- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #6.401
Allahııım yardım et yarabbim
Akşam bel ağrısı başladı bi anda
İki saatte bir bişiler yiyorum tost oda
Ama karnımda bir gaz gurul gırul bitmiyo
Aç hissediyorum krndimi birşey yerken de midem agzına geliyo
Ben kendimden sıkıldım etrafımdaki insanlar kim bilir ne düşünüyo
Ne yapacagımı sasırdım kaldım ya
Yemem gereken şeyleri ceviz badem üzüm yumurta et süt yoğurt yiyemiyorummm
Hayırlılı olsun canım inş. İnş duyarsın pıt pıtlarımerhaba kızlar,
mide bulnatılarınız için çok üzüldüm umarım hemen rahatlarsınız. bende pek yok bulantı sadece sabhaları oluyor o da geçiyor şükür hemen çalışıyorum bir de o olsa pek sıkıntılı olurdum herhalde. bugünde kontrolümüz var inş güzel haberler alırız en son bir pıhtımız vardı umarım düzelmiştir. bebişinde kalp atışını duyarız.dua edin lütfen
Hayırlılı olsun canım inş. İnş duyarsın pıt pıtları
bende gece çok kötüydüm , acile bile gidemiyorum , kızım evde uyuyor bırakacak kimse yok , serum belki bir an önce rahatlatırGünaydın
gece bi fasıl hastaneye gittim serum yedim döndüm
Öğürme seansim için bünye erkenden uyaniyo saolsun
ay şu haline acımıyor demi , bir tane daha istiyor , bu erkeklerin aklı başka türlü çalışıyor ,, bende akşam bunaldım çocuk çocuk diyodun al sana çocuk geberiyom işte dedimBenim velet usg de hep bir hafta ilerde çıkıyo ayy böyle devam etse bayrama denk gelmez doğum kismetsee
esime dun hastanede kiza benzio bu dedim hemen 3. derdine dustu
ay ne insafsiz bu erkek milletiii yookk dedim ben almiimm
ay şu haline acımıyor demi , bir tane daha istiyor , bu erkeklerin aklı başka türlü çalışıyor ,, bende akşam bunaldım çocuk çocuk diyodun al sana çocuk geberiyom işte dedimgeçecek geçecek diyor :))))
Bende oluyor.2 gündür akşamları kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum artık nabzımı sayar oldumKızlar
Göğsü daralan cok hızl nefes alıp verdiğini ve kalbinin cok hızlı attığını hisseden var mı aranızda yoksa bi tek ben miyim
Dijital koldan olanlar var. Umarım gönlüne göre bulursun. Tuzludan kaçınman lazım doktora arkadaş söylemişti.evet evde bilekten ölçen var , hep yüksek çıkıyor , koldan ölçenlerden al dediler o yüzden araştırma yapıorum , hastane tipiylede kendim ölçemem dijital lazım
İnşallah canımcanım geçmiş olsun..öyle bişey yokmuş ben araştrdım sordumda herkesin bünyesi farklı olduğu için değişiomuş tepkiler mesela bnde bulantı geçen hfta vardı bu hfta yok kusmuyorumda. annemde hiç kusmadr bulntıdır öle olmamış bazı şeylerden tiksinmiş o kdr gaytte sağlıklıyız :) inşşllah sağlıklı sıhhatli olur bebişler
Allah yardımcın olsun cnm mide bulantısı çok kötüGünaydın
gece bi fasıl hastaneye gittim serum yedim döndüm
Öğürme seansim için bünye erkenden uyaniyo saolsun
Ewet canım..ben saydım 98cıktı..cok fazla seninde böyledir :)Bende oluyor.2 gündür akşamları kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum artık nabzımı sayar oldum
anladıgım o ki dün gece herkes zor geçirmişbende gece çok kötüydüm , acile bile gidemiyorum , kızım evde uyuyor bırakacak kimse yok , serum belki bir an önce rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?