- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.401
Canım konuyu çözdük. Bizim 3. Gün alınmıştı.nyarın tekrar 2. Yi vercez. 15 gün içindeymiş 2. Topuk kanı. Devit e de başladık. Teşekkür ederimmDogumda aliniyor bir hafta anne sutuyle beslendikten sonra tekrar aliniyor fenilketanuri taramasi icin anne sutu aldiktan sonra baktirmak lazim bence gecikmeden aile hekiminize telefon edip bir sorun canim suresini gecirmwmek gerek diye biliyorum hatta biz dogumda aldirsak mi diye tereddut bile ettik anne sutu icmeden fenilketanuri anlasilmaz diye
Arkadaslar yarin hayirlisiyla doguma giriyorum kizimi kucagima almama saatler kaldi. 9 ay ne kadar da cabuk gecti, acisiyla tatlisiyla, catlaksiz, fazla kilo almadan bir hamileligin daha sonuna geldim ve buyuk konusmayayim ama hamilelik defterini kapattim artik . Bu kutsal gorevi daha cocuk isteyenlere devrediyorum , simdiden kolay gelsin:) yas itibariyle ve gurbette olmamiz vs. nedenleriyle bir hamilelik daha kaldiramam sanirim:)
Bugun cok degisik duygular icindeyim. Ilk kez anne olacak arkadaslarin dogum oncesi yasadigi hicbir korku yok bende fakat bende degisik duygu dalgalanmalari yasiyorum. Hem heyecanliyim hem icimde bir huzun varsabahtan beri kizimla oyunlar oynuyorum ve ona baktikca gozlerim doluyor nedense sanki bu ona 100 % ilgi gosterebilecegim son gunmus, bundan sonra hep ilgi eksikligi yasayacakmis gibi geliyor. Onun icin hicbirsey ayni olmayacak artik . Daha kendisi bebek sayilir ya da ikinci kizimi ilk kizim kadar sevebilecekmiyim? Ya sevemezsem ? Gibi cilgin dusunceler kafamda surekli geziyor! Biliyorum yeni hayatimiza alismak biraz zaman alacak ve sonunda hersey guzel olacak ama su anda bu dusunclerime engel olamiyorum ve sanirim bu durumda olmam normal su anda:) yine de kendime ve esime guvenim tam. Bu zorlu donemi cekirdek ailemiz olarak kisa surede atlatacagimiza inaniyorum.
Bu gunku yasadigim duygusal durum nedeniyle radikal bir karar alarak hastanede ilk gunden itibaren yalniz kalmaya karar verdim. Biliyorum benim icin coook zor olacak belki ama annelik boyle birsey iste , benim rahatimdansa zaten biraz biraz olaylarin farkina varan ve uzulen kizimin birde yabanci evlerde tek basina kalmasina gonlum razi olmuyor. Bu gune kadar bizden hic ayrilmadi. Onu dusunmekten zaten kendim rahat edemeyecegim . Gunduzleri bakici+ okul'a gidecek aksamlari da babasi herseyiyle ilgilenip onunla kalacak. Herhalde ilk iki gun cok zor olacak ama hemsireler bakacak artik bana. Anneme soylemeyecegim bu durumu kahrolur o da oralarda uzaklarda beni dusunmekten. Sonunda bende onun caniyim. Varsin esimle kaliyorum bilsin. Bana dualarinizi o yuzden ekstra eksik etmeyin zor bir dogum olmasin hemen ayaga kalkayim insallah olur mu???
Bizden son haberler boyle, hepinize kocaman sevgiler gonderiyorum!!!!
Canım yazını duygulanarak okdudum, sen burda herkese morel güç veren yazılar yazıyorsun , sanal da bile enerjin çok yüksek, ama işte herkesin bir içdünasında korkuları var sende bunu yaşıyorsun , minik kızını düşünmek çok normal ama, şu anda önce kendine bakmalısın ki,kızına faydan dokunsun o daha çok ufak, hatırlamaz bile ki sn ona dünyanın en güzel şeyini kardeşi veriyorsun , var mı ki kardeş gibisi, yapayabluz olmayacak, kardeşi ile hep destek olacaklar, kendini düşün, senn in dua etcem loğusa duası kabul olurmuş, herşey güzel olacak!Arkadaslar yarin hayirlisiyla doguma giriyorum kizimi kucagima almama saatler kaldi. 9 ay ne kadar da cabuk gecti, acisiyla tatlisiyla, catlaksiz, fazla kilo almadan bir hamileligin daha sonuna geldim ve buyuk konusmayayim ama hamilelik defterini kapattim artik . Bu kutsal gorevi daha cocuk isteyenlere devrediyorum , simdiden kolay gelsin:) yas itibariyle ve gurbette olmamiz vs. nedenleriyle bir hamilelik daha kaldiramam sanirim:)
Bugun cok degisik duygular icindeyim. Ilk kez anne olacak arkadaslarin dogum oncesi yasadigi hicbir korku yok bende fakat bende degisik duygu dalgalanmalari yasiyorum. Hem heyecanliyim hem icimde bir huzun varsabahtan beri kizimla oyunlar oynuyorum ve ona baktikca gozlerim doluyor nedense sanki bu ona 100 % ilgi gosterebilecegim son gunmus, bundan sonra hep ilgi eksikligi yasayacakmis gibi geliyor. Onun icin hicbirsey ayni olmayacak artik . Daha kendisi bebek sayilir ya da ikinci kizimi ilk kizim kadar sevebilecekmiyim? Ya sevemezsem ? Gibi cilgin dusunceler kafamda surekli geziyor! Biliyorum yeni hayatimiza alismak biraz zaman alacak ve sonunda hersey guzel olacak ama su anda bu dusunclerime engel olamiyorum ve sanirim bu durumda olmam normal su anda:) yine de kendime ve esime guvenim tam. Bu zorlu donemi cekirdek ailemiz olarak kisa surede atlatacagimiza inaniyorum.
Bu gunku yasadigim duygusal durum nedeniyle radikal bir karar alarak hastanede ilk gunden itibaren yalniz kalmaya karar verdim. Biliyorum benim icin coook zor olacak belki ama annelik boyle birsey iste , benim rahatimdansa zaten biraz biraz olaylarin farkina varan ve uzulen kizimin birde yabanci evlerde tek basina kalmasina gonlum razi olmuyor. Bu gune kadar bizden hic ayrilmadi. Onu dusunmekten zaten kendim rahat edemeyecegim . Gunduzleri bakici+ okul'a gidecek aksamlari da babasi herseyiyle ilgilenip onunla kalacak. Herhalde ilk iki gun cok zor olacak ama hemsireler bakacak artik bana. Anneme soylemeyecegim bu durumu kahrolur o da oralarda uzaklarda beni dusunmekten. Sonunda bende onun caniyim. Varsin esimle kaliyorum bilsin. Bana dualarinizi o yuzden ekstra eksik etmeyin zor bir dogum olmasin hemen ayaga kalkayim insallah olur mu???
Allah hayırlısıyla kurtarsın kolaylıklar versin canım haberdar et gelişmelerden bebişine sağlıkla kavuş inşallah...Arkadaslar yarin hayirlisiyla doguma giriyorum kizimi kucagima almama saatler kaldi. 9 ay ne kadar da cabuk gecti, acisiyla tatlisiyla, catlaksiz, fazla kilo almadan bir hamileligin daha sonuna geldim ve buyuk konusmayayim ama hamilelik defterini kapattim artik . Bu kutsal gorevi daha cocuk isteyenlere devrediyorum , simdiden kolay gelsin:) yas itibariyle ve gurbette olmamiz vs. nedenleriyle bir hamilelik daha kaldiramam sanirim:)
:) insallah normal dogum isteyen herkesin boyle olur beni eve yolladi hemen kuafore geldim agdami yaptirdim fonumu cektirdim yarin 8de sezeryana hazirim :)))çok iyi ya bende gittiğimde böyle bişey olursa yaşadım yani :)
Kullanayim mademBn aldim cnm o kremi.yani bn daha kullnmadim simdiden baslasammi bikemedim.eczanediki kadin bunu suan oneriyo burdaki doktrlr dedi.onu verdi bna .ins.ise yarar
Bende yarın 12 de suni Sancı denenmek üzere hastaneye yatıyorum inşallah sancılar işe yarar sezeryan olmaz. tabi hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...
Ay milletin de derdi baska.bendende istemişlerdi gondermedim dediğin gibi insan aynaya bakmak istemio bide foto istiolar.Ayy varua su hamilelegin son zamnlari zaten stresliyim derdim.bna ywtiyor kardesimde kasiniyo fln alerjisi var onada uzuluyorum.bide ustune esimin halasi iki gune bir mesaj atiyo resim at bize son halini zaten.atmisim bi kere foto karnim. burnmda daha ne ikidebir israr ediyosunuz.bn aynaya bakmiyom artik oyle yoruldum.bide onlr icin foto cekcem.agzimdan.kizgin bisey cikcak.diye tutiyorum cevp vermiyorum.bnm gobegimi tum sulale gorcek derdimiz bitti bi o kaldi
:) insallah normal dogum isteyen herkesin boyle olur beni eve yolladi hemen kuafore geldim agdami yaptirdim fonumu cektirdim yarin 8de sezeryana hazirim :)))
Sorma cnm.bi kere gonderdim.onuda gondermzdimde iste surekli rahtszlik derecesinde israr israr.yeter demi bnm.koca gobegimi napcksin.bn neyin derdindeyom.onlr neyin.tobe yarabbimAy milletin de derdi baska.bendende istemişlerdi gondermedim dediğin gibi insan aynaya bakmak istemio bide foto istiolar.
Teşekkür ederim yazarım yine inşallah. seninde işe yarar inşallah suni Sancı.Aynen hayırlısı neyse o olsun inş ikinizde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız. Galiba çarşambaya bende alıcam suni sancı. Deneyimlerini paylaşırsın inş kolay doğumlar
Aynen hayırlısı neyse o olsun inş ikinizde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız. Galiba çarşambaya bende alıcam suni sancı. Deneyimlerini paylaşırsın inş kolay doğumlar
Denerler bende 40+5 im deneyeceğizSuni sancıyı 40+2 günken denerlet mi??
Bize niye eve gelmiyor?:)Bi de canim kakasi az oluyor ya bazen bi pirt kadar bazen daha fazla normal mi ki acaba !!!!!! ya varya bu eve ebe geliyor ya egitim icin ben onla yasamk istiyorum bi iki hafta kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?