- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.421
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin erkeklerin niye umrunda olsunki uğraşan kadın nede olsaBenim velet usg de hep bir hafta ilerde çıkıyo ayy böyle devam etse bayrama denk gelmez doğum kismetsee
esime dun hastanede kiza benzio bu dedim hemen 3. derdine dustu
ay ne insafsiz bu erkek milletiii yookk dedim ben almiimm
bende geçen gün fındık ezmesiyle nutella gördüm gözümü onlarla açtım ama hiç yiyemedimgece rüyamda nutelle kavanozunu boşaltıyordum...
ama canım istemiyor...tatlı filan ...anlamadım ...akaşama alayaımda bi kaşık yiyeyim bari belki bebiş istiyordur :)
benimkine hiçbişey fayda etmiyor , içimde fokurdayan bir volkan gibi patlamaya hazır her an , zorlada olsa sıvı almaya çalışıyorum ayran su vs. çıkartırken kuru kuru daha çok zorlanmamak içinGünaydın çıtır anneler
Kızlar bulantı ve kusmalar için neler yapıyorsunuz?
Herkes farklı şeyler deniyormuş.
Ben zencefil, ayva, tuzlu leblebi, kraket, galeta denedim.
Bazende soğuk süt işe yaradı. Şimdilik aklıma gelenler sadece bunlar.
Sizler ne deniyorsunuz?
O konuda çok dikkat et benim aşırı kusma sonucu çok zorlanmamdan kesenin etrafında kanama alanları oluşmuştu. Hatta 3 hafta direk yatakta ayaklar yukarıda olacak şekilde dinlenmemi söylemişti doktor. Herkeste farklı ben çok koku aldıüımdan midem seninki gibibenimkine hiçbişey fayda etmiyor , içimde fokurdayan bir volkan gibi patlamaya hazır her an , zorlada olsa sıvı almaya çalışıyorum ayran su vs. çıkartırken kuru kuru daha çok zorlanmamak için
omron ve acura arasında kaldım , kayınvalidemde acura var o da memnun bayadır kullanıyor , hepsiburada dan bakıyorum da ne alcam karar veremedim cnmDijital koldan olanlar var. Umarım gönlüne göre bulursun. Tuzludan kaçınman lazım doktora arkadaş söylemişti.
İnşallah canım
Benim genellikle kusma başladı mı hastaneye gidene kadar devam ediyor. Kendi kusmuk kokumu alınca durduramıyormuşum. Bulantısı olanların bebekleri daha sağlıklı olur demişlerdi ne kadar doğru bilemiyorum. Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayın nasip etsin ne diyelim.
Allah korusun canım ya , ama az buz bir zorlanma değil , dün gece ruhumu teslim ediyom sandım göğsüm sıkıştı resmen , kısa süreli belime kasıklarıma ağrı saplanıyor zaten . birde çok korktuğumdan kasıyorum kendimi , gececek inşallah sabretmekten başka çare yok :)O konuda çok dikkat et benim aşırı kusma sonucu çok zorlanmamdan kesenin etrafında kanama alanları oluşmuştu. Hatta 3 hafta direk yatakta ayaklar yukarıda olacak şekilde dinlenmemi söylemişti doktor. Herkeste farklı ben çok koku aldıüımdan midem seninki gibi
Ben geçenlerde çiğköfte yedim evde yaptılar biber salçalı bol acılı ama biberler felan hep organik.1 gün sonra bağırsaklarım tamamen boşaldı diyebilirim.tavsiye ederimGünaydın arkadaşlar. Kabızlık çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum. Kayısı dışında bir yöntem bilen var mı?
Zaman geçince daha az oluyor sanki canım benim geçen iki hafta daha yoğundu şimdi daha az o günlere göreAllah korusun canım ya , ama az buz bir zorlanma değil , dün gece ruhumu teslim ediyom sandım göğsüm sıkıştı resmen , kısa süreli belime kasıklarıma ağrı saplanıyor zaten . birde çok korktuğumdan kasıyorum kendimi , gececek inşallah sabretmekten başka çare yok :)
A nasil tahlil yapmiyorlar?Beni ozellikle tahlil icin aradilar ve sabah ac karnina gel kan vereceksin dediler.
yuh yanı iyi demişsin canım bu konuşmayı bilmeyen insanlara sinir oluyorum ya dün dr bana da verdi bu testleri yaptır diye düşürmüşüm yahbilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa
Ay iyi sabırlı çıkmışsın valla ne terbiyesiz kadınmış o öylebilmiyorumki bende sizlerden duyduğum için gittim özellikle yapmıyoruz biz dedi. zaten pekde ilgilenmedi. sinir oldum hemşireye. içeri girdim hamileyim kayıt yaptırıcam dedim. ayy sendemi dedi. o ne demek dedim. bu ara çok hamile var dedi. bende dedimki bu kıymetli bebek zorla bulduk biz onu. tam 3 tane kaybettim. bu 4. gebeliğim lütfen tepkilerinizi kontrol edin dedim. yolacaktım kadını yaaa
Benim kollarım kabuk atıyor resmen acaba bende mi başlasam emin olamadım nemlendirmeye sonra kokusu rahatsız eder diye endişe ediyorum.
Kızlar 2li tarama testini yaptıran var mı?
yuh yanı iyi demişsin canım bu konuşmayı bilmeyen insanlara sinir oluyorum ya dün dr bana da verdi bu testleri yaptır diye düşürmüşüm yah[/QUOTE
evet yaa ben gözünün içine bakıyorum evladımın mutluluktan yere basmıyo ayaklarım orayada zaten uçarak gittim o mutlulukla kadının tepkisi bir anda yerle bir etti. kayıplarım olmasa bile hiçbir hamile kadına söylenmez bu. herkesin bebeği kendine özel. terbiyesiz.........
Dijital koldan olanlar var. Umarım gönlüne göre bulursun. Tuzludan kaçınman lazım doktora arkadaş söylemişti.
İnşallah canım
Benim genellikle kusma başladı mı hastaneye gidene kadar devam ediyor. Kendi kusmuk kokumu alınca durduramıyormuşum. Bulantısı olanların bebekleri daha sağlıklı olur demişlerdi ne kadar doğru bilemiyorum. Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayın nasip etsin ne diyelim.
dün yaptırdım ense kalınlıgı normal cıktı,kan tahlılı sonuclarını bekliyorum,göğüslerim falan ınanılmaz büyüyor karından once göğüslerın çatlayabılır dıkkat et dedı doktor
Benim kollarım kabuk atıyor resmen acaba bende mi başlasam emin olamadım nemlendirmeye sonra kokusu rahatsız eder diye endişe ediyorum.
Kızlar 2li tarama testini yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?