2015 Temmuz Anneleri

Sicaklarda dogdu bebisler.korkuyorum hasta olacak diye.terliyor ruzgara birakamiyorum
.klimayla idare ediyoruz.kis olsaydi bir guzel giydirir uyuturduk bebisleri :)
Aynen ya benim kızlar biri kış biri sonbahar doğumlu ikiside çok rahattı. Bunda ne giydireceğimi napacağımı şaşırıyorum

Canım sen doğum yaptığın gün hesabıma giremez oldum. Yeni hesap açıp yazdım ama cvp gelmedi senden :) ben de geçen hafta aldım kuzumu kucağıma... Ne değişik hallermiş bunlar :)
Ay gözün Aydın bende seni sorup duruyorum. Hiç görmedim yazdığını ki
Şaka maka derken herkes doğurdu sayılır bebişle nasıl gidiyo alıştın mı? Emziriyormusun?

Kuzlarr benmde bugun son gunumdu. Bebis bekledi 40a kadar. Sabah yataktan kalktim bacaklarimdan su akti. Hala da geliyo su. Ama hic aciklik yok agri yok. Yumusama yok. Dua edin benim icin

hadi bakalım canım Rabbim yrdmcn olsun sağlıkla al kucağına kuzunu..güzel haberlerini bekliyoruz

Kuzlarr benmde bugun son gunumdu. Bebis bekledi 40a kadar. Sabah yataktan kalktim bacaklarimdan su akti. Hala da geliyo su. Ama hic aciklik yok agri yok. Yumusama yok. Dua edin benim icin

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canm. Kolaylıkla geçsin doğumun iyi haberlerini bekliyoruzz cnm. Allah yardımcınız olsn.

Ay gözün Aydın bende seni sorup duruyorum. Hiç görmedim yazdığını ki
Şaka maka derken herkes doğurdu sayılır bebişle nasıl gidiyo alıştın mı? Emziriyormusun?
Ablam benim :) 15inde doğdu Çınar. Sezeryanla. Çatı muayenesinde çok kastım kendimi. Dr doğum güzel bi olaydır travma olarak gecirmeni hatırlamanı istemem dedi. İkna oldu sezeryanA :) iki gün hstsnede kaldık. Migrenim başıma bela oldu epidural anestezi migreni olanda ağrıya ndn oluomuş meğer bi hafta kendimde değildim resmen. Emzirmek sıkıntılı başladı hal böyle olunca. Ama şimdi yeni yeni düZene giriyoruz çok şükür. Çok uyuması dışında bi problem yok. 2 saatte bir uyandırmaya çalışmk yoruyo valla emzirmk değil de

Bnmkis de çok hareketli CNm ,ayaklarnı bacaklarnı ,sopa gibi yapıyor giydlremiytm bile tulumunu

Kizlar 14 temmuzda 39+6 da minik kizimi normal dogumla kucagima aldim.hic sancim belirtim yoktu.suni sanciyla dogum baslatildi.suni sanci anlatilamayacak kadar zor bisey ama dedikleri gibi bebegini kucagina alinca hersey geciyo.Ela 4 kilo dogdugu icin beni biraz zorladi dikislerim baya fazla bugun 10 gun oldu fakat hala oturup kalkarken canim yaniyor.ama ilk 4-5 gunden sonra aniden hizla iyilesiyorsunuz.benim oyle oldu..benimle ayni yada yakin tarihlerde dogum yapan arkadaslar siz ne durumdasiniz?

Slm kızlarrr,bütün doğuranlara hayırlı olsunnnn,allah bir ömür saglıklı sıhhat versın bebişlerimize...Doğuracaklarada kolay dogumlar olsun inşşş...Biz oğlumla pzt günü 1 ayımızı dolduruyoruz çok şükür,aşı günü geliyor stresleniyorum,canımdan can gıdıyor iğne vurulurken kan alınırken.Annemin hissettiklerini şimdi anlıyorum..Benim sütüm yetersiz kaldıgı ıcın günde 2 kere mama takviyesi yapıyorum,aslında sag göğsümde cok sütüm var fakat soldan aynı verimi alamıyorum,tek göğüslede yetişemiyorum doyurmayapzt doktor ne dıycek bakalım,neden böyle oldugunuda sorucam..Onun dısında çok iyiyiz,sıcaklarda ne kıyafet gıydırecegımzı şaşırıyoruz,klıma acıyoruz,uzun kollu gıydırıyoruz,kapatıyoruz soyuyoruz,banyo yaptırıyoruz bı daha uzun kol derken çocuk giydir cıkar helak oluyor:))kış oldumu en azından her turlu lahana gıbı gıydırır ınsan:)))Gaz sıkıntımız da yok çok şükür,ama marulun gaz yaptıgını acı bı deneyımle anlamıs oldum:))bi daha agzıma koymamm...Hepimizee kolay gelsın bundan sonrası hem güzel hem çok zor...İşe baslayınca ne yapıcam hiç bilmiyorumBırakılmaz bu yavru ama allah sabrını verecek inşHepinizi öpüyorummm

Hayırlı olsun cnmmm kızın...Sağlıkla güzel günlerde büyüt inşş...

Nasıl şiddetli bir baş ağrısı değil mi CNm BM'de de oldu ilaç filan kullandın mı

Kizlar ya ark.konustum moralimi bozdu ya.bnm gittigim dojtora ters kadin diyor norml dogumda ikinamayinca kiziyomus.sezeryanda iyiymis.bide bebejte sknti var deyip bebsgi kuveze aliyolrmis moralim bozuldu ya hadi bnde de sknti olursa diye bn zaten arastrip gelmistim ama oda oyle deyince su son zmn moralim bozuldu

kızlar dikişimin biri düşmüş ama düşen yer açılmış biraz napıcam çok korktum orayı öyle görünce kendimi çok zorladım bu ara hep ayaktaydım bebeğim sarılık oldu hergün hastanelerdeyiz biri akıl verebilir mi ?

Bizim de yarin doluyor 1 ayimiz. Ne cabuk geciyor cidden zaman, daha dun gibi dogurdugum an:)
Ben hic cok soyamadim ya cok kucuk diye, ehic kisa kollu giydiremedim.elleri ayaklari hemen usuyor. Arada eldivenlerini cikariyorum bi de uzerini ortmuyorum gun icinde.

doktorlar değilmi hep aynı sen güzel rahat bir doğum yapacağına inan yeter onların istedikleri gibi olursan çok iyiler ama aksine gidersen ters olurlar benim doktorumada aynı şeyi dediler ama ben doğum esnasında çok çırpındım durmadan ıkındım dediklerini yaptım haep aferin bile aldım yani etraf değilmi hep korkuturlar bebeğini düşün sen :)

Kizlar oglum memede uyuyor arada emmeye de devam ediyor yatagina koyuyorum iki dkka sonra uyanip mizmizlaniyor geceden beri kafayi yiyecem ne yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…