2015 Temmuz Anneleri

Akintinda artma varmi benim 2gündür avuc dolucak kadar yigun kivamli akntim oluyo

Evet akıntılarım çoğaldı hani durmadan iç çamaşımı değiştiriyorum onun dışında sancı bi belime giriyo birden karnımın alt kısmına 2 3 saat düzenli oluyo bazen sonra tık yok bide bulantım olmaya başladı ara ara doğum yaklaşınca olurmuş ama bi fikrim yok tabii yarın doktoruma anlatıcam bakalım ne diycek ne olucak yarın çok merak ediyorum

Gecmis olsun canim.ya bnmkide bugun cok sakin.iki gun.once sanci fln yoktu,bnide korku sardi

hepsinin ustesinden gelirsin sen!
hadi bakalim artık 4 kişilik olacak ailenden güzel haberleri bekliyoruz, Allah kolaylık versin

Eger duznliyse sancin takip et cnm 10 dk fln dusunce git bnce.illa suyun fln gelck diye bisey yok sanirim.bnde tuvaletten cikinca sancim.oluyo ama geciyo.senin sklasiyosa gecikmeden git bnce en azindan.icin raht eder

bence git bi doktora gözük doğum sancısı olabilir. bana doktor sancını takip et karnın ve belin ağrır ara ara girer ağrıların ozaman hemen gel bekleme dedi

teşekkürler kızlar, benim durum hala aynı gibi düzenli mi değil mi tam anlayamadım sancılar, biraz daha bekliyorum bakalım

Ben sessiz takipçilerinizdenim. Her Doğan bebişlerle ben de çok mutlu oldum , ben de 39+3 de sezeryan ile Oğlumu kucağıma aldım. Allah'ım isteyen herkesin kucaklarını doldursun. Duygularım tarifsiz çok beklemiştim bu bebişi çünkü, 3. Tüp bebek denememde olmuştu. Şimdi tüm Zaman'ım sadece oğlum. Ben de paylaşmak istedim.

Aynı seyler bndede var cnm hmde 1haftadr dedigin gibi 2 3saat agrm oluyo snra onlarda gdiyo rabbm yardmcmz olsun insallh sen suniye gerek kalmadan dogurursun bende son sansm bugece olursa olur olmazsa yarn suni yicem hakkmzda hayrlsi

Aynı seyler bndede var cnm hmde 1haftadr dedigin gibi 2 3saat agrm oluyo snra onlarda gdiyo rabbm yardmcmz olsun insallh sen suniye gerek kalmadan dogurursun bende son sansm bugece olursa olur olmazsa yarn suni yicem hakkmzda hayrlsi

AYNEN CANIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN ..

8 temmuzda doğum yaptım çok şükür :) doktoruma sormayi unutmusum ne zaman korse görebilirim diye sezeryanla dogum yaptım dikiş yok yapıştırma dedi doktor siz ne zaman giydiniz korse Ya da doktorunuza sordunuz mu bu konuda bilgisi olan varsa lutfen cevap yazar mı

Kızlar bir şey soracağım, 15 temmuzda (38+0) randevum var eğer bebek halen dönmemişse sezaryene alırlar mı yoksa biraz daha bekletirler mi?

bende de sancı var ama hafif geçiyo ilk gebeliğim olduğu için net bi bilgi sahibi değilim senin ki nasıl olmuş öyle ya :s
Yaa ben oylesine geldim keyfii az oynadi diye ama anormal bi sancin var dedi ben hic bisey hissetmiyorum .. serum verdi 2 hap verdi igne yapti 3saattir burdayim gecmezse kalicm .. bnm merak ettigim gelmeseydim neolucaktii norml dogum sancisi buysa mukrmml bisey epiduralli gbiyim suan :))

çok iyi ya bende gittiğimde böyle bişey olursa yaşadım yani :)

Bende rezene iciyordum o da bebege uyku veriyormus bu kez de bebek emmek icin uyanmiyordu sinir oldum icmiyorum suan

Bi de canim kakasi az oluyor ya bazen bi pirt kadar bazen daha fazla normal mi ki acaba !!!!!! ya varya bu eve ebe geliyor ya egitim icin ben onla yasamk istiyorum bi iki hafta kadar :)

Canım sağ mutlaka demek bebek hepsini boşaltamıyo. Bende mastitin kıyısından döndüm hala da arada artıyo şikayetlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…