2015 Temmuz Anneleri

Benim velet usg de hep bir hafta ilerde çıkıyo ayy böyle devam etse bayrama denk gelmez doğum kismetsee

esime dun hastanede kiza benzio bu dedim hemen 3. derdine dustu
ay ne insafsiz bu erkek milletiii yookk dedim ben almiimm
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin erkeklerin niye umrunda olsunki uğraşan kadın nede olsa

gece rüyamda nutelle kavanozunu boşaltıyordum...
ama canım istemiyor...tatlı filan ...anlamadım ...akaşama alayaımda bi kaşık yiyeyim bari belki bebiş istiyordur :)
bende geçen gün fındık ezmesiyle nutella gördüm gözümü onlarla açtım ama hiç yiyemedim

benimkine hiçbişey fayda etmiyor , içimde fokurdayan bir volkan gibi patlamaya hazır her an , zorlada olsa sıvı almaya çalışıyorum ayran su vs. çıkartırken kuru kuru daha çok zorlanmamak için

benimkine hiçbişey fayda etmiyor , içimde fokurdayan bir volkan gibi patlamaya hazır her an , zorlada olsa sıvı almaya çalışıyorum ayran su vs. çıkartırken kuru kuru daha çok zorlanmamak için
O konuda çok dikkat et benim aşırı kusma sonucu çok zorlanmamdan kesenin etrafında kanama alanları oluşmuştu. Hatta 3 hafta direk yatakta ayaklar yukarıda olacak şekilde dinlenmemi söylemişti doktor. Herkeste farklı ben çok koku aldıüımdan midem seninki gibi

omron ve acura arasında kaldım , kayınvalidemde acura var o da memnun bayadır kullanıyor , hepsiburada dan bakıyorum da ne alcam karar veremedim cnm

Allah korusun canım ya , ama az buz bir zorlanma değil , dün gece ruhumu teslim ediyom sandım göğsüm sıkıştı resmen , kısa süreli belime kasıklarıma ağrı saplanıyor zaten . birde çok korktuğumdan kasıyorum kendimi , gececek inşallah sabretmekten başka çare yok :)

Günaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Ben geçenlerde çiğköfte yedim evde yaptılar biber salçalı bol acılı ama biberler felan hep organik.1 gün sonra bağırsaklarım tamamen boşaldı diyebilirim.tavsiye ederim

Zaman geçince daha az oluyor sanki canım benim geçen iki hafta daha yoğundu şimdi daha az o günlere göre

A nasil tahlil yapmiyorlar?Beni ozellikle tahlil icin aradilar ve sabah ac karnina gel kan vereceksin dediler.

bilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa

yuh yanı iyi demişsin canım bu konuşmayı bilmeyen insanlara sinir oluyorum ya dün dr bana da verdi bu testleri yaptır diye düşürmüşüm yah

Ay iyi sabırlı çıkmışsın valla ne terbiyesiz kadınmış o öyle

Kızlar hepinizee bulantısız,sağlıklı,güzelmi güzel bi gün diliyorum
,dün kontrole gittiğimde doktor vücudunu nemlendırmeye şimdiden başlamanda fayda var dedi,ayşe önerin kitabını okuyorum o da aynı şeyi söylüyor,banyodan banyoya asiti azaltılmış zeytinyağı kullanmaya başladım,ara günlerdede çatlak önleyıici krem kullanmak ıstıyorum,önceki hamilleliklerinde kullanıp fayda görenler varsa marka önerebilirmi,araştırma yapıyorumda...

Benim kollarım kabuk atıyor resmen acaba bende mi başlasam emin olamadım nemlendirmeye sonra kokusu rahatsız eder diye endişe ediyorum.

Kızlar 2li tarama testini yaptıran var mı?

Benim kollarım kabuk atıyor resmen acaba bende mi başlasam emin olamadım nemlendirmeye sonra kokusu rahatsız eder diye endişe ediyorum.

dün yaptırdım ense kalınlıgı normal cıktı,kan tahlılı sonuclarını bekliyorum,göğüslerim falan ınanılmaz büyüyor karından once göğüslerın çatlayabılır dıkkat et dedı doktor

Dolu dolu sabah kahvaltısı yaptım umarım hüsrana ugramam bulantısız bir gün diliyorum benim gibi arkadaşlara .....

Birsey rica edicem arkadaslar, 2-3 gündür farklı kişiler bulantisi olan annenin bebeği daha sağlıklı olurmuş yazıyor... Bulantı cok zordur eminim ama bu tarz doğruluğu belirsiz bir yorumla bulantisi olmayan bizim gibilerini huzursuz etmeyin... Zaten cogumuz kayıp yasamış, panik halinde hamileleriz... Insanın aklı takılıyor...

Kaç dakika sürüyor birde özelde mi devlette mi yaptırdın?
Gögüsler şimdiden büyüdü sanki kıyafetlerde aşırı germe yapıyor.

bizim ikili testimiz 27 aralıkta allah nasip ederse canım. ogün tam 12 haftayı doldurmuş olcaz. bu seferki ultrason biraz uzun sürecek dedi doktorum. karnın tok gel dedi. bide mutlaka çikolata ye gelmeden dedi. arkadaşımdan biliyorum bebek büyüdükten sonra ultrasona giderken çikolata yiyodu daha hareketli oluyomuş keratalar. o aşamalara geldik yani allahım sana şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…