2015 Temmuz Anneleri

Cnm hadi hayirlisi kolayca saglikla al bebegini kucağına ayyhhh ne kadar guzel yaaa....bizde onu opuyorz simdiden

Canim ben hicbir sorun yokken sezeryan oldum cunku panigim daha yatisim yapilirken yanimda kizin damarini patlattilar diye korkudan bayildim boyle de zayif bir yapim var guclusun sen bence normal yapmaya calis
evt canım güçlüyüm şükür ama çok krkuttu dr ne bilim ya doğumda bişey olursa bize allah korusun kendimş suçlarım sonra kafam çok karışık bilmiyorum ne yaplayım sezeryan derse diretmelimiyim.

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yae benm oglanin gozunde capak var tek gozu kapanyr artk okdr cok doktora gtrdm damla verdi neden olmstr acaba kv usudu dio alakasi var mi acaba?

İyiyiz canım. Kaynamış soğumuş suyla burundan başlayıp dışarıya doğru sil. Alerjiktir belki

Günaydıın. Hadi bakalım geliyor isimsiz prenses. çok kolay bi doğum olsun inşallah. Tam da kadir gecesine denk gelmiş. Bugün hem lohusa olacaksın hem kadir gecesi. Bol bol dua et

canım Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kucağına al kızını...hadi bakalım 4 kişilik bi aile olmak çoookk güzel darısı sana

Hayırlı olsun canm bende 12 gün oldu doğum. İlk 1 hafta çok kötüydü öksüremiyordum bile ama geçti çok şükür seninde geçer inşallah merak etme...

Kızlar hamilelikte başlayan ve hala devam eden mide kramplarım var. Önerisi olan var mı? Mideme bıçaklar giriyo. Bir de gaz sorunum var rezene çayı ve kimyon işe yaramıyo malesef

Selam kızlar 38+4 deyim.Sanki karnımda bir hafiflik var bebeğimin de hareketleri azaldı gibi sizce bu durum normal mi? Acaba aşağı mı inmeye başladı bebiş?

Ne güzel, kavuşmanıza saatler kalmış, kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

Allah yardimcin olsun canim, hayirlisiyla kucagina al insallah.
Dualarim seninle.

Kızlar merhabaa Dr.dan geliyorum yarın sabah suni sancı verilecek öğlene kadar olmazsa sezeryan a alacak beni suni sancı nasıl çok mu kötü herkes ay nasıl çekilen diyor psikolojik olarak cöktüm resmen

Kızlar merhabaa Dr.dan geliyorum yarın sabah suni sancı verilecek öğlene kadar olmazsa sezeryan a alacak beni suni sancı nasıl çok mu kötü herkes ay nasıl çekilen diyor psikolojik olarak cöktüm resmen

Bende çarşamba alıcam hiç sancım olmadı bu gune kadarnasıl bişey tahmin bile yürüyemiyorum ama korkmuyorumda şimdilik

Simdi ben bu cocugumu uyandiramiyorum canim napayim yaaa az emiyo kendiliginden gazini cikartiyor diliyle geri itiyor sonra uyuyakaliyor ama az emiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…