2015 Temmuz Anneleri

Gece uyutmadigi yetmezmis gibi sabahtan ogleden soraya kadar da mizmizlaniyor. Ben de gunduz hic uyuyamam, aksama dogru artik serwem oluyorum esim biraz ilgileniyor ama ben yine uyuyamiyorum. Tam bi zombi oldum:)
Bi de bir haftadir emerken sunduruyo mememi, gerinir gibi hareketler yapiyo, sonra memeyi tekrar agzina alana kadar debeleniyo, cok hareketli. Sanki fazla hqreketli gibi, siziizinki de oyle mi? Emzigi de heyecandan hemen alamiyo, memeyi de:))

Amin canım benim şimdilik spinalde karar kıldım yarın bakıcam yinede. Insallah sizlerde saglıkla hayirlı bi şekilde kucaklarsınız meleklerinizi hep dua ediyor olucam♥
Bnce ikisinde de kesildigin icin farketmez :) ben ameliyata girerken herkes illa spinal ol dedi anestezi uzmani kac kere sordu ikna etmeye calisti doktor eldivenleri takti isiklar yandi o masadayken bayiltin beni dedim korkudan zaten normal dogum yapamadim spinal bile yapamadim dusun 2 bucuk saat sonra ayilmisim sen spinal ol hemen bebeginle bulus :)

Aynen canim suan senle ayni seyleri yasiyoruz :) o memeyi sunduruyo geriliyo kirmizi oluyo sonra nemeyi birakiyor gazi var diyorum ben ama emin olamiyorum

ben kullanıyorm cnm antibiyotik. dün başladım. bi sorun yaşamadım şimdilik. senin dikişlerin neden attı peki? geçmiş olsun

kizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
benimki inmemişti cnm normal doğum yaptım ve kolay oldu elhamdülillah

Bende 5 gün kullandım antiyotik canım dikiş yerini çok temiz tut ılık suya otur her lavabodan sonra ılık suyla yıka ben çok çektim dikişlerden ama sürekli temiz tutulmaya calıştım Rabbim şifa versin inşallah canım çok zor bilirim

Sicaklarda dogdu bebisler.korkuyorum hasta olacak diye.terliyor ruzgara birakamiyorum
.klimayla idare ediyoruz.kis olsaydi bir guzel giydirir uyuturduk bebisleri :)

Kizlar galiba bebegimde gaz sancisi basladi dun geceden beri uykusunda surekli rahatsiz geriniyor aglamakli oluyor duruyor rahat degil yani,rezene anason iciyorum ama anlamadim yedigim birsey de yok cok uzgunummm napsam bilemiyorum
Benim bebis de oyleydi.gaz yapan yiyecekler yemiyordum ama bebiste gaz oluyordu.meger soguk su ve dondurma yaparmis.onlari biraktim cok daha iyi simdi

Canım sen doğum yaptığın gün hesabıma giremez oldum. Yeni hesap açıp yazdım ama cvp gelmedi senden :) ben de geçen hafta aldım kuzumu kucağıma... Ne değişik hallermiş bunlar :)

Merhaba kızlar sutum yetmiyor sarılık tan dolayi doktor mamaya başlattı kızıma akan sutum oğluma damla damla geliyor nasıl artırabilirim ne yapmam lazim

kizlar benim karnim hic inmedi bebegim hala yukarida bu durumda normal dogum imkansizmi lutfen biri beni aydinlatsin sizin karniniz indimi
Benimde inmemişti Sancı açıklık vs yoktu günü geçti diye suni sancıyla normal Doğdu. Illa normal olsun diyede Israr etmedim. Etmemek gerekir diyede düşünüyorum.

Merhaba kızlar sutum yetmiyor sarılık tan dolayi doktor mamaya başlattı kızıma akan sutum oğluma damla damla geliyor nasıl artırabilirim ne yapmam lazim
Ben hurma bol su ve humana Çay tüketiyorum. Oğlunun sarılık Değeri kaç bizde aynı dertten muzdaribiz.

ben kullanıyorm cnm antibiyotik. dün başladım. bi sorun yaşamadım şimdilik. senin dikişlerin neden attı peki? geçmiş olsun

benimki inmemişti cnm normal doğum yaptım ve kolay oldu elhamdülillah
Sebebini bilmiyorum yoğun bir iş yapmadım ama emzirirken heralde oturup kalkmaktan zorladım. Şimdi yine atmış gibi bir yarık var ve moralim çok bozuk yarın başka doktora da görüneceğim.

11 çıktı değer
11yüksek bir değer değil canım. Panik yapma. 17-18 olduğu zamanlar foto terapi yapılır. 20leri bulduğundaysa hastaneye yatırılıo belki kanı bile değiştirilebilir. Panik yapma ama tedbiri de elden bırakma. Biz 11,3le taburcu olduk 2.gün. 15,4ü gördüğümüz oldu,5.gün 14,9la düşüşe geçtik şükür. Ben süt için günde 4-5litre su banko içiyorum. Lactima sütlü içecek günde bi kez, lactima kuşburnu çayı, milupa still tea. Ama her şeyden önemlisi stresten uzak kalman ve yüreğini fetah tutman gerekiyor.

Merhaba bn ataşehir memorıal e gidiyorum orda da inş doğum yapıcam doktorum Dilek Aytekin Öcal memnununun hastanenin doktoru. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…