- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.541
Gece uyutmadigi yetmezmis gibi sabahtan ogleden soraya kadar da mizmizlaniyor. Ben de gunduz hic uyuyamam, aksama dogru artik serwem oluyorum esim biraz ilgileniyor ama ben yine uyuyamiyorum. Tam bi zombi oldum:)Aynı durumdayız canım, sanki yazıyı ben yazmışımsabaha karşı uyandığında da artık bnm kanım iliğim be varsa çekilmiş oluyor saatlerce emmek istediği için saat 3 gibi uyanıyor saat 12 ye kadar öldürüyor beni 12 civarı biraz uyuyor. Ben de baş ağrısı titreme dalgınlık yorgunluktan ölüyrdum, 2 gündür o saatleri mama ile geçiştiriyorum babası veriyor bende bşrwZ uykumu alıyrm,
Benimki de inmemisti ve normal dogurdum. :)kizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
Bnce ikisinde de kesildigin icin farketmez :) ben ameliyata girerken herkes illa spinal ol dedi anestezi uzmani kac kere sordu ikna etmeye calisti doktor eldivenleri takti isiklar yandi o masadayken bayiltin beni dedim korkudan zaten normal dogum yapamadim spinal bile yapamadim dusun 2 bucuk saat sonra ayilmisim sen spinal ol hemen bebeginle bulus :)Amin canım benim şimdilik spinalde karar kıldım yarın bakıcam yinede. Insallah sizlerde saglıkla hayirlı bi şekilde kucaklarsınız meleklerinizi hep dua ediyor olucam♥
Cnm bnmde karnim.inmedi.herkes daha var diyor .arkadaslrimdada inmeyen vamis norml dogurmuslr.ins.bizde sagliklica dogururuz canimmkizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
Aynen canim suan senle ayni seyleri yasiyoruz :) o memeyi sunduruyo geriliyo kirmizi oluyo sonra nemeyi birakiyor gazi var diyorum ben ama emin olamiyorumGece uyutmadigi yetmezmis gibi sabahtan ogleden soraya kadar da mizmizlaniyor. Ben de gunduz hic uyuyamam, aksama dogru artik serwem oluyorum esim biraz ilgileniyor ama ben yine uyuyamiyorum. Tam bi zombi oldum:)
Bi de bir haftadir emerken sunduruyo mememi, gerinir gibi hareketler yapiyo, sonra memeyi tekrar agzina alana kadar debeleniyo, cok hareketli. Sanki fazla hqreketli gibi, siziizinki de oyle mi? Emzigi de heyecandan hemen alamiyo, memeyi de:))
verilmiyor diye biliyorum. bende 1,5 cm açıklık olduğu için verecektiaçılma olmadan suni sancı veriliyor dimi?
ben kullanıyorm cnm antibiyotik. dün başladım. bi sorun yaşamadım şimdilik. senin dikişlerin neden attı peki? geçmiş olsunKızlar birşey sormak istiyorum normal doğum yapanlar doğum sonrası antibiyotik kullandınızmı dikişler mikrop kapmaması için. Bana doktorum inceptum hap verdi bebeği çok uyuttu zaten sarılıkta emzirmek imkansızlaştı ve yarım bıraktım. Bugün aile hekimine gittim o da alfoxil hap verdi ve o da muhakkak kullan dedi fakat ben bebeğe sütle geçtiği için bunu kullanmaya da gönlüm razı değil. Neyapacağımı bilemedim dikişlerim attı tekrar Dikiş yapıldı şimdi yine dikişlerim problemli vs. Ve ben ilaç kullanmıyorum siz nasıl yaptınız ilaç meselesini
benimki inmemişti cnm normal doğum yaptım ve kolay oldu elhamdülillahkizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
Kızlar birşey sormak istiyorum normal doğum yapanlar doğum sonrası antibiyotik kullandınızmı dikişler mikrop kapmaması için. Bana doktorum inceptum hap verdi bebeği çok uyuttu zaten sarılıkta emzirmek imkansızlaştı ve yarım bıraktım. Bugün aile hekimine gittim o da alfoxil hap verdi ve o da muhakkak kullan dedi fakat ben bebeğe sütle geçtiği için bunu kullanmaya da gönlüm razı değil. Neyapacağımı bilemedim dikişlerim attı tekrar Dikiş yapıldı şimdi yine dikişlerim problemli vs. Ve ben ilaç kullanmıyorum siz nasıl yaptınız ilaç meselesini
Sicaklarda dogdu bebisler.korkuyorum hasta olacak diye.terliyor ruzgara birakamiyorumSelam kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın
Bekleyenler Rabbim sabır versin çok kolay Doğumlar diliyorum
Bizde tatildeyiz çok sıcak ya Oğlumu yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorum.
Bebişler olduğundan beri çok kişi uğramıyo heralde geçmişi de okuyamadım
Benim bebis de oyleydi.gaz yapan yiyecekler yemiyordum ama bebiste gaz oluyordu.meger soguk su ve dondurma yaparmis.onlari biraktim cok daha iyi simdiKizlar galiba bebegimde gaz sancisi basladi dun geceden beri uykusunda surekli rahatsiz geriniyor aglamakli oluyor duruyor rahat degil yani,rezene anason iciyorum ama anlamadim yedigim birsey de yok cok uzgunummm napsam bilemiyorum
Geldi canım :) 8 gün oldu bugün... Yeni bi telaş yeni bi uğraş...Canım merhaba nerelere kayboldun uzun zamandır yoksun? Geldimi bebişin?♥
Canım sen doğum yaptığın gün hesabıma giremez oldum. Yeni hesap açıp yazdım ama cvp gelmedi senden :) ben de geçen hafta aldım kuzumu kucağıma... Ne değişik hallermiş bunlar :)Selam kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın
Bekleyenler Rabbim sabır versin çok kolay Doğumlar diliyorum
Bizde tatildeyiz çok sıcak ya Oğlumu yıkadım şimdi uyutmaya çalışıyorum.
Bebişler olduğundan beri çok kişi uğramıyo heralde geçmişi de okuyamadım
Benimde inmemişti Sancı açıklık vs yoktu günü geçti diye suni sancıyla normal Doğdu. Illa normal olsun diyede Israr etmedim. Etmemek gerekir diyede düşünüyorum.kizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
Ben hurma bol su ve humana Çay tüketiyorum. Oğlunun sarılık Değeri kaç bizde aynı dertten muzdaribiz.Merhaba kızlar sutum yetmiyor sarılık tan dolayi doktor mamaya başlattı kızıma akan sutum oğluma damla damla geliyor nasıl artırabilirim ne yapmam lazim
Sebebini bilmiyorum yoğun bir iş yapmadım ama emzirirken heralde oturup kalkmaktan zorladım. Şimdi yine atmış gibi bir yarık var ve moralim çok bozuk yarın başka doktora da görüneceğim.ben kullanıyorm cnm antibiyotik. dün başladım. bi sorun yaşamadım şimdilik. senin dikişlerin neden attı peki? geçmiş olsun
benimki inmemişti cnm normal doğum yaptım ve kolay oldu elhamdülillah
11 çıktı değerBen hurma bol su ve humana Çay tüketiyorum. Oğlunun sarılık Değeri kaç bizde aynı dertten muzdaribiz.
11yüksek bir değer değil canım. Panik yapma. 17-18 olduğu zamanlar foto terapi yapılır. 20leri bulduğundaysa hastaneye yatırılıo belki kanı bile değiştirilebilir. Panik yapma ama tedbiri de elden bırakma. Biz 11,3le taburcu olduk 2.gün. 15,4ü gördüğümüz oldu,5.gün 14,9la düşüşe geçtik şükür. Ben süt için günde 4-5litre su banko içiyorum. Lactima sütlü içecek günde bi kez, lactima kuşburnu çayı, milupa still tea. Ama her şeyden önemlisi stresten uzak kalman ve yüreğini fetah tutman gerekiyor.11 çıktı değer
Kızlar selam
Bugün 40+1 olduk hala sancımız yok Memorial ataşehir hastanesinde suni Sancı ile normal doğum yapmak istiyorum sizlerden ya da yakınlarınızdan bu hastanede suni Sancı ile doğum yapan oldu mu bana doktor adı Lazım lütfen yardım edin.
Kendi doktorum hastane dışından doğum için istediğim hastaneye gelecekti ama bu pazar tatile gideceği için en geç Cumartesi beni sezeryanla doğurtmak istiyor bebeğimde suyunda amniyo sıvımda hiçbir problem yokken boşu boşuna Bıçak altına yatmak istemiyorum ne olur yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
Hamilelik Takvimi
8 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Merhaba bn ataşehir memorıal e gidiyorum orda da inş doğum yapıcam doktorum Dilek Aytekin Öcal memnununun hastanenin doktoru. Allah yardımcın olsunKızlar selam
Bugün 40+1 olduk hala sancımız yok Memorial ataşehir hastanesinde suni Sancı ile normal doğum yapmak istiyorum sizlerden ya da yakınlarınızdan bu hastanede suni Sancı ile doğum yapan oldu mu bana doktor adı Lazım lütfen yardım edin.
Kendi doktorum hastane dışından doğum için istediğim hastaneye gelecekti ama bu pazar tatile gideceği için en geç Cumartesi beni sezeryanla doğurtmak istiyor bebeğimde suyunda amniyo sıvımda hiçbir problem yokken boşu boşuna Bıçak altına yatmak istemiyorum ne olur yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
Hamilelik Takvimi
8 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?