2015 Temmuz Anneleri

Kizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum

benim oğlumda aynı o uyur emerken oturup ağlıyorum bıraksın diye ama artık çözümü buldum o atana kadar mememde bekliyorum bi müddet sonra yoruluyor yavrucak bırakıyor tamamen sen sabır et o uyrken kafanı başka şeylerle oyala işe yarıyor ben sürekli dua okuyorum mesela dayanılmaz oluyo bazen :)

Canim benim gittigim doktora da cok sezeryanci diyorlardi. Ama israrla normal dogum yaptirdi bana, ne dediysem ikna olmadi, hatta o beni ikna etti normale. İyi ki de oyle olmus.
Yani her doktor icin birileri olumsuz sey soylerken birileri olumlu seyler soyler. Bebegin kuvoze girmesi gerekmiyorsa alacagini sanmiyorum oraya, bunun mantikli bi aciklamasi yok ki, niye yapsin boyle bi seyi, hastanede tutmak icin mi? Oyle olsa her dogum yapanin bebegini koyar, kuvoz kalmaz:)
Bence icini ferah tut, doguma kadar ben de doktorumdan bizzat hic memnun degildim. Ayrintili organ taramasi yapmaya gerek gormuyor, muayenelerde hic konusmuyor, hemen baska hastayi aliyor icerri soracagini da soramiyorsun diye. Bi de oxel hastane. Ama dogumdan itibaren hastane de dr da ilginc bi sekilde cok ilgili oldu:)
Sen simdiden onun bunun dedigiyle canini sikma hic, herkes farkli yasiyor bu sureci ve herkesi memnun etmek de zor. Moralini bozma sakin, bol bol lazim olacak dogumdan sonra :)

Aynn canim.Bn memnunum simdilik bi gecm hfts bebek zayif bedenine gore fln dedidd zaten 3 u gecmis.takmiyorum onuda.arkadasom sagolsun iste korkuttu. zatem son bi hftam nasil olck dusunuyorym.esimde kizdi moralini bozma fln diye hep boyle yapiyolr fln dedi.napalim ins.sagliklica kolayca dogururum.

inşallah canım Allah kolay hayırlı bir doğum nasip etsin sana :)

Haklisin cnm.aslinda bnm doktrda dedi bna kndini.norml doguma hazrliyosun bol su ic yuruyus yap fln dedi.halada diyor.insallhda bnde kndimi hep hayrlisiyla kolay dogum yaoarim moduna sokmaya calisiyorum.nettede cok.bakip geldim herkes memnun seyler yazmis.tersleyede biliyo tabi.norml dogum sayisi fazla diye tesekkur belgesi fln.almis.arkadasi. dedigine gorede norml dogurtturamiyomus .ins.bnm kozimda gununu gecrmeden sagliklica gelirde.biter su stresim

Spinal sezeryan oldum kizlar. Hic sanci gelmedi suyumda bitti doktor hemen sezeryana aldi. Bebisim yanimda simdi. 3500 gr 50 cm maşallah. Allahıma şükürler olsun
Gozun aydin cnm.suyunun bittigini hast.mi fark ettiler.saglickla buyut bebegini :)

Normal dogurtturamiyormus lafi tam bir sehir efsanesi bence, bi tane bile dogurtturamazsa uzmanligini vermezler adama :) hadi eskiden sezeryandan ekstra para aliniyodu ameliyat diye, simdi devlet de normsl doguma tesvik ediyor kafalarina gore kekesemiyolar artik. Bu yuzden artik cogu dr sezeryan oneremiyor mecbur kalmadikca.
Ben de korkudan normal istemiyodum, ama simdi tekrar hamile kalsam yine normal isterim. İnsan baskalarinin kotu deneyimlerini duydukca iyice soguyor ama dedigim gibi, herkesin deneyimi fsrkli. Bir ay oluyor yarin, inan su san hic dogurmamis gibiyim, agri sizi dikis hicbir seyim yok. Minnak bi oglan var sadece:)
Rabbim sana da hayirli, risksiz ve hemen topwrkanacagin birdogum nasip etsin.
Guzel haberlerini bekliyor olacagim:)

merhaba kızlar. 9 gun önce genel anestezi ile sezeryan oldum. 3080 gr doğdu oğlum. sarılık geçirip atlattık çok şükür, sezeryan olmasına rağmen 1-2 güne atlattım ameliyat yorgunluğunu. allah herkese sağlıklı evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

Memeyi kendisi biraksa da yatagina yatirinca kalkiyor kollarim kopuyor artik zaten kollarim gucsuz benim agliyorum artik ya

Amin canim bn cok sagol.icimi rahatlattin valla.insallh bende en.kisa zmnda kavusurum sagliklica kizima :)

Voltaren iğne yaptılar her gün. Ayrıca de sıkıştıkça parol tablet. Bol nescafe... Ama ölüom sandım resmen
Aynı şeyler canım bana bol kahve su dediklerini deliriyordum,su kahve ile geçecek değil dedim bişiler yapın kafamı yastıktan kaldırdırırken ölüyrdum resmen.

Merhaba arkadaşlar , uzun bi süreden sonra yine buradayım. 9 günlük hastane macerasından sonra evimize geldik şükür. Herşey yolunda kızım gayet iyi, sadece emziriyorum, kilo alımı gayet iyi. Şeker değerimiz normale döndü hastanede. Pompayı da bıraktım, sık sık emziriyorum onun yerine....
Sizler nasılsınız, doğurmayan çok mu? Allah hepinizin yardımcısı olsun, tez vakitte sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah. Maya ne oldu doğurdu mu acaba???
Biz şimdi 21 günlük olduk, ama daha göbişimiz düşmedi, sizde durumlar nasıl, kaç günlük düştü göbekler?

Selam kızlar. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Kimseye cevap veremedim. 9 ay boyunca hiç kötü ihtimali düşünmeme rağmen doğumdan sonra hayata küstüm resmen. Oturup kalkmak eziyet. Kızımda çok sık emiyor. Tüm gün ya emziriyorum ya da pompadayım. Dün 1 haftalık olduk. Göbeğimiz düştü. Kızım iyi çok şükür ama ben saçımı bile tarayamıyorum vakit bulup :) şuan k.valide bizde bugüb annem geliyor. Yemek temizlik hep k.v yaptı. O olmasa ben hayatta yemeğe de işede yetişemem. Sizler nasıl yetişiyorsunuz

Kizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum
Aynı benim oğlum kucağımda dursa saatlerce uyuyor ama yatağına kpyduğum anda açıyor gözlerini :'( evin hali perişan 5 dakika vaktim olsa toparlamaya yetecek ama malesef yok yatırdım banyoyu trmizleyeyeim dedim az önce ancak lavaboyu yıkayacak vaktim oldu uuandı benim minnoş :'(

Memeyi kendisi biraksa da yatagina yatirinca kalkiyor kollarim kopuyor artik zaten kollarim gucsuz benim agliyorum artik ya

Ben emzirme yastığı aldım bu kadar emmeye başladıktan sonra devamlı kucakta çok zor gece kalktığımda kucağa alacak halim olmuyprdu kollarım kopuyor zannettim bi gece şimdi de wrap slinglere bakıyorum uyuyunca bağlarım etrafı toparlarım en azından bu kadar uğraştırıyorlar ama nasıl masumlar ya insan kızamıyor resmen

Canım ben de aldım hemen bitane, ama göğüslerim o kadar serttki çoğu zman bebek Ağzına alamıyor sonra hırsından emmeye çalışırken resmen morarıyor o ağlayınca bende oturup ağlıyorum. Çocuğum aç ben de süt var ama malesef emziremiyorum diye. Psikolojim bozuldu resmen. Sen her emzirmeden önce sağıp yumuşatıryormusun göğsünü? Yada her seferinde böyle yapan varmı ? Nolur bi akıl verin göğüslerim iki saat içinde Bebeğin tutmasının imkansız olduğu şekilde sertleşiyor.
Birde siz bebeği emzirme için uykudan uyandırıyormusunz? Yoksa kendinin uyanmasını mı bekliyorsunuz? Acil cevap kızlar çok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…