2015 Temmuz Anneleri

dududada Hiç korkma cnm. Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksin bebeğine. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Canm klimayı hiç tavsiye etmem havayı kurutuyor , bırak klimayı biz ceryan yapacak diye tek taraf kapı açıyoruz yanıyoruz ama ne yapalım her şey onlar için...

@73selin73OTE="73selin73, post: 41776814, member: 651154"]Canm klimayı hiç tavsiye etmem havayı kurutuyor , bırak klimayı biz ceryan yapacak diye tek taraf kapı açıyoruz yanıyoruz ama ne yapalım her şey onlar için...[/QUOTE]
73selin73 Ben zaten normalde de Yangın Ayşe yimdir. Bu hamilelikte hepten yangın oldum. Nasıl dayancaz bebis doğunca napcaz bilmiyorum. Allah yardım etsin

Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!

Kizlar ben bugun kontrole gittim 39+5 dim.alttan muayene oldum 3 cm acilmam varmis
ama ne agri.ne sanci hic bisey yok doktorum yarin nobetci.sabah 6 da yatisim yapilicak insallah minik kizimi kucagima alicam.kendi sancim olmazsa suniyle..az once nisanimda geldi kendi sancimla dogururum insallah dualarinizi eksik etmeyin mubarek gunde.

Kızlar uyumayan varmı? Az önce lavaboya gittigimde peceteye cok az sürüntü gb kan geldi .az kesilen bi yeri silersiniz öyle bisey . Kesilen felan biyerimde yok .nişanmıdır bu kadar az olurmu ? Cok cok halsizim de

Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah.. prenses eee maşallah rabbim sağlık sıhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı saglicakla kucağına alirsin insallah
Kızlar uyumayan varmı? Az önce lavaboya gittigimde peceteye cok az sürüntü gb kan geldi .az kesilen bi yeri silersiniz öyle bisey . Kesilen felan biyerimde yok .nişanmıdır bu kadar az olurmu ? Cok cok halsizim de
Evet nişan canım hadi hayırlısı saglicakla gelsin bebis

O kadar az olurmu canım ? Nisan yani dimi inanamadım

Bnmde kndi ewimde oyleudim annemin ewi.de oturur oldum.bnde comelme hareketi yapayim artik :) ew 7.katta merdivnle ciksam :) dogururum bnde sanirim.sirta vururmus sancilr sanirum.bnm anladigimda yok pek anca sizi seklinde kasiklarim agriyo :)
7ci kata nerdivenle ciksan kesin akşama dogurursun :)

benimde o tarz agrilarim var kasiklarda dolgunluk hissediyorum

gozun aydin canim darsi ben ve bbenim gibi bekleyen herkesin başina bizde bebegini opuyoruz :)

nişanin gelmiş hadi Allahbi avazda kurtarsin

ne guzel gozun aydin canim darisi başimiza inşallah

aaa sen nasil anladin kireclenme oldugunu ultrason kagidinda mi yaziyo
Yok cnm bn kireclnme oldugunu anlamadimda sadece degerlerin digerleri norml yada uc dort gun oynuyor .baktim karin gelisimi geri iki hfta once duzelir dedim snra bi snraki kontrolde gene ayni.doktr onmser diye dusundum ne bilim sormadim hftaya kesin sorarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…