- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.481
Cnm hadi hayirlisi kolayca saglikla al bebegini kucağına ayyhhh ne kadar guzel yaaa....bizde onu opuyorz simdidenBize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Simdiden sizi:)
evt canım güçlüyüm şükür ama çok krkuttu dr ne bilim ya doğumda bişey olursa bize allah korusun kendimş suçlarım sonra kafam çok karışık bilmiyorum ne yaplayım sezeryan derse diretmelimiyim.Canim ben hicbir sorun yokken sezeryan oldum cunku panigim daha yatisim yapilirken yanimda kizin damarini patlattilar diye korkudan bayildim boyle de zayif bir yapim var guclusun sen bence normal yapmaya calis
amin canım sglhadı bakalım haftaya ınsallah guzel haberler alırsın once sonra da kucagına bebısı alırsın ınsallahhhh :)
Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?
Bize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Canım erkek benim bebiş. Seninki?Aaa tarihler ayni gözüküyorkiz mi erkek mi bebisin.hadi hayrlisi insallh.
Canim bana da arkadas dediki eger kafasi usurse gozu capaklanabilirmis sutunle gozunu silSlm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?
Bize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Merhaba arkadaşlar ,herkese hayırlı kandiller doğum yapanların bebişlerine uzun uzun ömürler dilerim ,bekleyenler de inş sağsağlim kucaklarına alırlar. 3 temmuz da 37+0 da mecburi sezeryan yapmak zorunda kaldım normal doğumu çok istememe rağmen bugün 10. Gün kızım 3370 gr 51 cm dünyaya geldi çok şükür sağlıklı ama 10. Gün olmasına rağmen karnımın iç kısımları ciddi ağrılar oluyor gün içerisinde aranızda sezeryan doğum yapıp benzer sıkıntıları yaşayan var mı
1haftalıkken düşmüştü cnm. Meraklanma düşer sizinki de.
Anne sütü damlatsana canım ,ben damlattım iyi geldi,Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?
gaz içinmiş canım.bizimki 11 günlük oldu Allaha şükür hormon tahlilleri falan yapıldıNe için o canım?benimkisi bir haftalık daha doktora da götürmedik tek sağlık ocağı topuk kanı için. Allah yavruları korusun esirgesin
Allah yardimcin olsun canim, hayirlisiyla kucagina al insallah.Bize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Kızlar merhabaa Dr.dan geliyorum yarın sabah suni sancı verilecek öğlene kadar olmazsa sezeryan a alacak beni suni sancı nasıl çok mu kötü herkes ay nasıl çekilen diyor psikolojik olarak cöktüm resmen
Simdi ben bu cocugumu uyandiramiyorum canim napayim yaaa az emiyo kendiliginden gazini cikartiyor diliyle geri itiyor sonra uyuyakaliyor ama az emiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?