- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.441
Kusura bakma ben duyduğum züğürt tesellisi sayılacak bir şeyi paylaştım. Kayıp denince sanırım birçoğumuz yaşadık bunu o yüzden nasıl panik halde olduğunu tahmin edebiliyorum. Keza ben haftanın 2 günü kanamalardan hastaneye giden biriyim.Birsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
Bizim 2li tarama testini aile sağlığı merkezi 4 şubat diyor benimse internetten araştırdığım kadarıyla en geç 13 ocakta yapılması lazımmış kafam karıştı. Kendi doktorumda her gittiğimde farklı sıkıntıları konuştuğumdan bunu sormayı unuttum.bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
Kaç dakika sürüyor birde özelde mi devlette mi yaptırdın?
Gögüsler şimdiden büyüdü sanki kıyafetlerde aşırı germe yapıyor.
Anladım canım hayırlısıyla iyi haberlerini verirsin inşallah.cnm özelde yaptırdım tok,kerata bi türlü pozisyon verip ense kalınlığını ölçtürmedi,içerde fır dönüyordu:))yarım saat bekleyelım takrar bakalım dedı doktor,zorla ense kalınlıgı ölçtüler,sonrada kan verıyorsun o kadar,ense kalılıgı ve kan tahlılı ve kilo,yaş gibi etkenlerin sonuclarını birleştirip bi riisk katsayısı belırlıyorlar,kan tahlılı 1-2 gunde cıkıyormus,beklıyorum sonucu...
bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun
Birsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...
b
bizimde 27 Aralık, geçmiyor ama vakitCinsiyetide belli olabilir diye daha da heyecanliyimmmm
Banada zararlı dedi dinletmedi gösterdi kalp atışlarını ama daha sesini hiç duymadım.Ben doktoruma çok güveniyorum o yüzden hiç üstünede düşmedim.O ışığın yanıp söndüğünü görmekte çok heyecan vericiya kızlar ben 10 haftalık hamileyim baştandır zaten hamdolsun bulantım falan olmadı iştahım falan da iyiydi. geçen hafta doktora gittim kalp atışı var dedi gösterdi hatta ama dinletmedi bu zamanlarda zararlı olabilir falan diye. ben hamile olduğumu anlayamyorum hiçbir belirti falan yok siz 10 haftalıklar bulantı dışında bişi hissediyomusunuz var mı bi değişiklik??
göğüslerim büyüdü önceden bi ağrısı vardı şimdilerde geçti o eskisi kadar değil yani. hafif bi göbeğim çıktı ama o da iştahtan mı yoksa hamilelikten mi anlayamıyorum. evhamlandım iyice yine
Bizim 2li tarama testini aile sağlığı merkezi 4 şubat diyor benimse internetten araştırdığım kadarıyla en geç 13 ocakta yapılması lazımmış kafam karıştı. Kendi doktorumda her gittiğimde farklı sıkıntıları konuştuğumdan bunu sormayı unuttum.
Anladım canım hayırlısıyla iyi haberlerini verirsin inşallah.
Bende yaptırıcam özelde mi devlette mi karar veremedim.
Perşembe günü bir aksilik olmazsa kontrole gideceğim. O zaman kendi doktorumla konuşmayı düşünüyorum ama şimdi işte kafamda bir sürü soru, sorun
Bende kanama oluyor düşük tehlikesinden 3 hafta yattık. Geçen haftada 2 gün yattık. O yüzden aklıma hep bunlar geliyor. Doktorum da sadece bu konularda konuşuyoruz. 13. hafta rahimden biyopsi yapılacak bana onu düşündüğümden geçen burda bir arkadaşın yazısını gördüm. Biyopsi öncesi yaptıralım diye konuştuk eşimle. Perşembe eşim hatırlatacak yüzyüze konuşmayı istediğim için bekleyeceğim 2 gün dahacanım bu testin zamanı önemli ne erken nede geç olmamalı. kendi doktoruna mutlaka sor. görüşmede unutuyorsan telefonlada sorabilirsin. benim doktorumun söylediğini söyliyim sana 11+5 le 12+5 arası uygun zaman. ne daha erken nede daha geç.
cnm ben ve eşimde biraz iri oldugumuz ıcın:)))))))bebekde önden gıdıyor bıraz,11 haftalıkken 6 cm lerde boyu,aslında 12.haftadan sonra yapacaktı ama boyunu görünce gelmişken yapalım dedı:))ben sadece kahvaltı yaptım normal,tatlı bişeyde yememiştim ama içerde akrobasi yapıyordu bizimki:))
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.bende özelde yaptırıyorum. gittiğim özel hastane sgk anlaşmalı. zaten doktorumda oranın doktoru. sgk ödüyor bütün testlerimi. hiçbişeye para vermiyorum. birtek 80 tl muayene ücreti veriyorum o kadar.
Benim doktorumda 26 aralığa gün verd ikili test için ama aç gel diye üstüne basa basa söyledi. Aklım karıştı şimdi aç mı tok mu olmam lazım :/
O konuda doktorum düşük tehlikesine sebep olabilir sakın dinlemeyin demişti. Bazı hastanelerde, sağlık ocaklarında dinletiyorlar ama siz bekleyin demişti bilgin olsun.Banada zararlı dedi dinletmedi gösterdi kalp atışlarını ama daha sesini hiç duymadım.Ben doktoruma çok güveniyorum o yüzden hiç üstünede düşmedim.O ışığın yanıp söndüğünü görmekte çok heyecan verici
Bana onu berdi doktor ama bi kere içtim oda cıktı sabah ac karnına mı ıcıyorsun ben tum yutmustum kırsammı acaab
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?