2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar şu 3 aylık donemi atlatsak bir rahatlama gelecek hepimize. Mide bulantilari geçecek umarim. Benim bulantim yoktu 1 haftadir ama iki günden beri hafif var. Doktor randevumuzada az kaldi 11 gün sonra bebisimi gorcem. Hani şu an hareket ediyormus ya cok merak ediyorum. Eşim videoya çekecek ben ultrasondayken sizde öyle yapin. Bebisin ilk hareketleri kaydedin

gece rüyamda nutelle kavanozunu boşaltıyordum...
ama canım istemiyor...tatlı filan ...anlamadım ...akaşama alayaımda bi kaşık yiyeyim bari belki bebiş istiyordur :)

günaydın kızlar nasılsınız ben gece gögüs ağrsından uyuyamadım şimdi okadar değil üzerine yatamadım okadar ağrıyordu sizde durumlar nasıl dr beni bir ay sonra çağırdı çok uzun değil mi ya

aynen ya ben kendimden bıktım kaynanam ve eltimler ya yemek getiryor ya biz onlara gidiyoruz ...3 haftadır benden bıkacaklar diye korkuyorum ne mızmız bu gelin diye... açım ama hiç birsey yiyemiyorum lokmalar ağzımda büyüyor rabbim tez zamanda feraha ulaştırsın

merhaba kızlar,

mide bulnatılarınız için çok üzüldüm umarım hemen rahatlarsınız. bende pek yok bulantı sadece sabhaları oluyor o da geçiyor şükür hemen çalışıyorum bir de o olsa pek sıkıntılı olurdum herhalde. bugünde kontrolümüz var inş güzel haberler alırız en son bir pıhtımız vardı umarım düzelmiştir. bebişinde kalp atışını duyarız.dua edin lütfen

gunaydınlarr , bulantılarım istifraya dönüştü artık gece gündüz wc kapısındayım ,, 9. haftadan sonra doruk noktasını yaşıyor bu durum sanırım ,, bu gecede baş ağrısından inledim resmen , bir tane parol aldım , uyuyunca rahatlamışım biraz , bu günlerde geçecek geçmeli geçsin :))

Hayırlılı olsun canım inş. İnş duyarsın pıt pıtları

Benim velet usg de hep bir hafta ilerde çıkıyo ayy böyle devam etse bayrama denk gelmez doğum kismetsee

esime dun hastanede kiza benzio bu dedim hemen 3. derdine dustu
ay ne insafsiz bu erkek milletiii yookk dedim ben almiimm
ay şu haline acımıyor demi , bir tane daha istiyor , bu erkeklerin aklı başka türlü çalışıyor ,, bende akşam bunaldım çocuk çocuk diyodun al sana çocuk geberiyom işte dedim geçecek geçecek diyor :))))

günaydın kızlarr bende erkenciyim bugün uyuyamadım ve midem kötü yine canım bişeyde yemek istemiyor ne zaman geçecek bu dertler ya çok merak ediyorum eski hayatıma dönmek istiyorum artık

Geçicek muabbeti bizde de var da delip geçio onu hesap eden yok
Geçen bi midesi bulanmis paşamin ayy seni şimdi daha iyi anlıyorum diyo bi günlük bulantiyla benim 1 aydir surunmemi nasil anliycaksaa

evet evde bilekten ölçen var , hep yüksek çıkıyor , koldan ölçenlerden al dediler o yüzden araştırma yapıorum , hastane tipiylede kendim ölçemem dijital lazım
Dijital koldan olanlar var. Umarım gönlüne göre bulursun. Tuzludan kaçınman lazım doktora arkadaş söylemişti.
İnşallah canım
Benim genellikle kusma başladı mı hastaneye gidene kadar devam ediyor. Kendi kusmuk kokumu alınca durduramıyormuşum. Bulantısı olanların bebekleri daha sağlıklı olur demişlerdi ne kadar doğru bilemiyorum. Allah hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayın nasip etsin ne diyelim.

Günaydın çıtır anneler

Kızlar bulantı ve kusmalar için neler yapıyorsunuz?
Herkes farklı şeyler deniyormuş.
Ben zencefil, ayva, tuzlu leblebi, kraket, galeta denedim.
Bazende soğuk süt işe yaradı. Şimdilik aklıma gelenler sadece bunlar.
Sizler ne deniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…