2015 Temmuz Anneleri

Slm kızlar ben bugun doktora gittim acilmam daha 1cm. Sancım cıkmadı. Heryerim kaşınıyo dermatolijeye gozuktm kortizonlu krem verdi. Kullanan warmi kortizonlu krem

Selam kızlar 38+4 deyim.Sanki karnımda bir hafiflik var bebeğimin de hareketleri azaldı gibi sizce bu durum normal mi? Acaba aşağı mı inmeye başladı bebiş?
Aynisi bnde de var cnm.atlasam ziplasam yeri sanki.dogum yaklastikca kimi hafiflermis kimi agirlasrmis.esimde diyo bu ara et yiyosun enerji oluyo herhlde diye :)senin norml mi olcak dogumun Allah izin verirse

Kızlar bebeğimde sarılık var, ne küveze yaptırmalarını ne de ek gıda ver demelerini istemiyorm. saatlerce meme balındayım sütümde var

Doğum yapan tecrübeli anneler
Hastane çantanızda neler vardı
Hem anne hem bebiş için neler hazırlamalıyım
Resim olan varsa paylaşabilir mi

Canım bayadır gözükmüyordun hoşgeldin tekrardan :) seninde mübarek olsun inşallah bebişin istediğin zaman istediğin şekilde gelsin..
M maya2013 canım doğumunu yaptın mı? Umarım herşey istediğin gibi olmuştur, toparlanma haberlerini bekliyoruzzz

M maya2013 Sağlıklı doğumların olsun inş. Mübarek Kadir Gecesinde oldu doğumun. Ne mutlu size Sen çok iyi bir anne olacaksın. Her iki evladına da fazlasıyla yeteceksin. Hiç tereddütun olmasın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

Selam hanımlar sabah dediğim gibi kontrole gittim çatı muayenesi yapıldı bişey yok denildi yolda kanamam başladı tekrar gittim 1 cm açılmam olmuş eve git dediler başka hastaneye gittim açolmamın 2 cm olduğunu doğumun başladığını söyledi nst de 10 dk da bir sancım geliyor orsda doğumhane dolduğu için başka hastaneye gönderdi bugün doğumunu yapardın dediler orasıda evime yoll asdı şuan evdeyim duş aldım uzqnıyorum ama sancımda var napıcam bilmiyorum

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Rabbim bu gecenin feyzinden istifade edenlerden eylesin, Doğum yapmış annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat versin, Doğumu bekleyenlere sağlıkla kolaylıkla doğum yapabilmeyi bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin..günü geldiği halde hala doğum yapamamış beklemekten yorulmuş anne adaylarına da Rabbim bu gece hayırlısıyla istedikleri gibi doğum yapabilmeyi nasip etsin..amin..:)

Cnm gidecegin hast.yokmu bn anlmadim muayene oldugun doktorun nerdeyse oraya gitsen dogum yaptirmiyormu orasi.gene bakrlardi.insallh skntsz atlatrsin canim.

Cnm gidecegin hast.yokmu bn anlmadim muayene oldugun doktorun nerdeyse oraya gitsen dogum yaptirmiyormu orasi.gene bakrlardi.insallh skntsz atlatrsin canim.
Takip olduğum hastanede doğum olmadığı için başka hastaneye gittim ama ağrılarım var anlamıyorum nasıl eve gönderdiler

doğum yapan annelerin gözü aydın. bizde 20 temmuza sezeryan için gün aldık. tam 39 bitiyor o gün. 9 aydır normal doğuma kendimi hiç ikna edemediğimden doktorum ısrarı bıraktı. inş doğru karar vermişimdir hayırlısı ile kavuşurum yavruma. zaten hiç sancım açılmam yok ailenin bütün kadınları 41 haftaı geçtiği için risk almak istemedim

Bende aynı durumdayım başından beri bir türlü normal doğum yapabileceğime inanmadım. Bizim de 20 sinde sezaryen günümüz var, 39+1 oluyorum bende.. Son 6 yı sayıyoruz yani ikimizde

Kızlar bebeğimde sarılık var, ne küveze yaptırmalarını ne de ek gıda ver demelerini istemiyorm. saatlerce meme balındayım sütümde var

Geçmiş olsun canım. Sütün varsa bol bol emzir. İnşallah bi sonraki tahlilde düşmüş olur değer

Allah allah sanci olan insani duzenliyse bide niye gonderirlerki.nolmasini bekliyolr ewde kndi kndine dogurmanimi tobe yarabnim.

bi anlayabilsem doğum yapacağım hastaneyle aramda 1 buçuk saat var nerdeyse o kadar zorladılar ki muayenede yürüyemiyorum tuvaletimi yapmam zaten çok korkutuyo heran bişey olcak gibi sancı giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…