2015 Temmuz Anneleri

Hayır doğum yaptığımız yerde aldılar topuk kanını 3 lü tarama topuk kanından ayrı bir şey mi?
Dogumda aliniyor bir hafta anne sutuyle beslendikten sonra tekrar aliniyor fenilketanuri taramasi icin anne sutu aldiktan sonra baktirmak lazim bence gecikmeden aile hekiminize telefon edip bir sorun canim suresini gecirmwmek gerek diye biliyorum hatta biz dogumda aldirsak mi diye tereddut bile ettik anne sutu icmeden fenilketanuri anlasilmaz diye

İstersen sezeran olabiliyomusun??

Bu u okudum hatta başka sitelerden de okudum bazı yerlerde ilkinde problem olursa diyo o nedenle sordum. Doktorumuzu aradık pazartesi gelin verin dedi. Sizlerin doktorları ne dedi onu merak ediyorum nedense netleşmedi benim için.
İlk dogumdakinde net birsey cikma olasiligi dusuk oldugu icin tekrar aliniyor eger Allah jorusun bir sikinti varsa donuyorlar sana yoksa veriyorsun bitiyor sonuc alma falan yok yani ses cikmazsa sikinti yok demk

Masallah masallah:):) yeni doganlarin gozleri daha gormuyor canim 10-15 cm'i filan goruyorlar ancak:) hicbir oyuncak ise yaramaz daha. Onun tek derdi sensin simdi. Birde acik hava iyi gelir bol
Bol gezin derim!!!

Benim sut bi turlu artmiyor kisir donguye girdik sanki sagma dahil herseyi deniyorum saatlerce emzitiyorum gene ac agliyor ne yapacagim bilmiyorum sanki her emzirmede mama da aliyor saginca da cok gelmiyor sivi seyler icip duruyorum ama her turlu tavsiyeyeacihim artik bi artsa sutum

Kizlar lactamilin anne icin icecegi hakkinda bilgisi fikri olan var mi anne sutunu artirir mi yada bebise zarari var mi bilen yazabilir mi artik artsin su sutum

merhaba süt konusunda en önemlisi stresten uzak durman ve bebeğin uyudukça sende uyumalısın. bol süt yeşillik ye. dut kurusu tarifi var süt yapıyor benim ilk doğumumda işe yaramıştı. bir avuç kuru beyaz dutu yarım litre suda 7 dk kadar kaynat ve ılıkken tok karnına sabah akşam iç.

Kizlar lactamilin anne icin icecegi hakkinda bilgisi fikri olan var mi anne sutunu artirir mi yada bebise zarari var mi bilen yazabilir mi artik artsin su sutum
lactamil vitamin takviyesi gibi. humana still süt çayı daha iyi. göğüsünü sağarken aşağı eğil biraz daha çıkar. ben dut kurusunu şimdiden hazırladım. doğum sonrası kaynatıp içeceğim.

Kizlr bebegim iki.uc saattir toplniuo katnim tas gbi harekette yok sabh iyiydi simdi bi kere bi vurdu cok ciliz,yerimi daraldigi icin boyle amasabh dun vardi harejet

Arkadaslar yarin hayirlisiyla doguma giriyorum kizimi kucagima almama saatler kaldi. 9 ay ne kadar da cabuk gecti, acisiyla tatlisiyla, catlaksiz, fazla kilo almadan bir hamileligin daha sonuna geldim ve buyuk konusmayayim ama hamilelik defterini kapattim artik . Bu kutsal gorevi daha cocuk isteyenlere devrediyorum , simdiden kolay gelsin:) yas itibariyle ve gurbette olmamiz vs. nedenleriyle bir hamilelik daha kaldiramam sanirim:)

Bugun cok degisik duygular icindeyim. Ilk kez anne olacak arkadaslarin dogum oncesi yasadigi hicbir korku yok bende fakat bende degisik duygu dalgalanmalari yasiyorum. Hem heyecanliyim hem icimde bir huzun var sabahtan beri kizimla oyunlar oynuyorum ve ona baktikca gozlerim doluyor nedense sanki bu ona 100 % ilgi gosterebilecegim son gunmus, bundan sonra hep ilgi eksikligi yasayacakmis gibi geliyor. Onun icin hicbirsey ayni olmayacak artik . Daha kendisi bebek sayilir ya da ikinci kizimi ilk kizim kadar sevebilecekmiyim? Ya sevemezsem ? Gibi cilgin dusunceler kafamda surekli geziyor! Biliyorum yeni hayatimiza alismak biraz zaman alacak ve sonunda hersey guzel olacak ama su anda bu dusunclerime engel olamiyorum ve sanirim bu durumda olmam normal su anda:) yine de kendime ve esime guvenim tam. Bu zorlu donemi cekirdek ailemiz olarak kisa surede atlatacagimiza inaniyorum.

Bu gunku yasadigim duygusal durum nedeniyle radikal bir karar alarak hastanede ilk gunden itibaren yalniz kalmaya karar verdim. Biliyorum benim icin coook zor olacak belki ama annelik boyle birsey iste , benim rahatimdansa zaten biraz biraz olaylarin farkina varan ve uzulen kizimin birde yabanci evlerde tek basina kalmasina gonlum razi olmuyor. Bu gune kadar bizden hic ayrilmadi. Onu dusunmekten zaten kendim rahat edemeyecegim . Gunduzleri bakici+ okul'a gidecek aksamlari da babasi herseyiyle ilgilenip onunla kalacak. Herhalde ilk iki gun cok zor olacak ama hemsireler bakacak artik bana. Anneme soylemeyecegim bu durumu kahrolur o da oralarda uzaklarda beni dusunmekten. Sonunda bende onun caniyim. Varsin esimle kaliyorum bilsin. Bana dualarinizi o yuzden ekstra eksik etmeyin zor bir dogum olmasin hemen ayaga kalkayim insallah olur mu???

Bizden son haberler boyle, hepinize kocaman sevgiler gonderiyorum!!!!

Kızlar ben süre tutumda bu kasılmalar bir 10 bi5 dk bi 7 dk da geliyor. Düzenli olmadığı için ciddiye almıyorum ama 4-5 saattir böyle devam ediyor. Sizce bu nedir ya? Yalancı Sancı mı? Aklıma seymasevde geliyor o kaç gün böyle Sancı çekmişti sanırım bende mi öyle olcam acaba

senin yerinde olsam hastaneye giderim bayağı düzene girmiş sancıların çünkü

Canım humana, aptamil, ve babymall internet sitesindeki anne sütü artırıcı içecekler, sendn ricam bunları dene ben asla inanmazdım , ama sahiden artırıyor günde 3 defa bunlara yüklen, sahiden geliyor, takviye şart

Bana doktorum lactamilin anne çayını verdi bi de humanayı önerdi ikisini kullanıyorum, doğumdan sonra hemşireler ısırgan çayı sütünü getirir demişlerdi ben de denedim geldi gerçekten. Yeşillikler getiriyor bi de annem nişastalı kurabiye içimce benim sütüm geliyordu dedi denemek lazım :)

Bebeğe hiç zararı yok canım. Ben alıyrm çok ile yaradı , morelini yüksek tut, yemeğini güEl ye, iştahla sürekli gel git bişiler ye meyve sebze , et süt filan sütyen takma, eskiler der sütü tıkar, aaaa birde ılık su göğüslerine tut, bak gör faydası olacak , bende çok kaygılıyım inan ki her dakka balındayım, bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…