2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bugün? bende iki gündür ishal ve gaz problemi var. yediğim bşy dokunmuş olamaz çünkü farklı bşy yemedim. acaba doğum yaklaşıyor olabilir mi? nette okudum ishal bazı kadınlarda doğum belirtisi olabiliyormuş. doğum sancıları da gaz sancısı şeklinde hissedilebilirmiş. böyle olan var mı aranızda?

Bugün 12 de yatışım olacak ve sabah 8 de kahverengi epey akıntım başladı halen devam ediyor. Su ve Sancı falan yok. Acaba suni Sancıya gerek kalmadan kendi gelir mi
Insallh cnm acilman mi vardi.ay ne guzel kavusuyosun bizede dua et.seninkide cok.kolay olsun insallh

sevgili hamişler 2 gundur hafif adet sancilarim ve pelviste baski hissi var sizce dogum belirtisimi? cok heyecan yapiyorum :)

Kizlr gunydin.bnm cati muayenesindem sonra.wc ye gittiktem snra yada gun.icinde kasiklarimda belimde sizi gbi agri oluyo yalnci sancimi bunlr.bn tam bilmiyorum.net sekilde sancim nasil gelcek bnm sik sik ve 1_ 2dk mi surck.bnm mesela dun sekize dogru oldu gecti sonra 8.30dan9a kdr yRim saat surdu.bacagima fln vuran bisey yok tabi.yatarknde oluyo sancim.

canim bende ishalim karnimda agriyo bende merak ediyorum dogum belirtisimi diye

Maşallah bebise o zaman canım inşallah hep böyle gider.. benim bebisim bugün 8 günlük oldu :) insallah bekleyenler bebeklerine saglicakla kavusurlar

sevgili hamişler 2 gundur hafif adet sancilarim ve pelviste baski hissi var sizce dogum belirtisimi? cok heyecan yapiyorum :)
Biz seninle ayiyiz cnm bnmde adet sancisi gbi sizi gbi kasigimda belimde var.ama baski yapmiyo artik bnmki anlmdim.iki hfta onceye kdr sanki cikcakti asagidan simdi ewde biraz oturuyorum.ondnmi nedr.baski yok.yuruyuste yarimsaat yapiyorum az ama bir saate cikarmm.lazim

evet ayniyiz tatlim ben baya yuruyorum hareketliyim dogumun kolay gecmesi icin yer falan siliyorum comelerek dogimda acilmayi kolaylastiriyormuş doktorum soyledi .bide sirt agrim cok ne ararsan var :) dogum yakin gibime geliyo bakalim

Galiba herkezde hafif hafif yalanci sancilar basliyor dun bende doguruyorum sandim ama gecdi neyse

ŞAFAK 7

evet ayniyiz tatlim ben baya yuruyorum hareketliyim dogumun kolay gecmesi icin yer falan siliyorum comelerek dogimda acilmayi kolaylastiriyormuş doktorum soyledi .bide sirt agrim cok ne ararsan var :) dogum yakin gibime geliyo bakalim
Bnmde kndi ewimde oyleudim annemin ewi.de oturur oldum.bnde comelme hareketi yapayim artik :) ew 7.katta merdivnle ciksam :) dogururum bnde sanirim.sirta vururmus sancilr sanirum.bnm anladigimda yok pek anca sizi seklinde kasiklarim agriyo :)

kızlar herkese slm ne zamandır ancak gırdım işden ayrıldım 37+2 de dogum yaptım catı muayenesınden sonra kanamam basladı ve acıl doguma alındım kızım 3060 gr dogdu gozume cok kucuk gorunuyo bı cok kısı dogum yapmıs umarım hepınız ıyısınızdır

Bide cnm son gunlerde hafiflik hissediyorum bn sende de oluyormu yani uc hfta once sanki daha agirlsmistim simdi dinc hossediyorum kndimi massalh diyeyim neden.olski :)

Gozun aydin hayrli olsun cnm.sen besledikce toprlar o annesi :) darisi biz bekleyenlere.normlmi oldun seezeryanmi

Gozun aydin hayrli olsun cnm.sen besledikce toprlar o annesi :) darisi biz bekleyenlere.normlmi oldun seezeryanmi
sezeryan canım hıc bısey yokken bı anda adet sancısı gıbı sancım vardı ertesı gun doguma aldılar darısı tum bekleyenlerın basına mustafa bebek dogdumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…