annelerden yardım ıstıyorum....
bence git bi doktora gözük doğum sancısı olabilir. bana doktor sancını takip et karnın ve belin ağrır ara ara girer ağrıların ozaman hemen gel bekleme dediKızlar benim dün geceden beri sancım var, dün de doktordaydım birşey yoktu. sonra gece sahurda dışarıdaydık eve dönerken başladı uyudun oyle gaz sancısı falandır diye sabah kadar hep ara ara uyandım saat 11 den beri de 15 dk da bir falan sancı geliyor, belim ve kasıklarım aynı anda agrıyoor bir sure sonra geçiyor, ama ne su ne de nişan var gelen. eşim başımda hadi hastaneye gidelim deyip duruyor ama hemen gitmek istemiyorum. ne dersiniz?? sabah da bir kere tuvalete cıktım şimdi yine var gibi ondan olabilir mi bu kadar sancı?
Çok düzenliymiş ama istenilen boyutta değil henüz sanırım. Erkenden gitme doktora ya hastanede beklemek daha zor. O ağrıların 1-1.5 dk kadar sürmesi gerekiyor, bi de dayanılmayacak boyutta olacak gittikçe. Bence sen ne zaman gitmen gerektiğini anlarsın.Kızlar benim dün geceden beri sancım var, dün de doktordaydım birşey yoktu. sonra gece sahurda dışarıdaydık eve dönerken başladı uyudun oyle gaz sancısı falandır diye sabah kadar hep ara ara uyandım saat 11 den beri de 15 dk da bir falan sancı geliyor, belim ve kasıklarım aynı anda agrıyoor bir sure sonra geçiyor, ama ne su ne de nişan var gelen. eşim başımda hadi hastaneye gidelim deyip duruyor ama hemen gitmek istemiyorum. ne dersiniz?? sabah da bir kere tuvalete cıktım şimdi yine var gibi ondan olabilir mi bu kadar sancı?
doktorun ne dedi 42ye kadar bekleten doktorlar var.40+1 günlük hamileyim ama hiç sancım yok pazartesi günü kontrolüm var sizce alırlarmı doğuma???
Ben hic yikadim canim hic kirlenmedi benimki.
canım benim ik doğumda gelen nişan mukuslu kahverengiydi. birkez geldi ben birgün sonra ağrım başlayınca gitmiştim. seninki kanama gibi yine de yarın bir muayneden geçmen iyi olurselam kızlar. benim dünden beri ara ara pembe akıntım oluyo sancım yok daha napcağımı bilemedim. ağrım gelsede hemen gitsem
doktorun ne dedi 42ye kadar bekleten doktorlar var.
ilk bebeğin mi canım. sen git bakalım ne diyecek. bebeğin çok iri değilse bekletiyorlar ama iriyse yada başka birşey olursa doğumu onlar başlatabilirGünümün geçtiğini pazartesi doğum yapacağım hastaneye gitmem gerektiğini söyledi
dün gittim doktora rahimde 1cm açılma olmuş dedi. lekeyede rahim açılmasından kaynaklanır ağrın olunca bekleme hemen gel dedi hiç ağrım yok dahacanım benim ik doğumda gelen nişan mukuslu kahverengiydi. birkez geldi ben birgün sonra ağrım başlayınca gitmiştim. seninki kanama gibi yine de yarın bir muayneden geçmen iyi olur
ilk bebeğin mi canım. sen git bakalım ne diyecek. bebeğin çok iri değilse bekletiyorlar ama iriyse yada başka birşey olursa doğumu onlar başlatabilir
o zaman beklemek en iyi. yürüyüş yap merdiven in çık. hurma ye hurma açılmayı artırır. ama suyun gelirse beklemeden tekrar doktora gitdün gittim doktora rahimde 1cm açılma olmuş dedi. lekeyede rahim açılmasından kaynaklanır ağrın olunca bekleme hemen gel dedi hiç ağrım yok daha
gayet normal kilosu. inşallah biraz daha bekletir bir sıkıntın olmaz normal doğum yaparsınEvet ilk gebeliğim ondan bu kadar soru işareti var kafamda bebeğim şuan 3600 falan ağırlığında ikili tarama testine göre ise 40+4 günlük gebe gözüküyorum
Ayni ben.sabahlari bazen korkudan yatagina yatiramiyorum kucagimda saatlerce bekliyorum bi kirki ciksa ele avuca gelse se rahatlasam diyorumKızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?