2015 Temmuz Anneleri

Canım konuyu çözdük. Bizim 3. Gün alınmıştı.nyarın tekrar 2. Yi vercez. 15 gün içindeymiş 2. Topuk kanı. Devit e de başladık. Teşekkür ederimm

Yarın büyük gün. Herşey gönlünce olsun inşallah. Çok güçlüydün hamileliğin boyunca doğumunda öyle olacak. Kızına bu dünyada verilebilecek en guzel şeyi veriyorsun. Bir kız kardeş. Ablam aynı duyguları yaşadı. Herkes de aynı şeyler oluyor demek ki. Sonrasında herşey yoluna girdi. Sana çok güzel doğumlar diliyorum. Herşey gönlünce olsun

Kızlar çok kötüyüm bu sancılar beni yıprattı çok Salı günü randevum var onu beklemek istiyorum haftaya da pazartesi sezaryen planlamıştık ama bugün öğleden beri sürekli sancım var hastaneye gitmeye korkuyorum Nişan falan bişey yok o yüzden bu geceyi atlatmaya çalışcam inş. Oğlum erken gelmek istemez

Canım yazını duygulanarak okdudum, sen burda herkese morel güç veren yazılar yazıyorsun , sanal da bile enerjin çok yüksek, ama işte herkesin bir içdünasında korkuları var sende bunu yaşıyorsun , minik kızını düşünmek çok normal ama, şu anda önce kendine bakmalısın ki,kızına faydan dokunsun o daha çok ufak, hatırlamaz bile ki sn ona dünyanın en güzel şeyini kardeşi veriyorsun , var mı ki kardeş gibisi, yapayabluz olmayacak, kardeşi ile hep destek olacaklar, kendini düşün, senn in dua etcem loğusa duası kabul olurmuş, herşey güzel olacak!

kızlar doğum yapanlara bi sorum olacak. annelerinizin doğumlarıyla sizinkiler benzerlik gösterdi mi? yani süreci aynı şekilde mi yaşadınız? merak ediyorum. kızlar annelerine benzer ya hani vücut yapısı olarak

Yarın 40+3'üm umarım sancılarım ve açıklığım artmış olur yarın Kadir gecesi birde kızlar dua edinde süreç hızlansın beklemek artık gerçekten zor özellikle Psikilojik olarak bebeğe birşey olur diye korkuyorum Allah'a şükür hareketleri iyi ama herşey hazır tüm aile teyakkuzda merakla bekliyoruz :) Pembe akıntılarım devam ediyor kıvamı biraz daha yoğundan suluya döndü acaba su mu kaybediyorum diye endişe ediyorum.En son cuma günü suyun gayet iyi demişti umarım sıkıntı yoktur.

Kizlar yarin sabahtan hastaneye yatis yapiyoruz...ogleden sonrabelden ugusturmmayla sezeryan olucam yuksk tansiyon sebebiylle...norml dogu cok istiyordum ama bir haftadir hic kilo almamis ve doktorum dahha fszla riske atamaam senide bebegide dedi tansiyonun heran yukselip beebegi kaybedebiliriz sotumluluk senden cikiyor ben bu zamanna kafar bile zor beklettim dedi meccbur kabul ettim ... Cok karisik duygular icindeyim ins hersey cok guzel olur

Allah hayırlısıyla kurtarsın kolaylıklar versin canım haberdar et gelişmelerden bebişine sağlıkla kavuş inşallah...

Bende yarın 12 de suni Sancı denenmek üzere hastaneye yatıyorum inşallah sancılar işe yarar sezeryan olmaz. tabi hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...

Aynen hayırlısı neyse o olsun inş ikinizde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız. Galiba çarşambaya bende alıcam suni sancı. Deneyimlerini paylaşırsın inş kolay doğumlar

Ayy varua su hamilelegin son zamnlari zaten stresliyim derdim.bna ywtiyor kardesimde kasiniyo fln alerjisi var onada uzuluyorum.bide ustune esimin halasi iki gune bir mesaj atiyo resim at bize son halini zaten.atmisim bi kere foto karnim. burnmda daha ne ikidebir israr ediyosunuz.bn aynaya bakmiyom artik oyle yoruldum.bide onlr icin foto cekcem.agzimdan.kizgin bisey cikcak.diye tutiyorum cevp vermiyorum.bnm gobegimi tum sulale gorcek derdimiz bitti bi o kaldi

Ay milletin de derdi baska.bendende istemişlerdi gondermedim dediğin gibi insan aynaya bakmak istemio bide foto istiolar.

Ay milletin de derdi baska.bendende istemişlerdi gondermedim dediğin gibi insan aynaya bakmak istemio bide foto istiolar.
Sorma cnm.bi kere gonderdim.onuda gondermzdimde iste surekli rahtszlik derecesinde israr israr.yeter demi bnm.koca gobegimi napcksin.bn neyin derdindeyom.onlr neyin.tobe yarabbim

Bi de canim kakasi az oluyor ya bazen bi pirt kadar bazen daha fazla normal mi ki acaba !!!!!! ya varya bu eve ebe geliyor ya egitim icin ben onla yasamk istiyorum bi iki hafta kadar :)
Bize niye eve gelmiyor?:)
Valla normaldir heralde ben de bilmiyorum bazen de çok sıvı oluyo bez emiyo kakayı, kahverengi çiş gibi.
Sonra yine sarı ve pütürlü kaka oluyo ben de anlamadım, kokusuz bi de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…