2015 Temmuz Anneleri

Bende aynı durumdayım başından beri bir türlü normal doğum yapabileceğime inanmadım. Bizim de 20 sinde sezaryen günümüz var, 39+1 oluyorum bende.. Son 6 yı sayıyoruz yani ikimizde

inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. yalnız olmadığıma sevindim çünkü bu kararı vermekte çok zor oldu benim için.

bi anlayabilsem doğum yapacağım hastaneyle aramda 1 buçuk saat var nerdeyse o kadar zorladılar ki muayenede yürüyemiyorum tuvaletimi yapmam zaten çok korkutuyo heran bişey olcak gibi sancı giriyo
Allaha emanet cnm insallh sorunsuz bi sekikde dogum yaprsin.valla oyle sinirlari zorluyorlarki Allah yardim etsin hepimize

merhaba arkadaslar bugun benim de kontrolum vardi. benim plasentamda kireclenme var yaklasik 1 aydir karni gelismiyor kafasi 40. haftada. ve suyu cok bol degil. o yuzden doktor carsamba gunu alalim diyor. yrn nst ye baglanacagim ve insallah cars gunu hayirlisiyla genel anestezi sezeryan olacagim. allahim biliyor korkmuyor degilim. bana da dualarinizi eksik etmeyin nolur. allah tum hamileleri kurtarsin insallah. hepinizi opuyorum.

inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. yalnız olmadığıma sevindim çünkü bu kararı vermekte çok zor oldu benim için.
Benim içinde öyle oldu sanki sezaryeni seçince bebişim için birşeyleri eksik yapmış gibi hissediyordum ama sonradan düşündümki doğum ve doğum sonrası psikolojim bebeğim için daha önemli. O yuzden benim için en doğrusunun bu olduğuna karar verdim. Senin de doğumun kolayca olur inş, sağlıkla kucaklarsın bebişini

Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Insallh kokaylikla saglikla alirsin cnm kucagina.ya bnm bebeginde karni geriden.gelmeye basladida doktr bisey demiyo ama kilo aliyo gozukuyo seninde mi oyle.

aynen sana katiliyoeum icime bir turlu sinmeyen bir dogum seklini bir turlu kabul edemedi bunyem

Insallh kokaylikla saglikla alirsin cnm kucagina.ya bnm bebeginde karni geriden.gelmeye basladida doktr bisey demiyo ama kilo aliyo gozukuyo seninde mi oyle.
amin canim sagolasin cumlemize. 4 gunde hic kilo almamis canim.ondan once 1 haftada 300 gr almisti. yani a
iyor ama az aliyor disarda buyusun dedi.

amin canim sagolasin cumlemize. 4 gunde hic kilo almamis canim.ondan once 1 haftada 300 gr almisti. yani a
iyor ama az aliyor disarda buyusun dedi.
Anldim cnm bn simdi hftalik gidiyorum o zmn.bakiyor hep guya 200 gr almis gozukuyor.bnm hep.haftasiyla uyumluydu karni 35inci hftada dikkatimi cekti geri iki hfta 37de gittim gene oyle moralim bozuldu beslnmiyomu diye doktr hic bisey demedi.

Anldim cnm bn simdi hftalik gidiyorum o zmn.bakiyor hep guya 200 gr almis gozukuyor.bnm hep.haftasiyla uyumluydu karni 35inci hftada dikkatimi cekti geri iki hfta 37de gittim gene oyle moralim bozuldu beslnmiyomu diye doktr hic bisey demedi.
canim iste bir zaman sonra plasentanin vadesi doluyor ve bebegi cok beslememeye basliyor bence korkacak bir sey yok. kireclenme 20li haftalarda baslasaydi o zaman sikinti bence. allah korusun oyle bisey olmadi bebeklerimiz premature sinirini asti. yani dogarsa sikinti olmaz

Insallh cnm.tek dilegimoz saglicakla dogsunlr insallh.hos bm duyuyorum mesela 41 hftada 2700 fln doguyo bebekler bizim burdada var demkki hfta ilerlesede cok.kiloda almaya biliyor.Allahim su mibarek gunde bevislerimize saglicakla kavusmayi nasip etsin.

aminnnnn

forumda bir sey okudum bir kadin beklemis plasenta kireclenmesine ragmen 40. hafta bitene kadar beklemis sezeryan olmamis. diyirdu ki keske beklemeseydim disarda kilo alirdi bebegim diyor. bence hakli.

aminnnnn

forumda bir sey okudum bir kadin beklemis plasenta kireclenmesine ragmen 40. hafta bitene kadar beklemis sezeryan olmamis. diyirdu ki keske beklemeseydim disarda kilo alirdi bebegim diyor. bence hakli.
Bna doktr kirecleme fln var demedi hic.bn ultrasyon kagidinda gordum sormdimda acikcasi o bisey demeyince zaten ewe gelince dikkatimi cekti hftaya bi sorayim.o zmna kdr 300 gr fln almasi lazim.ins.besleniyordur ya neden.kireclniyoki plesanta ne sebep oluyomus hic bilmiyorum

aaa sen nasil anladin kireclenme oldugunu ultrason kagidinda mi yaziyo

TE="yekruye, post: 41775955, member: 541184"]Bna doktr kirecleme fln var demedi hic.bn ultrasyon kagidinda gordum sormdimda acikcasi o bisey demeyince zaten ewe gelince dikkatimi cekti hftaya bi sorayim.o zmna kdr 300 gr fln almasi lazim.ins.besleniyordur ya neden.kireclniyoki plesanta ne sebep oluyomus hic bilmiyorum[/QUOTE]
yekruye Cnm bnm dr da dedi plesanta kireçlenmesi var diye ama son haftalarda gayet normalmis. Plesentada ömrünün sonuna geliyor nihayetinde ve yaşlanıyor. Bi alan vardi temiz olan " Burası bebeğin gelişimi için yeterli." dedi dr. Önemli olan
bebisin kilo alması ve plasentanın tamamiyle işlevini yitirmemiş olması

Doğum yapan annişler. Bebeğinizi hasta olmasin diye klimadan nasıl koruyorsunuz? Gece yanınızda yatarken klima açmıyor musunuz? Yada siz bu yakıcı sicaklardan nasıl korunuyorsunuz? Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali iki ucu pis değnek. Doğum yapmadan daha bastı şimdiden ne yapcam sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…