- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.461
Amin cnm.hic haber yok cnm.bi kac kisi daha sordu etiketledi ama ses yoktu en son.bilen varmi bilmiyorumsezeryan canım hıc bısey yokken bı anda adet sancısı gıbı sancım vardı ertesı gun doguma aldılar darısı tum bekleyenlerın basına mustafa bebek dogdumu
Bnmde bir haftadr felaket gaz sancim var ama gaz yok..adım atamiyorum tutunca.ishal sayilmam ama duzeni bozuldu iyice.bi de iki gündür ara ara adet sancisi gibi belimle birlikte karnim agriyo sonra geciyo.kizimda bunları yasamamistm galiba ya hic hatrlamiyorum:)inşallah saglikla kucagimiza aliriz.benim adet sancilarim var
1 haftaya kadar kac kez yikadiniz bebisi1haftalıkken düşmüştü cnm. Meraklanma düşer sizinki de.
Cok is yaoasim fln var burda ama bu sefer bebegim yorulur bisey olur diye oturuyom :) annm bayram temizligi yapcak kadina yardim edeyim iki faydam.olsun :)Doğum yaklastikca enerji fazlaligi hissedebilirsinz diyordu takvimde ondandr o canm)
Benm bunlar var, birde idrar yaparken yanma oluyorMerhaba arkadaşlar ,herkese hayırlı kandiller doğum yapanların bebişlerine uzun uzun ömürler dilerim ,bekleyenler de inş sağsağlim kucaklarına alırlar. 3 temmuz da 37+0 da mecburi sezeryan yapmak zorunda kaldım normal doğumu çok istememe rağmen bugün 10. Gün kızım 3370 gr 51 cm dünyaya geldi çok şükür sağlıklı ama 10. Gün olmasına rağmen karnımın iç kısımları ciddi ağrılar oluyor gün içerisinde aranızda sezeryan doğum yapıp benzer sıkıntıları yaşayan var mı
Bugün 12 de yatışım olacak ve sabah 8 de kahverengi epey akıntım başladı halen devam ediyor. Su ve Sancı falan yok. Acaba suni Sancıya gerek kalmadan kendi gelir mi
Ne için o canım?benimkisi bir haftalık daha doktora da götürmedik tek sağlık ocağı topuk kanı için. Allah yavruları korusun esirgesinkızlar doktorum bebiş için zinco damla verdi. size de verdi mi kullanan var mı aranızda?
Bana bebek hemşiresi göbeği düşene kadar bir kez yıkayabilirsin demişti ben bir kez yıkadım gobeğimiz de 5.gün düştü1 haftaya kadar kac kez yikadiniz bebisi
Benim oglumda da var canim, o kadar olmasa da. Usumeyle alakasi yok ki onun, burnu tikansa neyse. Ben her gun kaynamis ilimis suya gazli bez batirip hafifce gozunde bekleterek siliyorum capak gordukce.simdi kontrol altinda, gozunun icinde cok oluyordu benimkinin onu da engelliyor.Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?
kızlar herkese slm ne zamandır ancak gırdım işden ayrıldım 37+2 de dogum yaptım catı muayenesınden sonra kanamam basladı ve acıl doguma alındım kızım 3060 gr dogdu gozume cok kucuk gorunuyo bı cok kısı dogum yapmıs umarım hepınız ıyısınızdır
Aaa tarihler ayni gözüküyorBana da doktorum geçen hafta perşembe günü 1 hafta 10 gün içinde doğum olabilir bebeğin başı aşağı inmiş dedi. Bakalım hayırlısı beklemedeyim :)
Ben kizimda kullanmistim.guzel bi damla.kızlar doktorum bebiş için zinco damla verdi. size de verdi mi kullanan var mı aranızda?
Allah yardimcin.olsun cnm.guzel haberlerini bekliyoruz.Bize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Simdiden sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?