2015 Temmuz Anneleri

Cnm nasıl mama süt durumları,ben baya süte geçtim ama sol göğsüm biraz az süt üretiyor,bazen cok aglayınca doymadıgını düşünüp bir kere mama verıyorumbakalım sol göğsümün açılmasını beklıyorum:))

Kızlar selammm,doğum yapanlara hayırlı olsunnn toplucaaa,yapmayanlarada en kısa zamanda saglıkla kucagınıza alın inşşş....Bİzde oğulmla 15 günlük olduk maşallahh,Bayramda artık biraz dısarı cıkıp gezeriz diye düşünüyorum:))Birbirimize baya alıştık oğlumla,sadece uyanık oldugu zamanpar kesınlıkle yattıgı yerde durmuyor,ya meme istiyor,ya da kucak...emzik vermemek için direniyorum,annemde verdırmıyor zaten:)versem cokdan rahatlmıstım sanırım ama kolayada kacmak ıstemıyorum,sonradan bırde bıraktırmaya calısmak lazıM çünkü..Acaba ben bu oglana vakıt gecırsın dıye ne almalıyım,yenıdoganın ılgısını çekecek işe yaramıs bı oyuncak varmı,?tecrubelı annelerden yardım ıstıyorum....

canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu. 15 günlük bir bebek daha oyuncaktan anlamaz. belki tavana yansıtılan ışıklı sesli gece lambası dikkatini çekebilir. birde beşiğe takılan müzikli dönenceler.

bence git bi doktora gözük doğum sancısı olabilir. bana doktor sancını takip et karnın ve belin ağrır ara ara girer ağrıların ozaman hemen gel bekleme dedi

kızlar bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah. ilk oğlumda nişan geldi sancı ve 5 cm açılma ile hastaneye yatışım olmuştu. sancılarım artmış artık doğuma az bir süre kalmıştı kii.. oğlumun kalp atışları düştü. başıma doktorlar hemşireler yığıldı. bana hemen ameliyat elbisesi giydirilip acil sezeryana aldılar. sezaryan olacaktım kendimi o kadar normale hazırlamışken dünya başıma yıkılmıştı. çok şükür oğlum doğdu kordon dolanmış doğamamış. bende iyiydim şükür. ama sezaryan olduğuma çok üzüldüm. birde etraftan aa sezaryan mı niye ki felan soruları beni iyice lohusa depresyonuna soktu. ağrı ve acılarımda cabası oldu. sezaryan sonrası normal doğumu duydum araştırdım da.a ancak cesaretim birkez kırıldı tekrar aynısı olur ben o kadara normale odaklanmışken yine sezeryan olurum diye direk sezaryanı uygun gördüm. birde iki doğum arası en az 3 yıl olmalıymış. benim 20 ay hiç riske girmedim. arife günü yatışım olacak inşallah. spinal tercih edicem.
burda sezaryan konuşulmuşken bende yazmak istedim. bazen herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor.

Çok düzenliymiş ama istenilen boyutta değil henüz sanırım. Erkenden gitme doktora ya hastanede beklemek daha zor. O ağrıların 1-1.5 dk kadar sürmesi gerekiyor, bi de dayanılmayacak boyutta olacak gittikçe. Bence sen ne zaman gitmen gerektiğini anlarsın.
Oh ne güzel maşallah maşallah kendi sancımla olur inş

selam kızlar. benim dünden beri ara ara pembe akıntım oluyo sancım yok daha napcağımı bilemedim. ağrım gelsede hemen gitsem

selam kızlar. benim dünden beri ara ara pembe akıntım oluyo sancım yok daha napcağımı bilemedim. ağrım gelsede hemen gitsem
canım benim ik doğumda gelen nişan mukuslu kahverengiydi. birkez geldi ben birgün sonra ağrım başlayınca gitmiştim. seninki kanama gibi yine de yarın bir muayneden geçmen iyi olur

Kızlar bugün benim de çok kasılmam var ama çok uzun sürmüyor, Nişan yada bel ağrısı yok ama kasıklarım ağrıyor. Doğum Başlamış olamaz değilmi? Son 8 günüm oğluşum bekler inşallah.

canım benim ik doğumda gelen nişan mukuslu kahverengiydi. birkez geldi ben birgün sonra ağrım başlayınca gitmiştim. seninki kanama gibi yine de yarın bir muayneden geçmen iyi olur
dün gittim doktora rahimde 1cm açılma olmuş dedi. lekeyede rahim açılmasından kaynaklanır ağrın olunca bekleme hemen gel dedi hiç ağrım yok daha

ilk bebeğin mi canım. sen git bakalım ne diyecek. bebeğin çok iri değilse bekletiyorlar ama iriyse yada başka birşey olursa doğumu onlar başlatabilir

Evet ilk gebeliğim ondan bu kadar soru işareti var kafamda bebeğim şuan 3600 falan ağırlığında ikili tarama testine göre ise 40+4 günlük gebe gözüküyorum

dün gittim doktora rahimde 1cm açılma olmuş dedi. lekeyede rahim açılmasından kaynaklanır ağrın olunca bekleme hemen gel dedi hiç ağrım yok daha
o zaman beklemek en iyi. yürüyüş yap merdiven in çık. hurma ye hurma açılmayı artırır. ama suyun gelirse beklemeden tekrar doktora git

Evet ilk gebeliğim ondan bu kadar soru işareti var kafamda bebeğim şuan 3600 falan ağırlığında ikili tarama testine göre ise 40+4 günlük gebe gözüküyorum
gayet normal kilosu. inşallah biraz daha bekletir bir sıkıntın olmaz normal doğum yaparsın

Kızlar sizdede var mi bebeğe bakamazsam hasta edersem psikolojisi , delircem ya boğulursa , kusar yutarsa, ağzına bisi kaçarsaateşi çıkarsa ,havale geçirirse ağlayıp duruyorum
Ayni ben.sabahlari bazen korkudan yatagina yatiramiyorum kucagimda saatlerce bekliyorum bi kirki ciksa ele avuca gelse se rahatlasam diyorum

gayet normal kilosu. inşallah biraz daha bekletir bir sıkıntın olmaz normal doğum yaparsın[/QUOTE]

Umarım inşallah

Kızlar 41+0oldum yarn doktora gdicem suniyle denicez demistim ama ben sezreyan olmak istiyorum yarn konusucam doktorumla kabul edicegini tahmin ediyorum suni alip acilmam ilerlemez veya bebegim strese falan girerde acil aezeryana alinmak istemiyirum yalniz ben cok heyecankaniyirum carpintm oluyo ozamn spinal sezeryan istiyirum sakinlestrici yaparlarmi bide cok mu agri oluyo sonrasnda beni bilgilendrn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…