- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #61.501
@Nefesinannesi canım naptın varmı bi gelişme bugun ben doktordaydım inmiş kanala dedi böğürtlen çayının faydası olmuş diye düşündüm krndi kendime
Kizlar kadir gecemiz mubarek.olsun..insallh bizkerde saglicakla aliriz kucagimiza bebeklerimizi..dogumlarimizda kolay olur..Allah herkese saglik sihhatt versin..
Aynisi bnde de var cnm.atlasam ziplasam yeri sanki.dogum yaklastikca kimi hafiflermis kimi agirlasrmis.esimde diyo bu ara et yiyosun enerji oluyo herhlde diye :)senin norml mi olcak dogumun Allah izin verirseSelam kızlar 38+4 deyim.Sanki karnımda bir hafiflik var bebeğimin de hareketleri azaldı gibi sizce bu durum normal mi? Acaba aşağı mı inmeye başladı bebiş?
anladım CNm mühim değilmiş bizimde sanırım gaz sorunumuz vargaz içinmiş canım.bizimki 11 günlük oldu Allaha şükür hormon tahlilleri falan yapıldı
Merhaba annecikler hepinizin kandilş mübarek dualarınız kabul olsun inşalla. Bebeğim kanala inmemiş ancak 3 cm açılmam var. Çarş suni alıcam ama o zamana kalmak istemiyorum bana dua edin doğurayım şu mübarek gecedeeeee :)
Canım bayadır gözükmüyordun hoşgeldin tekrardan :) seninde mübarek olsun inşallah bebişin istediğin zaman istediğin şekilde gelsin..Merhaba annecikler hepinizin kandilş mübarek dualarınız kabul olsun inşalla. Bebeğim kanala inmemiş ancak 3 cm açılmam var. Çarş suni alıcam ama o zamana kalmak istemiyorum bana dua edin doğurayım şu mübarek gecedeeeee :)
Bize Gunaydin kizlar size de tunaydin!!!! Inaniomaz bir enerji ile uyandim. Doguma hazirim! Bu hayirli gunde kizimi kucagima almama 5.5 saat kaldi. Coooooook ama cok heyecanliyim:) dualarinizi bizlerden eksik etmeyin teyzeleri!!!! Opuyor kizim
Simdiden sizi:)
Cnm gidecegin hast.yokmu bn anlmadim muayene oldugun doktorun nerdeyse oraya gitsen dogum yaptirmiyormu orasi.gene bakrlardi.insallh skntsz atlatrsin canim.Selam hanımlar sabah dediğim gibi kontrole gittim çatı muayenesi yapıldı bişey yok denildi yolda kanamam başladı tekrar gittim 1 cm açılmam olmuş eve git dediler başka hastaneye gittim açolmamın 2 cm olduğunu doğumun başladığını söyledi nst de 10 dk da bir sancım geliyor orsda doğumhane dolduğu için başka hastaneye gönderdi bugün doğumunu yapardın dediler orasıda evime yoll asdı şuan evdeyim duş aldım uzqnıyorum ama sancımda var napıcam bilmiyorum
Takip olduğum hastanede doğum olmadığı için başka hastaneye gittim ama ağrılarım var anlamıyorum nasıl eve gönderdilerCnm gidecegin hast.yokmu bn anlmadim muayene oldugun doktorun nerdeyse oraya gitsen dogum yaptirmiyormu orasi.gene bakrlardi.insallh skntsz atlatrsin canim.
Bende aynı durumdayım başından beri bir türlü normal doğum yapabileceğime inanmadım. Bizim de 20 sinde sezaryen günümüz var, 39+1 oluyorum bende.. Son 6 yı sayıyoruz yani ikimizdedoğum yapan annelerin gözü aydın. bizde 20 temmuza sezeryan için gün aldık. tam 39 bitiyor o gün. 9 aydır normal doğuma kendimi hiç ikna edemediğimden doktorum ısrarı bıraktı. inş doğru karar vermişimdir hayırlısı ile kavuşurum yavruma. zaten hiç sancım açılmam yok ailenin bütün kadınları 41 haftaı geçtiği için risk almak istemedim
Kızlar bebeğimde sarılık var, ne küveze yaptırmalarını ne de ek gıda ver demelerini istemiyorm.saatlerce meme balındayım sütümde var
Allah allah sanci olan insani duzenliyse bide niye gonderirlerki.nolmasini bekliyolr ewde kndi kndine dogurmanimi tobe yarabnim.Takip olduğum hastanede doğum olmadığı için başka hastaneye gittim ama ağrılarım var anlamıyorum nasıl eve gönderdiler
Allah allah sanci olan insani duzenliyse bide niye gonderirlerki.nolmasini bekliyolr ewde kndi kndine dogurmanimi tobe yarabnim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?