2015 Temmuz Anneleri

Arkadaslar oglum meme emerken agzindan gazini kendisi cikartiyor sonra az daha emip birakiyo bu onun doydugunun gostergesi midir :) anne olmak cok zorrŕr kafamda deli sorularrrr

Ne degisik insanlar var hersey bitti senin gobegin son halin kaldi :)

E="maya2013, post: 41754013, member: 432753"]Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlar burada da 12 ve 20 de ultrason
M maya2013 TevazuKervani Wayyy bee
Turkiyede hergun gitsen yine kimse bisey demez. 3 haftada bir giderken, hele son haftalarda her hafta, hatta hergun gidiyoruz. Yasak masak yok. Ultrason ses dalgalarindan olustugu icin zararli degil diyo Turk uzmanlar ama yurt disinda gelismis ulkelerde yasak olduguna gore vardir bi bildikleri. Turkiye' yede gelir yillar yillar sonra ayni yasaklar. Allah bebislerimizi korusun. Insallah bi zarari yoktur. Istedigimiz zaman gorebiliyoruz diye sevinsekmi, uzulsekmi bilemedim simdi [/QUOTE]
Canım yurtdışında sigorta karsilamadigi için sık sık ultrasona almıyorlar istenirse özel ödeyip ultrason da baktırabiliyorsun ama pahali.. Sigorta karşılasa oradaki doktorlar da bakar

Kızlar normal doğum yapan varsa yardımcı olabilir misiniz acaba epizyotomi dikişi kısmı biraz şiş duruyor normal midir ilk günler?

Garmastan kesinlikle tavsiye ederm

Benimkilerin biri 1 haftayken düştü diğeri 11 günlükken düştü canm kimseye bakma her bebeğin değişiyor...

Kızlar aralıkları bu şekilde ayağa kalkınca anladım kasığa da vurmaya başlamış normal adet ağrısı şeklinde şu an ama çok rahatsız edici düzeyde değil Şiddeti sonradan artıyor sanırım.

Evet canım normal yavaş yavaş inecek.. bebek nasıl?
Oh Allah'a şükür anneme de sordum inanamadım bir de sizlere sorayım dedim korkuyorum walla. Bebişimiz iyi şükürler olsun dombili tosba ilk 2 gün bizi sınadı resmen şimdi akıllandı uykusu düzene girdi. Allah'ım sizin bebişinizi de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar ,herkese hayırlı kandiller doğum yapanların bebişlerine uzun uzun ömürler dilerim ,bekleyenler de inş sağsağlim kucaklarına alırlar. 3 temmuz da 37+0 da mecburi sezeryan yapmak zorunda kaldım normal doğumu çok istememe rağmen bugün 10. Gün kızım 3370 gr 51 cm dünyaya geldi çok şükür sağlıklı ama 10. Gün olmasına rağmen karnımın iç kısımları ciddi ağrılar oluyor gün içerisinde aranızda sezeryan doğum yapıp benzer sıkıntıları yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…