- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.581
Kizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum
Canim benim gittigim doktora da cok sezeryanci diyorlardi. Ama israrla normal dogum yaptirdi bana, ne dediysem ikna olmadi, hatta o beni ikna etti normale. İyi ki de oyle olmus.Kizlar ya ark.konustum moralimi bozdu ya.bnm gittigim dojtora ters kadin diyor norml dogumda ikinamayinca kiziyomus.sezeryanda iyiymis.bide bebejte sknti var deyip bebsgi kuveze aliyolrmismoralim bozuldu ya hadi bnde de sknti olursa diye bn zaten arastrip gelmistim ama oda oyle deyince su son zmn moralim bozuldu
Bizimki de iki gundur oyle, care emzik :)) ama bazen o da ise yaramiyorKizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum
Aynn canim.Bn memnunum simdilik bi gecm hfts bebek zayif bedenine gore fln dedidd zaten 3 u gecmis.takmiyorum onuda.arkadasom sagolsun iste korkuttu. zatem son bi hftam nasil olck dusunuyorym.esimde kizdi moralini bozma fln diye hep boyle yapiyolr fln dedi.napalim ins.sagliklica kolayca dogururum.doktorlar değilmi hep aynı sen güzel rahat bir doğum yapacağına inan yeter onların istedikleri gibi olursan çok iyiler ama aksine gidersen ters olurlar benim doktorumada aynı şeyi dediler ama ben doğum esnasında çok çırpındım durmadan ıkındım dediklerini yaptım haep aferin bile aldım yani etraf değilmi hep korkuturlar bebeğini düşün sen :)
Aynn canim.Bn memnunum simdilik bi gecm hfts bebek zayif bedenine gore fln dedidd zaten 3 u gecmis.takmiyorum onuda.arkadasom sagolsun iste korkuttu. zatem son bi hftam nasil olck dusunuyorym.esimde kizdi moralini bozma fln diye hep boyle yapiyolr fln dedi.napalim ins.sagliklica kolayca dogururum.
Haklisin cnm.aslinda bnm doktrda dedi bna kndini.norml doguma hazrliyosun bol su ic yuruyus yap fln dedi.halada diyor.insallhda bnde kndimi hep hayrlisiyla kolay dogum yaoarim moduna sokmaya calisiyorum.nettede cok.bakip geldim herkes memnun seyler yazmis.tersleyede biliyo tabi.norml dogum sayisi fazla diye tesekkur belgesi fln.almis.arkadasi. dedigine gorede norml dogurtturamiyomus .ins.bnm kozimda gununu gecrmeden sagliklica gelirde.biter su stresimCanim benim gittigim doktora da cok sezeryanci diyorlardi. Ama israrla normal dogum yaptirdi bana, ne dediysem ikna olmadi, hatta o beni ikna etti normale. İyi ki de oyle olmus.
Yani her doktor icin birileri olumsuz sey soylerken birileri olumlu seyler soyler. Bebegin kuvoze girmesi gerekmiyorsa alacagini sanmiyorum oraya, bunun mantikli bi aciklamasi yok ki, niye yapsin boyle bi seyi, hastanede tutmak icin mi? Oyle olsa her dogum yapanin bebegini koyar, kuvoz kalmaz:)
Bence icini ferah tut, doguma kadar ben de doktorumdan bizzat hic memnun degildim. Ayrintili organ taramasi yapmaya gerek gormuyor, muayenelerde hic konusmuyor, hemen baska hastayi aliyor icerri soracagini da soramiyorsun diye. Bi de oxel hastane. Ama dogumdan itibaren hastane de dr da ilginc bi sekilde cok ilgili oldu:)
Sen simdiden onun bunun dedigiyle canini sikma hic, herkes farkli yasiyor bu sureci ve herkesi memnun etmek de zor. Moralini bozma sakin, bol bol lazim olacak dogumdan sonra :)
Gozun aydin cnm.suyunun bittigini hast.mi fark ettiler.saglickla buyut bebegini :)Spinal sezeryan oldum kizlar. Hic sanci gelmedi suyumda bitti doktor hemen sezeryana aldi. Bebisim yanimda simdi. 3500 gr 50 cm maşallah. Allahıma şükürler olsun
Haklisin cnm.aslinda bnm doktrda dedi bna kndini.norml doguma hazrliyosun bol su ic yuruyus yap fln dedi.halada diyor.insallhda bnde kndimi hep hayrlisiyla kolay dogum yaoarim moduna sokmaya calisiyorum.nettede cok.bakip geldim herkes memnun seyler yazmis.tersleyede biliyo tabi.norml dogum sayisi fazla diye tesekkur belgesi fln.almis.arkadasi. dedigine gorede norml dogurtturamiyomus .ins.bnm kozimda gununu gecrmeden sagliklica gelirde.biter su stresim
Voltaren iğne yaptılar her gün. Ayrıca de sıkıştıkça parol tablet. Bol nescafe... Ama ölüom sandım resmenNasıl şiddetli bir baş ağrısı değil mi CNm BM'de de oldu ilaç filan kullandın mı
Memeyi kendisi biraksa da yatagina yatirinca kalkiyor kollarim kopuyor artik zaten kollarim gucsuz benim agliyorum artik yabenim oğlumda aynı o uyur emerken oturup ağlıyorum bıraksın diye ama artık çözümü buldum o atana kadar mememde bekliyorum bi müddet sonra yoruluyor yavrucak bırakıyor tamamen sen sabır et o uyrken kafanı başka şeylerle oyala işe yarıyor ben sürekli dua okuyorum mesela dayanılmaz oluyo bazen :)
Dun gece emzik denedik tutmadi annem kusmasin yediklerini dedi zaten saat 3 bucuk olmus dedim anne birak takatim kalmadi doyduguna da tam emin olsam tutturacam emzigiBizimki de iki gundur oyle, care emzik :)) ama bazen o da ise yaramiyor
Amin canim bn cok sagol.icimi rahatlattin valla.insallh bende en.kisa zmnda kavusurum sagliklica kizima :)Normal dogurtturamiyormus lafi tam bir sehir efsanesi bence, bi tane bile dogurtturamazsa uzmanligini vermezler adama :) hadi eskiden sezeryandan ekstra para aliniyodu ameliyat diye, simdi devlet de normsl doguma tesvik ediyor kafalarina gore kekesemiyolar artik. Bu yuzden artik cogu dr sezeryan oneremiyor mecbur kalmadikca.
Ben de korkudan normal istemiyodum, ama simdi tekrar hamile kalsam yine normal isterim. İnsan baskalarinin kotu deneyimlerini duydukca iyice soguyor ama dedigim gibi, herkesin deneyimi fsrkli. Bir ay oluyor yarin, inan su san hic dogurmamis gibiyim, agri sizi dikis hicbir seyim yok. Minnak bi oglan var sadece:)
Rabbim sana da hayirli, risksiz ve hemen topwrkanacagin birdogum nasip etsin.
Guzel haberlerini bekliyor olacagim:)
Aynı şeyler canım bana bol kahve su dediklerini deliriyordum,su kahve ile geçecek değil dedim bişiler yapın kafamı yastıktan kaldırdırırken ölüyrdum resmen.Voltaren iğne yaptılar her gün. Ayrıca de sıkıştıkça parol tablet. Bol nescafe... Ama ölüom sandım resmen
Aynı benim oğlumKizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum
Memeyi kendisi biraksa da yatagina yatirinca kalkiyor kollarim kopuyor artik zaten kollarim gucsuz benim agliyorum artik ya
Ben emzirme yastığı aldım bu kadar emmeye başladıktan sonra devamlı kucakta çok zorMemeyi kendisi biraksa da yatagina yatirinca kalkiyor kollarim kopuyor artik zaten kollarim gucsuz benim agliyorum artik ya
Canım ben de aldım hemen bitane, ama göğüslerim o kadar serttki çoğu zman bebek Ağzına alamıyor sonra hırsından emmeye çalışırken resmen morarıyorsağma makinesi kesinlikle işe yarıyor canım, ben philips avent kullanıyorun baya rahatlatıyor, hatta sağarken yavaş yavaş sertleşen yerlere masaj yapıyorum daha çabuk boşalıyor
ayy senle aynıydı günlerimiz benim oğlum 10 günlük oldu bugüninş sen de hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?