- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.441
1haftalıkken düşmüştü cnm. Meraklanma düşer sizinki de.Benimkilerin biri 1 haftayken düştü diğeri 11 günlükken düştü canm kimseye bakma her bebeğin değişiyor...
Insallh cnm acilman mi vardi.ay ne guzel kavusuyosun bizede dua et.seninkide cok.kolay olsun insallhBugün 12 de yatışım olacak ve sabah 8 de kahverengi epey akıntım başladı halen devam ediyor. Su ve Sancı falan yok. Acaba suni Sancıya gerek kalmadan kendi gelir mi
canim bende ishalim karnimda agriyo bende merak ediyorum dogum belirtisimi diyegünaydın kızlar nasılsınız bugün?bende iki gündür ishal ve gaz problemi var. yediğim bşy dokunmuş olamaz çünkü farklı bşy yemedim. acaba doğum yaklaşıyor olabilir mi? nette okudum ishal bazı kadınlarda doğum belirtisi olabiliyormuş. doğum sancıları da gaz sancısı şeklinde hissedilebilirmiş. böyle olan var mı aranızda?
zaten bunun dışında hiç bi belirtim de yokcanim bende ishalim karnimda agriyo bende merak ediyorum dogum belirtisimi diye
inşallah saglikla kucagimiza aliriz.benim adet sancilarim varzaten bunun dışında hiç bi belirtim de yokhayırlısıyla sağlıkla bi gelseydi kuzucuğum..
Maşallah bebise o zaman canım inşallah hep böyle gider.. benim bebisim bugün 8 günlük oldu :) insallah bekleyenler bebeklerine saglicakla kavusurlarOh Allah'a şükür anneme de sordum inanamadım bir de sizlere sorayım dedim korkuyorum walla. Bebişimiz iyi şükürler olsun dombili tosba ilk 2 gün bizi sınadı resmenşimdi akıllandı uykusu düzene girdi. Allah'ım sizin bebişinizi de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Biz seninle ayiyiz cnm bnmde adet sancisi gbi sizi gbi kasigimda belimde var.ama baski yapmiyo artik bnmki anlmdim.iki hfta onceye kdr sanki cikcakti asagidan simdi ewde biraz oturuyorum.ondnmi nedr.baski yok.yuruyuste yarimsaat yapiyorum az ama bir saate cikarmm.lazimsevgili hamişler 2 gundur hafif adet sancilarim ve pelviste baski hissi var sizce dogum belirtisimi? cok heyecan yapiyorum :)
Açılmada yoktu kanala da inmemişti günümüz 5 gün geçti diye bugün doğum başlatılacak. sanırım bebeğim hissetti kendi gelmek istiyor inşaallahta başarılı olur bu zorlu yolculuktaInsallh cnm acilman mi vardi.ay ne guzel kavusuyosun bizede dua et.seninkide cok.kolay olsun insallh
Insallh cnm.ruyalarima bile giriuo bnmAçılmada yoktu kanala da inmemişti günümüz 5 gün geçti diye bugün doğum başlatılacak. sanırım bebeğim hissetti kendi gelmek istiyor inşaallahta başarılı olur bu zorlu yolculukta
evet ayniyiz tatlim ben baya yuruyorum hareketliyim dogumun kolay gecmesi icin yer falan siliyorum comelerek dogimda acilmayi kolaylastiriyormuş doktorum soyledi .bide sirt agrim cok ne ararsan var :) dogum yakin gibime geliyo bakalimBiz seninle ayiyiz cnm bnmde adet sancisi gbi sizi gbi kasigimda belimde var.ama baski yapmiyo artik bnmki anlmdim.iki hfta onceye kdr sanki cikcakti asagidan simdi ewde biraz oturuyorum.ondnmi nedr.baski yok.yuruyuste yarimsaat yapiyorum az ama bir saate cikarmm.lazim
Bnmde kndi ewimde oyleudim annemin ewi.de oturur oldum.bnde comelme hareketi yapayim artik :) ew 7.katta merdivnle ciksam :) dogururum bnde sanirim.sirta vururmus sancilr sanirum.bnm anladigimda yok pek anca sizi seklinde kasiklarim agriyo :)evet ayniyiz tatlim ben baya yuruyorum hareketliyim dogumun kolay gecmesi icin yer falan siliyorum comelerek dogimda acilmayi kolaylastiriyormuş doktorum soyledi .bide sirt agrim cok ne ararsan var :) dogum yakin gibime geliyo bakalim
Bide cnm son gunlerde hafiflik hissediyorum bn sende de oluyormu yani uc hfta once sanki daha agirlsmistim simdi dinc hossediyorum kndimi massalh diyeyim neden.olski :)evet ayniyiz tatlim ben baya yuruyorum hareketliyim dogumun kolay gecmesi icin yer falan siliyorum comelerek dogimda acilmayi kolaylastiriyormuş doktorum soyledi .bide sirt agrim cok ne ararsan var :) dogum yakin gibime geliyo bakalim
Gozun aydin hayrli olsun cnm.sen besledikce toprlar o annesi :) darisi biz bekleyenlere.normlmi oldun seezeryanmikızlar herkese slm ne zamandır ancak gırdım işden ayrıldım 37+2 de dogum yaptım catı muayenesınden sonra kanamam basladı ve acıl doguma alındım kızım 3060 gr dogdu gozume cok kucuk gorunuyo bı cok kısı dogum yapmıs umarım hepınız ıyısınızdır
sezeryan canım hıc bısey yokken bı anda adet sancısı gıbı sancım vardı ertesı gun doguma aldılar darısı tum bekleyenlerın basına mustafa bebek dogdumuGozun aydin hayrli olsun cnm.sen besledikce toprlar o annesi :) darisi biz bekleyenlere.normlmi oldun seezeryanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?