2015 Temmuz Anneleri

sezeryan canım hıc bısey yokken bı anda adet sancısı gıbı sancım vardı ertesı gun doguma aldılar darısı tum bekleyenlerın basına mustafa bebek dogdumu
Amin cnm.hic haber yok cnm.bi kac kisi daha sordu etiketledi ama ses yoktu en son.bilen varmi bilmiyorum

inşallah saglikla kucagimiza aliriz.benim adet sancilarim var
Bnmde bir haftadr felaket gaz sancim var ama gaz yok..adım atamiyorum tutunca.ishal sayilmam ama duzeni bozuldu iyice.bi de iki gündür ara ara adet sancisi gibi belimle birlikte karnim agriyo sonra geciyo.kizimda bunları yasamamistm galiba ya hic hatrlamiyorum:)

Bana da doktorum geçen hafta perşembe günü 1 hafta 10 gün içinde doğum olabilir bebeğin başı aşağı inmiş dedi. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)

Benm bunlar var, birde idrar yaparken yanma oluyor bu akşam monurol şase içcem ,

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?

Kizlar, gogus ucu catlagi cilesi bitmiyor bende. Siyah poset cay, ayva cekirdegi jeli, lansinoh, saf zeytinyagi, kantaron yagi, e vitamini kapsulu, gogus kalkani, kendi sutumu surmek, memeler fora evde dolasmak.... Bunlarin hicbiri kesin cozumum olmadi.
Bugun oglen esim garmastan pomad almis getirdi. Su an son carem bu, insallah iyi gelir. 1,5 saat once surdum birazdan emziricem, kullanan arkadaslardan ricam, sadece suyla silmek yeterli mi meme ucunu? Sodyum bikarbonatla temizleyin diyor. İlik suya karbonat koyup pamuk batirawrak silsem olur degil mi? Odyum bikarbonat dedigi norkal karbonat degil mi zaten?

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?
Benim oglumda da var canim, o kadar olmasa da. Usumeyle alakasi yok ki onun, burnu tikansa neyse. Ben her gun kaynamis ilimis suya gazli bez batirip hafifce gozunde bekleterek siliyorum capak gordukce.simdi kontrol altinda, gozunun icinde cok oluyordu benimkinin onu da engelliyor.
Bir de kirmizi benekler olustu kafasinda yuzunde yavrumun. O da kendi gececekmis.

Ayy son güne kadar çalışıp izne çıkar çıkmaz doğum mu yaptın canım. Bende korkuyordum. Neyse sağ salim kavuşmuşsun yavruna. Gözün aydın

Allah yardimcin.olsun cnm.guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…