- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.541
merhaba arkadaslar bugun benim de kontrolum vardi. benim plasentamda kireclenme var yaklasik 1 aydir karni gelismiyor kafasi 40. haftada. ve suyu cok bol degil. o yuzden doktor carsamba gunu alalim diyor. yrn nst ye baglanacagim ve insallah cars gunu hayirlisiyla genel anestezi sezeryan olacagim. allahim biliyor korkmuyor degilim. bana da dualarinizi eksik etmeyin nolur. allah tum hamileleri kurtarsin insallah. hepinizi opuyorum.
allah razi olsun aminnnnn cumlemizedududada Hiç korkma cnm. Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksin bebeğine. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Doğum yapan annişler. Bebeğinizi hasta olmasin diye klimadan nasıl koruyorsunuz? Gece yanınızda yatarken klima açmıyor musunuz? Yada siz bu yakıcı sicaklardan nasıl korunuyorsunuz? Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali iki ucu pis değnek. Doğum yapmadan daha bastı şimdiden ne yapcam sıkıntısı
Ben de... Doktor Bayram bitimi günün doluyor deyip yolladı bugün daha hala alttan muayene etmediHala doğurmadımmm
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah.. prenses eee maşallah rabbim sağlık sıhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
Hadi hayırlısı saglicakla kucağına alirsin insallahKizlar ben bugun kontrole gittim 39+5 dim.alttan muayene oldum 3 cm acilmam varmis
ama ne agri.ne sanci hic bisey yokdoktorum yarin nobetci.sabah 6 da yatisim yapilicak insallah minik kizimi kucagima alicam.kendi sancim olmazsa suniyle..az once nisanimda geldi kendi sancimla dogururum insallah dualarinizi eksik etmeyin mubarek gunde.
Evet nişan canım hadi hayırlısı saglicakla gelsin bebisKızlar uyumayan varmı? Az önce lavaboya gittigimde peceteye cok az sürüntü gb kan geldi .az kesilen bi yeri silersiniz öyle bisey . Kesilen felan biyerimde yok .nişanmıdır bu kadar az olurmu ? Cok cok halsizim de
Senin bebeğinin keyfi yerinde biraz daha kalmak istiyor anlaşılan :)Hala doğurmadımmm
Gozun aydin canım allah anneli babalı buyutsun inşallah.. prenses eee maşallah rabbim sağlık sıhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı saglicakla kucağına alirsin insallah
Evet nişan canım hadi hayırlısı saglicakla gelsin bebis
yok kuzum ne hafifliyi baya bi agirlastim hatta 18 kilo alinca olucak artik :/Bide cnm son gunlerde hafiflik hissediyorum bn sende de oluyormu yani uc hfta once sanki daha agirlsmistim simdi dinc hossediyorum kndimi massalh diyeyim neden.olski :)
7ci kata nerdivenle ciksan kesin akşama dogurursun :)Bnmde kndi ewimde oyleudim annemin ewi.de oturur oldum.bnde comelme hareketi yapayim artik :) ew 7.katta merdivnle ciksam :) dogururum bnde sanirim.sirta vururmus sancilr sanirum.bnm anladigimda yok pek anca sizi seklinde kasiklarim agriyo :)
benimde o tarz agrilarim var kasiklarda dolgunluk hissediyorumBnmde bir haftadr felaket gaz sancim var ama gaz yok..adım atamiyorum tutunca.ishal sayilmam ama duzeni bozuldu iyice.bi de iki gündür ara ara adet sancisi gibi belimle birlikte karnim agriyo sonra geciyo.kizimda bunları yasamamistm galiba ya hic hatrlamiyorum:)
gozun aydin canim darsi ben ve bbenim gibi bekleyen herkesin başina bizde bebegini opuyoruz :)Kizlaaaaaaar, ben dogurdum:):) hersey yolunda gitti. Sari sekerim sari sacli sari kasli kirpikli bisey:):) agrim sizim yok simdilik . Bebegim memeye yapisti hemen keyfi yerinde. Hepinizin dualari icin cok tesekkur ederim. Kadir gecesinde logusa olarak hepiniz icin dua edecegim. Bu arada kizim 3850 gr 54 cm dogdu:) kooocaman bisey cikti supriz yumurtadan!!!!:) mutlulugumu kelimelerle anlatamiyorum, icim icime sigmiyor:) hepinizi kocaman operiz teyzeleri!!!!
nişanin gelmiş hadi Allahbi avazda kurtarsinKızlar uyumayan varmı? Az önce lavaboya gittigimde peceteye cok az sürüntü gb kan geldi .az kesilen bi yeri silersiniz öyle bisey . Kesilen felan biyerimde yok .nişanmıdır bu kadar az olurmu ? Cok cok halsizim de
ne guzel gozun aydin canim darisi başimiza inşallahSelam kızlar bizde suni sancıyla normal doğurduk Şükürler olsun oğlusum Doğdu çok çektirse de okadar guzel ki maşallah 3 kilo 100 gram doğduk herşey yolunda sadece ben bitik vaziyetteyim yırtılma oldu azcık onu diktiler. Darısı tüm bekleyenlerin başına Sağlıcakla inşallah.
Yok cnm bn kireclnme oldugunu anlamadimda sadece degerlerin digerleri norml yada uc dort gun oynuyor .baktim karin gelisimi geri iki hfta once duzelir dedim snra bi snraki kontrolde gene ayni.doktr onmser diye dusundum ne bilim sormadim hftaya kesin sorarim.aaa sen nasil anladin kireclenme oldugunu ultrason kagidinda mi yaziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?