- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.421
Denerler bende 40+5 im deneyeceğiz
Bizim kakamiz henuz acik yesil daha tam sariya gecemedik :)Bize niye eve gelmiyor?:)
Valla normaldir heralde ben de bilmiyorum bazen de çok sıvı oluyo bez emiyo kakayı, kahverengi çiş gibi.
Sonra yine sarı ve pütürlü kaka oluyo ben de anlamadım, kokusuz bi de:)
Ne degisik insanlar var hersey bitti senin gobegin son halin kaldi :)Ayy varua su hamilelegin son zamnlari zaten stresliyim derdim.bna ywtiyor kardesimde kasiniyo fln alerjisi var onada uzuluyorum.bide ustune esimin halasi iki gune bir mesaj atiyo resim at bize son halini zaten.atmisim bi kere foto karnim. burnmda daha ne ikidebir israr ediyosunuz.bn aynaya bakmiyom artik oyle yoruldum.bide onlr icin foto cekcem.agzimdan.kizgin bisey cikcak.diye tutiyorum cevp vermiyorum.bnm gobegimi tum sulale gorcek derdimiz bitti bi o kaldi
M maya2013E="maya2013, post: 41754013, member: 432753"]Evet burada da 3 boyutlu icin 200 dolar istiyorlarburada da 12 ve 20 de ultrason
Garmastan kesinlikle tavsiye edermslm kızlar forumu artık hiç takip edemiyorum.sürekli kızımla uğraşıyorum uykusuzluk yorgunluk beni bitiriyo.saolsunlar ablam annm yardım ediyo.birde benim göğüs uçlarım çok fena ne yapıyosunuz siz yaa bana bir çözümü lan varmı.lansinoh kullanıyorum hiç işe yaramıyo sadece yumuşatıyor.birde karbonat dediler yaptım çok yakıyo.
Evet canım normal yavaş yavaş inecek.. bebek nasıl?Kızlar normal doğum yapan varsa yardımcı olabilir misiniz acaba epizyotomi dikişi kısmı biraz şiş duruyor normal midir ilk günler?
Mrb kızlar...
Doğum yapan annisler..bebisinizin göbek bağı düştü mu dustuyse kaçıncı gün düştü.yahu herkes takmış bi göbeğe 13. Günümüz daha mi dusmedi deyip dduruolar sinirim bozuluyor...
Hadi bakalım geliyor miniğin canımKızlar belime ağrı girmeye başladı aralıklı olarak doğum Sancısı böyle mi başlıyor?
Suni sancıyı 40+2 günken denerlet mi??
Ay inşallah :) Zamanlarını tutmaya başladım karnında sertleşmesi gerekiyormuş sanırım aynı zamanda şimdilik belimde net hissediyorum kasıklara vurmuyor çok fazla.Hadi bakalım geliyor miniğin canım
Oh Allah'a şükür anneme de sordum inanamadım bir de sizlere sorayım dedim korkuyorum walla. Bebişimiz iyi şükürler olsun dombili tosba ilk 2 gün bizi sınadı resmenEvet canım normal yavaş yavaş inecek.. bebek nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?